Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Κ εγώ τα ίδια κοιμάμαι κ μεσημέρι, πονάει η πλάτη δε με βολεύει τπτ..άμα φύγει το καλοκαίρι πάει τον φάγαμε τον γάιδαρο μας εμεινε η ουρά..

Λίγο έμεινε περνάει ο καιρός.. όπου ναναι μπαίνουμε 3 τρίμηνο.. ουαου.. πότε λέγαμε για αυχενική 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Ωραία!! Έχουμε ακόμα λίγο καιρό και γι' αυτό. Πρώτα έχω και την καμπύλη να κάνω.

Πάντως σήμερα δεν είναι στα καλά μου, έχω κάτι κράμπες νομίζω εντερικές, γενικά το έντερο μου με πονάει αν και πηγαινω τουαλέτα. Έχω καούρα και λίγο ανακατεμα και φουλ κόπωση. Παίζει κι απ' τη ζεστη. Αλήθεια από τη μια λέω να περάσει ο καιρός να ρθει το μωρό να περάσουν αυτά αλλά μετά θα αρχίσουν αλλά 😂

Τουλάχιστον μετά θα κοπούν οι καούρες και ακόμα και λίγο να κοιμόμαστε θα είναι ποιοτικό 

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια, μα τι καύσωνας αυτός σήμερα, έχουμε πεθάνει εμείς ε΄είχαμε δυο ραντεβού σήμερα ένα με εμβρυολόγο κ ΄ένα με τη κανονική μ γυναικολόγο. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά η διαφορά στα μικρά έπεσε από 19% στο 11% στο βάρος το ένα 637g το άλλο 565g, όλες τους οι ροές κλπ καλά, οπότε ηρέμησα πάρα πολύ γιατί πριν 10 μέρες είχα τρελαθεί από το άγχος.Κλασσικά θέλει παρακολούθηση απλώς μας είπαν. Εκεί πρώτο δεκαήμερο Αυγούστου θα κάνω καμπύλη ζαχάρου και το έχω κ αυτό άγχος να φύγει να ναι όλα οκ παναγία μου!!

Αύριο μπαίνω 24η βδομ΄άδα ρε κορίτσια και δε τις νιώθω τις μικρές ακόμα εγώ..από δω και πέρα θα πρέπει να νιώθω λένε, έχω και πρόσθιο πλακούντα βέβαια και πρώτη εγκυμοσύνη, αλλά οκ, τόσο ζωηρές που λένε οι γιατροί είναι και εγώ τπτ νομίζω. Εκτός αν δε ξέρω να το παρατηρώ και καταλάβω. Πάντως πολλές φορές μετά το φαγητό πχ βλέπω την κοιλιά μ κ τη βλέπω να ανασηκώνεται σε μερικά σημεία και να κάνει διάφορα σαν κινήσεις από μέσα, αλλά αν δε το έβλεπα δε ξέρω αν θα το παρατηρούσα, οκ μικροπράγματα μπορεί να νιώσω που κ που στην κοιλιά αλλά όσο κ παλιότερα μ η έγκυος δλδ εντερικά ίσως η ότι.

Εσείς που νιώθετε όλες κινήσεις πως είναι δλδ σαν αίσθηση και το καταλαβαίνετε και ξεχωρίζετε??

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η larcrf είπε:

Γεια σας κορίτσια, μα τι καύσωνας αυτός σήμερα, έχουμε πεθάνει εμείς ε΄είχαμε δυο ραντεβού σήμερα ένα με εμβρυολόγο κ ΄ένα με τη κανονική μ γυναικολόγο. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά η διαφορά στα μικρά έπεσε από 19% στο 11% στο βάρος το ένα 637g το άλλο 565g, όλες τους οι ροές κλπ καλά, οπότε ηρέμησα πάρα πολύ γιατί πριν 10 μέρες είχα τρελαθεί από το άγχος.Κλασσικά θέλει παρακολούθηση απλώς μας είπαν. Εκεί πρώτο δεκαήμερο Αυγούστου θα κάνω καμπύλη ζαχάρου και το έχω κ αυτό άγχος να φύγει να ναι όλα οκ παναγία μου!!

