Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Χριστός ανέστη κορίτσια μου..!!!

Καλημέρα..!!! Και καλή εβδομάδα..!!!

Εγώ Πάσχα στο χωριό, οικογενειακά, αλλά μου βγήκε ξινό από την πεθερά μου και δεν το περίμενα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την ίδια, ίσα ίσα υπάρχει αμοιβαία αγάπη, αλλά κάποια πράγματα ρε παιδιά χτυπάνε άσχημα.. ειδικά όταν ξέρεις ότι υπάρχει μια σχέση καλή σαν μάνας-κόρης.. και όχι σαν πεθεράς-νύφης. 

Το θέμα είναι ότι ο άντρας μου έχει μια αδελφή 34 χρονών ανύπαντρη και μέχρι πρότινος ξέραμε και χωρίς σχέση. Είναι δασκάλα οπότε τόσα χρόνια πηγαινοέρχεται από θάλασσα σε ξηρά. Φέτος λοιπόν κατάφερε και την έφεραν στον τόπο της. Αλλά..... ενώ θα μπορούσε να μείνει στο πατρικό και να μην ψάχνεται να βρει σπίτι να νοικιάσει επειδή δεν παίζει μία, εκείνη και καλά άρχισε να μένει σε σπίτια φιλενάδων της που ήταν ελεύθερες σαν την ίδια, και είχε τη βάση της στο πατρικό. Τώρα όμως τα ζύγια άλλαξαν.. Ξαφνικά στο πατρικό δεν πατάει και μένει κάπου το οποίο είναι μυστικό... εμείς δεν κάνει να το μάθουμε.. εγώ δηλαδή δεν κάνει να το μάθω... ο άντρας μου σίγουρα το ξέρει γιατί του το είπε η μαμάκα του.. εγώ όμως η ξένη γιατί να ξέρω. 

Και εχθές το πρωί που λέτε, πίνοντας καφεδάκι με την πεθερά της λέω.. το κορίτσι μας που μένει;; Ήρθε εχθές στην Ανάσταση, καθήσαμε μέχρι το τέλος στην εκκλησία, φάγαμε μετά μαγειρίτσα.. τέσσερις η ώρα που σηκώθηκε και πήγε και δεν έμεινε να κοιμηθεί εδώ στο σπίτι;; Γνωρίζοντας εγώ ότι δεν έχει κάποιο δικό της μόνιμο χόρο... και τι μου λέει ρε κορίτσια.. Τι ρώτησες;; Λέω όχι δεν τη ρώτησα, δεν έτυχε, εσένα ρωτάω.. και τι γυρίζει και μου λέει... η Μαρία (θα πω ένα τυχαίο όνομα) μου έχει απαγορεύσει να μιλάω για εκείνη. 

Σοβαρά τώρα;;; Δηλαδή εγώ τι είμαι;; Ξένη είμαι;; Που σαν αδερφή μου την ελόγιζα από την αρχή που γνώρισα τον άντρα μου.. δηλαδή ξέρετε όλοι ότι σηζεί με γκόμενο και εγώ δεν θα πρέπει να το ξέρω.. από μένα το κρατάς κρυφό, που σου λέω τα πάντα;; & γυρίζει μετά το μεσημέρι ο πεθερός μου στο τραπέζι και πάνω στο μουχαμπέτι λέει, άντε και του χρόνου να ρθουν και τα άλλα τα συμπεθέρια, έχουμε καρέκλες και κοιτάει την κόρη του.. δηλαδή εμείς τι τρώμε κουτόχορτο;;

& το λέω στον άντρα μου, η μάνα σου έτσι κι έτσι μου είπε και τι μου λέει ρε κορίτσια.. εεε εντάξει τώρα κι εσύ, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.. μεγάλη κοπέλα είναι ότι θέλει ας κάνει.. ναι ρε αγόρι μου δεν είπε κανένας το αντίθετο... άλλα γιατί τόση μυστικοπάθεια από μένα, από τη στιγμή που όλοι εσείς το ξέρετε.. άρα εγώ δεν ανήκω σε αυτή την οικογένεια.. δεν είμαι μέλος αυτής της οικογένειας.. μια ξένη είμαι απλά..  εσείς την οικογένεια σας και εγώ τι δική μου.

