Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου...!!!
Σήμερα ξύπνησα από τα εννιά χαράματα γιατί κατουριόμουν.. 🤭 αλλάαα.. μου ήρθε επιτέλους η περίοδοοοος..!!!! 🥳Είδα το πρώτο αίμα, αλλά έχω και τους πρώτους πόνους.. 😪
Πήρα Nourofen για την ώρα, μπας και λίγο μου κόψει τον πόνο να μπορέσω στη δουλειά να ανταπεξέλθω σήμερα και να μην κοιλοπονάω όλη την ώρα. 
Άντε καλή μας αρχή θα πω και όλα καλά από δω και πέρα.! 🤗
Εχθές πήρα και τα αποτελέσματα των ιστολογικών από το νοσοκομείο, δεν κατάλαβα τπτ.. 😅δεν έγραφε και πολλά, φαντάζομαι οι γιατροί τα καταλαβαίνουν καλύτερα.. εγώ μια φορά τα έβαλα στο ChatGPT να μου τα εξηγήσει.. καλά νομίζω τα πήγε.. 😆από κει κάτι κατάλαβα.! 🤣

Καλημέρα κοριτσάκι μου!!! Αντε μπράβο να ηρεμήσει κ ο οργανισμός σου τώρα κοριτσάκι μου κ να μπορέσεις να προχωρήσεις σιγά σιγά σε επόμενη ετ..

Δημοσίευση

Σήμερα ξύπνησα από τα εννιά χαράματα γιατί κατουριόμουν.. 🤭 αλλάαα.. μου ήρθε επιτέλους η περίοδοοοος..!!!! 🥳Είδα το πρώτο αίμα, αλλά έχω και τους πρώτους πόνους.. 😪
Πήρα Nourofen για την ώρα, μπας και λίγο μου κόψει τον πόνο να μπορέσω στη δουλειά να ανταπεξέλθω σήμερα και να μην κοιλοπονάω όλη την ώρα. 
Εχθές πήρα και τα αποτελέσματα των ιστολογικών από το νοσοκομείο, δεν κατάλαβα τπτ.. 😅δεν έγραφε και πολλά, φαντάζομαι οι γιατροί τα καταλαβαίνουν καλύτερα.. εγώ μια φορά τα έβαλα στο ChatGPT να μου τα εξηγήσει.. καλά νομίζω τα πήγε.. 😆από κει κάτι κατάλαβα.! 🤣

Καλημέρα  σε όλες!!!

Αντε ωραία να μπεις πάλι στον ρυθμό σου σιγά σιγά!!! Επανέρχεται ο οργανισμός σου!!

Καλά με το chatGPT έχω κάνει ολόκληρες συζητήσεις όντως μια άκρη την βγάζεις και από εκεί... Θα στα πει κ ο γιατρός σου όμως!!

Δημοσίευση

Άντε μπράβο κοπέλα μου, να μπεις σε μια σειρά από εδώ και πέρα... Η πρώτη περίοδος μετά από αποξεση είναι λύτρωση.. τουλάχιστον εγώ έτσι το ένιωσα. Όσο για τις ιστολογικές συνήθως δεν κρύβουν κάτι σπουδαίο.. επιβεβαιώνουν την εγκυμοσύνη και κοιτάζουν αν υπάρχει κακοήθεια ή κακοήθεια. Σε εμένα έγραφε ότι βρέθηκαν εμβρυϊκά στοιχεία και συνιστάται η εξέταση της β χοριακης.. χελλοουυ ήθελα να πω.. αποξεση έκανα.. τι θα υπήρχε;; 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Ευχαριστώ πολύ 😊 Είμαι 31 και έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες από τον Ιούνιο του 23' δυστυχώς δεν είχα ρύθμιση το θυρεοειδή μου οπότε από Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς ξεκίνησα τη θεραπεία. Μετά από επίμονη ότι δε πάει κάτι καλά, βρήκα ένα πολύποδα τον οποίο και αφαίρεσα το Φεβρουάριο του 24', όπως μου είπε ο γιατρός μετά την επέμβαση ήταν ένα προβληματικό ενδομήτριο όμως τώρα είναι εντάξει, ακόμα μου είπε ότι κατά τη διάρκεια της έλεγξε και τις σάλπιγγες και είδε ότι ήταν διαπερατες δε βρήκε κάποιο άλλο θέμα. 

