Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Βγήκε και η δεύτερη χοριακή 149!

Τρέμω και να χαρώ αλλά λέω βήμα βήμα τη φορά και αυτό πήγε καλά. Σχεδόν τριπλάσια.

Ωωωωωωω σούπερ!!! Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!!! Φαντάζομαι δε θα κάνεις άλλη κ θα κλείσετε ραντεβού με το καλό..

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Με το καλό κ η αυχενική να φύγει το πρώτο άγχος 😊 Δεν ξέρω αν θα κάνω αύριο το μικροβιολογικό από αύριο είναι κλειστά!!! Θα ρωτήσω τη γιατρό αν έχει νόημα να κάνω αλλού αλλιώς Τετάρτη που ξανά ανοίγει!!!! Γερό/-α να είναι κ ότι θέλει ας είναι 🙏

Μπράβο κορίτσι μου ανέβηκε φουλ 😊 Με το καλό μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη 🙏 😊

Σ ευχαριστώ αγάπη. Πιστεύω πως θα σου πει από Τετάρτη… Αν κ επειδή εγώ έχω κάνει σε 2 διαφορετικά μικροβιολογικά (πέρυσι στη βιοχημική) η απόκλιση ήταν 50 μονάδες δεν ήταν τραγική το ένα έβγαζε 450 κ το άλλο 500. Δεν ξέρω αν έτυχε. Θα σου πει η γιατρός 

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

30/4 θα πάω γιατρό, οπότε έχουμε αρκετή αναμονή ακόμα 😅 Θα σας ενημερώσω όταν πάω 😜

Πώς είσαι εσύ κορίτσι μου;

Εγώ εδώ, στον αιώνιο αγώνα του 1ου τριμήνου 😆

Αναμένω τον επόμενο υπέρηχο να μπει η καρδιά μου λίγο ακόμα στη θέση της! 

Πώς νιώθεις γενικά;;

@Iris9 μια χαρά κορίτσι μου μεγαλώνει το σπορί αυξάνεται και η χοριακη! Με το καλό εύχομαι να κυλήσουν όλα 🙏🏼😍

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Sofi1987ναι είναι θετικα!Απλα είσαι νωρις ακόμα, μερες πριν την καθυστερηση! Με το καλό κορίτσι μου!

@annie!καλά ειμαο κορίτσι μου! Πλησιάζω... 34+1 σημερα. Είδα κ τ νέα σας! Με τ καλο το μωράκι σας!

Ευχαριστούμε!! Κ συ μ ένα πόνο!! Ωωωωωω σιγά σιγά μπαίνεις στο μήνα σου… Που θα γεννήσεις κορίτσι μου; 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Diwni είπε:

@annie! στη Θεσσαλονίκη στο γενεσις. Εκεί εκανα κ τ άλλα 2 μου.

Αχ μακάρι όταν με το καλό έρθει η ώρα να μπορέσω να πάω εκεί. Είδα ότι παρέχουν και με νερό δωμάτια έστω για το πρώτο στάδιο. Εσύ το σκέφτεσαι καθόλου; Ίσως έχει να κάνει με το αν ο γιατρός το έχει ξανακάνει. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Sofi1987 είπε:

Καλημερα και απο εμενα! Εγω ειμαι σημερα 11 μερες απο ωορρηξια, εκανα το πρωι (πολλα) τεστ με τα ιδια ουρα, σας βαζω φωτογραφιες. Το clearblue «φανηκε» (εντελως αχνο) αμεσως στα 3 λεπτα, τα αλλα φανηκαν μονο οταν στεγνωσαν. Ειναι ολα με τα ιδια ουρα. Θα κανω αυριο παλι να ξεκαθαρίσει το τοπιο.

IMG_1721.jpeg

IMG_1705.jpeg

Είναι θετικόοοοοοο!!! Συγχαρητήρια!!!!

Δημοσίευση

Καλέ στο τέλος σε αυτό το θεματακι θα είναι οι εγκυουλες πιο πολλές από αυτές που προσπαθούμε. 

Με το καλό σε όλες κορίτσια!! Καλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες να έχετε όλες! Γερά μωρά!! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Καλέ στο τέλος σε αυτό το θεματακι θα είναι οι εγκυουλες πιο πολλές από αυτές που προσπαθούμε. 

Με το καλό σε όλες κορίτσια!! Καλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες να έχετε όλες! Γερά μωρά!! 

