Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γόνιμες ημέρες και ωορρηξία

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

Δεν ξέρω τον λόγο που μπορεί να φραξουν δεν μου είπε το γιατί όμως  εγώ στην σαλπιγγογραφια που έκανα φάνηκε διαβατη μόνο η μία..

Ο γιατρός σου δεν σου έχει προτείνει να κάνεις; 

Μου ειπε αλλα απ οτι ξερω ποναει, ειχες πονο?για ποιο λόγο δηλαδή ειναι μονο η μια διαβατη?

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Lilaki93 είπε:

Μου ειπε αλλα απ οτι ξερω ποναει, ειχες πονο?για ποιο λόγο δηλαδή ειναι μονο η μια διαβατη?

Όσο ξέρω πονάει η κλασική σαλπιγγογραφια που κάνεις σε ακτινολόγο. Πλέον όμως γίνεται και η υπερηχογραφικη αυτήν έκανα  που σου την κάνει κ γυναικολόγος στο ιατρείο του και βλέπεις επιτόπου με υπέρηχο την πορεία του υγρου που σου βαζει. Εγώ την έκανα στον εξειδικευμενο γυναικολόγο για υπογονιμοτητα που πήγα. Δεν πονεσα ήταν πολύ ανεκτή. Για ποιον λόγο είναι κλειστή δεν το ξέρουμε.. Βέβαια μου είπε ούτε η σαλπιγγογραφια είναι 100% αξιόπιστη υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να δείξει ψευδως κλειστή σάλπιγγα λόγο του ότι μπορεί να υπάρχει κάποια βλεννη ή να κάνει συσπαση η μήτρα εκείνη την στιγμή και να μην περάσει το σκιαγραφικο. 

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Όσο ξέρω πονάει η κλασική σαλπιγγογραφια που κάνεις σε ακτινολόγο. Πλέον όμως γίνεται και η υπερηχογραφικη αυτήν έκανα  που σου την κάνει κ γυναικολόγος στο ιατρείο του και βλέπεις επιτόπου με υπέρηχο την πορεία του υγρου που σου βαζει. Εγώ την έκανα στον εξειδικευμενο γυναικολόγο για υπογονιμοτητα που πήγα. Δεν πονεσα ήταν πολύ ανεκτή. Για ποιον λόγο είναι κλειστή δεν το ξέρουμε.. Βέβαια μου είπε ούτε η σαλπιγγογραφια είναι 100% αξιόπιστη υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να δείξει ψευδως κλειστή σάλπιγγα λόγο του ότι μπορεί να υπάρχει κάποια βλεννη ή να κάνει συσπαση η μήτρα εκείνη την στιγμή και να μην περάσει το σκιαγραφικο. 

Καλημερα, ε αφου γινεται και υπερηχογραφικη παλι καλά.Εμένα δεν κανει αυτήν τέτοια στο ιατρειο της.Αα μάλιστα, οποτε μπορει να μην ειναι και κλειστή.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lilaki93 είπε:

Καλημερα, ε αφου γινεται και υπερηχογραφικη παλι καλά.Εμένα δεν κανει αυτήν τέτοια στο ιατρειο της.Αα μάλιστα, οποτε μπορει να μην ειναι και κλειστή.

Λέγεται υπερηχογραφική σαλπιγγογραφία με αφρό (HyFoSY) και το σκεφτόμουν κι εγω να την κάνω… Λένε είναι ανώδυνη και βλέπει τις σάλπιγγες καθαρά  ο γιατρός κατά τη διάρκεια..

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Λέγεται υπερηχογραφική σαλπιγγογραφία με αφρό (HyFoSY) και το σκεφτόμουν κι εγω να την κάνω… Λένε είναι ανώδυνη και βλέπει τις σάλπιγγες καθαρά  ο γιατρός κατά τη διάρκεια..

Ναι αυτή είναι και την κάνουν συγκεκριμένοι γυναικολόγοι συνήθως αυτοί που είναι και για εξωσωματικές.

Δημοσίευση
στις On 29/4/2025 at 12:57 ΜΜ, ο/η Lilaki93 είπε:

επείδη δεν ερχεται η σύλληψή, εγώ δεν πινω, δεν καπνιζω, φυσιολογικά κιλά εχω, γυμναστική δεν κάνω και πρα πολυ, περπατημα και αεροβια ασκηση.Folidex παιρνω που μου ειπε η γυναικολογος, Τώρα αύριο εχω ραντεβού με τον ενδοκρινολογο...

Πηγες ενδοκρινολόγο κορίτσι ;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...