Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Αύριο θα πάω τρέχοντας. Απορώ πως κρατήθηκα σήμερα απλά επειδή είμαι 5με 7 μέρες πριν περιόδου και λέω να αυξηθεί λίγο. Λογικα έγινε νωρίτερα ωορρηξια γιατί το τεστ φάνηκε ξεκάθαρα κι ας μην ήταν έντονη γραμμή.

Ε καλά έκανες τότε. Άσε να περάσει έστω μια μέρα για να ανέβει η τιμή 😊

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Καλή Μεγάλη Εβδομάδα!

Ερώτηση: Έπρεπε να πάω σήμερα το πρωί για χοριακή αλλά δεν προλαβαίνω και το μικροβιολογικό που πήγα τις 2 προηγούμενες φορές δεν κάνει αιμοληψια το απόγευμα. Τι να κάνω; Να πάω αύριο ή να πάω το απόγευμα σε άλλο μικροβιολογικό;

Εγώ ψηφίζω το πρώτο, αλλά θέλω να ακούσω και τις απόψεις σας.

Καλημέρα κορίτσια 

καλή μεγάλη βδομαδα !

αύριο πήγαινε καλύτερα να είναι στο ίδιο μικροβιολογικό 

με γιατρό μίλησες ;

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου κ καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!

@Nerina@melitiniღ@annie! Ευχαριστώ που με σκέφτεστε 😊 Μέχρι το Σάββατο ήμουν πολύ καλά ψυχολογικά αλλά από χθες έχω πέσει πολύ... Δεν έχω τπτ από συμπτώματα (ξέρω, ξέρω δεν υπάρχουν συμπτώματα) πήγα κ σε παιδικό πάρτι που δεν μπορούσα να μη πάω κ ήμουν η μόνη χωρίς παιδιά κ δεν είμαι κθλ καλά.... Απλά περιμένω να έρθει η Τετάρτη αλλά δεν ελπίζω να σας πω την αλήθεια.... Είχα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση αλλά το χθεσινό με τσάκισε. Όλοι ήταν εκεί το κλασσικό μοτίβο γάμος κ στον επόμενο χρόνο γεννητούρια!!!

@melitiniღ με το καλό να πας στον γιατρό κ όλα θα είναι τέλεια!!!🥰

@Iris9 Κορίτσι μου συγχαρητήρια!!!! Με το καλό η χοριακή... Κ εγώ προτείνω να αφήσεις λίγες μέρες γτ σίγουρα είναι χαμηλή κ τζάμπα θα αγχωθείς 😊

@Eliza Kats Πάντα στο ίδιο μικροβιολογικό για να υπάρχει η σύγκριση!!! Κ σκέψου συν μια μέρα θα ανέβει παραπάνω το νούμερο!!! Με το καλό 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Evaki- είπε:

Στο τέλος θα κάνουμε reunion στην Σουρδια 🤣🤣

Ναι όντως εισαι πολυ μακρια εγώ απέχω 2.5 ώρες και προσπαθώ να πηγαίνω συχνά τουλάχιστον ανα 1-2μηνες

Χαχχαα να σου πω θέλει να κανονίσουμε μια συνάντηση 😊

Αχ είσαι κοντά !

εγώ με δυσκολία προσπαθώ μια φορά τον χρόνο αλλά τώρα με δύο μικρά παιδεία είναι δύσκολο το ταξίδι και πολλά τα έξοδα 😕

Εύχομαι αυτός ο αγώνας που έχεις για την απόκτηση ενός παιδιού να τελειώσει σύντομα με τον ερχομό μιας εγκυμοσύνης! Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά αυτές τις άγιες μέρες να έρθει αυτό το όμορφο δώρο για εσένα και τον άντρα σου.. σου στέλνω μια αγκαλιά και όλη την θετική μου ενέργεια συμπατριώτισσα μου ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

@Nerina@melitiniღ@annie! Ευχαριστώ που με σκέφτεστε 😊 Μέχρι το Σάββατο ήμουν πολύ καλά ψυχολογικά αλλά από χθες έχω πέσει πολύ... Δεν έχω τπτ από συμπτώματα (ξέρω, ξέρω δεν υπάρχουν συμπτώματα) πήγα κ σε παιδικό πάρτι που δεν μπορούσα να μη πάω κ ήμουν η μόνη χωρίς παιδιά κ δεν είμαι κθλ καλά.... Απλά περιμένω να έρθει η Τετάρτη αλλά δεν ελπίζω να σας πω την αλήθεια.... Είχα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση αλλά το χθεσινό με τσάκισε. Όλοι ήταν εκεί το κλασσικό μοτίβο γάμος κ στον επόμενο χρόνο γεννητούρια!!!

