Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τα χάπια που παίρνω  είναι φυλλικο οξύ, utrogestan 2 ανά μέρα, adelcort,salospir και ενεσεις ηπαρίνης. Δεν βρήκαν κάτι απλά λόγω ιστορικού προληπτικά. Οι ζαλάδες μου έχουν αρχίσει για τα καλά. 

@Naty_το βγάζεις τον αέρα στις ενέσεις η όχι?ο φαρμακοποιός μ το έβγαλε αλλά μαύρισε λίγο το σημείο.

@Sia A περιμένουμε και στέλνουμε θετική ενέργεια!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!! Σας ευχαριστώ για τις ευχές πολύ πολύ για τις ευχές.... Πήγα το πρωί να δώσω αλλά τους είπα τα αποτελέσματα να τα πάρω το απόγευμα γιατί δεν θέλω να το μάθω τώρα στη δουλειά!!! όποιο κ αν είναι το αποτέλεσμα καλύτερα σπίτι με τον άντρα μου 😊 Οπότε νέα μου θα έχετε αργά σήμερα. Προς το παρόν δουλεύω φουλ σήμερα για να ξεχνιέμαι.

Καλά αποτέλεσματα  κορίτσι μου!! Εύχομαι μια μεγάλη χοριακη!! Περιμένουμε με αγωνία να πανηγυρίσουμε!! 

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Τα χάπια που παίρνω  είναι φυλλικο οξύ, utrogestan 2 ανά μέρα, adelcort,salospir και ενεσεις ηπαρίνης. Δεν βρήκαν κάτι απλά λόγω ιστορικού προληπτικά. Οι ζαλάδες μου έχουν αρχίσει για τα καλά. 

@Naty_το βγάζεις τον αέρα στις ενέσεις η όχι?ο φαρμακοποιός μ το έβγαλε αλλά μαύρισε λίγο το σημείο.

@Sia A περιμένουμε και στέλνουμε θετική ενέργεια!!

Κατάλαβα προληπτικά παίρνουμε σχεδόν τα παντα.. εγώ για την ώρα έκοψα σαλοσπιρ. Όχι δεν βγάζω αέρα απλά τραβάω το δέρμα το πιέζω και βάζω τη βελόνα αργά σταθερά, είναι μερικά σημεία που με πονάει οπότε αλλαζω σημείο. Επίσης μετά την ένεση κάτσε λίγο και μετά  κάνε δουλειές κλπ το έκανα μια φορά βγήκα αμέσως έξω και η κοιλιά μου μελανιασε πολύ.  Πρωί δεν την κάνεις; 

Δημοσίευση

@Iris9συγχαρητηρια κορίτσι μου! Μια ομαλή κυηση εύχομαι κ ένα γερο μωρο! Εγω την μέρα π περίμενα περιοδο ειχα χοριακη μολις 47 μοναδες. Στις αντιπηκτικες ποναει το φαρμακο αρκετα. Επισης δοκιμασε να τις κανεις με γωνια 45 μοιρων, δ ξερω πως σ εδειξαν. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sia A είπε:

Κοριτσιαααααα μου με χάνεται είναι θετικηηηηηη 261 😊☺️ 

Συγχαρητήριαααααααααααααα!!!!! Το ήξερα αγάπη ήμουν σίγουρη!!!!!! Καλούς διπλασιασμούς και με το καλό μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κοριτσάκι μου!!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Αυτά είναι υπέροχα νέα!! Μπράβο!!! Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη @Sia A μου, όλα να πάνε κατ'ευχήν! Απόλαυσέ το!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσι Μου!!!!!! Τι υπέροχα νεαααα να έχεις μια όμορφη τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Όλα να πάνε τελειαααα!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

μπήκα στα γρήγορα να δω αν έχεις γράψει.. συγχαρητήριαααα!!! πολύ όμορφα νέα!!! ηρέμησε και απόλαυσε το!! 

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Συγχαρητήριαααααααααααααα!!!!! Το ήξερα αγάπη ήμουν σίγουρη!!!!!! Καλούς διπλασιασμούς και με το καλό μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κοριτσάκι μου!!!!!!!

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Αυτά είναι υπέροχα νέα!! Μπράβο!!! Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη @Sia A μου, όλα να πάνε κατ'ευχήν! Απόλαυσέ το!

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Κορίτσι Μου!!!!!! Τι υπέροχα νεαααα να έχεις μια όμορφη τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Όλα να πάνε τελειαααα!!!!

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

μπήκα στα γρήγορα να δω αν έχεις γράψει.. συγχαρητήριαααα!!! πολύ όμορφα νέα!!! ηρέμησε και απόλαυσε το!! 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

@Sia A Συγχαρητήρια!Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη. Πρώτα ο Θεός θα είμαστε πολύ κοντά.

Αντε να φεύγουμε μια μια και να μιλάμε μόνο για ευχάριστα. 

