Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου κάνετε τα σωστά βήματα με τον γιατρό με τις βιταμίνες κλπ απλά πρέπει λίγο να χαλαρώσεις γιατί το άγχος δεν βοηθάει... Από ότι κατάλαβα θα ξεκινήσετε πρόκληση ωορρηξίας με femara, ovitrelle κλπ, σωστά κατάλαβα? Όσον αφορά τις παρενέργειες ναι υπάρχουν κ οφείλουν να τις γράφουν αλλά γι αυτό θα σε παρακολουθεί ο γιατρός σου στενά κ όλα θα πάνε καλά☺️ Εύχομαι γρήγορα θετικό τεστάκι 🙏 Παθούσα εδώ κ εγώ με άστατο κύκλο. Πολύ δύσκολο να βρεις έτσι τις γόνιμες, τα τεστάκια βοηθάνε πολ΄υ Έχεις ΣΠΩ? Άντε Χριστινάκι μου τέλεια επιτέλους ήρθε 😊 Φαντάζομαι ανακουφίστηκες? Θα δεις τώρα θα αρχίσει το σώμα σου να επανέρχεται κ όλα θα πάνε σούπερ🥰
    • Η πρώτη περίοδος είναι όντως λύτρωση.. και για το σώμα και για την ψυχή.. για τις ορμόνες και το ψυχολογικό γενικότερα.! Δόξα τω Θεώ ήρθε και θα μπορέσω να κάνω επιτέλους το restart μου! Και από ότι είδα ήρθε σωστά, γιατί είχα θετικό τεστ ωορρηξίας 20/03 και μέσα σε 14 μέρες ήρθε και η περίοδος. Τζαστ μιλάμε! Το καλό είναι ότι οι ιστολογικές δεν έδειξαν μικρόβιο και τέτοια, ήταν όλα καθαρά, έτσι κατάλαβα.. επιβεβαίωσε την κύηση και ότι εν τέλει σταμάτησε πιο μπροστά από την ημέρα της απόξεσης. Τεσπά, θα μου πει και η γιατρός όταν θα πάω για υπέρηχο μετά την περίοδο αν όλα είναι καλά και έχω επανέλθει πλήρως!
    • Καλημέρα κορίτσια…! Δεν κατάφερα να μπώ και να παρακολουθήσω τα μηνύματα σας χθες περιμενω την οικογένεια μου ερχονται λιγες ημερες διακοπες να μας δουν και ειμαι στο τρεξιμο καθαριοτητες εχω και την δουλεια που γινεται κι ενας πανικος εκει οπότε καταλαβαινετε… Σε αλλα νεα τελείωσε η περιόδος μου πριν 2 ημερες και ενω θέλουμε τοσο και οι 2 η κουραση με εχει εξαντλησει και το σωμα δεν ακολουθει 😂 πόσα κορίτσια εχουμε σε αναμονη.; Νομιζω @Mantarini και @Eliza Kats   @annie! @Naty_ εσεις κορίτσια μου πως είστε.;  @melitiniღ άντε μπραβο βρε κοριτσάκι μου να ηρεμήσεις και να γεμίσεις ξανά μπαταρίες να ανεβει και η διαθεση σου ολα θα πανε καλα να εισαι αισιοδοξη και να εχεις πίστη..! Πάντα μετά την βροχή βγαίνει ο ήλιος 🌞🫶🏼
    • @myni 88 καλωσόρισες στην παρέα μας! Με το καλό το μωράκι σου! ❤️ να έχεις κ εσύ μαζί μας μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσυνη! @Katerinapap πρώτο ή δεύτερο μωράκι λίγο πολύ όλες φρικάρουμε καμμια φορά οποτε σε καταλαβαίνω! 😅 υπομονή τα συμπτώματα λογικά σύντομα θα υποχωρήσουν κ θα ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη σ!  @Niki.08 ναι λογικά δεν εχω λογο να φοβάμαι αυτο λεω κ εγώ στον εαυτό μ, απλά είναι π έχουν περάσει όλα τα συμπτώματα κ δενεχω νιώσει ακόμα το μωρο κ γι'αυτο το σκέφτομαι.. επίσης είναι η πρώτη φορά π νιωθω ότι οι μέρες δεν περνάνε να πάω γυναικολόγο για υπέρηχο! 😅 τη Δευτέρα έχω ραντεβού κ ανυπομονώ να δω αν όλα είναι καλά.. μετά την αυχενική που βγήκαν όλα πάρα πολύ καλά ευτυχώς, είπαμε να αρχίσουμε να το ανακοινωνουμε σιγά σιγά μιας κ η κοιλιτσα φαινόταν κάπως, οπότε λίγο από εδώ λιγο από εκεί το έχουν μάθει όλοι κ δεν είναι ότι είμαι προληπτικη απλά κάποιοι δεν είναι κ τόσο καλοπροαιρετοι κ ίσως γι'αυτο το σκέφτομαι πιο έντονα.. τέλος πάντων όλα καλά! Στην αυχενική φάνηκε για αγοράκι αλλά περιμένω κ τη Β επιπέδου να σιγουρευτώ! Εσένα φάνηκε στην αυχενική το φύλο δε θυμάμαι αν σε ρώτησα! 😂
    • Καλώς ήρθες στην παρέα κορίτσι μου εύχομαι σύντομα να έχεις θετικό τεστ!!! Είσαι μικρή ακόμη αλλά καταλαβαίνω το άγχος και την αγωνία σου εφόσον προσπαθείς εδώ και καιρό είναι απόλυτα φυσιολογικό ειδικά όταν προκύπτουν και θεματακια. Ο θυρεοειδής ναι πρέπει να είναι ρυθμισμένος και εγώ τον είχα αρυθμιστο παρόλο που έπαιρνα χαπι ο γιατρός όμως μου είχε πει με τέτοια τιμή υψηλή δεν υπήρχε περίπτωση εγκυμοσύνης άρα εκείνους τους μήνες τζαμα προσπαθούσα τελικά... Δεν είναι εύκολο πάντα να τα ρυθμίσεις όλα αλλά με έναν καλό γιατρό πιστεύω θα σε βάλει σε σειρά να ρυθμίσετε κάπως τον κύκλο σου και τις ωορηξιες. Για τα χάπια δεν έχω προσωπική εμπειρία δεν έχω πάρει ποτέ.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...