@Iris9 Κορίτσι μου συγχαρητήρια!!!! Με το καλό η χοριακή... Κ εγώ προτείνω να αφήσεις λίγες μέρες γτ σίγουρα είναι χαμηλή κ τζάμπα θα αγχωθείς 😊

@Eliza Kats Πάντα στο ίδιο μικροβιολογικό για να υπάρχει η σύγκριση!!! Κ σκέψου συν μια μέρα θα ανέβει παραπάνω το νούμερο!!! Με το καλό 🥰

@Sia A μου να μη σκεφτεσαι ετσι!! Οι πιθανότητες να εισαι εγκυος ειναι με το μερος σου και όπως ξερουμε ολες πολυ καλά, συμπτώματα δεν υπαρχουν!!

Καλως ή καλως για καποιους είναι πιο ευκολο και για καποιους λιγοτερο, αλλα οταν κρατησεις το παιδάκι σου (ή τα παιδακια σου) αγκαλια ολοι οι κοποι θα αξίζουν! 

Ειμαι σίγουρη πως θα δεις θετική χοριακη την Τεταρτη! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Iris9 είπε:

Καλημέρα καλη Μ. Εβδομάδα. Δεν άντεξα και υπέκυψα να κάνω τεστ σήμερα!είναι θετικόοοοοο!!Δε ξέρω πως κρατήθηκα και δεν πήγα ακόμα για χοριακη.

Μετά όμως πήγα τουαλέτα και είδα λίγο καφέ, ακριβώς μετά το τεστ. Ελπίζω να ήταν εμφύτευσης και να μην υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Συγχαρητήρια κορίτσι μου, ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη με ενα υγιες μωρακι!!!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

@Sia A μου να μη σκεφτεσαι ετσι!! Οι πιθανότητες να εισαι εγκυος ειναι με το μερος σου και όπως ξερουμε ολες πολυ καλά, συμπτώματα δεν υπαρχουν!!

Καλως ή καλως για καποιους είναι πιο ευκολο και για καποιους λιγοτερο, αλλα οταν κρατησεις το παιδάκι σου (ή τα παιδακια σου) αγκαλια ολοι οι κοποι θα αξίζουν! 

Ειμαι σίγουρη πως θα δεις θετική χοριακη την Τεταρτη! 

Σε ευχαριστώ πολύ Σοφία μου για τα λόγια σου, είστε μεγάλο στήριγμα όλες σας 😊 Ξέρω ότι όλα τα κάνει αυτό το άτιμο το μυαλό κ είναι κ η λαχτάρα μου να πάνε επιτέλους καλά τα πράγματα... Σχεδόν 3 χρόνια παλεύουμαι κ θέλω λίγο να έρθει επιτέλους το θετικό σε αυτό τον τομέα 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ Σοφία μου για τα λόγια σου, είστε μεγάλο στήριγμα όλες σας 😊 Ξέρω ότι όλα τα κάνει αυτό το άτιμο το μυαλό κ είναι κ η λαχτάρα μου να πάνε επιτέλους καλά τα πράγματα... Σχεδόν 3 χρόνια παλεύουμαι κ θέλω λίγο να έρθει επιτέλους το θετικό σε αυτό τον τομέα 🙏

Κορίτσι μου κι εγώ έχω καλό feeling, θα έρθει το πολυπόθητο θετικό! Και ναι τα συμπτώματα όπως ξέρουμε δεν έρχονται πάντα. Καλοδεχούμενα όλα τα συναισθήματα, ειδικά όταν υπάρχει αγώνας και προσπάθεια που έχει προηγηθεί, αλλά θα δεις θα έρθει!! 