Κορίτσια μου χάλασε όοοολη τη μέρα.. μαχαίρι λες και μου έχωσε στην καρδιά.. σαν να με κορόιδευαν μπροστά στα μούτρα μου ένιωθα... τόσο πολύ.. άκου εκεί δεν θέλει να μιλάω για εκείνη.. δηλαδή τι θα έλεγες τόσο μωρέ που δεν θα έπρεπε να ξέρει το παιδί σου.. γιατί για παιδί ντε με λογίζει κι εμένα και καλά.. αλλά απ' ότι φαίνεται όχι.!

Μην κολλάς σε τέτοια, εσύ τον άντρα σου και το σπίτι σου, μπορεί και να ντρέπονται να πουν ώσπου να επισημοποιηθει. Γίνονται τέτοια πράγματα πάντως μην στεναχωριέσαι. Όταν με το καλό μεγαλώσει η οικογένεια σου θα δεις και εσύ δε θα τα λες όλα. Τώρα πιέζεσαι λίγο και κάπου θέλεις να τα πεις. Μετά θα έχεις τόσες έννοιες που δε θα σε νοιάζει. Πολλά θα δεις με τα σόγια. 

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσια Χριστός Ανέστη. Κορίτσια βλέπετε κάτι γτ θα τρελαθώ;Ειναι σημερινό 26 η μερα και προχθες είχα ελαχιστα καφέ.

IMG_20250421_092848.jpg

IMG_20250421_082131.jpg

Κορίτσι μου νομίζω είναι θετικό!!! Υπάρχει μια αχνη γραμμουλα!!! Χαίρομαι τόσο πολύ για σένα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσια Χριστός Ανέστη. Κορίτσια βλέπετε κάτι γτ θα τρελαθώ;Ειναι σημερινό 26 η μερα και προχθες είχα ελαχιστα καφέ.

IMG_20250421_092848.jpg

IMG_20250421_082131.jpg

Κοριτσάρα μου κ γω το βλεπωωωωω!!!! Ελα τρέλανε μας!!!!! Εύχομαι αύριο να είναι πιο σκούρο!!!!😍😍😍

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Χρόνια πολλά κ Χριστός Ανέστη!!! Ελπίζω να περάσετε όμορφα 😊 Εμείς οικογενειακά με γονείς κλπ κ ακόμη να χωνέψω το αρνάκι, λουκούμι ήταν αλλά σκασαμε 😅

@Sofi1987 μου μια χαρά είναι η χοριακη σου, σκέψου είσαι πριν την καθυστέρηση 😊 Με το καλό αύριο ένα μεγάλο νούμερο 🥰🙏

@Mantarini Θέλει μια δυο μερούλες ακόμη!!!! Οπότε βουρ για επαφουλες 😊😊

@evaa__μου κ εγώ τη βλέπω τι γραμμούλα σου 🥰 Περιμένουμε χοριακη τις επόμενες μέρες 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Τραινο πάει ο Απριλιος!! Κανονίστε τον επόμενο μήνα θα ανοίξετε το θεματάκι όλες μαζί!!! @Eliza Kats @Sia A@Sofi1987 @evaa__ κ νομίζω ξεχνάω ακόμα μια; Το 5ο θετικό του μήνα δεν ήταν αυτό;;

Είναι κ το άλλο το κορίτσι η @Iris9 😊 Μακάρι να χάσουμε το μέτρημα μέχρι να βγει ο Απρίλης 🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

IMG_20250421_092848.jpg

IMG_20250421_082131.jpg

Εγώ το βλέπω θετικό το τεστ σου κορίτσι μου φαίνεται γραμμή ροζ και παχιά (περιμένουμε και το αυριανό) θα πω συγχαρητήρια 🥳 και συνεχίζουμε δυνατά με τον Απρίλιο κορίτσια !

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Χριστός Ανέστη. Ας φέρει φως, δύναμη και ελπίδα σε κάθε βήμα μας.

