Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

@Sia A @Diwni

Πήγα τουαλέτα δεν είχα τιποτα..

ούτε ιχνος από αίμα.. δεν μπορώ να καταλάβω τι ήταν αυτό

Κορίτσι μου εγώ πριν την εγκυμοσύνη είχα αίμα στην ωορρηξία…δεν ήταν κάτι…

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κρατησε πολύ.; Είχες κ μετα την επαφη.; 

Είχα γενικά την ημέρα της ωορρηξιας 1-2 μέρες το πολύ. Ηταν ροζ όμως, όχι κόκκινο ζωηρό χρώμα. Το είχα σίγουρα 2 χρόνια…θα μπορούσε να συνδέεται με κάποιον πολύποδα ή κύστη. Γιατί εγώ ξεκίνησα την εγκυμοσύνη μου με μια αρκετά μεγάλη κύστη που στη συνέχεια απορροφήθηκε. Και μου είχαν πει και για υπόνοια πολύποδα, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε γιατί μας πρόλαβε το μωρό. Κάπως έτσι το είχα εγώ στο μυαλό μου, γιατί μετά την γέννα δεν ξανά είχα. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Δεν θα μας τρελάνεις Μαρίνα! Αν όχι αύριο, μεθαύριο περιμένουμε τεστ να δούμε πως πάει η γραμμή! Το φόρουμ μίλησε!

Πες τα χρυσοστομη!!!! @marinamanoulitsa ακούς;;;;; Έχουμε κ τα ορμονικά μας…. Δεν παίζουν μ αυτά φίλη…

στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μ αλλα ανησυχω αρκετα γιατι βγηκε μετά την επαφη που ειχαμε..

ακομα δν πηγα τουαλετα για να δω αν θα εχω και κατα την ούρηση αλλα με ανησυχει μην ειναι κατι αλλο..! 

Μπορεί να είναι απο την ωορρηξία ή να τραυματίστηκες κατά την επαφή δεν είναι κάτι μην αγχώνεσαι. Μου έχει συμβεί κ μένα αρκετές φορές.. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!! Που είστε χαμένες;; Πως είστε; 
@marinamanoulitsa μου κ στο δεύτερο τεστακι βλέπω κάτι, αν και δεν είναι πρώιμης, ήταν και με απογευματινά ούρα, οπότε λογικό να είναι πολύ αχνό. Θα επαναλάβεις σήμερα; 
@MinaSam κορίτσι μου σε σκεφτόμουν…καιρό έχεις να μας πεις νέα σου..

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Που είστε χαμένες;; Πως είστε; 
@marinamanoulitsa μου κ στο δεύτερο τεστακι βλέπω κάτι, αν και δεν είναι πρώιμης, ήταν και με απογευματινά ούρα, οπότε λογικό να είναι πολύ αχνό. Θα επαναλάβεις σήμερα; 
@MinaSam κορίτσι μου σε σκεφτόμουν…καιρό έχεις να μας πεις νέα σου..

Καλημέρα! Θα σας πω τα νέα μου αν και φοβάμαι μην το γρουσουζέψω :) Μανούλα Νοεμβρίου αισίως 10 εβδομάδων σήμερα με Πητ 20/11 :) Πήγα στις 8 εβδομαδες στον γιατρό όλα καλά, σήμερα έχω πάλι ραντεβού και σε δύο εβδομάδες αυχενική. 🤞🤞🤞

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Καλημέρα! Θα σας πω τα νέα μου αν και φοβάμαι μην το γρουσουζέψω :) Μανούλα Νοεμβρίου αισίως 10 εβδομάδων σήμερα με Πητ 20/11 :) Πήγα στις 8 εβδομαδες στον γιατρό όλα καλά, σήμερα έχω πάλι ραντεβού και σε δύο εβδομάδες αυχενική. 🤞🤞🤞

Τελειαααα!!!!! Αντε θα μας έρθεις στο θεματάκι του Νοεμβρίου;;;;

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Συγχαρητήρια βρε κορίτσι!! Με το καλό το μωράκι σας!! Πολύ χάρηκα με τα νέα σου!! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου γλυκά!!! Υπομονή τώρα...αν δεν έρθει Σάββατο είμαι 100% έγκυος γιατί με το τεστ ωορρηξίας την φατσούλα που κάνω ..δεν αργεί ούτε ώρα η περίοδος....θα έρθει σίγουρα αν δεν είμαι έγκυος ! Οπότε υπομονή! Αν βγάζουν και τα predictor εξάτμισης τι να πω...🫩😶‍🌫️🙄 Ελπίζω να μην με απογοητευσουν και αυτά...πάντως επαφές είχαμε και τις δύο ημέρες που βγήκε η φατσούλα στο τεστ ωορρηξίας!