Δημοσίευση

@Sia A μου να σκέφτεσαι θετικά.
Εντάξει η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα συμπτώματα, αλλά θεωρώ πως ήταν καθαρά από τα φάρμακα και τις ανεβασμένες ορμόνες.
Φαντάσου πως σε κάθε περίοδο είχα κατευθείαν πρήξιμο στο στήθος και πόνο και τώρα που μου ήρθε η περίοδος μετά την εγκυμοσύνη και την απόξεση δεν είχα τπτ.. μιλάμε τπτ όμως, ούτε το παραμικρό τσικ.. ένα κάτι ρε παιδί μου.. τπτ.. μόνο τρομερό πόνο στην κοιλιά.. οπότε όλα είναι υποκειμενικά.. και καθαρά θέμα ορμονών και οργανισμού.

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Αχ αγαπη μου γλυκια μου θυμίζεις εμένα... Ημουν σίγουρη οτι δεν είχαν πιάσει... Τέρμα αρνητισμός... Έκανα χοριακή μια μέρα νωρίτερα γιατί δεν άντεχα άλλο και ήθελα να τελειώνει το μαρτύριο... Να σταματήσω τα φάρμακα.. Και να τη 200..... Να δεις θα είναι θετική είμαι σίγουρη!!! Στις πόσες μέρες από την ετ σ έβαλε να κάνεις;; Σε κύκλο με κατεψυγμένα έκανες σωστά;

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου και καλή Μεγάλη Εβδομάδα εύχομαι.

@annie! @Naty_ κορίτσια μου τι ωραία που σκορπίσατε μπόλικη μπεμπεδόσκονη και πόσο καλά πάει ο μήνας αυτός!!!!😍😍😍

@Eliza Kats συγχαρητήρια κορίτσι μου, με το καλό για τον 1ο υπέρηχο ❣️❣️
@Iris9 συγχαρητήριαααα και σε σένα με το καλό και μια καλή χοριακή 😍

@Sia A κορίτσι μου θετικά να σκέφτεσαι, είμαι σίγουρη οτι όλα θα πάνε θετικά..λίγο υπομονή...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Έλα αφού ξέρουμε ότι δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν συμπτώματα..Να σκέφτεσαι θετικά κ να μη στεναχωριέσαι προκαταβολικά..Είναι δύσκολο κ να βλέπεις τους άλλους με μωρά κ να σου ευχονται με αγάπη για ένα μωράκι γιατί εσύ διανυεις τον δικό σου δρόμο.  Όλες τα περάσαμε κ νιώσαμε τα τσιμπήματακια στη καρδούλα μας. Μια αγκαλιά 🩷

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Zenia z είπε:

Έλα αφού ξέρουμε ότι δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν συμπτώματα..Να σκέφτεσαι θετικά κ να μη στεναχωριέσαι προκαταβολικά..Είναι δύσκολο κ να βλέπεις τους άλλους με μωρά κ να σου ευχονται με αγάπη για ένα μωράκι γιατί εσύ διανυεις τον δικό σου δρόμο.  Όλες τα περάσαμε κ νιώσαμε τα τσιμπήματακια στη καρδούλα μας. Μια αγκαλιά 🩷

Η αλήθεια είναι πως ακριβώς επειδή όλες τα περνάμε αυτά τα τσιμπηματάκια στην καρδιά και τη στεναχώρια που ακολουθεί… κάπως πρέπει ρε παιδί μου να προσέχουμε τι λέμε όλες μας σε τέτοιες συγκεντρώσεις…

Δηλαδη βλέπεις μια κοπέλα, δε ξέρεις τι περνάει μην κάνεις ερωτήσεις, ξανά ερωτήσεις, ευχές αδιάκριτες (!). 

Με κάποιο τρόπο πρέπει αυτό να το επικοινωνήσουμε σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω, να είμαστε διακριτικές, να σεβόμαστε η μία την άλλη… Να στηρίζουμε η μία την άλλη… 

Να θυμόμαστε πάντοτε, σαν γυναίκες, να είμαστε λίγο πιο προσεκτικές με τις ερωτήσεις μας για εγκυμοσύνες, παιδάκια και ‘πότε θα γίνεις μαμά’. Πολλές φορές δεν ξέρουμε τι περνάει η άλλη – μπορεί να παλεύει με δυσκολίες, να έχει θέματα υγείας ή απλώς να μην είναι η ώρα της. Η διακριτικότητα και η κατανόηση είναι η πιο όμορφη μορφή ενσυναίσθησης.

