Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Για την ώρα δεν έχει ζοριστεί με τα δοντάκια της εντάξει είναι και το πρώτο βέβαια θα δείξει πώς θα πάνε..

με τις ιώσεις όμως έχει μεγάλη ταλαιπωρία 

Και έχω 12 μέρες που συνήλθα από ίωση με ταλαιπώρησε πόσες μέρες μέχρι να μπορέσω να γίνω καλά 

μακάρι να ανοίξει ο καιρός να ηρεμήσουμε κάπως 

Αυτό το πράγμα με τις ιώσεις φετος το κάτι αλλο…! Χαμός…

έκανα αλλο ενα τεστάκι σήμερα η γραμμη ειναι ακομα πιο αχνη σημερα

IMG_7273.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Αυτό το πράγμα με τις ιώσεις φετος το κάτι αλλο…! Χαμός…

έκανα αλλο ενα τεστάκι σήμερα η γραμμη ειναι ακομα πιο αχνη σημερα

IMG_7273.jpeg

Άρα έγινε η ωορρηξία σου με βάση τα τεστ εύχομαι καλά αποτελέσματα τώρα 😊

Δημοσίευση

Κορίτσια τι κάνετε πως είστε.;

εγώ πήγα σήμερα στον καινούριο γιατρό παρα την μεγάλη αναμονή το ραντεβού μας έγινε όλα πολύ καλά και μου είπε πως δεν έχω ΣΠΩ ούτε ο υπέρηχος δείχνει τετοια εικόνα ούτε οι κύκλοι μου.. τι να πω πραγματικά…! Πολύ επεξηγηματικός απο την αρχη μεχρι το τέλος και μαζι μου και με τον συντροφο μου μας εξηγουσε το καθετι..

μου επιβεβαιωσε πως εγινε ωορηξία απο την αριστερη ωοθηκη και απο την δεξιά έχω ενα ωοθηλάκιο 10 εκατοστά.. πάμε για διπλή ωορηξία μαλλον μου ειπε εγω δεν ηξερα καν οτι μπορει να συμβει κατι τετοιο.. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

θα προγραμματισουμε και σαλπιγγογραφεια στον επομενο κυκλο το σπερμοδιαγραμμα το ειδε μας ειπε ολα πολυ καλα και οι εξετασεις μας.. μενει μονο η σαλπιγγογραφια για να πουμε οτι εχουμε ενα πληρη φακελο..

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια τι κάνετε πως είστε.;

εγώ πήγα σήμερα στον καινούριο γιατρό παρα την μεγάλη αναμονή το ραντεβού μας έγινε όλα πολύ καλά και μου είπε πως δεν έχω ΣΠΩ ούτε ο υπέρηχος δείχνει τετοια εικόνα ούτε οι κύκλοι μου.. τι να πω πραγματικά…! Πολύ επεξηγηματικός απο την αρχη μεχρι το τέλος και μαζι μου και με τον συντροφο μου μας εξηγουσε το καθετι..

μου επιβεβαιωσε πως εγινε ωορηξία απο την αριστερη ωοθηκη και απο την δεξιά έχω ενα ωοθηλάκιο 10 εκατοστά.. πάμε για διπλή ωορηξία μαλλον μου ειπε εγω δεν ηξερα καν οτι μπορει να συμβει κατι τετοιο.. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

θα προγραμματισουμε και σαλπιγγογραφεια στον επομενο κυκλο το σπερμοδιαγραμμα το ειδε μας ειπε ολα πολυ καλα και οι εξετασεις μας.. μενει μονο η σαλπιγγογραφια για να πουμε οτι εχουμε ενα πληρη φακελο..

Ωραία κορίτσι μου θετικά τα νέα δηλαδή! Και πως εξηγεί τους ακανόνιστους κύκλους; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...