Ρίξαμε μπόλικη μπεμπεδόσκονη με την @annie! Δεν θα μπορούσε να μην έχει θετικά τεστάκια!! 😁🥰 

Με το καλό να πάρεις σειρά κορίτσι μου, σε γόνιμες είσαι τώρα; 

Δημοσίευση

@annie! Καθόλου έτοιμοι χαχα σήμερα σκεψου θα πάμε στο χωριό να φέρουμε τ ρουχα τ μωρου να τ πλυνω από βδομάδα να είναι έτοιμα. Μέχρι προχθες ειχαμε βαψίματα, καθαρίσματα κ ψιλο αλλαγές στο σπίτι για να χωρέσουν ολα. Μετα την αυχενικη το ειπαμε.

@Naty_ έχει ναι αλλά θα πρέπει να έχεις γιατρο που να το δοκιμαζει. Αν σε παίρνει οικονομικά ψάξε για μαια και για γιατρο π να υποστηρίζουν φουλ τον φυσιολογικό τοκετο. Αλλιώς οι περισσότεροι ενω σ λένε ότι είναι υπέρ, είναι καθαρά θέμα τύχης. Έχοντας φτάσει πλέον στην 3η κυηση θα σ πω ότι μακαρι να ειχα την ενημέρωση π έχω τώρα στο 1ο. Μεγαλη η σημασία της μαιας να ξέρεις.

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ρίξαμε μπόλικη μπεμπεδόσκονη με την @annie! Δεν θα μπορούσε να μην έχει θετικά τεστάκια!! 😁🥰 

Με το καλό να πάρεις σειρά κορίτσι μου, σε γόνιμες είσαι τώρα; 

Πράγματι ρίξατε μπόλικη μπεμπέδοσκονη!! ❤️❤️ 

Ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου!! Μακάρι να πιάσει τόπο!!

Όχι δεν έχω μπει σε γόνιμες ακόμα, από την επόμενη εβδομάδα. 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@annie! Καθόλου έτοιμοι χαχα σήμερα σκεψου θα πάμε στο χωριό να φέρουμε τ ρουχα τ μωρου να τ πλυνω από βδομάδα να είναι έτοιμα. Μέχρι προχθες ειχαμε βαψίματα, καθαρίσματα κ ψιλο αλλαγές στο σπίτι για να χωρέσουν ολα. Μετα την αυχενικη το ειπαμε.

@Naty_ έχει ναι αλλά θα πρέπει να έχεις γιατρο που να το δοκιμαζει. Αν σε παίρνει οικονομικά ψάξε για μαια και για γιατρο π να υποστηρίζουν φουλ τον φυσιολογικό τοκετο. Αλλιώς οι περισσότεροι ενω σ λένε ότι είναι υπέρ, είναι καθαρά θέμα τύχης. Έχοντας φτάσει πλέον στην 3η κυηση θα σ πω ότι μακαρι να ειχα την ενημέρωση π έχω τώρα στο 1ο. Μεγαλη η σημασία της μαιας να ξέρεις.

Το ξέρω.. δυστυχώς είμαι Κοζανη εγώ, 1μιση ώρα από Θεσσαλονίκη, και εδώ δεν ξέρω καν αν έχει ανεξάρτητη μαία να κάνω μαζί της και πλάνο κλπ. Και χρειάζομαι κι ένα γιατρό εδώ καλώς η κακώς και λόγω ιστορικού, αλλιώς θα πήγαινα κατευθείαν θέσ/νίκη 

Δημοσίευση

@Naty_ ναι το καταλαβαίνω, έτσι είμαστε στις επαρχίες. Εφόσον έχεις γιατρο εκεί το βλέπεις στην πορεία. Μαια ισως μπορείς να βρεις κ βα κάνεις πλανο κτλ διαδικτυακα κ να συζητήσεις μαζί της τι κ πως. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Diwni είπε:

@Naty_ ναι το καταλαβαίνω, έτσι είμαστε στις επαρχίες. Εφόσον έχεις γιατρο εκεί το βλέπεις στην πορεία. Μαια ισως μπορείς να βρεις κ βα κάνεις πλανο κτλ διαδικτυακα κ να συζητήσεις μαζί της τι κ πως. 

Αυτό θα κάνω σίγουρα ναι. Ας φτάσω με το καλό και θα γίνει το καλύτερο δυνατό με τα μέσα που θα έχω 🙏🏼 με το καλό κι εσύ κορίτσι μου να ρθει το μωρό σας ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η RAM21 είπε:

@Sia A συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Πολύ καλό και δυνατό το νούμερο της χοριακης σου! Καλούς διπλασιασμους και μια ευκολη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!! ♥  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Εύχομαι κ εσύ να μην το βάλεις κάτω κ γρήγορα να έρθει το δεύτερο μωράκι 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Sofi1987 είπε:

Καλημερα και απο εμενα! Εγω ειμαι σημερα 11 μερες απο ωορρηξια, εκανα το πρωι (πολλα) τεστ με τα ιδια ουρα, σας βαζω φωτογραφιες. Το clearblue «φανηκε» (εντελως αχνο) αμεσως στα 3 λεπτα, τα αλλα φανηκαν μονο οταν στεγνωσαν. Ειναι ολα με τα ιδια ουρα. Θα κανω αυριο παλι να ξεκαθαρίσει το τοπιο.