Δημοσίευση

@Nerina μα πραγματικά πες τα. Και δεν είμαι αυτής της άποψης μόνο τώρα π έχω περάσει όσα έχω περάσει αλλά ανέκαθεν δε καταλάβαινα το θράσσος να σου λέει ο άλλος αντε κάντε ένα παιδί τι κάθεστε, πολυ το αργειτε εσεις ε τι περιμένετε να γεράσετε, αντε ενα μωρο τώρα....σοβαρα θελω να τους απαντήσω?πιστεύεις οτι περιμενα την γνωμη σ να το σκεφτώ?και το χειροτερο τα λενε και νέοι ανθρωποι οχι μονο μεγαλοι π λες παρι στο καλό. Φοβάμαι πλέον να πηγαίνω σε οικογενειακές συγκεντρώσεις!δε μας φτάνουν οι πόνοι μας έχουμε και κάποιους να ξύνουν τις πληγές.

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Η αλήθεια είναι πως ακριβώς επειδή όλες τα περνάμε αυτά τα τσιμπηματάκια στην καρδιά και τη στεναχώρια που ακολουθεί… κάπως πρέπει ρε παιδί μου να προσέχουμε τι λέμε όλες μας σε τέτοιες συγκεντρώσεις…

Δηλαδη βλέπεις μια κοπέλα, δε ξέρεις τι περνάει μην κάνεις ερωτήσεις, ξανά ερωτήσεις, ευχές αδιάκριτες (!). 

Με κάποιο τρόπο πρέπει αυτό να το επικοινωνήσουμε σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω, να είμαστε διακριτικές, να σεβόμαστε η μία την άλλη… Να στηρίζουμε η μία την άλλη… 

Να θυμόμαστε πάντοτε, σαν γυναίκες, να είμαστε λίγο πιο προσεκτικές με τις ερωτήσεις μας για εγκυμοσύνες, παιδάκια και ‘πότε θα γίνεις μαμά’. Πολλές φορές δεν ξέρουμε τι περνάει η άλλη – μπορεί να παλεύει με δυσκολίες, να έχει θέματα υγείας ή απλώς να μην είναι η ώρα της. Η διακριτικότητα και η κατανόηση είναι η πιο όμορφη μορφή ενσυναίσθησης.

στις πριν 29 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

@Nerina μα πραγματικά πες τα. Και δεν είμαι αυτής της άποψης μόνο τώρα π έχω περάσει όσα έχω περάσει αλλά ανέκαθεν δε καταλάβαινα το θράσσος να σου λέει ο άλλος αντε κάντε ένα παιδί τι κάθεστε, πολυ το αργειτε εσεις ε τι περιμένετε να γεράσετε, αντε ενα μωρο τώρα....σοβαρα θελω να τους απαντήσω?πιστεύεις οτι περιμενα την γνωμη σ να το σκεφτώ?και το χειροτερο τα λενε και νέοι ανθρωποι οχι μονο μεγαλοι π λες παρι στο καλό. Φοβάμαι πλέον να πηγαίνω σε οικογενειακές συγκεντρώσεις!δε μας φτάνουν οι πόνοι μας έχουμε και κάποιους να ξύνουν τις πληγές.

Φοβάμαι ότι μερικές φορές γίνεται κ επίτηδες.. δε μπορεί να είναι τόσο αφελείς..εμενα φίλη με ρωτούσε συνέχεια τι άλλα νέα? Κανένα ευχάριστο? Και ήξερα πολύ καλά που πήγαινε το ευχάριστο..αφού καλυψουν τα νώτα τους βρουν σύντροφο,  κάνουν κ παιδί μετά χτυπάνε ανελέητα.. δηλαδή αν δε παντρευτείς κ δε κάνεις παιδί δεν είναι να πας πουθενά. Πόσο κρίμα.. υπάρχει κ κόσμος που δε θέλει,  όπως κ κάποιοι που θέλουν κ πληγωνονται.  Αυτοί ποντάρουν στο δεύτερο γιατί σιγά μη δε θες.. θες αλλά δε μπορείς!! Κ επιθυμούν να αρχίσεις να λες τον πόνο σου.