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές, για την υποστήριξη για όλα 🥰🥰🥰🥰 Είστε όλες υπέροχες κ μόνο εσείς πιστεύατε οτι θα είναι θετική!!! Μου έχουν τελειώσει οι αντιδράσεις, σας καρδουλωνω εδώ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Κ χρωστάω ένα ταγκ @Παρασκευαιδουνα την ακούτε έχει τρομερό χάρισμα είχε πει Φεβρουάριο +/-3 μήνες!!! Γτ δεν τη ξέχασα την πρόβλεψη σου 😊

Κ σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν μην ψάχνετε συμπτώματα. Δεν είχα τπτ μα τπτ. Το αντίθετο θα έλεγα είχα μέχρι κ διάρροια όλες τις μέρες με τόσα χάπια που προκαλούν δυσκοιλιοτητα 😅

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Αχ θα τρελαθώ έμπαινα και έκανα συνεχώς refresh!! Με το καλό κορίτσι μου!!! Να το χαρείτε κ σε λίγους μήνες ένα υγιές μωράκι αγκαλιά!!!🥰 

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κοπέλα μου συγχαρητηρια καλούς διπλασιασμούς εύχομαι και μια υπεροχη τελειομανη εγκυμοσύνη 🌺🌺🌺

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Με το καλο κοριτσι ❤️ ❤️ ❤️ στειλε λιγη μπεμπεδοσκονη και κατα δω μπας και ειμαι η επομενη.

Δημοσίευση

@Sia A συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Όλα να σου πάνε τέλεια! Ένα η δύο εμβρυακια βαλατε?

@Iris9 πιανεις δερματακι με δείχτη κ αντιχειρα, περιορίζεις ετσθ την επιφανεια π θελεις και βαλε την βελονα υπο γωνια 45 μοιρών περιπου, μόλις τρυπήσει τ δερμα θα μπει η υπόλοιπη, και σιγά σιγά πατάς για να μπει τ φαρμακο.  Δοκίμασε το κ έτσι.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Αχ θα τρελαθώ έμπαινα και έκανα συνεχώς refresh!! Με το καλό κορίτσι μου!!! Να το χαρείτε κ σε λίγους μήνες ένα υγιές μωράκι αγκαλιά!!!🥰 

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κοπέλα μου συγχαρητηρια καλούς διπλασιασμούς εύχομαι και μια υπεροχη τελειομανη εγκυμοσύνη 🌺🌺🌺

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@Sia A κορίτσι μου!! Το ήξερα ότι θα είναι θετική η χοριακή!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, με το καλό να πάνε όλα!!! ❤️

στις πριν 23 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Με το καλο κοριτσι ❤️ ❤️ ❤️ στειλε λιγη μπεμπεδοσκονη και κατα δω μπας και ειμαι η επομενη.

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Sia A συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Όλα να σου πάνε τέλεια! Ένα η δύο εμβρυακια βαλατε?

@Iris9 πιανεις δερματακι με δείχτη κ αντιχειρα, περιορίζεις ετσθ την επιφανεια π θελεις και βαλε την βελονα υπο γωνια 45 μοιρών περιπου, μόλις τρυπήσει τ δερμα θα μπει η υπόλοιπη, και σιγά σιγά πατάς για να μπει τ φαρμακο.  Δοκίμασε το κ έτσι.

Ευχαριστώ πολύ πολύ αγαπημένες μου 🥰🥰🥰  Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! 

@Diwni 2 βλαστοκυστες 5 ημερών βάλαμε κορίτσι μου 😊

Δημοσίευση

@Iris9 Κορίτσι κ εγώ κάνω ενέσεις αντιπηκτικες δοκιμασα χιλιους τροπους για να μην ποναω, κανω μελανιές. Αυτός που με βόλεψε είναι ο εξης, δεν βγάζω τον αέρα κ πιάνω το λιπάκι στη κοιλιά κ καρφώνω απότομα κάθετα τη βελόνα. Κ μετά αργά αργά ρίχνω το υγρό κ αφου τελειώσει βγάζω επίσης αργά τη βελόνα. Αν θες δοκίμασε το κ αυτό!!! Αν κ πιστεύω είναι κ θέμα δέρματος της καθεμιάς 😊

Δημοσίευση

@annie! Ειδα στο αλλο θεματακι σας ότι θα δεις για παντελόνι εγκυμοσύνης. Στην αγορά κατω από 30 40 ευρώ δ βρισκεις, τα πιο οικονομικά. Εφόσον είναι άνοιξη δες μήπως παρεις καμια παντελόνα με λάστιχο αέρινη, που έχει σε όλα τ μαγαζιά αυτή την περίοδο. Και αν δ βρεις ρίξε μια ματιά κ στα shein για εγκυμοσύνης. Πήρα 2 τζιν τα έχω λιώσει, γυρω στα 12 ευρώ τ ένα. Οτι νούμερο φορας αυτό θα πάρεις. Εγω φορουσα μιντιουμ κ μιντιουμ πηρα. Κ τ φοραω κ τωρα π ειμαο 12 κιλα συν.