Αρχικά, κι άλλο θετικό τεστ από αυτός ο μήνας! Υπέροχα!!!! Με το καλό σε όλες!

Ο δρόμος της υπομονής και της προσμονής είναι δύσκολος για μερικές από εμάς, αλλά δεν είμαστε μόνες. Εύχομαι να ζήσουμε σύντομα το δικό μας θαύμα, γεμάτο αγάπη και ζωή.

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Εγώ Πάσχα στο χωριό, οικογενειακά, αλλά μου βγήκε ξινό από την πεθερά μου και δεν το περίμενα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την ίδια, ίσα ίσα υπάρχει αμοιβαία αγάπη, αλλά κάποια πράγματα ρε παιδιά χτυπάνε άσχημα.. ειδικά όταν ξέρεις ότι υπάρχει μια σχέση καλή σαν μάνας-κόρης.. και όχι σαν πεθεράς-νύφης. 

Το θέμα είναι ότι ο άντρας μου έχει μια αδελφή 34 χρονών ανύπαντρη και μέχρι πρότινος ξέραμε και χωρίς σχέση. Είναι δασκάλα οπότε τόσα χρόνια πηγαινοέρχεται από θάλασσα σε ξηρά. Φέτος λοιπόν κατάφερε και την έφεραν στον τόπο της. Αλλά..... ενώ θα μπορούσε να μείνει στο πατρικό και να μην ψάχνεται να βρει σπίτι να νοικιάσει επειδή δεν παίζει μία, εκείνη και καλά άρχισε να μένει σε σπίτια φιλενάδων της που ήταν ελεύθερες σαν την ίδια, και είχε τη βάση της στο πατρικό. Τώρα όμως τα ζύγια άλλαξαν.. Ξαφνικά στο πατρικό δεν πατάει και μένει κάπου το οποίο είναι μυστικό... εμείς δεν κάνει να το μάθουμε.. εγώ δηλαδή δεν κάνει να το μάθω... ο άντρας μου σίγουρα το ξέρει γιατί του το είπε η μαμάκα του.. εγώ όμως η ξένη γιατί να ξέρω. 

Και εχθές το πρωί που λέτε, πίνοντας καφεδάκι με την πεθερά της λέω.. το κορίτσι μας που μένει;; Ήρθε εχθές στην Ανάσταση, καθήσαμε μέχρι το τέλος στην εκκλησία, φάγαμε μετά μαγειρίτσα.. τέσσερις η ώρα που σηκώθηκε και πήγε και δεν έμεινε να κοιμηθεί εδώ στο σπίτι;; Γνωρίζοντας εγώ ότι δεν έχει κάποιο δικό της μόνιμο χόρο... και τι μου λέει ρε κορίτσια.. Τι ρώτησες;; Λέω όχι δεν τη ρώτησα, δεν έτυχε, εσένα ρωτάω.. και τι γυρίζει και μου λέει... η Μαρία (θα πω ένα τυχαίο όνομα) μου έχει απαγορεύσει να μιλάω για εκείνη. 

Σοβαρά τώρα;;; Δηλαδή εγώ τι είμαι;; Ξένη είμαι;; Που σαν αδερφή μου την ελόγιζα από την αρχή που γνώρισα τον άντρα μου.. δηλαδή ξέρετε όλοι ότι σηζεί με γκόμενο και εγώ δεν θα πρέπει να το ξέρω.. από μένα το κρατάς κρυφό, που σου λέω τα πάντα;; & γυρίζει μετά το μεσημέρι ο πεθερός μου στο τραπέζι και πάνω στο μουχαμπέτι λέει, άντε και του χρόνου να ρθουν και τα άλλα τα συμπεθέρια, έχουμε καρέκλες και κοιτάει την κόρη του.. δηλαδή εμείς τι τρώμε κουτόχορτο;;

& το λέω στον άντρα μου, η μάνα σου έτσι κι έτσι μου είπε και τι μου λέει ρε κορίτσια.. εεε εντάξει τώρα κι εσύ, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.. μεγάλη κοπέλα είναι ότι θέλει ας κάνει.. ναι ρε αγόρι μου δεν είπε κανένας το αντίθετο... άλλα γιατί τόση μυστικοπάθεια από μένα, από τη στιγμή που όλοι εσείς το ξέρετε.. άρα εγώ δεν ανήκω σε αυτή την οικογένεια.. δεν είμαι μέλος αυτής της οικογένειας.. μια ξένη είμαι απλά..  εσείς την οικογένεια σας και εγώ τι δική μου.