Το βασικό θέμα που έχω είναι ότι η διαρκεί της περιόδου είναι κάθε μήνα και διαφορετική, τη μια φορά μπορεί να έχει διάρκεια 35 μέρες, την άλλη 28 μετά 40 οπότε είναι κάτι που μου δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος πότε είναι σωστά. Γι αυτό έχω ξεκινήσει ρύθμιση της ωορρηξίας με χάπια και από το προηγούμενο μήνα κάνω και τεστ ωορρηξίας για να μπορώ να είμαι πιο σίγουρη. 

Ευχαριστώ για την υπομονή σας για το σεντόνι. 

Καλώς ήρθες στην παρέα κορίτσι μου εύχομαι σύντομα να έχεις θετικό τεστ!!!

Είσαι μικρή ακόμη αλλά καταλαβαίνω το άγχος και την αγωνία σου εφόσον προσπαθείς εδώ και καιρό είναι απόλυτα φυσιολογικό ειδικά όταν προκύπτουν και θεματακια.

Ο θυρεοειδής ναι πρέπει να είναι ρυθμισμένος και εγώ τον είχα αρυθμιστο παρόλο που έπαιρνα χαπι ο γιατρός όμως μου είχε πει με τέτοια τιμή υψηλή δεν υπήρχε περίπτωση εγκυμοσύνης άρα εκείνους τους μήνες τζαμα προσπαθούσα τελικά...

Δεν είναι εύκολο πάντα να τα ρυθμίσεις όλα αλλά με έναν καλό γιατρό πιστεύω θα σε βάλει σε σειρά να ρυθμίσετε κάπως τον κύκλο σου και τις ωορηξιες. Για τα χάπια δεν έχω προσωπική εμπειρία δεν έχω πάρει ποτέ.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια…!

Δεν κατάφερα να μπώ και να παρακολουθήσω τα μηνύματα σας χθες περιμενω την οικογένεια μου ερχονται λιγες ημερες διακοπες να μας δουν και ειμαι στο τρεξιμο καθαριοτητες εχω και την δουλεια που γινεται κι ενας πανικος εκει οπότε καταλαβαινετε…

Σε αλλα νεα τελείωσε η περιόδος μου πριν 2 ημερες και ενω θέλουμε τοσο και οι 2 η κουραση με εχει εξαντλησει και το σωμα δεν ακολουθει 😂

πόσα κορίτσια εχουμε σε αναμονη.; Νομιζω @Mantarini και @Eliza Kats  

@annie! @Naty_ εσεις κορίτσια μου πως είστε.; 

@melitiniღ άντε μπραβο βρε κοριτσάκι μου να ηρεμήσεις και να γεμίσεις ξανά μπαταρίες να ανεβει και η διαθεση σου ολα θα πανε καλα να εισαι αισιοδοξη και να εχεις πίστη..! Πάντα μετά την βροχή βγαίνει ο ήλιος 🌞🫶🏼

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Άντε μπράβο κοπέλα μου, να μπεις σε μια σειρά από εδώ και πέρα... Η πρώτη περίοδος μετά από αποξεση είναι λύτρωση.. τουλάχιστον εγώ έτσι το ένιωσα. Όσο για τις ιστολογικές συνήθως δεν κρύβουν κάτι σπουδαίο.. επιβεβαιώνουν την εγκυμοσύνη και κοιτάζουν αν υπάρχει κακοήθεια ή κακοήθεια. Σε εμένα έγραφε ότι βρέθηκαν εμβρυϊκά στοιχεία και συνιστάται η εξέταση της β χοριακης.. χελλοουυ ήθελα να πω.. αποξεση έκανα.. τι θα υπήρχε;; 

