Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

Κορίτσια τα μαλλιά σας τα βαφετε?

Φοβόμουν να το κάνω πριν καν δω το θετικό τεστ κι φαίνονται τα ασπρα μ πλέον.

Στα δίδυμα πριν 5 χρόνια μου είχε πει μετά την αυχενική. Κ τα έβαφα κανονικότατα. Σε αυτό μου έδωσε το οκ εξ αρχής. Βέβαια να σου πω την αλήθεια έκανα μόνο ρεφλε κ περιμένω την αυχενική για ρίζα..

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Το πρώτο τρίμηνο και εγώ της έβαζα να βλέπει τραγουδάκια, τότε είδε πρώτη φορά γιατί και εγώ ήμουν πολύ κατά! Είχα πολλές ναυτίες και συχνά εμετούς. Δεν συζητώ για την κοπωση.. Τώρα αν εξαιρέσουμε την κοιλιά που έχει μεγαλώσει, είναι καλύτερα από τότε. Σίγουρα όρος το τέλος θα δυσκολευτω πολύ.

Το χειρότερο για εμένα είναι που δεν μπορώ να την βγάλω μια βόλτα μόνη μου. Δεν θέλει καθόλου το καρότσι, και στην φάση που είναι θέλει άπειρο κυνηγητό όπου και αν πάμε. Κάτι που με δυσκολία μπορώ να το κάνω, λαχανιαζω και κουράζομαι πολύ εύκολα. Με έχει πιάσει και έντονος πόνος στα ισχία σε αυτήν την εγκυμοσύνη και ακόμα και το περπάτημα ώρες ώρες μου είναι επώδυνο. Νιώθω τύψεις και για αυτό, ιδανικά θα ήθελα να βγαίνουμε κάθε μέρα αλλά είναι αδύνατον δυστυχως

Ωχ αυτό είναι θέμα. Κοίτα βάλε την με το ζόρι. Ή κάθεσαι ή δεν πάμε βόλτα. 1-2-3 θα μάθει. Δοκιμάζουν τα όρια μας γενικά. Εμένα ας πούμε δεν θέλει με τίποτα να μπει στο κάθισμα του αυτοκινήτου. Όποτε πάμε στο αυτοκίνητο θέλει να μπει μπροστά να παίξει με τα κουμπιά ( την έβαλε 1-2 φορές ο πατέρας της και το ζητάει συνέχεια). Όσο υποκυπταμε σε αυτό τόσο το ζητούσε. Μια μέρα της είπα τέλος. Την έβαλα με τα χίλια ζόρια στο καρεκλακι (κλάμα, χαμός). Ε 1-2-3 τώρα που ξέρει ότι δεν θα πάει μπροστά, κάθεται πιο πρόθυμα. Ζητάει και πάλι αλλά έμαθε πια ότι το όχι είναι όχι.

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Το πρώτο τρίμηνο και εγώ της έβαζα να βλέπει τραγουδάκια, τότε είδε πρώτη φορά γιατί και εγώ ήμουν πολύ κατά! Είχα πολλές ναυτίες και συχνά εμετούς. Δεν συζητώ για την κοπωση.. Τώρα αν εξαιρέσουμε την κοιλιά που έχει μεγαλώσει, είναι καλύτερα από τότε. Σίγουρα όρος το τέλος θα δυσκολευτω πολύ.

Το χειρότερο για εμένα είναι που δεν μπορώ να την βγάλω μια βόλτα μόνη μου. Δεν θέλει καθόλου το καρότσι, και στην φάση που είναι θέλει άπειρο κυνηγητό όπου και αν πάμε. Κάτι που με δυσκολία μπορώ να το κάνω, λαχανιαζω και κουράζομαι πολύ εύκολα. Με έχει πιάσει και έντονος πόνος στα ισχία σε αυτήν την εγκυμοσύνη και ακόμα και το περπάτημα ώρες ώρες μου είναι επώδυνο. Νιώθω τύψεις και για αυτό, ιδανικά θα ήθελα να βγαίνουμε κάθε μέρα αλλά είναι αδύνατον δυστυχως

Και η δικιά μου δεν το θέλει το καρότσι…θέλει περπάτημα φουλ και αγκαλιά μόνο από μένα! Οπότε φαντάζομαι πόσο δύσκολο θα είναι σε συνδυασμό με εγκυμοσύνη.. μόνο στο τρίκυκλο κάθεται κάπως καλύτερα, το έχεις δοκιμάσει;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...