Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γόνιμες ημέρες και ωορρηξία

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια, είμαι καινούργια και ξέρω ότι θα αργήσει να εμφανιστεί το μήνυμα μου. 

Έχουμε ξεκινήσει συστηματικές προσπάθειες απο το προηγούμενο μήνα (Φεβρουάριο), λόγω του ότι δεν έχω σταθερό κύκλο ο γιατρός μου έδωσε χάπια για τη ρύθμιση του κύκλου. Ο γιατρός μας έχει συστήσει μέρα παρά μέρα επαφή για να επιτύχουμε το θετικό αποτέλεσμα. Επειδή είχα πάρει και πέρσι 4 μήνες αυτά τα χάπια και δεν έγινε κάτι αποφάσισα και πήρα και τεστ ωορρηξίας για να μπορώ να δω τη κορύφωση. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πως μπορούμε να καταλάβουμε πότε έγινε η ωορρηξία. Βγηκε χαμόγελο στις 20 (16η μέρα του κύκλου) και η περίοδος ήρθε στις 9 Μαρτίου (32 μέρα). Πόσες ημέρες θεωρητικα μετά το θετικό τεστ έρχεται η περίοδος;

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας! 

Δημοσίευση

Γεια σου κορίτσι μου, θεωρητικά σε έναν σταθερό κύκλο η περίοδος έρχεται σε ένα παράθυρο των 10-16 ημερών μετά την ωορρηξία. Οπότε νορμάλ μου φαίνεται το πότε σου ήρθε αν σκεφτείς ότι δεν έχεις σταθερό κύκλο όπως λες. 

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, δεν ήξερα γι' αυτό το διάστημα. Όποτε το καλύτερο για να ελέγχω αν υπάρχει καθυστέρηση πρέπει να βάζω τις περισσότερες ημέρες. 

Ουσιαστικά μου είχε πει ο γιατρός ότι με τα χάπια που παίρνω θα έχω κύκλο 28 - 30 μέρες. Οπότε γι' αυτό και αναρωτήθηκα, αλλά και το 32 είναι νορμάλ στο κύκλο. 

Δημοσίευση

Καλημέρα! 
Να ρωτήσω εγώ… Τι σκευάσματα παίρνεις για σταθεροποίηση του κύκλου;

Η ωορρηξία γίνεται 1-2 ημέρες μετά την κορύφωση στο τεστ. Δηλαδή από την ημέρα που δείχνει χαμογελάκι ξεκινούν οι γόνιμες ημέρες… Η περίοδος έρχεται συνήθως 14-16 ημ μετά την ωορρηξία…

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...