Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλό μας μήνα κορίτσια μου! Να είναι ηλιόλουστος, φωτεινός, γεμάτος χαρμόσυνα νέα και να φέρει ηρεμία στην καρδιά μας. Εύχομαι πολλά υγιή σποράκια να φωλιάσουν και όσα ήδη φώλιασαν να συνεχίσουν να μεγαλώνουν δυνατά και χαρούμενα!                                        @evaa__ @Mantarini @Rena92 @marinamanoulitsa @Sia A @Eliza Kats  @Elli13 @Katiana1987 @Diwni @Elk @melitiniღ @Σοφία21 @anna30 @Evaki-@Ngsofia @Tina23 @Sofi1987 @annie! @Παρασκευαιδου

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Καλό μας μήνα κορίτσια μου! Να είναι ηλιόλουστος, φωτεινός, γεμάτος χαρμόσυνα νέα και να φέρει ηρεμία στην καρδιά μας. Εύχομαι πολλά υγιή σποράκια να φωλιάσουν και όσα ήδη φώλιασαν να συνεχίσουν να μεγαλώνουν δυνατά και χαρούμενα!                                        @evaa__ @Mantarini @Rena92 @marinamanoulitsa @Sia A @Eliza Kats  @Elli13 @Katiana1987 @Diwni @Elk @melitiniღ @Σοφία21 @anna30 @Evaki-@Ngsofia @Tina23 @Sofi1987 @annie!

Καλό μήνα κορίτσια μου!! Με υγεία κ μόνο χαρές!! Εύχομαι γεμάτες κοιλίτσες με υγιή μωράκια!!!🤰🏼🤰🏼🤰🏼❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση

@Elli13υπέροχα τα νέα σας απο τη Β' επιπέδου! Πότε ξανά πας τώρα;

@annie!μου μπράβο αγάπη μου που ακούσατε και καρδούλα! Με το καλό και η αυχενική!

@Naty_μου περιμένουμε και το δικό σου υπέρηχο. Πότε είναι να πας εσύ;;;

Καλό μήνα σε όλες κορίτσια μου! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου καλό μήνα να έχουμε με υγεία και χαρές.. εύχομαι αυτος ο μήνας που είναι και ο μήνας μου στην πρόβλεψη της Ελπίδας μας @Παρασκευαιδου να φέρει πολλά θετικά τεστάκια και πολλά πολλά χαμόγελα..

IMG_7136.jpeg

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!! Καλό μήνα να έχουμε με υγεία!! 

@Elli13 συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Όλα με το καλό!! 

@annie! Τι να πω για σένα κορίτσι μου!! Μπράβο σου που δεν το έβαλες κάτω! Μπράβο που συνεχίσες να προσπαθείς και να ελπίζεις! Οι κόποι σου ανταμείφθηκαν!! Με το καλό να πάνε όλα να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!! 

@Naty_ είσαι η επόμενη που περιμένουμε τον υπέρηχο σου.. 

@Eliza Kats μαζί είμαστε εμείς.. και εγώ αρκετή κινητικότητα χαμηλά.. ελαφρά πονάκια.. δεν θέλω να μου δίνω ελπίδες.. προς τέλος της εβδομάδας λέω να κάνω τεστ. 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλό μας μήνα κορίτσια μου! Να είναι ηλιόλουστος, φωτεινός, γεμάτος χαρμόσυνα νέα και να φέρει ηρεμία στην καρδιά μας. Εύχομαι πολλά υγιή σποράκια να φωλιάσουν και όσα ήδη φώλιασαν να συνεχίσουν να μεγαλώνουν δυνατά και χαρούμενα!                                        @evaa__ @Mantarini @Rena92 @marinamanoulitsa @Sia A @Eliza Kats  @Elli13 @Katiana1987 @Diwni @Elk @melitiniღ @Σοφία21 @anna30 @Evaki-@Ngsofia @Tina23 @Sofi1987 @annie! @Παρασκευαιδου

Καλημέρα σας κορίτσια! Καλό μήνα! 
Μακαρι να είναι ένας ωραίος μήνας ο Απριλης με θετικά νέα για όλες μας!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

@annie! Τι να πω για σένα κορίτσι μου!! Μπράβο σου που δεν το έβαλες κάτω! Μπράβο που συνεχίσες να προσπαθείς και να ελπίζεις! Οι κόποι σου ανταμείφθηκαν!! Με το καλό να πάνε όλα να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!! 