Η πρώτη περίοδος είναι όντως λύτρωση.. και για το σώμα και για την ψυχή.. για τις ορμόνες και το ψυχολογικό γενικότερα.! Δόξα τω Θεώ ήρθε και θα μπορέσω να κάνω επιτέλους το restart μου! Και από ότι είδα ήρθε σωστά, γιατί είχα θετικό τεστ ωορρηξίας 20/03 και μέσα σε 14 μέρες ήρθε και η περίοδος. Τζαστ μιλάμε!
Το καλό είναι ότι οι ιστολογικές δεν έδειξαν μικρόβιο και τέτοια, ήταν όλα καθαρά, έτσι κατάλαβα.. επιβεβαίωσε την κύηση και ότι εν τέλει σταμάτησε πιο μπροστά από την ημέρα της απόξεσης. Τεσπά, θα μου πει και η γιατρός όταν θα πάω για υπέρηχο μετά την περίοδο αν όλα είναι καλά και έχω επανέλθει πλήρως!

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να ρυθμίσω το ορμονικό προφίλ κι έχω αγχωθεί.. Πάνε 6 μήνες τώρα, τεστ, ξανά τεστ, αιμοληψία, βιταμίνες, φυλλικό, ινοσιτόλη... 

LH διπλάσια από FSH, Προλακτίνη στο 24... ΑΜΗ όχι πολύ καλή μολονότι έχω Σύνδρομο Πολυκυστικών... Και είμαι 32!

Δεν κάνω ωορρηξία, έχω δει θετικό τεστ ωορρηξίας μόνο 2 φορές.  Εάν ούτε τον Απρίλιο δω θετικό τεστ ωορρηξίας μου είπε ο γιατρός μου πως θα πάρω ένα χαπάκι για λίγες ημέρες στην αρχή του κύκλου. Έπειτα θα πάω στο Ιατρείο να με παρακολουθήσει με υπέρηχο, ώστε να δοκιμάσουμε φυσική σύλληψη με προγραμματισμένες επαφές… Έχω αγχωθεί αρκετά. Διάβαζα για τις Παρενέργειες (πχ  σύνδρομο υπερδιέγερσης ωοθηκών) και τρόμαξα… Αν κάποια από εδώ έχει καμιά θετική εμπειρία ας τη μοιραστεί μπας και πάρω λίγο θάρρος..

Ευχαριστώ… 

Κορίτσι μου κάνετε τα σωστά βήματα με τον γιατρό με τις βιταμίνες κλπ απλά πρέπει λίγο να χαλαρώσεις γιατί το άγχος δεν βοηθάει... Από ότι κατάλαβα θα ξεκινήσετε πρόκληση ωορρηξίας με femara, ovitrelle κλπ, σωστά κατάλαβα? Όσον αφορά τις παρενέργειες ναι υπάρχουν κ οφείλουν να τις γράφουν αλλά γι αυτό θα σε παρακολουθεί ο γιατρός σου στενά κ όλα θα πάνε καλά☺️ Εύχομαι γρήγορα θετικό τεστάκι 🙏

στις πριν 13 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Ευχαριστώ πολύ 😊 Είμαι 31 και έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες από τον Ιούνιο του 23' δυστυχώς δεν είχα ρύθμιση το θυρεοειδή μου οπότε από Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς ξεκίνησα τη θεραπεία. Μετά από επίμονη ότι δε πάει κάτι καλά, βρήκα ένα πολύποδα τον οποίο και αφαίρεσα το Φεβρουάριο του 24', όπως μου είπε ο γιατρός μετά την επέμβαση ήταν ένα προβληματικό ενδομήτριο όμως τώρα είναι εντάξει, ακόμα μου είπε ότι κατά τη διάρκεια της έλεγξε και τις σάλπιγγες και είδε ότι ήταν διαπερατες δε βρήκε κάποιο άλλο θέμα. 

Το βασικό θέμα που έχω είναι ότι η διαρκεί της περιόδου είναι κάθε μήνα και διαφορετική, τη μια φορά μπορεί να έχει διάρκεια 35 μέρες, την άλλη 28 μετά 40 οπότε είναι κάτι που μου δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος πότε είναι σωστά. Γι αυτό έχω ξεκινήσει ρύθμιση της ωορρηξίας με χάπια και από το προηγούμενο μήνα κάνω και τεστ ωορρηξίας για να μπορώ να είμαι πιο σίγουρη. 

