Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαλπιγγογραφια και πρόκληση ωορρηξίας

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα σας παρακολουθώ 2 χρόνια τώρα είχα ξεκινήσει να σας γράφω αλλά μετά χάθηκαν οι κωδικοί μου και δεν μπορούσα θα σε συστηθώ λοιπόν είμαι 27 χρονών και προσπαθούμε με τον άντρα μου 2 χρόνια σχεδόν μετά από 3 γυναικολόγους που την πρώτη δεν την πιάνω καν η δεύτερη μου έλεγε ότι έχω πολυκυστικες και τώρα πήγα σε τρίτη γιατί ο κύκλος μου είναι σταθερός και οι εξετάσεις μου πολύ καλές μου είπε ότι δεν έχω πολυκυστικες ούτε καν απλά η αμη μου είναι λίγο χαμηλή σε σχέση με την ηλικία μου μου έδωσε βιταμίνες και κάναμε Σαλπιγγογραφια που ήταν μια χαρά και οι 2 σάλπιγγες μου ανοιχτές έτσι μου είπε να βοηθήσουμε αυτό τον κύκλο και έκανα πρόκληση ωορρηξίας με ovitrell την 13η μέρα του κύκλου και επαφές 13η 14η 15η μέρα και από την 17η μέρα ξεκίνησα προγεστερόνη κολπική την vasclor για 10μερες πρωί βράδυ 

Εχθές λοιπόν 21η μέρα του κύκλου είχα κάτι πονάκια στις ωοθήκες και το βραδάκι στην δουλειά καθώς πήγα τουαλέτα είχα ένα δυνατό πόνο από κάτω όπως αυτό όταν κατεβαίνει η περίοδος και από τότε τίποτα άλλο δεν ξέρω τι να φανταστώ; 
έχω σταθερό κύκλο 28 ημερών

με συγχωρείτε για το σεντόνι αλλά ήθελα να σας τα πω όλα 🫣

Δημοσίευση

Καλημέρα και καλωσηρθες!! 

Έχω διαβάσει αυτό "Μετά τη 14η ημέρα του κύκλου, τα επίπεδα της προγεστερόνης αυξάνονται συνεχώς, φτάνοντας 7 ημέρες αργότερα, την 21η ημέρα του κύκλου, στις μέγιστες τιμές τους"

Όποτε μήπως ήταν η κορύφωση των επιπέδων προγεστερόνης ; Σε συνδυασμό και με τη προγεστερόνη που λαμβάνεις;

Με το καλό σου εύχομαι να εχεις θετικό αποτέλεσμα, επειδή έχουν περάσει μέρες από τη μέρα που μας έγραψες, τι έγινε τελικά ; 

Δημοσίευση

Καλημέρα! 

Ευχομαι να έχει γίνει εμφύτευση και γι αυτό τα πονάκια! Ενημέρωσε μας!

Κατι ακόμα, πριν την πρόκληση με Οβιτρελ είχες πάρει κάποια φάρμακα/σκευασματα ;

Είμαι κι εγώ στη φάση που σκέφτομαι να δοκιμάσω με αυτό τον τρόπο… 

Δημοσίευση

@Eirin Καλως σας βρηκα❤️ Δεν ξέρω τι γίνεται μίλησα την παρασκευή με την γυναικολόγο μήπως έκανα μια χοριακη και μου είπε είναι νωρίς ακόμα σήμερα 25η μέρα του κύκλου το στήθος μου είναι πρησμένο και έχω πάλι πονάκια σαν περίοδο μου είπε να την πάρω αύριο Δευτέρα για να μου γράψει χοριακη και να την κάνω τρίτη αν και με έχει πιάσει μια απογοήτευση είναι και η προγεστερόνη που παίρνω και οι ορμόνες μου κάνουν πάρτυ 

@Nerina Μακάρι τι να πω θα σας ενημερώσω ❤️ 

όχι δεν πήρα κάτι πριν πήγα για Σαλπιγγογραφια 13η μέρα του κύκλου και την ίδια μέρα έκανα την ένεση της πρόκλησης εύχομαι και σε εσένα ότι καλύτερο 

Δημοσίευση

@Ελινα1998 εύχομαι να είχες μια θετική χοριακή επειδή είμαστε νέα μέλη αργούν να ανέβουν τα μηνύματα μας. Τι αποτελέσματα είχες;

Μια ερώτηση που θέλω να κάνω, βλέπω έχεις κάνει σαλπιγγογραφια, έχω ακούσει ότι πονάει, ισχύει; 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Eirin είπε:

@Ελινα1998 εύχομαι να είχες μια θετική χοριακή επειδή είμαστε νέα μέλη αργούν να ανέβουν τα μηνύματα μας. Τι αποτελέσματα είχες;

Μια ερώτηση που θέλω να κάνω, βλέπω έχεις κάνει σαλπιγγογραφια, έχω ακούσει ότι πονάει, ισχύει; 

Εξαρτάται κορίτσι μου.. άλλες λένε δεν πονάνε καθόλου και άλλες υποφέρουν.. δεν ξέρω πραγματικά με τι έχει να κάνει.. Εγώ έκανα την κλασική σαλπιγγογραφία και τέτοιο πόνο δεν έχω ξανα νιώσει στη ζωή μου.. αν ήξερα θα πήγαινα με μέθη. Έσφιγγα τα δόντια τόσο που κόντεψε να μου φύγει το σαγόνι. Άσε τα δάκρυα.. άλλες κοπέλες λιποθυμούν από τον πόνο. Αλλά μην σε τρομάζω άδικα, σου είπα κάθε περίπτωση και κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, απλά το ρισκάρεις και πας! αναγκαστικά. 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Αν κάνεις την υπέρηχογραφικη σαλπιγγογραφια είναι αρκετά ανώδυνη δεν πονάς. Έκανα την προηγούμενη εβδομαδαα εμένα λίγο με ενόχλησε όταν μου έβαλε το σκιαγραφικο ένιωσα μια πίεση στην κοιλιά κατά τα άλλα πολύ υποφερτή διαδικασία καμία σχέση με την κλασική σαλπιγγογραφια σε ακτινολόγο που όπως περιγράφουν τα κορίτσια που την έχουν κάνει ότι έχει αρκετό πόνο. 

