Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 3/4/2025 at 9:48 ΠΜ, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσι μου κάνετε τα σωστά βήματα με τον γιατρό με τις βιταμίνες κλπ απλά πρέπει λίγο να χαλαρώσεις γιατί το άγχος δεν βοηθάει... Από ότι κατάλαβα θα ξεκινήσετε πρόκληση ωορρηξίας με femara, ovitrelle κλπ, σωστά κατάλαβα? Όσον αφορά τις παρενέργειες ναι υπάρχουν κ οφείλουν να τις γράφουν αλλά γι αυτό θα σε παρακολουθεί ο γιατρός σου στενά κ όλα θα πάνε καλά☺️ Εύχομαι γρήγορα θετικό τεστάκι 🙏

Παθούσα εδώ κ εγώ με άστατο κύκλο. Πολύ δύσκολο να βρεις έτσι τις γόνιμες, τα τεστάκια βοηθάνε πολ΄υ Έχεις ΣΠΩ?

Άντε Χριστινάκι μου τέλεια επιτέλους ήρθε 😊 Φαντάζομαι ανακουφίστηκες? Θα δεις τώρα θα αρχίσει το σώμα σου να επανέρχεται κ όλα θα πάνε σούπερ🥰

@Eirin σε παρόμοια φάση είμαστε αρκετές…

@Sia A Μαλλον είμαστε πολλές με άστατο κύκλο και παίρνω θάρρος. Έχεις κι εσύ το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών; Νομίζω και μια ακόμη κοπέλα το ίδιο ανέφερε… Νομίζω εσύ @Σοφία21;

Εγώ κάνω συνέχεια τεστακια αλλά δυστυχώς δε βρίσκω γόνιμες ημέρες… 

Δε γνωρίζω καθόλου Πως ακριβώς και με ποια σκευάσματα θα γίνει πρόκληση ωορρηξίας, ωστόσο κάτι τέτοιο μου έχει πει ο γιατρός μου ναι. Η αλήθεια είναι πως φοβάμαι αρκετά. Απογοητεύομαι. Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ όλο αυτό. Έχω έντονο άγχος...

Υπάρχει κάποια κοπέλα που με κάποιο συγκεκριμένο σκεύασμα για πρόκληση Ωορρηξίας, είδε εν τέλει θετικά αποτελέσματα; Και αν ναι, με πιο σκεύασμα; Κλομιφαίνη ή λετροζόλη;

Καλή Κυριακή σε όλες μας κορίτσια!

• Απαντήσεις 204
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

@Eliza Kats @Rena92 @afr μην προεξοφλείτε τίποτα, μακάρι να έχετε θετικά τεστακια!

Sofi1987 ελπίζω το καλύτερο, δεν είναι κι εύκολο να προσπαθείς ξανά μετά την απόξεση, είναι απολύτως λογικό να έχεις τέτοια συναισθήματα… 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Sofi1987 είπε:

Καλησπερα κοριτσια, καλη Κυριακη! 

14η μερα το κυκλου μου σημερα, χθες (Σαββατο) ειχα θετικό ωορρηξίας (αυτο με το χαμογελο) και εκανα παλι και σημερα και η γραμμή ηταν πολυ πιο εντονη απο χθες. Απο χθες εχω πονακια αλλα σημερα το πρωι ειχα κραμπες οπως περιοδου που συνεχιζονται οποτε μαλλον εγινε η ωορρηξία.

Απο επαφές δυστυχώς οχι πολλά πραγματα, μια την Παρασκευη και μια σημερα το πρωι με τα χιλια ζορια γιατι μας εχει κολλησει και μια μικρο-ιωση ο μικρος οποτε δεν το βλεπω για αυτο το μηνα. Θα προσπαθήσω ισως να πεισω το συζυγο και για αυριο 🫣

Εντωμεταξυ ειναι η πρωτη φορα που προσπάθουμε μετα την αποξεση (πριν απο 5 μηνες) και ενω το περιμενα πως κ πως, αυτες τις μερες με εχει πιασει ενα σφιξιμο και αγχος και σκεφτομαι οσα περασαμε..