Ευχαριστώ για την υπομονή σας για το σεντόνι. 

Παθούσα εδώ κ εγώ με άστατο κύκλο. Πολύ δύσκολο να βρεις έτσι τις γόνιμες, τα τεστάκια βοηθάνε πολ΄υ Έχεις ΣΠΩ?

Άντε Χριστινάκι μου τέλεια επιτέλους ήρθε 😊 Φαντάζομαι ανακουφίστηκες? Θα δεις τώρα θα αρχίσει το σώμα σου να επανέρχεται κ όλα θα πάνε σούπερ🥰

Δημοσίευση

@Sia A ανακουφίστηκα δεν θα πεις τπτ!!! Πήρα έκλεισα ραντεβού και για υπέρηχο 14/04 Μ. Δευτέρα θα πάω μετά τη δουλειά και πήρα και στην κλινική να μου γράψουν εξετάσεις αίματος για 2-4 μέρα του κύκλου. Θέλω να δω αν όλα βαίνουν καλός και ορμονολογικά μετά την απόξεση.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Τι ωραία νέα, μπράβο! Έρχεται η περίοδος και συμβολίζει την καινούρια αρχή! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσια…!

Δεν κατάφερα να μπώ και να παρακολουθήσω τα μηνύματα σας χθες περιμενω την οικογένεια μου ερχονται λιγες ημερες διακοπες να μας δουν και ειμαι στο τρεξιμο καθαριοτητες εχω και την δουλεια που γινεται κι ενας πανικος εκει οπότε καταλαβαινετε…

Σε αλλα νεα τελείωσε η περιόδος μου πριν 2 ημερες και ενω θέλουμε τοσο και οι 2 η κουραση με εχει εξαντλησει και το σωμα δεν ακολουθει 😂

πόσα κορίτσια εχουμε σε αναμονη.; Νομιζω @Mantarini και @Eliza Kats  

@annie! @Naty_ εσεις κορίτσια μου πως είστε.; 

@melitiniღ άντε μπραβο βρε κοριτσάκι μου να ηρεμήσεις και να γεμίσεις ξανά μπαταρίες να ανεβει και η διαθεση σου ολα θα πανε καλα να εισαι αισιοδοξη και να εχεις πίστη..! Πάντα μετά την βροχή βγαίνει ο ήλιος 🌞🫶🏼

Όλα καλά κοριτσάκι μου γλυκό!! Σ ένα μήνα τώρα η αυχενική. Υπομονή μέχρι τότε.. Καλώς να τους δεχτείς!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Όλα καλά κοριτσάκι μου γλυκό!! Σ ένα μήνα τώρα η αυχενική. Υπομονή μέχρι τότε.. Καλώς να τους δεχτείς!!!

κορίτσι μου ενδιάμεσα δεν θα ξανακάνεις υπέρηχο; κατευθείαν αυχενική;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

κορίτσι μου ενδιάμεσα δεν θα ξανακάνεις υπέρηχο; κατευθείαν αυχενική;

Ναι κατευθείαν αυχενική, θεωρεί πως δεν χρειάζεται στο ενδιάμεσο… Φαγώθηκε πως η πιθανότητα αποβολής είναι κάτω από 1% κ από τη στιγμή που όλα είναι καλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να με δει στο ενδιάμεσο… 

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Ναι κατευθείαν αυχενική, θεωρεί πως δεν χρειάζεται στο ενδιάμεσο… Φαγώθηκε πως η πιθανότητα αποβολής είναι κάτω από 1% κ από τη στιγμή που όλα είναι καλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να με δει στο ενδιάμεσο… 

Συγχαρητήρια κορίτσι, να συνεχίσουν όλα έτσι!!! Τα μικρά θα γίνουν 3, τέλειο!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! @Mantarini αύριο είναι να κάνεις τεστάκι, καλά θυμάμαι; 

Όσες μπαίνετε ή είστε σε γόνιμες εύχομαι να απολαύσετε την επαφή για την επαφή κυρίως και θα ρθουν και τα σποράκια σίγουρα, έχω ένα προαίσθημα ότι Απρίλη+Μάιο θα έχουμε θετικά!