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@annie! Ειδα στο αλλο θεματακι σας ότι θα δεις για παντελόνι εγκυμοσύνης. Στην αγορά κατω από 30 40 ευρώ δ βρισκεις, τα πιο οικονομικά. Εφόσον είναι άνοιξη δες μήπως παρεις καμια παντελόνα με λάστιχο αέρινη, που έχει σε όλα τ μαγαζιά αυτή την περίοδο. Και αν δ βρεις ρίξε μια ματιά κ στα shein για εγκυμοσύνης. Πήρα 2 τζιν τα έχω λιώσει, γυρω στα 12 ευρώ τ ένα. Οτι νούμερο φορας αυτό θα πάρεις. Εγω φορουσα μιντιουμ κ μιντιουμ πηρα. Κ τ φοραω κ τωρα π ειμαο 12 κιλα συν.

Και στα λιντλ πολύ καλό τζιν εγκυμοσύνης είχα πάρει εγώ (όταν τα βγάζει, αλλά συχνά) και από SHEIN κολάν πολυυυ καλό! Ααα επίσης κορίτσια δείτε και Sinsay…με έσωσε με τα μωρουδιακά αλλά έχει και εγκυμοσύνης.

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Ναι κ γω για SHEIN έλεγα να βάλω παραγγελία απλά είπα μήπως έχει τίποτα φθηνό κανένα orchestra να βολευτω μέχρι να έρθει η παραγγελία… Πως είσαι εσύ;;

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Και στα λιντλ πολύ καλό τζιν εγκυμοσύνης είχα πάρει εγώ (όταν τα βγάζει, αλλά συχνά) και από SHEIN κολάν πολυυυ καλό! Ααα επίσης κορίτσια δείτε και Sinsay…με έσωσε με τα μωρουδιακά αλλά έχει και εγκυμοσύνης.

Καλά για τα δίδυμα σχεδόν μόνο από εκεί ψωνίζω… Θα δω κ για εγκυμοσύνης αύριο αν είναι!!! Είχα πάρει από το Lidl στην πρώτη κ μπλούζες κ κολάν κ όντως τα έλιωσα τότε…

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ κορίτσια συνεχίζω με πονόλαιμο και προς το βράδυ προστέθηκε και μπούκωμα. Είμαι πια σίγουρη ότι κάτι περνάω. Αλλά μέχρι στιγμής σκέφτομαι ότι πέρασε ήδη η πρώτη μέρα και αφού δεν έχω πυρετό, ελπίζω απλά να κάνει τον κύκλο του. 4-5 μέρες να ηρεμισω. Ελπίζω ✌🏻 Οσο φθάνει ο καιρός με αγχώνει μην είμαι άρρωστη εγώ ή ο μεγάλος μου, τις μέρες που γεννάω. Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Μονο όσο μπορώ να προσέχουμε και ελπίζω. Τα κατάφερα και πρόσθεσα ένα έξτρα άγχος 😂 Το απέκτησα σήμερα!
    • Και εγώ σήμερα το σκέφτηκα να κατέβω στην περιφορά. Μου είπε ο άντρας μου αν θέλω να πάμε. Αλλά το σκέφτηκα και λέω κάτσε στα αυγά σου και του χρόνου πάτε και οι 4! Ψήθηκα για λίγο να ετοιμαστώ να πάμε αλλά είναι και μακρια η ελληνική εκκλησία από εμάς, οπότε μαζεύτηκα ξανά. @ΜαρίαΔημήτρης θα σου πω αυτό που σκέφτομαι και για μένα. Οταν είναι να έρθει θα έρθει. Οποτε, αφού το ξέρει ο γιατρός και σου έδωσε οδηγίες, προχωρά όπως θέλει το μωράκι!!!    @Diwni τι ωραία που πήγατε στο χωριό και κατάφερες να ηρεμισεις έστω για λίγο! Μάζεψε δυνάμεις. Σωματικές και ψυχικές!
    • @ΜαρίαΔημήτρης Μην κοιτας εγω που παιρνω 6 χαπια την ημερα και δεν κουνιεται φυλλο, εσενα σου χει δωσει ελαφρα δοση αν θυμαμαι, επομενως αν δε σε πιασουν μπορει να επελθει τοκετος. Ελπιζω να ηρεμησει η κοιλιτσα σου. Παντως ειναι ενημερος και διαθεσιμος ο γιατρος οποτε τον χρειαστεις επομενως να εισαι ησυχη. 
    • Κοριτσια μίλησα με τον γιατρό, θα το παρακολουθήσω και αν δυναμώσουν οι πονοι θα πάω στο Ρεα να με δουν.Ηπια το χάπι για τις συσπασεις,δεν πονάω τόσο αλλά έχω συνέχεια πετρώματα. Λεω στον γιατρο ε αφπυ πινω τα χαπια δεν γενναω και μου λεει φυσικα και μπορει να γεννησεις. Ελπιζω να κυλήσει ομαλά το βράδυ. 
    • Nαι μπορεί να εμποδίσει την σύλληψη ή να επηρεάζει την ωορηξια. Είναι σημαντικό να είναι ρυθμισμένος  και πριν αλλα και για την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εγώ να φανταστείς είχα 6,48 και μου είπε ο ενδοκρινολόγος που να χτυπιωσουν δεν έμενες έγκυος.. Τώρα έχει 2 μήνες που το ρύθμισα αλλά έχουμε κ άλλα θεματακια εμείς.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...