Τι να πω κοριτσια μου, ελπιζω ο επομενος μηνας να παει καλυτερα! 

Κορίτσι μου είναι λογικό να νιώθεις έτσι τώρα που ξεκινήσατε πάλι τις επαφές. Όταν έχουμε τέτοιο ιστορικό η διαδικασία για σύλληψη και έπειτα η εγκυμοσύνη έχουν ανάμεικτα συναισθήματα. Εμπιστευσου όσο γίνεται την ροή των πραγμάτων, τις επαφές για εσάς και θα γίνει το καλύτερο είμαι σίγουρη 💕 Πάντως και τώρα οι επαφές σας δεν μου φαίνονται εκτός, αφού γόνιμες είσαι! 

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου είναι λογικό να νιώθεις έτσι τώρα που ξεκινήσατε πάλι τις επαφές. Όταν έχουμε τέτοιο ιστορικό η διαδικασία για σύλληψη και έπειτα η εγκυμοσύνη έχουν ανάμεικτα συναισθήματα. Εμπιστευσου όσο γίνεται την ροή των πραγμάτων, τις επαφές για εσάς και θα γίνει το καλύτερο είμαι σίγουρη 💕 Πάντως και τώρα οι επαφές σας δεν μου φαίνονται εκτός, αφού γόνιμες είσαι! 

Ευχαριστω κοριτσια μου @Naty_ @Nerina

@Naty_ μου οντως μεσα εχουμε πεσει πιστευω ως προς τις γονιμες (τουλαχιστον για την Παρασκευή και λογικα και σημερα αν προλαβαμε), ισως λογω των περίεργων συναισθημάτων η διαδικασία ηταν λιγο φορτισμένη, ειδικα επειδη τοσο καιρο δεν ειχαμε ελευθερες επαφες οποτε τωρα ξεραμε ότι υπαρχει ο σκόπος της συλληψης.. ενταξει θα το συνηθίσουμε και αυτο και οπως ειπες εχω πιστη οτι θα γινει το καλύτερο για εμας ❤️ ελπιζω να εισαι καλα και να μην σε ταλαιπωρουν ναυτιες και αναγουλες!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Sofi1987 είπε:

Καλησπερα κοριτσια, καλη Κυριακη! 

14η μερα το κυκλου μου σημερα, χθες (Σαββατο) ειχα θετικό ωορρηξίας (αυτο με το χαμογελο) και εκανα παλι και σημερα και η γραμμή ηταν πολυ πιο εντονη απο χθες. Απο χθες εχω πονακια αλλα σημερα το πρωι ειχα κραμπες οπως περιοδου που συνεχιζονται οποτε μαλλον εγινε η ωορρηξία.

Απο επαφές δυστυχώς οχι πολλά πραγματα, μια την Παρασκευη και μια σημερα το πρωι με τα χιλια ζορια γιατι μας εχει κολλησει και μια μικρο-ιωση ο μικρος οποτε δεν το βλεπω για αυτο το μηνα. Θα προσπαθήσω ισως να πεισω το συζυγο και για αυριο 🫣

Εντωμεταξυ ειναι η πρωτη φορα που προσπάθουμε μετα την αποξεση (πριν απο 5 μηνες) και ενω το περιμενα πως κ πως, αυτες τις μερες με εχει πιασει ενα σφιξιμο και αγχος και σκεφτομαι οσα περασαμε..

Τι να πω κοριτσια μου, ελπιζω ο επομενος μηνας να παει καλυτερα! 