Εγώ προσπαθώ να την παλέψω σωματικά + ψυχολογικά κυρίως. Από βδομάδα θα έχω νεότερα 🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η annie! είπε:

Όλα καλά θα πάνε!! 😉😉

@Naty_ μου ναι αύριο λέω να κάνω το πρώτο μου τεστακι αν και πάλι νομίζω ότι είναι νωρίς.. τέλος πάντων έχω αρκετά οπότε δεν θα μου λείψει. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γεια σου Ελένη μου!! 11 ωρο σερί;;;; Μην το λες πουθενά χαχαχα!!! Πως κατάφερες να μην κοιμάται πάνω σου; Μια χαρά είναι οι ύπνοι που κάνει το πρωί, από το ολότελα..😅  Οταν λες μέχρι να σκιστεί το ούλο, πχ τώρα που της μικρής μου έχει βγει το δόντι αλλά φαίνεται ελάχιστα, θέλει πολύ προσπάθεια, έχει σκιστεί;;; Ή να φαίνεται κανονικά, να βγει δηλαδή λίγο πιο πολύ; Γιατί μου φαίνεται ότι πονάει!!  Α έτσι εξηγείται με το φαγητό, γιαυτο δεν ήθελε να φάει και 2-3 μέρες τώρα δεν της έχω δώσει γιατί φαντάστηκα ότι λόγο δοντιού δεν θέλει!! Ειναι πολύ δύσκολο ρε συ να μην κοιμάμαι λίγο καλύτερα το βράδυ γιατί μετά δεν έχω αντοχές για την μέρα… υπομονή όμως και ελπίζω πως θα στρώσει ο ύπνος… μου είπε πως μπορώ να το αλλάξω ναι, δεν μπορώ να το περιγράψω τώρα, θα γράφω μέχρι αύριο😂 Πάντως μου είπε να ξεκινήσω από τους ημερήσιους ύπνους και τέλος με το βραδινό. Το προσπάθησα αλλά μάταια…. Το βράδυ βέβαια που το δοκίμασα έπιασε….. εκεί δηλαδή που ξυπνούσε, αντί να την πάρω να την ταΐσω, της έκανα κάτι που στον πωπώ και χάιδεμα στην πλάτη και κοιμήθηκε σε 1-2 λεπτά… οπότε ενώ ξυπνάει κάθε 1 ώρα, στην ουσία καταφέρνω να την κοιμισω πάλι και να κοιμηθώ λίγο παραπάνω.. εκεί δηλαδή που την σήκωνα κάθε φορά και έτρωγε 5-6 φορές, εχθές έφαγε 1-2 που πραγματικά πεινούσε και τις άλλες φορές κατάφερα να την κοιμισω!! Τώρα θα δούμε..
    • Κορίτσια μου διάβασα τα νέα σας και βλέπω ότι είστε μια χαρά όλες και τα νινακια σας το ίδιο! @Xrisa95 όλα θα πάνε μια χαρά κορίτσι μου! Βλέπω ότι έχετε πλάνο και καλούς γιατρούς δίπλα σας!  Εμείς κορίτσια είμαστε καλά! Έχουμε πολύ καλή ανάπτυξη στο ύψος! Στο βάρος το ίδιο αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια! Το παιδί συνεχίζει να κοιμάται πολύ καλά την νύχτα αλλά μου βγάζει την πίστη την ημέρα μιας και δεν του αρέσει ο ύπνος 🤣 μάτι γαρίδα και θέλει όλη μέρα να του μιλάω!! Σε 10 μέρες θα γίνουμε 2 μηνών! Ακόμα δεν το πιστεύω! Τον θηλασμό τον σταμάτησα εδώ και αρκετό καιρό και δίνω μόνο ξενο πλέον και είμαστε και οι δύο χαρούμενοι! Οι κολικοί μας σταμάτησαν εντελώς με ένα φανταστικό σκεύασμα που μου έστειλε η φίλη μου από Γερμανία (sab Simplex) και έτσι μαγικά εξαφανίστηκαν! Χρειάζονται 2-3 μέρες για να δράσουν οι σταγόνες αλλά στο μωράκι μου έκανε θαύματα! Κατά τα άλλα μεγαλώνουμε γελάμε λέμε αγκου ξέρετε τα κλασικά που κάνουν τα μωρά και μας παίρνουν τα μυαλά 🥰♥️♥️