Δημοσίευση

Κορίτσια αρνητική η χοριακη μου όπως πάντα δεν πειράζει προχωράμε περιμένω να έρθει η περίοδος και θα πάρω την γυναικολόγο μου για να ξεκινήσουμε πάλι 

όσο για την Σαλπιγγογραφια εγώ έκανα την hyfosy που απλά είχε μια ενόχληση όταν μου έβαλε το υγρό όπως όταν κατεβαίνει η περίοδος 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Εξαρτάται κορίτσι μου.. άλλες λένε δεν πονάνε καθόλου και άλλες υποφέρουν.. δεν ξέρω πραγματικά με τι έχει να κάνει.. Εγώ έκανα την κλασική σαλπιγγογραφία και τέτοιο πόνο δεν έχω ξανα νιώσει στη ζωή μου.. αν ήξερα θα πήγαινα με μέθη. Έσφιγγα τα δόντια τόσο που κόντεψε να μου φύγει το σαγόνι. Άσε τα δάκρυα.. άλλες κοπέλες λιποθυμούν από τον πόνο. Αλλά μην σε τρομάζω άδικα, σου είπα κάθε περίπτωση και κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, απλά το ρισκάρεις και πας! αναγκαστικά. 

Λυπάμαι πολύ για το πόνο που είχες είναι ότι χειρότερο να πονάς και να μη μπορείς να κάνεις κάτι. Εύχομαι να ήταν καλά τα αποτελέσματα με αυτή την εξέταση. Βρήκες κάποιο πρόβλημα που ήταν για αντιμετώπιση; 

στις πριν 11 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Αν κάνεις την υπέρηχογραφικη σαλπιγγογραφια είναι αρκετά ανώδυνη δεν πονάς. Έκανα την προηγούμενη εβδομαδαα εμένα λίγο με ενόχλησε όταν μου έβαλε το σκιαγραφικο ένιωσα μια πίεση στην κοιλιά κατά τα άλλα πολύ υποφερτή διαδικασία καμία σχέση με την κλασική σαλπιγγογραφια σε ακτινολόγο που όπως περιγράφουν τα κορίτσια που την έχουν κάνει ότι έχει αρκετό πόνο. 

Εδώ βλέπω άλλη εμπειρία και χαίρομαι που δεν υπέφερες. Αν επιτρέπεται βγήκαν τα αποτελέσματα αμέσως ; Βρήκες κάποιο θέμα που ήταν για αντιμετώπιση; 

Προσωπικά πριν από 1 χρόνο περίπου έκανα υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα, ο γιατρός μου είπε ότι ήταν ένα προβληματικό ενδομήτριο αλλά μετά την αφαίρεση και την επέμβαση όλα είναι καλά, ταυτόχρονα μου έλεγξε και στις σάλπιγγες για τη διαβατοτητα τους και μου είπε ότι είναι εντάξει. Τώρα  αυτό που έκανα να θεωρείται σαλπιγγογραφια; 

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας 😊

Δημοσίευση

@Eirin όχι κορίτσι μου, όλα ήταν μια χαρά. Άσχετα από τον πόνο που πέρασα οι σάλπιγγες μου ήταν διαβατές. Το πρόβλημα το έχει ο σύζυγος γι' αυτό έχουμε στραφεί στην εξωσωματική. Έχω κάνει ήδη μία, δυστυχώς παλινδρόμησε στην 8η εβδομάδα και τώρα το καλοκαίρι θα πάω για τη δεύτερη. 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Λυπάμαι πολύ για το πόνο που είχες είναι ότι χειρότερο να πονάς και να μη μπορείς να κάνεις κάτι. Εύχομαι να ήταν καλά τα αποτελέσματα με αυτή την εξέταση. Βρήκες κάποιο πρόβλημα που ήταν για αντιμετώπιση; 

Εδώ βλέπω άλλη εμπειρία και χαίρομαι που δεν υπέφερες. Αν επιτρέπεται βγήκαν τα αποτελέσματα αμέσως ; Βρήκες κάποιο θέμα που ήταν για αντιμετώπιση; 

Προσωπικά πριν από 1 χρόνο περίπου έκανα υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα, ο γιατρός μου είπε ότι ήταν ένα προβληματικό ενδομήτριο αλλά μετά την αφαίρεση και την επέμβαση όλα είναι καλά, ταυτόχρονα μου έλεγξε και στις σάλπιγγες για τη διαβατοτητα τους και μου είπε ότι είναι εντάξει. Τώρα  αυτό που έκανα να θεωρείται σαλπιγγογραφια; 

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας 😊

Όσο λες έκανες υστεροσκοπηση δεν γνωρίζω αν φαίνεται η διαβατοτητα με την υστεροσκοπηση δεν έχω κάνει.

Όσον αφορά την υπέρηχογραφικη σαλπιγγογραφια τα βλέπεις όλα επιτόπου στην οθόνη το πως κινείται το σκιαγραφικο Υγρό από την μήτρα προς τις σαλπιγγες. Σε εμένα ήταν μόνο η αριστερή διαβατη η δεξιά φάνηκε κλείστη αλλά δεν μου είπε να κάνω κάτι για να ανοίξει. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...