Κορίτσια μου χάλασε όοοολη τη μέρα.. μαχαίρι λες και μου έχωσε στην καρδιά.. σαν να με κορόιδευαν μπροστά στα μούτρα μου ένιωθα... τόσο πολύ.. άκου εκεί δεν θέλει να μιλάω για εκείνη.. δηλαδή τι θα έλεγες τόσο μωρέ που δεν θα έπρεπε να ξέρει το παιδί σου.. γιατί για παιδί ντε με λογίζει κι εμένα και καλά.. αλλά απ' ότι φαίνεται όχι.!

Εγώ κορίτσι μου θα πω πως καταλαβαίνω πως το λες ότι ένιωσες κάπως εκτός οικογένειας έχει και εμένα ο άντρας μου αδερφή ανύπαντρη είναι 30 και γύρισε μετά από αρκετά χρόνια σπίτι της 

από την μια καταλαβαίνω το ότι δεν ήθελε να μείνει με τους δικούς της έχει μάθει να ζει μόνη της και λογικό είναι και η κουνιάδα μου που μένει με την μάνα της μαλώνει όλη την ώρα μαζί της 😅

Χωρίς παρεξηγήσει να πω λίγο πως το βλέπω και εγώ .. μπορεί η κοπέλα να έχει κάτι φρέσκο και να θέλει λίγο να δει πως θα πάει και να το είπε στην μαμά της.. όσο καλές σχέσεις να έχεις με την πεθερά σου είναι υποχρέωση της ως μαμά ( η πεθερά σου ) να σεβαστεί την επιθυμία της κόρης της.. δεν σημαίνει όμως αυτό ότι δεν σε νιώθει σαν παιδί της.. δεν αφορά την ίδια αυτό το θέμα είναι της κόρης της προσωπικό.. εγω πχ στην θέση σου δεν θα το ρωτούσα τόσο ευθέως στην πεθερά σου που πήγε ; Που κοιμήθηκε; Θα έλεγα η Μαρία τι κάνει; Πως είναι; Περνάει καλά δεν την είδα πολύ χτες και βλέπεις αν θέλει ο άλλος να σου πει 

ο πεθερός σου πάλι μπορεί να πετάει υπονοούμενα και να μην ξέρει και εκείνος τίποτα να πετάει άδεια να πιάσει γεμάτα πολλά παίζουν 

εγώ θα έλεγα μην χαλάς την ζαχαρένια σου κορίτσι μου αν είναι κάτι αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί μπορεί να είναι και μυστικοπαθείς η κουνιάδα σου και εμάς έτσι είναι δεν της παίρνεις κουβέντα εύκολα αλλά εγώ το σέβομαι δεν νιώθω εκτός οικογένειας επειδή δεν μου λέει τα προσωπικά της όχι επειδή δεν με εμπιστεύεται αλλά μπορεί να μην νιώθει άνετα να τα συζητάει μαζί μου δεν είναι όμως κακό κάποιοι άνθρωποι είναι πιο κλειστεί 

και να πω λίγο κάτι άσχετο πως εμένα με ενοχλεί η μάνα μου που ότι της πω καθεται και το κουβεντιάζει με την αδερφής της, ενώ εγώ θέλω όταν κουβεντιάζω κατι ως μάνα κόρη να μένει εκεί, για αυτό καταλάβω κάπως και την κουνιάδα σου αν της είπε να μην μιλάει για αυτό, ως μάνα αυτό πρέπει να κάνει 

οπότε μην νιώθεις έτσι ότι είσαι εκτός οικογένειας να είσαι σίγουρη όταν έρθει ώρα θα στα πει από μόνη της δώσε λίγο χρόνο 😊