IMG_1721.jpeg

IMG_1705.jpeg

Σοφάκι μου κι εγώ βλεπω δευτερη γραμμη..

κάνε και αύριο κατα μεγαλο ποσοστο ειναι θετικοοοοοοοο 🥳🥳🥳

σκεφτεσαι να κανεις χοριακη.; Ειναι και οι μερες τετοιες που θα ειναι κλειστά..

αναμενουμε αυριο νεο τεστακι κοριτσι μου..

αυτή η ευλογημένη εβδομάδα να σου χαρίσει το μωρακι που επιθυμεις και σε όλες τις κοπέλες.. 🌺♥️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Οπως είπε κ η @Naty_ κάναμε ότι μπορέσαμε… Ελπίζω να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό τα θετικά τεστακια!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Εγώ εδώ, στον αιώνιο αγώνα του 1ου τριμήνου 😆

Αναμένω τον επόμενο υπέρηχο να μπει η καρδιά μου λίγο ακόμα στη θέση της! 

Πώς νιώθεις γενικά;;

@Iris9 μια χαρά κορίτσι μου μεγαλώνει το σπορί αυξάνεται και η χοριακη! Με το καλό εύχομαι να κυλήσουν όλα 🙏🏼😍

Πόσων εβδομάδων θα είσαι στον επόμενο υπέρηχο;

Έχεις συμπτώματα εσύ;

Δεν ξέρω πως νιώθω 😅 Κάνω ότι δεν υπάρχει 😜 Αν και έχω πριστει 😫 Κατά τα άλλα κανένα σύμπτωμα πέρα της κούρασης 😊

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Sofi1987 είπε:

IMG_1721.jpeg

IMG_1705.jpeg

Είναι πολύ αχνό αλλά φαίνεται! Κάνε σε 2 μέρες πάλι για σίγουρα! 

Αυτά είναι πρώιμης ανίχνευσης;

Δημοσίευση
στις On 15/4/2025 at 2:13 ΜΜ, ο/η Naty_ είπε:

Καλά μεγαλώνει απλά άρχισε να δημιουργείται ένα μικρό αιμάτωμα και πρέπει να κόψω κάτι από τα αντιπηκτικά σε συνεργασία με αιματολόγο και γυναικολόγο. Πφφ.. δλδ δεν γίνεται να κυλάνε όλα εντελώς καλά;! Μέχρι εδώ το χω ξαναζήσει, έχω ραντεβού ξανά από βδομάδα που συνήθως άκουγα τα μαντάτα. Δεν ξέρω, ανάμεικτα συναισθήματα, σίγουρα δεν νιώθω ήρεμη αλλά προσπαθώ. 

Αρκετές κοπέλες είχαμε. Και συνήθως εκεί στην 9-10 εβδ. Δημιουργείται ο πλακούντας μη σε αγχωνει. 

Δημοσίευση
στις On 16/4/2025 at 5:54 ΜΜ, ο/η Sia A είπε:

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές, για την υποστήριξη για όλα 🥰🥰🥰🥰 Είστε όλες υπέροχες κ μόνο εσείς πιστεύατε οτι θα είναι θετική!!! Μου έχουν τελειώσει οι αντιδράσεις, σας καρδουλωνω εδώ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Κ χρωστάω ένα ταγκ @Παρασκευαιδουνα την ακούτε έχει τρομερό χάρισμα είχε πει Φεβρουάριο +/-3 μήνες!!! Γτ δεν τη ξέχασα την πρόβλεψη σου 😊

Κ σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν μην ψάχνετε συμπτώματα. Δεν είχα τπτ μα τπτ. Το αντίθετο θα έλεγα είχα μέχρι κ διάρροια όλες τις μέρες με τόσα χάπια που προκαλούν δυσκοιλιοτητα 😅

Συγχαρητήρια κορίτσι μου. 🥰🥰 Μια υπέροχη και ήρεμη εγκυμοσύνη σου εύχομαι. 

Αυτά τα ταγκ τα λατρεύω... Χαίρομαι κάθε φορά που κάποια κοπέλα μου λέει τα ευχάριστα. 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Πόσων εβδομάδων θα είσαι στον επόμενο υπέρηχο;

Έχεις συμπτώματα εσύ;

Δεν ξέρω πως νιώθω 😅 Κάνω ότι δεν υπάρχει 😜 Αν και έχω πριστει 😫 Κατά τα άλλα κανένα σύμπτωμα πέρα της κούρασης 😊

Θα κοντεύω 9 λογικά. Από συμπτώματα έχω κούραση και νύστα ακόμα, μια αηδία στο στομάχι με κάποιες ναυτίες που και που, αυπνια, πρήξιμο. Τα περνάμε πολύ ωραία έχω να πω 😆 

Ακόμα νωρίς είναι και μακάρι να μην σου έρθουν αλλά πέρα της κούρασης! 