🫩

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!! Ούτε καν δεν το γρουσουζευεις! Με το καλό να πάνε όλα και να τα λέμε στο θεματακι το Νοεμβριου!! Να μας πάνε όλα υπέροχα μωρέ!! 🙏🏼❤️

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Κορίτσι...αυχενική 11η εβδομάδα θυμάμαι κάνουμε....νομίζω με είχε πει είναι η πιο ιδανική περίοδος...έως 13η το πολύ! Γιατί στο αργεί τόσο;

Με το καλοοοο!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!! Ούτε καν δεν το γρουσουζευεις! Με το καλό να πάνε όλα και να τα λέμε στο θεματακι το Νοεμβριου!! Να μας πάνε όλα υπέροχα μωρέ!! 🙏🏼❤️

Εσύ πότε έχεις αυχενική κορίτσι;;;;ποια εβδομάδα είσαι;😁

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσι...αυχενική 11η εβδομάδα θυμάμαι κάνουμε....νομίζω με είχε πει είναι η πιο ιδανική περίοδος...έως 13η το πολύ! Γιατί στο αργεί τόσο;

Με το καλοοοο!!!!!

Καλέ γιατί της την αργεί, ξέρεις πόσο είναι σήμερα?

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εσύ πότε έχεις αυχενική κορίτσι;;;;ποια εβδομάδα είσαι;😁

Αν όλα πάνε καλά μέσα Μάη το πολύ θα έχω αυχενική! Τώρα μεταξύ 8+9 είμαι θα δω σίγουρα στον υπέρηχο 

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Με το καλοοοο!!!!!

Και μένα μου έβαλε την αυχενική 05/05 όπου θα είμαι 12 και 5.... Και στα δίδυμα κάπου εκεί την είχαμε κάνει.

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!! :)

Αυχενική έχω 12/5 που θα είμαι 12και4. Άντε!! :) 

Εντάξει μια χαρά είναι 🩷 με το καλό!!

@annie!  Με το καλό και σε εσένα 🩷

@Naty_ με το καλό και σε εσένα 🩷

Αυτό το σκαλοπατακι της αυχενικής είναι το πιο σημαντικό! Μετά χαλαρώνεις! Και εγώ θυμάμαι πόσο άγχος είχα στα παιδιά να ακούσω ότι όλα είναι καλά!

Δημοσίευση

Κορίτσια τι κάνετε; Εξαγωγή φρονιμίτη εγώ, παίρνω αντιβίωση Augm... 875/125 αύριο πρωί θα κάνω εξαγωγή.

Επηρεάζει την ωορρηξία ή τη σύλληψη η αντιβίωση; Ξέρετε; Μειώνει τις πιθανότητες σύλληψης αυτόν τον κύκλο;

Ο οδοντίατρος είπε όχι... αλλά ... προβληματίζομαι.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Nerina είπε:

Κορίτσια τι κάνετε; Εξαγωγή φρονιμίτη εγώ, παίρνω αντιβίωση Augm... 875/125 αύριο πρωί θα κάνω εξαγωγή.

Επηρεάζει την ωορρηξία ή τη σύλληψη η αντιβίωση; Ξέρετε; Μειώνει τις πιθανότητες σύλληψης αυτόν τον κύκλο;

Ο οδοντίατρος είπε όχι... αλλά ... προβληματίζομαι.

Όχι όχι δεν επηρεάζει..εγώ όταν αρρώστησα είχα πάρει αντιβιωσεις όταν ήμουν έγκυος στα παιδιά μου και όλα καλά πήγαν!μην αγχώνεσαι.. ξέρουν οι γιατροί τι μπορούν να σου δώσουν αν προσπαθείς για παιδάκι 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου γλυκά!!! Υπομονή τώρα...αν δεν έρθει Σάββατο είμαι 100% έγκυος γιατί με το τεστ ωορρηξίας την φατσούλα που κάνω ..δεν αργεί ούτε ώρα η περίοδος....θα έρθει σίγουρα αν δεν είμαι έγκυος ! Οπότε υπομονή! Αν βγάζουν και τα predictor εξάτμισης τι να πω...🫩😶‍🌫️🙄 Ελπίζω να μην με απογοητευσουν και αυτά...πάντως επαφές είχαμε και τις δύο ημέρες που βγήκε η φατσούλα στο τεστ ωορρηξίας!