Κάτσε καλέ... Περίμενε!!! Ακόμα έχει 6 ο μήνας. Εσύ πήγες στον επόμενο με τόσο καλά στοχευμένες επαφές;;;

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα..έχω γράψει αρκετές φορές στο φόρουμ αλλά στο τέλος απογοητεύομαι με αρνητικά τεστ..αυτή τη φορά έχω 2 μέρες καθυστέρηση με σπάνια πονάκια έως καθόλου..οι κύκλοι μου είναι 28-32 και σήμερα είναι η 32η και τίποτα ακόμα..να πάω αύριο για χοριακή ή λέτε να το αφήσω κι άλλο; Η αγωνία μου βέβαια δε με αφήνει και ιδιαίτερα να περιμένω κι άλλο..ποια η γνώμη σας;

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Πεταλουδιτσα94 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα..έχω γράψει αρκετές φορές στο φόρουμ αλλά στο τέλος απογοητεύομαι με αρνητικά τεστ..αυτή τη φορά έχω 2 μέρες καθυστέρηση με σπάνια πονάκια έως καθόλου..οι κύκλοι μου είναι 28-32 και σήμερα είναι η 32η και τίποτα ακόμα..να πάω αύριο για χοριακή ή λέτε να το αφήσω κι άλλο; Η αγωνία μου βέβαια δε με αφήνει και ιδιαίτερα να περιμένω κι άλλο..ποια η γνώμη σας;

Μπράβο σου που δεν έκανες κιόλας τεστ βασικά…είσαι υπομονετική σε σχέση με πολλές από εμάς 🤪 Για χοριακή, εγώ στην θέση σου θα πήγαινα Τρίτη πρωί…κολλάω πιο πολύ σε αντίθεση με το τεστ που το έχω εύκολο.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Πεταλουδιτσα94 είπε:

Μπράβο στην υπομονή σ μέχρι τωρα πραγματικά. Πάρε ένα τεστ και κάνε το αύριο καθώς και 32 ημερών να είναι αυτός ο κύκλος πάλι θα δείξει.Ευχομαι να δεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Δημοσίευση

@Rena92 @Iris9 κορίτσια μου υπομονή δεν έχω απλά έπεσε σκ και δεν εμπιστεύομαι τα τεστ γιατί έχουν βγει πολλές φορές λανθασμένα..ας πούμε στη 1η μου εγκυμοσύνη δε φαινόταν γιατί ήταν καθυστερημένη σύλληψη..και εγώ για Τρίτη έλεγα να πάω αλλά σκέφτομαι πως αν δε πάω αύριο πρωί θα είμαι κι άλλο μέσα στο άγχος την υπόλοιπη μέρα μέχρι να ξημερώσει η Τρίτη αν δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα..βέβαια και ο άντρας μου λέει να κάνω λιγάκι υπομονή ακόμα..τώρα βέβαια δε ξέρω..σκέφτομαι πως θα πάω το πρωί και μόλις γυρίσω θα αδιαθετήσω πριν καν πάρω τα αποτελέσματα..όλο αυτό σκέφτομαι 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Πεταλουδιτσα94 είπε:

@Rena92 @Iris9 κορίτσια μου υπομονή δεν έχω απλά έπεσε σκ και δεν εμπιστεύομαι τα τεστ γιατί έχουν βγει πολλές φορές λανθασμένα..ας πούμε στη 1η μου εγκυμοσύνη δε φαινόταν γιατί ήταν καθυστερημένη σύλληψη..και εγώ για Τρίτη έλεγα να πάω αλλά σκέφτομαι πως αν δε πάω αύριο πρωί θα είμαι κι άλλο μέσα στο άγχος την υπόλοιπη μέρα μέχρι να ξημερώσει η Τρίτη αν δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα..βέβαια και ο άντρας μου λέει να κάνω λιγάκι υπομονή ακόμα..τώρα βέβαια δε ξέρω..σκέφτομαι πως θα πάω το πρωί και μόλις γυρίσω θα αδιαθετήσω πριν καν πάρω τα αποτελέσματα..όλο αυτό σκέφτομαι 

Καλημέρα κορίτσι μου! Ευχομαι να έχεις μια μεγάλη χοριακη!! Μην σκέφτεσαι αρνητικά…τι θα κάνεις τελικά; 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!! Καλή εβδομάδα να έχουμε! Καλέ τι κρύο έβγαλε!! @melitiniღ φαντάζομαι στα μέρη σου αφού χιόνισε Απρίλη μήνα.. 