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κοίτα η πεθερά σου αν της είπε η κόρη της να μην το πει σε άλλους (δεν ξέρω τους λόγους) καλά έκανε και δεν το είπε. Εσύ βρε παιδί μου στο κάτω κάτω αφού είστε σαν αδερφές γιατί δεν τη ρώτησες; 

Πχ. Κι εμένα μια αδερφή του άντρα μου που είναι χωρίς σχέση πάντα την ρωτάω αν έχει κάτι και τέτοια. Με φιλική διάθεση γιατί πάντα συζητάμε για αγόρια και τα σχετικά. 

Δεν ξέρω μήπως εσένα σε ντρέπεται η κουνιάδα σου για κάποιο λόγο ή μήπως δεν θέλει να το πει μέχρι να γίνει πιο σίγουρο. 

Εσύ πάντως μη σκας 😊 Έχεις τον άντρα σου και σε λίγο θα έχεις και το παιδάκι σου και θα τρέχεις και δεν θα προλαβαίνεις 😅

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

IMG_20250421_092848.jpg

IMG_20250421_082131.jpg

Ναι φαίνεται! Κρατησου 2 μέρες για να πας για χοριακή να δεις ένα καλό νούμερο 😁😁😁 Συγχαρητήρια 😁😁😁

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

IMG_20250421_092848.jpg

IMG_20250421_082131.jpg

Κοριτσάκι μου βλεπω κι εγω δευτερη γραμμη ευχόμαι και μια θετική χοριακή.; 
σκεφτεσαι να κανεις αύριο ή θα περιμένεις κι άλλες μέρες.;

@Mantarini μου ξαναεκανες τεστακι σημερα.; Σκουρήνε..;

σε αλλά νέα εγώ κορίτσια από Μ. Πέμπτη είμαι αρρωστη τις γιορτες δεν καναμε τιποτα απολυτως ημουν χαλια με βηχα μπουκωμα λαιμο πυρετο.. χαλια σας λεω..

Δεν μπιρω να κουνηθω 🥺 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Οτι και αν είναι αυτο που κρυβει θα μαθευτει. Σιγουρα ειναι μεγαλη βλακεια να μην σου λεει τι γινεται και να το κρυβουν λες και τι ειναι. Γιαυτο κοιτα το σπιτι σου και την οικογενεια σου και ασε τους υπολοιπους απεξω.

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κοριτσάκι μου βλεπω κι εγω δευτερη γραμμη ευχόμαι και μια θετική χοριακή.; 
σκεφτεσαι να κανεις αύριο ή θα περιμένεις κι άλλες μέρες.;

@Mantarini μου ξαναεκανες τεστακι σημερα.; Σκουρήνε..;

σε αλλά νέα εγώ κορίτσια από Μ. Πέμπτη είμαι αρρωστη τις γιορτες δεν καναμε τιποτα απολυτως ημουν χαλια με βηχα μπουκωμα λαιμο πυρετο.. χαλια σας λεω..

Δεν μπιρω να κουνηθω 🥺 

Περαστικά σου βρε κορίτσι μου, φαντάζομαι κανένα κρύωμα θα είναι με ξεκούραση, κανένα παυσίπονο θα περάσει! 

@Sia A, @Iris9, @Sofi1987, @Eliza Kats πώς είστε κορίτσια;; 

@evaa__ κορίτσι μου μεθαυριο μπορείς να κάνεις και μια χοριακη που θα έχει αυξηθεί κι άλλο! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η evaioan είπε:

Μην κολλάς σε τέτοια, εσύ τον άντρα σου και το σπίτι σου, μπορεί και να ντρέπονται να πουν ώσπου να επισημοποιηθει. Γίνονται τέτοια πράγματα πάντως μην στεναχωριέσαι. Όταν με το καλό μεγαλώσει η οικογένεια σου θα δεις και εσύ δε θα τα λες όλα. Τώρα πιέζεσαι λίγο και κάπου θέλεις να τα πεις. Μετά θα έχεις τόσες έννοιες που δε θα σε νοιάζει. Πολλά θα δεις με τα σόγια. 