Δημοσίευση

@Naty_@Tina23@Zenia z Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου, μακάρι να πιάσουν κ οι ευχές σας κ τα feeling σας κ εγώ θα κάνω πάρτυ🙏😊

@melitiniღ θα ήθελα να είμαι σαν κ εσένα με συμπτώματα αλλά που 🫤 Ξέρω ότι όλα διαφέρουν ακόμη κ από κύκλο σε κύκλο αλλά λες ρε γαμώτο στείλε ένα κωλοσημάδι να πάρουμε λίγο τα πάνω μας!!! Υπομονή 2 μέρες!!!

@annie!Να σε πω ότι δεν το σκέφτηκα ψέμματα θα είναι.... Μπορεί να πάω κ αύριο να τελειώσει αυτό το μαρτύριο. 7/4 έκανα ετ με κατεψυγμένα κ 16/4 χοριακή είναι 9, 10 μέρες δεν ξέρω πως της μετράνε 😊

@Iris9 μακάρι να βγει κ εμένα θετική η χοριακή παρ'όλη την απουσία συμπτωμάτων

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Zenia z είπε:

Φοβάμαι ότι μερικές φορές γίνεται κ επίτηδες.. δε μπορεί να είναι τόσο αφελείς..εμενα φίλη με ρωτούσε συνέχεια τι άλλα νέα? Κανένα ευχάριστο? Και ήξερα πολύ καλά που πήγαινε το ευχάριστο..αφού καλυψουν τα νώτα τους βρουν σύντροφο,  κάνουν κ παιδί μετά χτυπάνε ανελέητα.. δηλαδή αν δε παντρευτείς κ δε κάνεις παιδί δεν είναι να πας πουθενά. Πόσο κρίμα.. υπάρχει κ κόσμος που δε θέλει,  όπως κ κάποιοι που θέλουν κ πληγωνονται.  Αυτοί ποντάρουν στο δεύτερο γιατί σιγά μη δε θες.. θες αλλά δε μπορείς!! Κ επιθυμούν να αρχίσεις να λες τον πόνο σου.

Κορίτσι μου ξέρεις πόσο κόσμο έχουμε κάνει πέρα τα τελευταία χρόνια για αυτό το λόγο.... Ουουου δεν φαντ΄άζεσαι. Γενικά νομίζω ότι ο καθένας είναι στην καρακοσμάρα του χωρίς ενσυναίσθηση κ γενικά για πολλά μπουνίδια οπότε καλύτερα μόνο με τον αντρούλη μου. Εγώ πλέον όταν με ρωτάνε τους λέω τελείως κοφτά έχουμε χάσει ήδη ένα κ δεν μπορώ να ξαναμείνω. Ξέρεις τι φάτσα έχουν μετά.... Νομίζω γενικά σε τέτοιες αδιάκριτες κ αγενείς ερωτήσεις πρέπει να απαντάμε αναλόγως μήπως κ αλλάξει κάτι!!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

@Naty_@Tina23@Zenia z Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου, μακάρι να πιάσουν κ οι ευχές σας κ τα feeling σας κ εγώ θα κάνω πάρτυ🙏😊

@melitiniღ θα ήθελα να είμαι σαν κ εσένα με συμπτώματα αλλά που 🫤 Ξέρω ότι όλα διαφέρουν ακόμη κ από κύκλο σε κύκλο αλλά λες ρε γαμώτο στείλε ένα κωλοσημάδι να πάρουμε λίγο τα πάνω μας!!! Υπομονή 2 μέρες!!!