Κορίτσια έκανα και σήμερα τεστακι και ήταν αρνητικό...  @Eliza Kats και @Rena92 πώς είστε κορίτσια;;

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Καλή εβδομάδα να έχουμε! Καλέ τι κρύο έβγαλε!! @melitiniღ φαντάζομαι στα μέρη σου αφού χιόνισε Απρίλη μήνα.. 

Κορίτσια έκανα και σήμερα τεστακι και ήταν αρνητικό...  @Eliza Kats και @Rena92 πώς είστε κορίτσια;;

Καλημέρα κορίτσι μου!! Εγώ χθες αφού έκανα ένα εγκυμοσύνης και ήταν αρνητικό, έκανα κ το απόγευμα ένα ωορρηξίας και ήταν σχεδόν θετικό!! 😂 Άγνωστες οι προθέσεις του κύκλου μου αυτόν τον μήνα! 
Εσύ πότε περιμένεις κανονικά;; Έχεις τίποτα από συμπτώματα ακόμη;; 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!! Εγώ χθες αφού έκανα ένα εγκυμοσύνης και ήταν αρνητικό, έκανα κ το απόγευμα ένα ωορρηξίας και ήταν σχεδόν θετικό!! 😂 Άγνωστες οι προθέσεις του κύκλου μου αυτόν τον μήνα! 
Εσύ πότε περιμένεις κανονικά;; Έχεις τίποτα από συμπτώματα ακόμη;; 

8-10 του μήνα περιμένω.. νομίζω έχω όλα τα συμπτώματα!! Του τρελού.. 

Σου βγήκε θετικό το ωορρηξίας;; Άρα τώρα κάνεις ωορρηξία; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

8-10 του μήνα περιμένω.. νομίζω έχω όλα τα συμπτώματα!! Του τρελού.. 

Σου βγήκε θετικό το ωορρηξίας;; Άρα τώρα κάνεις ωορρηξία; 

Άρα έχεις ακόμη μέρες 🤞🏼🤞🏼

Σχεδον θετικό, δλδ σε λίγες ώρες θα μπορούσε να είναι θετικό (πριν ή μετά). 
Είμαι 24η μέρα κύκλο…τι να πω..ή ανωμαλία ή κάνω τόσο αργά;; Ενώ πάντα κάνω 15η; Θα δείξει! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Άρα έχεις ακόμη μέρες 🤞🏼🤞🏼

Σχεδον θετικό, δλδ σε λίγες ώρες θα μπορούσε να είναι θετικό (πριν ή μετά). 
Είμαι 24η μέρα κύκλο…τι να πω..ή ανωμαλία ή κάνω τόσο αργά;; Ενώ πάντα κάνω 15η; Θα δείξει! 

Ναι θεωρητικά έχω ακόμα μέρες... Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...

Μπορεί να είναι κάποια ανωμαλία ή να άλλαξε ο κύκλος σου..