@Eliza Kats μαζί είμαστε εμείς.. και εγώ αρκετή κινητικότητα χαμηλά.. ελαφρά πονάκια.. δεν θέλω να μου δίνω ελπίδες.. προς τέλος της εβδομάδας λέω να κάνω τεστ. 

Σ ευχαριστώ κοριτσάκι μου γλυκό !! Μου τελείωσαν οι αντιδράσεις.. Θεωρώ πως είμαι ένα ακόμη παράδειγμα του ότι όποια θέλει να γίνει μανούλα θα τα καταφέρει κ πως το άγχος επηρεάζει αρνητικά ξεκάθαρα!! Δε λέω πως φταίει μόνο αυτό… Στην περίπτωση μας το είπε κ ο γιατρός ότι προφανώς υποβόσκει και κάτι που δεν έχουμε βρει είτε αυτό λέγεται κακής ποιότητας ωάρια, είτε ανωμαλίες στο σπερμα (που ούτως ή άλλως δεν είναι κ το καλύτερο από άποψη μορφολογίας ή κινητικότητας) είτε ο συνδυασμός μας.. Παρόλα αυτά καταφέραμε τα δίδυμα με την εξωσωματική κ με το καλό θα έρθει κ αυτό το μπουμπουκακι σε λίγους μήνες. Όλες θα τα καταφέρουν αλήθεια!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Σ ευχαριστώ κοριτσάκι μου γλυκό !! Μου τελείωσαν οι αντιδράσεις.. Θεωρώ πως είμαι ένα ακόμη παράδειγμα του ότι όποια θέλει να γίνει μανούλα θα τα καταφέρει κ πως το άγχος επηρεάζει αρνητικά ξεκάθαρα!! Δε λέω πως φταίει μόνο αυτό… Στην περίπτωση μας το είπε κ ο γιατρός ότι προφανώς υποβόσκει και κάτι που δεν έχουμε βρει είτε αυτό λέγεται κακής ποιότητας ωάρια, είτε ανωμαλίες στο σπερμα (που ούτως ή άλλως δεν είναι κ το καλύτερο από άποψη μορφολογίας ή κινητικότητας) είτε ο συνδυασμός μας.. Παρόλα αυτά καταφέραμε τα δίδυμα με την εξωσωματική κ με το καλό θα έρθει κ αυτό το μπουμπουκακι σε λίγους μήνες. Όλες θα τα καταφέρουν αλήθεια!!!!

Είναι τόσο θετικά όσα λες! Είναι υπέροχο το ότι μπορούμε να μοιραζόμαστε εδώ τις εμπειριες μας, κορίτσια. Νιώθω μέλος της παρέας σας κι ας μη γνωριζόμαστε…

Δεν συζητώ με κανέναν δικό μου τις προσπάθειές μου, δε θέλω… Μιλάω μόνο με τον φίλο μου, ο οποίος βέβαια δε συμμερίζεται τους φόβους μου, ειναι πολυ αισιόδοξος ότι θα έρθει σύντομα, απλά δεν έτυχε να έρθει ακόμη! Δυστυχώς δυσκολεύομαι πολύ να βρω γόνιμες ημέρες εξαιτίας του ΣΠΩ… Ο ανδρικός παράγοντας είναι οκ, από το άγχος μου τον προηγούμενο μήνα κάναμε παρά πολλές εξετάσεις…

Εδώ ευτυχως διαβάζω τις εμπειριες της καθεμιάς,  χαίρομαι πολύ με όσες βλέπουν θετικά τεστακια και παίρνω θάρρος κι εγώ!
❤️🧸

Δημοσίευση

Καλημέρα και καλό υγιή μήνα κορίτσια μου.. ❤️❤️❤️

Με το καλό και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη στα κορίτσια που ήδη έχουν το 🌈 μέσα στις κοιλίτσες τους.. 