@annie!Να σε πω ότι δεν το σκέφτηκα ψέμματα θα είναι.... Μπορεί να πάω κ αύριο να τελειώσει αυτό το μαρτύριο. 7/4 έκανα ετ με κατεψυγμένα κ 16/4 χοριακή είναι 9, 10 μέρες δεν ξέρω πως της μετράνε 😊

@Iris9 μακάρι να βγει κ εμένα θετική η χοριακή παρ'όλη την απουσία συμπτωμάτων

Κορίτσι μου ξέρεις πόσο κόσμο έχουμε κάνει πέρα τα τελευταία χρόνια για αυτό το λόγο.... Ουουου δεν φαντ΄άζεσαι. Γενικά νομίζω ότι ο καθένας είναι στην καρακοσμάρα του χωρίς ενσυναίσθηση κ γενικά για πολλά μπουνίδια οπότε καλύτερα μόνο με τον αντρούλη μου. Εγώ πλέον όταν με ρωτάνε τους λέω τελείως κοφτά έχουμε χάσει ήδη ένα κ δεν μπορώ να ξαναμείνω. Ξέρεις τι φάτσα έχουν μετά.... Νομίζω γενικά σε τέτοιες αδιάκριτες κ αγενείς ερωτήσεις πρέπει να απαντάμε αναλόγως μήπως κ αλλάξει κάτι!!!

Αν θες την άποψη μου να πας!!! Αφού δεν εμπλέκεται ovitrelle στη μέση ότι είναι θα φανεί ξεκάθαρα!!! Και είσαι έγκυος να ξέρεις!!!! Είμαι σίγουρη...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nerina είπε:

Προσωπικά, μετά τον εφιάλτη των καθεξιν αποβολών, αποφεύγω να λέω ακόμα "και στα δικά σου", γιατί μέχρι και αυτή η φράση ξέρω ότι μπορεί να πληγώσει. Λέγεται με καλή πρόθεση αλλά... Απλά απαντάω με ευχαριστώ πολύ στις ευχές! Δεν θέλω καν να σκεφτώ ότι μια γυναίκα μπορεί να το λέει επίτηδες, μου είναι αδιανόητο...

Δημοσίευση

@Sia A 10 μέρες είναι από 07/04 έως 16/04 μετράνε και τη μέρα της ετ.
Εγώ να σκεφτείς δεν κρατήθηκα και έκανα τεστ μία μέρα πριν πάω για χοριακή αν θυμάμαι καλά και η γραμμή βγήκε θετική αν και πολύ πολύ αχνή και την ημέρα της χοριακής είχα 71,5.. οπότε θεωρώ πως θα έδειχνε και πιο νωρίς αν έκανα από τη στιγμή που τα τεστ ανιχνεύουν από 10 μονάδες και πάνω. Οπότε και σήμερα αν κάνεις τεστ θέλω να πιστεύω πως κάτι θα έδειχνε. 🙃😉
Αν μπορείς να κρατηθείς πάντως, κρατήσου.. 🤗

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nerina είπε:

Πόσο συμφωνώ σε αυτό, δεν έχεις ιδέα.. Γενικά δεν ρωτούσα ποτέ εκτός εαν μου έδινε το ελεύθερο πάνω στην συζήτηση η κοπέλα που έχω απέναντί μου, αλλά τώρα που ζω αυτό τον γολγοθά και δεν ξέρω εάν καταφέρω να κρατήσω ένα μωράκι στην αγκαλιά μου ειδικά τώρα είναι που δεν τολμώ να το ρωτήσω.. 
Όπως είπες..διακριτικότητα το Α και το Ω !

Δημοσίευση

@Sia A υπομονή κοπέλα λίγες ώρες ακόμη 🙏🙏  ξέρεις και εσύ για τα συμπτώματα, δεν είναι αναγκαίο! Θα περιμένουμε νέα σου ❤️

@Iris9 πολύ νωρίς το θετικό τεστακι, τι καλααα!!! 🙂 θα ξανακάνεις τεστακι αύριο;

Δημοσίευση

Καλή μεγάλη εβδομάδα κορίτσια μου! Θα κάνετε κάτι Πάσχα; Εμείς θα φύγουμε 3-4 μερούλες να ανασάνουμε λίγο.. είναι και η μαμά μου λίγο καλύτερα..(σε χημειοθεραπείες μεν αλλά πάμε καλά δε) οπότε ειπαμε να το σκάσουμε λίγες μέρες! Σε άλλα νέα σήμερα έχω ρευματολόγο να μιλήσουμε για τις εξετάσεις μου..να δούμε τι θα προτείνει κι εκείνος!