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Ευχομαι να έχεις μια μεγάλη χοριακη!! Μην σκέφτεσαι αρνητικά…τι θα κάνεις τελικά; 

Δεν έχω ιδέα ακόμα..μόλις λέω να πάω να κάνω τσουπ ξεκινάνε τα πονάκια και απογοητεύομαι οπότε όσο αντέχω θα το αφήσω λίγο ακόμα μη πετάξω κι άλλα λεφτά για το τίποτα..ήδη η απογοήτευση έχει αρχίσει και με καταβάλλει

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η Πεταλουδιτσα94 είπε:

Δεν έχω ιδέα ακόμα..μόλις λέω να πάω να κάνω τσουπ ξεκινάνε τα πονάκια και απογοητεύομαι οπότε όσο αντέχω θα το αφήσω λίγο ακόμα μη πετάξω κι άλλα λεφτά για το τίποτα..ήδη η απογοήτευση έχει αρχίσει και με καταβάλλει

Και η @Naty_ μας τα ίδια έλεγε πριν λίγες μέρες και τσουπ ήταν θετικό!!

Να κάνεις αυτό που σε κάνει εσένα να νιώθεις καλά.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Και η @Naty_ μας τα ίδια έλεγε πριν λίγες μέρες και τσουπ ήταν θετικό!!

Να κάνεις αυτό που σε κάνει εσένα να νιώθεις καλά.

Δυστυχώς μόλις πήγα να σηκωθώ να πάω αδιαθέτησα..πάει και αυτός ο μήνας! Το μόνο που με κρατάει για να μην απογοητευτώ είναι η μπουμπού που έχω ήδη 2μιση χρονών οπότε δε με πολύ αφήνει να πέσω..

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Πεταλουδιτσα94 είπε:

Δυστυχώς μόλις πήγα να σηκωθώ να πάω αδιαθέτησα..πάει και αυτός ο μήνας! Το μόνο που με κρατάει για να μην απογοητευτώ είναι η μπουμπού που έχω ήδη 2μιση χρονών οπότε δε με πολύ αφήνει να πέσω..

Κορίτσι μου γλυκό αν θυμάμαι καλά δεν προσπαθείτε πολύ καιρό.. 3-4 μήνες;;; Δώσε χρόνο. Η μικρή σας ήρθε γρήγορα;;; Από τη στιγμή που έχεις ένα παιδάκι θα έρθει και το 2ο!!! Ισως απλά να θέλει το χρόνο του. Και θα σου πω το πιο κλισέ απ όλα το οποίο σίγουρα έχεις σιχαθεί να ακούς αλλά προσπάθησε να μην αγχώνεσαι. Το στρες μόνο κακό κάνει. Κ ειδικά από τη στιγμή που έχεις τη μικρή ξέρεις πως ο οργανισμός δουλεύει κ μπορείτε να κάνετε παιδάκι!!!! Πόσο χρονών είσαι ; 

Δημοσίευση

Κορίτσια, επιτέλους έφτασα τα 20 ποστ και τώρα μπορώ να συμμετέχω απευθείας στις συζητήσεις σας. 

στις πριν 54 λεπτά, ο/η Πεταλουδιτσα94 είπε:

Άσε κι εμένα ήρθε σήμερα, βέβαια από χθες το κατάλαβα ότι πάει κι αυτός ο μήνας. Είναι πολύ σημαντικό που έχεις και τη μικρούλα σου, είναι μεγάλη ψυχολογική στήριξη. 

Προσπάθησε να μη το σκέφτεσαι, δεν είναι καθόλου εύκολο το ξέρω κι από προσωπική πείρα. 

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια. 

Να ρωτήσω, η ΑΜΗ συνταγογραφείται; Έκανα πριν λίγο καιρό αλλά την είχα πληρώσει κανονικά. Σήμερα μια συνάδελφος μου είπε ότι άκουσε πως συνταγογραφείται...  Γνωρίζετε σχετικά; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Γεια σας κορίτσια. 

Να ρωτήσω, η ΑΜΗ συνταγογραφείται; Έκανα πριν λίγο καιρό αλλά την είχα πληρώσει κανονικά. Σήμερα μια συνάδελφος μου είπε ότι άκουσε πως συνταγογραφείται...  Γνωρίζετε σχετικά; 

Όχι η ΑΜΗ ακόμα δεν συνταγογραφειται.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...