Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Υπήρχε τόσο καλή συνεργασία που ήταν το παν , δε ξέρω αν δεν τους είχα πιθανόν να μην τα κατάφερνα! Κορίτσια μη τα παρατήσετε,  να έχετε πείσμα και όλα θα γίνουν τέλεια!!!!!
    • Με το υπόθετο τα ποναλακια ήταν απλά κάποια πετρώματα της κοιλιάς και κάποια τσιμπήματα,  τίποτα παραπάνω  Ερχόμαστε ξανά νοσοκομείο γύρω στις 5 και , με εξετάζει κολπικά ο γιατρός και ξεκίνησαν λίγο περισσότερο οι συσπασεις , φαινόταν και στο μηχάνημα πως ήταν καλές  Μετά ξεκινήσαμε το διαδικαστικό για την εισαγωγή πήρα δωμάτιο πήγα άλλαξα, με έλεγξε η μαία για ξύρισμα και κάναμε και κλίσμα  Η διαστολή μου ήταν ακόμα 2 3 , μετά ο γιατρός μου έσπασε τα νερά, άρχισαν παραπάνω συσπασεις και η διαστολή έφτασε στο 6, κορίτσια έκανα περπάτημα και μπάλα και ξαφνικα πάνω στη μπάλα που ήμουν λέω στο αγόρι μου φώναξε τον γιατρό  Μετά ήρθε η ομάδα και ξεκίνησε το πανηγύρι με τις ανάσες και τις συχνές συσπάσεις μέχρι να φανεί το κεφαλάκι του μωρου χαμηλά και να φτάσει η διαστολή τέλεια  Μεταφέρθηκα μετά στο δωμάτιο της γεννας και ξεκίνησε η εξωθηση , κορίτσια η όλη διαδικασία έγινε σχετικά πολύ γρήγορα 21:48
    • Όπως σας είπα στην αρχή ένιωθα και λίγο προβληματισμενη αν θα πετύχει το πλάνο του γιατρού...κορίτσια υπήρχε τόση καλή συνεργασία που όλα πήγαν τέλεια και κρατάω τώρα την μπεμπούλα μας , ένα μικρό γατάκι 2650 κιλά 🧿
    • Κορίτσια μου, εδώ είμαστε μαμά και κόρη 🩷 Τα καταφέραμε κορίτσια και ζήσαμε έναν πολύ όμορφο τοκετο!
    • Ωχ αυτό είναι θέμα. Κοίτα βάλε την με το ζόρι. Ή κάθεσαι ή δεν πάμε βόλτα. 1-2-3 θα μάθει. Δοκιμάζουν τα όρια μας γενικά. Εμένα ας πούμε δεν θέλει με τίποτα να μπει στο κάθισμα του αυτοκινήτου. Όποτε πάμε στο αυτοκίνητο θέλει να μπει μπροστά να παίξει με τα κουμπιά ( την έβαλε 1-2 φορές ο πατέρας της και το ζητάει συνέχεια). Όσο υποκυπταμε σε αυτό τόσο το ζητούσε. Μια μέρα της είπα τέλος. Την έβαλα με τα χίλια ζόρια στο καρεκλακι (κλάμα, χαμός). Ε 1-2-3 τώρα που ξέρει ότι δεν θα πάει μπροστά, κάθεται πιο πρόθυμα. Ζητάει και πάλι αλλά έμαθε πια ότι το όχι είναι όχι.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...