στις πριν 8 ώρες, ο/η Elk είπε:

Εγώ κορίτσι μου θα πω πως καταλαβαίνω πως το λες ότι ένιωσες κάπως εκτός οικογένειας έχει και εμένα ο άντρας μου αδερφή ανύπαντρη είναι 30 και γύρισε μετά από αρκετά χρόνια σπίτι της 

από την μια καταλαβαίνω το ότι δεν ήθελε να μείνει με τους δικούς της έχει μάθει να ζει μόνη της και λογικό είναι και η κουνιάδα μου που μένει με την μάνα της μαλώνει όλη την ώρα μαζί της 😅

Χωρίς παρεξηγήσει να πω λίγο πως το βλέπω και εγώ .. μπορεί η κοπέλα να έχει κάτι φρέσκο και να θέλει λίγο να δει πως θα πάει και να το είπε στην μαμά της.. όσο καλές σχέσεις να έχεις με την πεθερά σου είναι υποχρέωση της ως μαμά ( η πεθερά σου ) να σεβαστεί την επιθυμία της κόρης της.. δεν σημαίνει όμως αυτό ότι δεν σε νιώθει σαν παιδί της.. δεν αφορά την ίδια αυτό το θέμα είναι της κόρης της προσωπικό.. εγω πχ στην θέση σου δεν θα το ρωτούσα τόσο ευθέως στην πεθερά σου που πήγε ; Που κοιμήθηκε; Θα έλεγα η Μαρία τι κάνει; Πως είναι; Περνάει καλά δεν την είδα πολύ χτες και βλέπεις αν θέλει ο άλλος να σου πει 

ο πεθερός σου πάλι μπορεί να πετάει υπονοούμενα και να μην ξέρει και εκείνος τίποτα να πετάει άδεια να πιάσει γεμάτα πολλά παίζουν 

εγώ θα έλεγα μην χαλάς την ζαχαρένια σου κορίτσι μου αν είναι κάτι αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί μπορεί να είναι και μυστικοπαθείς η κουνιάδα σου και εμάς έτσι είναι δεν της παίρνεις κουβέντα εύκολα αλλά εγώ το σέβομαι δεν νιώθω εκτός οικογένειας επειδή δεν μου λέει τα προσωπικά της όχι επειδή δεν με εμπιστεύεται αλλά μπορεί να μην νιώθει άνετα να τα συζητάει μαζί μου δεν είναι όμως κακό κάποιοι άνθρωποι είναι πιο κλειστεί 

και να πω λίγο κάτι άσχετο πως εμένα με ενοχλεί η μάνα μου που ότι της πω καθεται και το κουβεντιάζει με την αδερφής της, ενώ εγώ θέλω όταν κουβεντιάζω κατι ως μάνα κόρη να μένει εκεί, για αυτό καταλάβω κάπως και την κουνιάδα σου αν της είπε να μην μιλάει για αυτό, ως μάνα αυτό πρέπει να κάνει 

οπότε μην νιώθεις έτσι ότι είσαι εκτός οικογένειας να είσαι σίγουρη όταν έρθει ώρα θα στα πει από μόνη της δώσε λίγο χρόνο 😊

στις πριν 7 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Κοίτα η πεθερά σου αν της είπε η κόρη της να μην το πει σε άλλους (δεν ξέρω τους λόγους) καλά έκανε και δεν το είπε. Εσύ βρε παιδί μου στο κάτω κάτω αφού είστε σαν αδερφές γιατί δεν τη ρώτησες; 

Πχ. Κι εμένα μια αδερφή του άντρα μου που είναι χωρίς σχέση πάντα την ρωτάω αν έχει κάτι και τέτοια. Με φιλική διάθεση γιατί πάντα συζητάμε για αγόρια και τα σχετικά. 

Δεν ξέρω μήπως εσένα σε ντρέπεται η κουνιάδα σου για κάποιο λόγο ή μήπως δεν θέλει να το πει μέχρι να γίνει πιο σίγουρο. 