    • Καλησπέρα Ιωάννα μου!! Είμαστε πολύ καλά!! Ο μικρός όλο κ βελτιώνεται στο κάθισμα. Τον βάζω στο πάτωμα να καθήσει κ στέκεται όλο κ περισσότερο σε χρόνο χωρίς να πέφτει κ παίζει τέλεια!! Το βράδυ μου κοιμάται 11ωρο σερί κ το μεσημέρι έχω καταφέρει να μην κοιμάται στην αγκαλιά μου, αλλά στο κρεβάτι δίπλα μου να μου κρατάει το δάχτυλο 🤣. Πλέον ο ύπνος του είναι 3 μισάωρο τη μέρα. Το πρώτο με τη μαμά μου το πρωί, το δεύτερο με εμένα το μεσημέρι κ το τρίτο το απόγευμα με την πεθερά μου. Για τα δοντακια που λες πονάνε μέχρι να σκίσει το δόντι το ούλο, μετά ηρεμούν! Είναι θέμα κάποιων ημερών!! Τον παιδίατρο που ρώτησα εγώ για το τι μπορώ να βάλω στα δόντια του μου είπε από τζελ τίποτα, παρά μόνο λίγο ντεπον για να ηρεμήσει αν βλέπω ότι υποφέρει. Επίσης, λόγω των ούλων που είναι πρησμένα το ζεστό το φαγητό τον ερεθίζει κ κλαίει, οπότε του το κρυώνω και το δίνω και το τρώει μια χαρά! Πάντως για τον ύπνο είναι δύσκολο να μην κοιμάσαι κι εσύ. Μετά σέρνεσαι όλη μέρα. Πιπίλα σου παίρνει;; Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που σου κοιμάται τόσο λίγο το βράδυ και σου ξυπνάει. Τουλάχιστον να σου κοιμόταν ένα 3ωρο σερί. Η φίλη μου που θηλάζει κι αυτή αποκλειστικά ο μπέμπης της επίσης κοιμάται στο στήθος και είναι από τα δικά μας ένα μήνα μικρότερος κοιμάται όλο το βράδυ σαν τον δικό μου μόνο με θηλασμό. Σου είπε πως μπορείς να το αλλάξεις;;
    • Κι εγω ψιλοπεθανα απ τον πονο αλλα καποιες κοπελες οντως δεν πονανε! 
    • Κορίτσι μου να σου ζήσει το μωράκι!  Επειδή είναι μεταχειρισμένο ίσως χρειάζεται να αλλαχτούν κάποια ανταλλακτικά.   Επίσης έχει σημασία το μέγεθος χοανης!  Τέλος να ξέρεις ότι τα οικιακά θήλαστρο (ακόμα και τα καλά τυπου medela) έχουν κάποια διάρκεια ζωής. Επειδή το μοτερακι που έχουν κάποια στιγμή εξασθενει..Αν δηλαδή η προηγούμενη ιδιοκτήτρια έκανε συχνές αντλήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί πλέον αυτά τα θηλαστρα να είναι "αδυναμα". Αν έχεις κάποιο κατάστημα medela κοντά μπορείς να πας για να σε κατατοπισουν και να δουν το θήλαστρο αν είναι εντάξει.  Πάντως για να θηλάζεις αποκλειστικά και να έχεις ένα μωρό που μεγαλώνει κανονικά εννοείται δεν είναι αυτή η παραγωγή σου αν αυτό σε αγχώνει!   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...