Και πολύ σύντομα να αποκτήσουμε και εμείς το δικό μας 🙏🙏

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια κ καλό μήνα!!! Κ προσοχή μην σας γελάσουν σήμερα 🤭 😄

Βροχερός μπήκε κ ο Απρίλης εδώ στο Βορρά... Άντε να έρθει η Άνοιξη επιτέλους 🌻[smilie=icon_flower:

@Elli13@annie! Μπράβο κορίτσια μου τι υπέροχα ν΄έα κ για τις δυο σας!!! όλα πάνε τέλεια με τα μωράκια σας🥰

Δημοσίευση

@Sia A βροχερός ο Απρίλης, βροχερή και η καρδιά μου σήμερα..!!
Δεν ξέρω κορίτσια, αλλά ο μήνας δεν έχει μπει καθόλου καλά, οι ορμόνες μου κάνουν πάρτι και η ψυχολογία μου είναι στο ναδίρ! Εχθές το βράδυ στο κρεβάτι έκλαιγα σιωπηλά για να μην με καταλάβει ο άντρας μου, προσευχόμουν κι έκλαιγα... με βασανίζουν τόσα γιατί που πλέον νιώθω ότι δεν μπορώ να τα διαχειριστώ.. 
Λέω ο θεός δεν θα μου χαρίσει ποτέ ένα παιδί, δεν το αξίζω γι' αυτό δεν μου το δίνει. Με δοκιμάζει με τον χειρότερο τρόπο.. δεν ξέρω αν όλο αυτό μπορώ να το σηκώσω πιά! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Ναι ναι τέλος της εβδομάδας! Να συγχρονιστουμε να τα ξεκινήσουμε παρέα 😜🤣

Καλό μήνα κορίτσια!!!

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Δεν ξέρω κορίτσια, αλλά ο μήνας δεν έχει μπει καθόλου καλά, οι ορμόνες μου κάνουν πάρτι και η ψυχολογία μου είναι στο ναδίρ! Εχθές το βράδυ στο κρεβάτι έκλαιγα σιωπηλά για να μην με καταλάβει ο άντρας μου, προσευχόμουν κι έκλαιγα... με βασανίζουν τόσα γιατί που πλέον νιώθω ότι δεν μπορώ να τα διαχειριστώ.. 
Λέω ο θεός δεν θα μου χαρίσει ποτέ ένα παιδί, δεν το αξίζω γι' αυτό δεν μου το δίνει. Με δοκιμάζει με τον χειρότερο τρόπο.. δεν ξέρω αν όλο αυτό μπορώ να το σηκώσω πιά! 

Κοριτσάκι μου γλυκό είναι απολύτως λογικά αυτά που νιώθεις... Είσαι μετά από απόξεση κ οι ορμόνες κάνουν πάρτι ακόμη, συν το ότι είσαι ακόμη σε περιόδου πένθους... Σιγ΄ά σιγά αρχίζεις κ συνειδητοποιήσεις την κατάσταση κ θα έχεις τέτοια ξεσπάσματα, όμως μην καταπιέζεις τα κλάματα κ όλα τα αρνητικά βγάλτα από μέσα σου κ στο λέω με βεβαιότητα ότι σιγά σιγά θα απαλύνει ο πόνος κ θα σταματήσει κ το κλάμα κ όλα τα αρνητικά, θέλει απλά λίγο χρόνο 🥰

Κ επίσης με βεβαιότητα σου λέω ότι παιδί θα κάνεις, αρκεί να μην το βάλεις κάτω κ να ξαναπροσπαθήσεις
😊 έχεις τόσα εμβρυάκια που σε περιμένουν κ θα έρθει η στιγμή που θα κλαις από χαρά κ όχι από λύπη 🥰 

Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!!! Είναι απλά μια δύσκολη μέρα αυτό να σκέφτεσαι❤️