🫩

Δεν πιστεύω ότι βγάζει γραμμές εξάτμισης αυτό το τεστ! Τουλάχιστον δεν το έχω ακούσει από καμία κοπέλα τόσα χρόνια! Πώς είσαι; Έχεις κανένα σύμπτωμα;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• βρήκα αυτό..    Ναι, μπορεί. Τα τεστ ωορρηξίας (LH tests) ανιχνεύουν την αύξηση της ορμόνης LH στο αίμα/ούρα, που συνήθως προηγείται της ωορρηξίας κατά 24–36 ώρες. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να έχεις: 1. Ψευδώς θετικό αποτέλεσμα Ορμονικές διαταραχές (π.χ. πολυκυστικές ωοθήκες) μπορούν να προκαλέσουν αυξημένα επίπεδα LH χωρίς να ακολουθεί ωορρηξία. Ορμόνες όπως η hCG (σε εγκυμοσύνη ή μετά από εγκυμοσύνη) ή φάρμακα με LH μπορούν να διαταράξουν το αποτέλεσμα. 2. Μη ωορρηξία έπειτα από LH surge Σε γυναίκες με χαμηλό AMH ή άλλες δυσλειτουργίες ωοθηκών, μπορεί το κύμα LH να μην είναι επαρκές για να προκαλέσει ρήξη ώριμου ωαρίου. Σπάνια, μπορεί να συμβεί «ανώριμη» ή «λανθάνουσα» αύξηση LH, που δεν οδηγεί σε ωορρηξία. Ναι, μπορΝαι, μπορεί. Τα τεστ ωορρηξίας (LH tests) ανιχνεύουν την αύξηση της ορμόνης LH στο αίμα/ούρα, που συνήθως προηγείται της ωορρηξίας κατά 24–36 ώρες. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να έχεις: 1. Ψευδώς θετικό αποτέλεσμα Ορμονικές διαταραχές (π.χ. πολυκυστικές ωοθήκες) μπορούν να προκαλέσουν αυξημένα επίπεδα LH χωρίς να ακολουθεί ωορρηξία. Ορμόνες όπως η hCG (σε εγκυμοσύνη ή μετά από εγκυμοσύνη) ή φάρμακα με LH μπορούν να διαταράξουν το αποτέλεσμα. 2. Μη ωορρηξία έπειτα από LH surge Σε γυναίκες με χαμηλό AMH ή άλλες δυσλειτουργίες ωοθηκών, μπορεί το κύμα LH να μην είναι επαρκές για να προκαλέσει ρήξη ώριμου ωαρίου. Σπάνια, μπορεί να συμβεί «ανώριμη» ή «λανθάνουσα» αύξηση LH, που δεν οδηγεί σε ωορρηξία.εί. Τα τεστ ωορρηξίας (LH tests) ανιχνεύουν την αύξηση της ορμόνης LH στο αίμα/ούρα, που συνήθως προηγείται της ωορρηξίας κατά 24–36 ώρες. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να έχεις: 1. Ψευδώς θετικό αποτέλεσμα Ορμονικές διαταραχές (π.χ. πολυκυστικές ωοθήκες) μπορούν να προκαλέσουν αυξημένα επίπεδα LH χωρίς να ακολουθεί ωορρηξία. Ορμόνες όπως η hCG (σε εγκυμοσύνη ή μετά από εγκυμοσύνη) ή φάρμακα με LH μπορούν να διαταράξουν το αποτέλεσμα. 2. Μη ωορρηξία έπειτα από LH surge Σε γυναίκες με χαμηλό AMH ή άλλες δυσλειτουργίες ωοθηκών, μπορεί το κύμα LH να μην είναι επαρκές για να προκαλέσει ρήξη ώριμου ωαρίου. Σπάνια, μπορεί να συμβεί «ανώριμη» ή «λανθάνουσα» αύξηση LH, που δεν οδηγεί σε ωορρηξία.
    • Κι εγώ σε αναμονή περιόδου είμαι αν κι ένα τεστάκι ωορηξίας που έκανα χθες ήταν θετικο.. έκανα αλλο ένα τώρα ίδια ώρα με χθες θα το ανεβασω σε λίγο να σας πω.. 29η μερα ειμαι σήμερα
    • @Maria98 και @ΜαρίαΔημήτρης μη μας ξεχνατε να μας στελνετε νεακια να μαθαινω και γω η ασχετη τα συμπτωματα, μπας και μου ρθει τιποτα🤣🤣. @Elenaki12 ευχαριστουμε πολυ που μας τα εγραψες ειδικα αυτο με τα πετσετακια ειναι πολυ πρακτικο γιατι και γω πετσετες ειχα βαλει. Κατα τα αλλα εβαλα 2 ζευγ. Πιτζαμες, 2 νυχτικα και 2 ρομπες, ελπιζω να φτασουν να μη λερωθουν ολα. Δε φταιω εγω π πηρα ολη τη ντουλαπα, η μανουλα μου φταιει που λεει οτι πρεπει να ειμαι κομψη. Κλαψτε ελευθερα🤣. 
    • Χαχαχα @Katerinioo μου θα παω γιατρο και θα σας πω. Αν και κλεινω 39 σιγα μη με αφησει αυτος θα με βαλει μεσα σουμπιτη.  @Diwni μου ναι βαλε τωρα να πλυνεις εχει φτιαξει και ο καιρος να στεγνωσουν στο πιτς φιτιλι. Με το καλο τα γενεθλια της μικρης σου, να τη χαιρεστε τι ομορφα που ειναι αυτα τα events. Εμεις βαλαμε για πλυσιμο χερι κατι υφασματα απο το λικνο και το καροτσι που ηταν αποσπωμενα. Χθες αξιωθηκα να ξεπακεταρω. Δηλαδη καθομουν κι εβλεπα το αγορι μου να κανει unboxing σαν μαγαζι με ειδη μπεμπε ειναι το σπιτακι μας. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...