Εσύ πάντως μη σκας 😊 Έχεις τον άντρα σου και σε λίγο θα έχεις και το παιδάκι σου και θα τρέχεις και δεν θα προλαβαίνεις 😅

στις πριν 4 ώρες, ο/η eva96 είπε:

Οτι και αν είναι αυτο που κρυβει θα μαθευτει. Σιγουρα ειναι μεγαλη βλακεια να μην σου λεει τι γινεται και να το κρυβουν λες και τι ειναι. Γιαυτο κοιτα το σπιτι σου και την οικογενεια σου και ασε τους υπολοιπους απεξω.

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξη & για τα λόγια σας.. όπως είπε και η @Elk αυτό είναι που με πείραξε το ότι με έκανε να νιώσω ότι είμαι εκτός οικογένειας.. γιατί ο άντρας μου το ξέρει.. μια χαρά του το είπε η πεθερούλα μου, του έστειλε και φωτογραφίες του γαμπρού... δεν το είδα αυτό, απλά ένα σκηνικό που έγινε με τον άντρα μου λίγες μέρες πιο πριν και το συνδύασα τώρα αυτό μου δίχνει. Ότι εγώ χωρίζω.. δεν είμαι στην οικογένεια.. κι ας η πεθερά μου λέει ότι θέλει.. και τα βάζω και με τον άντρα μου γιατί τα της δικής μου οικογένειας όλα τα ξέρει, μέχρι και τι βρακί φοράει ο αδερφός μου, αλλά από τη δική του οικογένεια εγώ να μην ξέρω τπτ. Εγώ σέβομαι το γεγονός ότι μπορεί να μην θέλει να μου πει κάτι η πεθερά μου, εξάλλου εγώ δεν ρώτησα πονηρά που είναι η κόρη της..  εγώ από ενδιαφέρον ρώτησα όπως θα ρωτούσα αν δεν είχε δουλειά, τι κάνει με το θέμα της δουλειάς έχει βρει κάτι.. έτσι ρώτησα & για το σπίτι.. δεν πήγε καν το μυαλό μου σε γκόμενο.. και αυτό που με θυμώνει περισσότερο είναι πως υπό άλλες συνθήκες θα μου έλεγε, ααα ξέρεις βρήκε τελικά σπίτι που έψαχνε π.χ. επιπλωμένο και νοίκιασε, ή ξέρεις συγκατοικεί τελικά με μια κοπέλα και μοιράζονται το νοίκι.. θα μπορούσε να πει και τώρα ξέρεις δεν θέλει να λέω γι' αυτήν κορίτσι μου, γιατί δεν μου λέει κι όλας.. αλλά ξέρω ότι μένει με ένα παλικάρι.. αυτό και τπτ άλλο.. εγώ δεν θα ρωτούσα κάτι άλλο.. αλλά αυτό το δεν μου επιτρέπει να λέω τα προσωπικά της.. γιατί εγώ τα προσωπικά της σου ζήτησα να μου πεις;; Εσύ μετά καλά ήξερες να ρωτάς η φίλη μου η Κατερίνα τι κάνει κι αν δουλεύει.. έπρεπε κι εγω να γυρίσω να της πω, ααα η Κατερίνα μου έχει απαγορεύσει να μιλάω για τα προσωπικά της.