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κοριτσάκι μου γλυκό είναι απολύτως λογικά αυτά που νιώθεις... Είσαι μετά από απόξεση κ οι ορμόνες κάνουν πάρτι ακόμη, συν το ότι είσαι ακόμη σε περιόδου πένθους... Σιγ΄ά σιγά αρχίζεις κ συνειδητοποιήσεις την κατάσταση κ θα έχεις τέτοια ξεσπάσματα, όμως μην καταπιέζεις τα κλάματα κ όλα τα αρνητικά βγάλτα από μέσα σου κ στο λέω με βεβαιότητα ότι σιγά σιγά θα απαλύνει ο πόνος κ θα σταματήσει κ το κλάμα κ όλα τα αρνητικά, θέλει απλά λίγο χρόνο 🥰

Κ επίσης με βεβαιότητα σου λέω ότι παιδί θα κάνεις, αρκεί να μην το βάλεις κάτω κ να ξαναπροσπαθήσεις
😊 έχεις τόσα εμβρυάκια που σε περιμένουν κ θα έρθει η στιγμή που θα κλαις από χαρά κ όχι από λύπη 🥰 

Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!!! Είναι απλά μια δύσκολη μέρα αυτό να σκέφτεσαι❤️

Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου γλυκό για την υποστήριξη, δεν ξέρεις πόσο καλό μου κάνει..!!! 💕

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσι μου είναι απόλυτα φυσιολογικές οι μαυρίλες που νιώθεις..όλες μας τα έχουμε περάσει και τα περνάμε...άφησε τον εαυτό σου να ξεσπάσει και να το αποβάλλει, έτσι θα ηρεμήσει η ψυχούλα σου πιο γρήγορα. Ξέρει ΕΚΕΙΝΟΣ τις δοκιμασίες που μας βάζει και τον λόγο που το κάνει..και στο τέλος της ημέρας όλα θα πάνε καλά.. Μη ξεχνάς άλλωστε μετά από κάθε καταιγίδα, έρχεται το 🌈...έτσι θα έρθει και σε μας το δικό μας 🌈..
Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά..❣️

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλό μήνα!

Εδώ στο Βέλγιο που ζω ο καιρός είναι ηλιόλουστος!

Σήμερα πήγα στο γιατρό μου για μια καλλιέργεια γιατί έχω λίγο τσούξιμο (μπορεί να είναι και η ιδέα μου). Κάναμε και υπέρηχο και είδα τα αβγουλάκια στη δεξιά ωοθήκη να ετοιμάζονται, σε καμιά εβδομάδα θα γίνει η ωορρηξία απ'ότι μου είπε..

Ρώτησα και τι κάνουμε σε περίπτωση που δούμε θετικό τεστ εγκυμοσύνης και ακούστε τι μου είπε: 

Να πάρω τηλ να κλείσω ραντεβού να πάω για υπέρηχο την 8η εβδομάδα! Ούτε χοριακές, ούτε τίποτα... Έπαθα ΣΟΚ... Μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα και να μείνω έγκυος, αλλά αν συμβεί πρώτα ο Θεός, πώς θα την παλέψω;; Μου λέει ΄άντε κατ εξαιρέση μπορείς να έρθεις την 7η εβδομάδα... Ρώτησα και αν είναι έκτοπη κτλ, και μου λέει αν συμβεί κάτι τέτοιο θα υπάρχουν ενδεχομένως και κάποια συμπτώματα, οπότε να μην ανησυχώ θα είναι διαφορετική η αντιμετώπιση.. ΕΝτελώς διαφορετικά από Ελλάδα.. Η πρώην γιατρός μου ήταν Ελληνίδα οπότε με έστελνε για χοριακές, υπέρηχο 6η εβδομάδα κτλ. αλλά είχε άλλα χειρότερα στραβά οπότε ίσως πρέπει να προσαρμοστώ με το εδώ σύστημα..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Χριστίνα μου αγαπημένη,

Υπα΄ρχουν πολλές διακυμάνσεις συναισθημάτων μετά την αποβολή, καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις. Σου ήρθε περίοδος τελικά; 

Η επόμενη εμβρυομεταφορά θα είναι και η τυχερή, θα έρθει ένα υγιες μωρακι να το πιστέψεις, θα τα καταφέρεις! Είμαστε όλες εδώ να σε στηρίξουμε, στα άσχημα και στα καλά που θα έρθουν. 