επίσης έκανα τεστ ωορρηξίας αυτόν τον μήνα και είχα δυο μέρες θετικό (σπάνιο για εμένα) 12η και 13η μέρα και επαφές 12η-15η..κάτι μου λέει όμως ότι η κορτιζόνη θα με βοηθήσει στη σύλληψη και εμφύτευση..το απόγευμα τα σπουδαία :) 

Δημοσίευση

@anna_30Αμε φυσικά θα κάνω. Ακόμα τρομάζω να το συνηδητοποιησω. Τρέμω πως θα πανε τα πράγματα.

@Zenia z ναι έχουμε και την ερώτηση κανενα νέο, και να συνεχιζουν κανένα ευχάριστο?Λες και δε το καταλάβαμε που το πάνε.

Έχω σκεφτεί πολλές φορές να πετάξω την αλήθεια αλλά λέω μετά ότι  ακόμα και αν προς στιγμήν έρθουν σε αμηχανία θα πάρουν την απάντηση που θα τους δώσει χαρά.

Και όχι δε θα τους  κάνω την χάρη να χαρούν με τον πόνο μου. Και παλιά συμφοιτητρια όταν με ρώτησε τι κάνω στη ζωή μου αν παντρεύτηκα (γιατι η ίδια μόνο αυτό είχε κάνει) την ρώτησα εσύ κανένα παιδί?πρώτη φορά το έκανα αυτό κι ένιωσα πολύ άσχημα αλλά μόνο έτσι μαθαίνουν. Ήθελε να με μειώσει και ρώτησε μόνο αυτό στο οποίο έβγαινε "υπεράνω". Στο θέμα παιδί π την πόνεσε είπε θα έρθει και αυτό.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια,εγώ την προηγούμενη εβδομάδα που πήγα στις 35+5 και ήταν 2350 η μικρή μου είπε από μόνος του να μην έχω επαφές και με ξαναξεκινησε τότε και τα χάπια. Περίμενα και εγώ μπας και μου δώσει το οκ αλλά τζίφος. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω. Στον γιο μου δεν είχα καθόλου όρεξη για σεξ ενώ τώρα θέλω αλλά δεν με αφήνει 🤣 @Maria98 για τις ενεσεις σου είπε ποτέ θα τις κοψεις?  Πάντως στο θέμα με τις ραγαδες δεν έχω κάνει ούτε μισή, ούτε στον γιο μου έκανα. Βέβαια βάζω λίγο bio oil οπότε το θυμάμαι. Σε αυτό το θέμα είμαι τυχερή. 
    • Γεια σας και απο εμενα κοριτσια μου. @Maria98 τι ωραια νεα με το καλο να αρχισετε περπατημα θα εχει και τρομερο καιρο αποδω και περα αποτι ακουσα. Το αλλο με τις επαφες το χω ξεχασει οποτε οποια το κανει ας το κανει και για μενα🤣. Εγω κοβω βολτες μες στο σπιτι και καθομαι ωρα στο μπαλκονι και ατενιζω, περιμενω να περασουν οι μερες μπας και περπατησω και γω. Οσο για το αγορι μου εχει γεμισει το σπιτι με πραγματα, περιμενει ο καημενος πως και πως να ερθει ο μπεμπης ειναι πολυ χαρουμενος. Οσο για τις ραγαδες, εγω βαζω την κρεμα το βραδυ και περιμενω να δω το μετα, λογικα θα μαλακωσουν. Ειναι τοσο τσιτα η κοιλια μου φαινονται οι φλεβες ειδικα στον αφαλο εχει παρει χρωμα μελανιας. Διαβασα οτι μετα τον τοκετο αλλαζουν χρωμα σχεδον δε θα φαινονται αλλα ας μας πουν και τα αλλα κοριτσια π ειναι πιο εμπειρα.  @Katerinioo και το 30 ειναι βιωσιμο και θα ανεβει κιολας με την εγχυση θα δεις. Τωρα που βαραινουμε χρειαζομαστε και λιγο ξεκουραση παραπανω γιατι εχει και μια ταση το σωμα να γερνει περα δωθε οποτε η ζαλαδα δεν ειναι καλος συμβουλος. Καλα αποτελεσματα να εχετε οταν πατε αυριο, περιμενουμε νεα.❤️
    • Ευχαριστώ ❤️  Αχ ναι ! Αυτός είναι! Τον έχω μέσα στη καρδιά μου! Υπέροχος! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...