Δημοσίευση

@Nerina @Mantarini @Σοφία21 @Eliza Kats  @Naty_ @Diwni  @Rena92  @Sia A κοριτσια μου σας ευχαριστώ πολυ! Συγγνωμη αν ξεχασα καποια! 

Και φυσικα @Παρασκευαιδου, Ιουνιο μου ειπες αλλα πιασαμε δουλεια νωριτερα!

Σας βαζω και το σημερινό μου τεστ, θα περιμενω αλλη μια μερα και λεω να παω μαλλον αυριο για χοριακη να δουμε τι γινεται και αν ειναι ολα καλα να μη δω παρα πολυ μικρο νουμερο. Εχω πολυ αγχος, @Naty_ μου σε καταλαβαίνω αυτο τον καιρο, θα προσπαθήσω να το παω βημα βημα, καθε μικρο μαξιλαράκι ειναι σημαντικο. 

IMG_1749.jpeg

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ κορίτσια συνεχίζω με πονόλαιμο και προς το βράδυ προστέθηκε και μπούκωμα. Είμαι πια σίγουρη ότι κάτι περνάω. Αλλά μέχρι στιγμής σκέφτομαι ότι πέρασε ήδη η πρώτη μέρα και αφού δεν έχω πυρετό, ελπίζω απλά να κάνει τον κύκλο του. 4-5 μέρες να ηρεμισω. Ελπίζω ✌🏻 Οσο φθάνει ο καιρός με αγχώνει μην είμαι άρρωστη εγώ ή ο μεγάλος μου, τις μέρες που γεννάω. Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Μονο όσο μπορώ να προσέχουμε και ελπίζω. Τα κατάφερα και πρόσθεσα ένα έξτρα άγχος 😂 Το απέκτησα σήμερα!
    • Και εγώ σήμερα το σκέφτηκα να κατέβω στην περιφορά. Μου είπε ο άντρας μου αν θέλω να πάμε. Αλλά το σκέφτηκα και λέω κάτσε στα αυγά σου και του χρόνου πάτε και οι 4! Ψήθηκα για λίγο να ετοιμαστώ να πάμε αλλά είναι και μακρια η ελληνική εκκλησία από εμάς, οπότε μαζεύτηκα ξανά. @ΜαρίαΔημήτρης θα σου πω αυτό που σκέφτομαι και για μένα. Οταν είναι να έρθει θα έρθει. Οποτε, αφού το ξέρει ο γιατρός και σου έδωσε οδηγίες, προχωρά όπως θέλει το μωράκι!!!    @Diwni τι ωραία που πήγατε στο χωριό και κατάφερες να ηρεμισεις έστω για λίγο! Μάζεψε δυνάμεις. Σωματικές και ψυχικές!
    • @ΜαρίαΔημήτρης Μην κοιτας εγω που παιρνω 6 χαπια την ημερα και δεν κουνιεται φυλλο, εσενα σου χει δωσει ελαφρα δοση αν θυμαμαι, επομενως αν δε σε πιασουν μπορει να επελθει τοκετος. Ελπιζω να ηρεμησει η κοιλιτσα σου. Παντως ειναι ενημερος και διαθεσιμος ο γιατρος οποτε τον χρειαστεις επομενως να εισαι ησυχη. 
    • Κοριτσια μίλησα με τον γιατρό, θα το παρακολουθήσω και αν δυναμώσουν οι πονοι θα πάω στο Ρεα να με δουν.Ηπια το χάπι για τις συσπασεις,δεν πονάω τόσο αλλά έχω συνέχεια πετρώματα. Λεω στον γιατρο ε αφπυ πινω τα χαπια δεν γενναω και μου λεει φυσικα και μπορει να γεννησεις. Ελπιζω να κυλήσει ομαλά το βράδυ. 
    • Nαι μπορεί να εμποδίσει την σύλληψη ή να επηρεάζει την ωορηξια. Είναι σημαντικό να είναι ρυθμισμένος  και πριν αλλα και για την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εγώ να φανταστείς είχα 6,48 και μου είπε ο ενδοκρινολόγος που να χτυπιωσουν δεν έμενες έγκυος.. Τώρα έχει 2 μήνες που το ρύθμισα αλλά έχουμε κ άλλα θεματακια εμείς.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...