Να εχεις μια όμορφη μέρα ❤️

Δημοσίευση

@melitiniღκοριτσι μου ειναι απόλυτα φυσιολογικό να μην νιώθεις καλά, να έχεις ξεσπάσματα, να στεναχωριέσαι κτλ. Ο τρόπος π σκέφτεσαι όμως είναι ΛΑΘΟΣ. Δεν ειμαι πιο αξία από σένα για να έχω παιδια, δ είμαι η καλύτερη μάνα του κόσμου, ούτε ο καλύτερος άνθρωπος γενικά. Όπως κανείς μας. Κι όμως περιμένω το 3ο μου. Αν ο Θεός δ έστελνε παιδια σ αυτούς π πρέπει να τιμωρηθούν για κατι η π δ αξίζουν ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος. Αλλα βλεπεις τόσο άχρηστο κόσμο να γεννάει παιδια, να μην τ εκτιμάει, να τ βασανίζει κτλ. Βγάλε από τ μυαλό σου ότι δ είσαι αξία. Η εγκυμοσύνη είναι κ πιθανότητες έχουμε πει. Θα σδιαθετησεις κ θα δεις ότι θα τ δεις πάλι ολα πιο θετικα. Αν θυμάμαι καλά περιμενεις περιοδο αυτές τις μέρες που πριν την περίοδο μας φαίνονται όλα μαύρα γενικά. Λιγο υπομονη κ θα έρθουν καλυτερες μερες στο υπόσχομαι.

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Κορίτσια μου καλό μήνα!

Εδώ στο Βέλγιο που ζω ο καιρός είναι ηλιόλουστος!

Σήμερα πήγα στο γιατρό μου για μια καλλιέργεια γιατί έχω λίγο τσούξιμο (μπορεί να είναι και η ιδέα μου). Κάναμε και υπέρηχο και είδα τα αβγουλάκια στη δεξιά ωοθήκη να ετοιμάζονται, σε καμιά εβδομάδα θα γίνει η ωορρηξία απ'ότι μου είπε..

Ρώτησα και τι κάνουμε σε περίπτωση που δούμε θετικό τεστ εγκυμοσύνης και ακούστε τι μου είπε: 

Να πάρω τηλ να κλείσω ραντεβού να πάω για υπέρηχο την 8η εβδομάδα! Ούτε χοριακές, ούτε τίποτα... Έπαθα ΣΟΚ... Μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα και να μείνω έγκυος, αλλά αν συμβεί πρώτα ο Θεός, πώς θα την παλέψω;; Μου λέει ΄άντε κατ εξαιρέση μπορείς να έρθεις την 7η εβδομάδα... Ρώτησα και αν είναι έκτοπη κτλ, και μου λέει αν συμβεί κάτι τέτοιο θα υπάρχουν ενδεχομένως και κάποια συμπτώματα, οπότε να μην ανησυχώ θα είναι διαφορετική η αντιμετώπιση.. ΕΝτελώς διαφορετικά από Ελλάδα.. Η πρώην γιατρός μου ήταν Ελληνίδα οπότε με έστελνε για χοριακές, υπέρηχο 6η εβδομάδα κτλ. αλλά είχε άλλα χειρότερα στραβά οπότε ίσως πρέπει να προσαρμοστώ με το εδώ σύστημα..

Εντάξει καμία σχέση το σύστημα της Ελλάδας με έξω! Και να πω την αλήθεια δεν ξέρω ποιο θα προτιμούσα. Νομίζω εδώ μας κάνουν υπερβολικά πολλά πράγματα ίσως είναι και αγχωτικό αυτό. Από την άλλη ανάλογα και το ιστορικό της καθεμιάς. Άλλο δηλαδή να είναι η πρώτη εγκυμοσύνη και να σαι ανέμελη και χαρούμενη κι άλλο να χεις ιστορικό με αποβολές και να είσαι με το άγχος! 

Μια χαρά, όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου, έτσι κι αλλιώς κι εγώ που πήγα στην 5η βδομάδα δεν είδαμε και πολλα, ουσιαστικά στην 7η θα με δει πάλι. 

Με το καλοοοοο 🙏🏼🌈🫶🏼

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...