Όπως και να χει κορίτσια εμένα μου κάθησε βαρύ.. ότι θέλει μπορεί να κάνει η κουνιάδα μου, δεν μου πέφτει λόγος εξάλλου, ούτε κουτσομπολιό θα έκανα.. δεν τη ρώτησα γιατί δεν μου δώθηκε η ευκαιρία. Δεν βρεθήκαμε τα δύο μας κάποια στιγμή για να μιλήσουμε και όποτε πάμε στα πεθερικά αυτή λείπει.. δεν τη βλέπουμε.. γι' αυτό και ρώτησα την πεθερά μου τι κάνει αυτό το παιδί, που μένει.. από κει και πέρα κατάλαβα ότι παίζει ζήλια στη μέση. Το κορίτσι ζηλεύει τη σχέση που έχω μαζί της, όπως επίσης και ο άντρας μου, μου κάνεις πολλές σκηνές ζηλωτυπίας για τη μάνα του.. με αποτέλεσμα όταν μιλάμε με την πεθερά μου, να μιλάμε κρυφά απ' όλους.. και λέω αυτό.. αντί να χαίρονται που έβαλαν στο σπίτι τους μια νύφη που είναι σαν κόρη, και καλύτερη από κόρη, αυτή κάθονται και ζηλεύουνε και θέλουν να χαλάνε σχέσεις.. δεν ξέρω ρε κορίτσια αλήθεια.. εμένα πάντως όλο αυτό μου στοίχισε πολύ, γιατί κάπου αρχίζεις και αισθάνεσαι λίγο μαλάκας και καραγκιόζης. 

Δημοσίευση

@Naty_ Ευτυχώς μ έτυχαν αυτές οι μέρες π ημουν σπίτι,  κι έτυχε καλά, να συνηθίσω λίγο με όλες τις αλλαγές.Έχω λίγες ζαλάδες, π και π καμιά αναγούλα,τσιμπήματα τραβήγματα. Τις ενέσεις πλέον μ τις κάνει ο σύντροφος και κάπως το βρίσκουμε αλλά σήμερα μόνο δε μ έκανε μωλωπα.Δε μπορούμε να καταλάβουμε τι κάνουμε λάθος. Κορίτσια με τον σύντροφο πονάνε ελάχιστα, με τον φαρμακοποιό σας λέω τα είδα όλα.Το έλεγα και μόνη μ ότι δεν είναι λογικό τόσος πόνος από μια ένεση όπου κι είναι,   υποτίθεται έχει και εμπειρία...

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

@Naty_ Ευτυχώς μ έτυχαν αυτές οι μέρες π ημουν σπίτι,  κι έτυχε καλά, να συνηθίσω λίγο με όλες τις αλλαγές.Έχω λίγες ζαλάδες, π και π καμιά αναγούλα,τσιμπήματα τραβήγματα. Τις ενέσεις πλέον μ τις κάνει ο σύντροφος και κάπως το βρίσκουμε αλλά σήμερα μόνο δε μ έκανε μωλωπα.Δε μπορούμε να καταλάβουμε τι κάνουμε λάθος. Κορίτσια με τον σύντροφο πονάνε ελάχιστα, με τον φαρμακοποιό σας λέω τα είδα όλα.Το έλεγα και μόνη μ ότι δεν είναι λογικό τόσος πόνος από μια ένεση όπου κι είναι,   υποτίθεται έχει και εμπειρία...

Θύμισε μου θα ξανάκανεις χοριακη; Τώρα είσαι 4η-5η βδομάδα; Τέλεια που δεν πονάει τόσο η ένεση, σίγουρα έχει να κάνει με το πώς στο κάνει ο άλλος. Έχει τύχει να πάω σε μικροβιολογικά και να με πεθάνουν από τον πόνο και μελανια, ενώ αυτή είναι η δουλειά τους! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Μια απογοητεύση αδιαθετησα πριν λιγο.Ευτυχως δεν πρόλαβα να το πιστέψω αλλα και πάλι στεναχωρέθηκα πολύ 😭

Σίγουρα βρε κορίτσι μου, μήπως είναι εμφύτευσης; Έχεις κανονικά αίμα; 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

@evaa__ αυτό ακριβώς μην πανικοβαλλεσαι αμέσως μπορεί να είναι εμφύτευσης.

@naty οχι δεν μ ανέφερε για άλλη χοριακή. 

Δε ξέρω εσύ κάνεις μωλωπες σε όλα?

Α οπότε κατευθείαν για υπέρηχο. Σου είπε ποτε;

Όχι δεν κάνω, ένα μεγάλο έκανα επειδή ντύθηκα αμέσως και βγήκα, στα αλλά όχι. Αν νιώσω ότι εκεί που πάω να το κάνω με πονάει αλλάζω σημείο και θέλει να πιάνεις αρκετή ποσότητα δέρματος. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...