Αύριο μπαίνω 24η βδομ΄άδα ρε κορίτσια και δε τις νιώθω τις μικρές ακόμα εγώ..από δω και πέρα θα πρέπει να νιώθω λένε, έχω και πρόσθιο πλακούντα βέβαια και πρώτη εγκυμοσύνη, αλλά οκ, τόσο ζωηρές που λένε οι γιατροί είναι και εγώ τπτ νομίζω. Εκτός αν δε ξέρω να το παρατηρώ και καταλάβω. Πάντως πολλές φορές μετά το φαγητό πχ βλέπω την κοιλιά μ κ τη βλέπω να ανασηκώνεται σε μερικά σημεία και να κάνει διάφορα σαν κινήσεις από μέσα, αλλά αν δε το έβλεπα δε ξέρω αν θα το παρατηρούσα, οκ μικροπράγματα μπορεί να νιώσω που κ που στην κοιλιά αλλά όσο κ παλιότερα μ η έγκυος δλδ εντερικά ίσως η ότι.

Εσείς που νιώθετε όλες κινήσεις πως είναι δλδ σαν αίσθηση και το καταλαβαίνετε και ξεχωρίζετε??

Γεια σου κορίτσι μου! Τέλεια τα νέα σου, όλα θα πάνε καλά για τα κοριτσάκια σου! 

Εγώ 22+3 σήμερα, πλέον τη μικρή τη νιώθω κάθε μέρα αλλά όχι το ίδιο έντονα κάθε μέρα. Είναι πολύ διαφορετική η αίσθηση από αυτή του εντέρου πχ, είναι σαν να νιώθεις μικρά ταπ ταπ στην κοιλιά, ή σαν να κολυμπάει κάτι μέσα. Το ότι βλέπεις την κοιλιά σου να κουνιέται αυτό σημαίνει ότι κινούνται τα μικράκια! Ο πρόσθιος πλακούντας μπορεί να επηρεάζει σίγουρα, μην αγχώνεσαι όσο περνάει ο καιρός θα γίνονται και πιο έντονες οι κινήσεις τους. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η larcrf είπε:

Τέλεια τα μικράκια σου μπράβοο..μην αγχονεσαι από εδώ κ επειτα δεν είναι μεγάλος ο κίνδυνος για ttts.. κ εγώ αύριο Παρασκευή μπαίνω στην 24 βδομάδα. εγώ το ένα ακούω πιο έντονα ο άλλος είναι πιο υπναρας..εμενα καταλαβαίνω λες κ κουνιούνται κ μπορεί να με σπρώξει κιόλας, σα να με κλωτσαει..δε ξέρω μη κάνει τούμπες εκεί μέσα..στον υπέρηχο αυτός που τις ρίχνει πιο πολύ ήταν με τη πλάτη στη πλάτη μου κ το κεφάλι προς τα πάνω οπότε μπορεί να τον βολεύει να τις ρίχνει,ενώ ο άλλος έχει τη πλάτη του προς τη κοιλιά μου κ τα πόδια του προς το κεφάλι μου οπότε δεν τον καταλαβαίνω κ πολυ άμα τις ρίχνει προς τη πλάτη..δεν ξέρω τώρα άμα αλλάζουν θέση θα δω από βδομάδα που θα πάω στον εμβυολογο..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η giotoulini είπε:

Τέλεια τα μικράκια σου μπράβοο..μην αγχονεσαι από εδώ κ επειτα δεν είναι μεγάλος ο κίνδυνος για ttts.. κ εγώ αύριο Παρασκευή μπαίνω στην 24 βδομάδα. εγώ το ένα ακούω πιο έντονα ο άλλος είναι πιο υπναρας..εμενα καταλαβαίνω λες κ κουνιούνται κ μπορεί να με σπρώξει κιόλας, σα να με κλωτσαει..δε ξέρω μη κάνει τούμπες εκεί μέσα..στον υπέρηχο αυτός που τις ρίχνει πιο πολύ ήταν με τη πλάτη στη πλάτη μου κ το κεφάλι προς τα πάνω οπότε μπορεί να τον βολεύει να τις ρίχνει,ενώ ο άλλος έχει τη πλάτη του προς τη κοιλιά μου κ τα πόδια του προς το κεφάλι μου οπότε δεν τον καταλαβαίνω κ πολυ άμα τις ρίχνει προς τη πλάτη..δεν ξέρω τώρα άμα αλλάζουν θέση θα δω από βδομάδα που θα πάω στον εμβυολογο..

Γτ σ' βάλανε ίδια μέρα οι δύο γιατροί.. αφού τα παιδιά τα δε ο εμβρυολογος ο γυναικολόγος σου  να σε βάζει λίγες μέρες πιο μετά για να μη ταλαιπωρησαι και να ξεαγχονεσαι που τα βλέπεις..

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η larcrf είπε:

Μην αγχώνεσαι ο προσθιος πλακουντας φταίει καθαρά.. εγώ είμαι 25η βδομάδα  αλλά εδώ κ μια βδομάδα ένιωσα τις πρώτες κανονικές κλωτσιές.. και  εσύ θα τις νιώσεις ξαφνικά κάποια στιγμή και θα πεις  ωωπ χαχαχα.  Μια χαρά  θα είναι η καμπυλη σου.  Βρες μικροβιολογικο που στην δίνουν σε μορφή πορτοκαλάδας η λεμονάδας γιατί η σκόνη δεν παλεύεται λένε 

Δημοσίευση

Πφ κορίτσια έχω πάθει τρελή ισχιαλγία, με δυσκολία περπατάω. Είναι σύνηθες αυτό στην εγκυμοσύνη κάνω και ασκήσεις αλλά σήμερα με έπιασε φρικτά. 

Λοιπόν ψάχνω καλό μαξιλάρι εγκυμοσύνης - θηλασμού. Έχετε να προτείνετε κάτι που το χετε χρησιμοποιήσει; Δεν θέλω να το πάρω και μετά από λίγο να "κάτσει". 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Πφ κορίτσια έχω πάθει τρελή ισχιαλγία, με δυσκολία περπατάω. Είναι σύνηθες αυτό στην εγκυμοσύνη κάνω και ασκήσεις αλλά σήμερα με έπιασε φρικτά. 

Λοιπόν ψάχνω καλό μαξιλάρι εγκυμοσύνης - θηλασμού. Έχετε να προτείνετε κάτι που το χετε χρησιμοποιήσει; Δεν θέλω να το πάρω και μετά από λίγο να "κάτσει". 

Πετάγομαι να πω ότι από την πρώτη εγκυμοσύνη έχω το boomerang από jukki και έκτοτε δεν το αποχωρίζομαι!! Είναι σα να ξαπλώνω σε σύννεφο! Είναι τεράστιο βέβαια αλλά δεν Μ ενοχλεί. Για θηλασμού πήρα ένα μικρο μισοφέγγαρο και με βόλεψε. 
https://jukki.gr/shop/for-mom/boomerang-pillows/mple-safari-poluleitourgikό-maxilάri-egku/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=[PM] Rentowne&utm_id=20920263248&gad_source=1&gad_campaignid=20923724554&gbraid=0AAAAAoRyuVF_ethmXggKRp3qQAncHO2pF&gclid=CjwKCAjw1ozEBhAdEiwAn9qbzVPhyNXyJNo6gJBQ5n6qhT7hLLd1iXps4Wg5ZPpGactpF1ZsxW4dixoCRswQAvD_BwE

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...