Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Όλα καλά με το μικρακι!! Μεγάλωσε πολύ… Κουνούσε χεράκια ποδαράκια😍😍 το άτιμο όμως γύρισε πλάτη κ δεν ήθελε να το μετρήσει η γιατρός🤣🤣🤣

Τέλειααα!!! Μπράβο κορίτσι μου πολύ χάρηκα! Δηλαδή δεν σου είπε πόσο περίπου είσαι; Έτσι κι αλλιώς κοντοζυγωνει η αυχενική 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Την επόμενη Παρασκευή κορίτσι μου. Πώς είσαι εσύ;; 

Καλά αναγουλες απίστευτες και κούραση έχω και δύσπνοια πολύ περπατάω και μου κόβεται η ανάσα!

Εγώ θα πάω την τρίτη για τις αίματος και κολπικό υπέρηχο αλλά έχω τώρα 4 μέρες που δεν κρατιεμαι και τρώω τα γλυκάκια μου ενώ τα είχα πάει τόσο καλά.... Πφφφφ μόνο όταν τρώω δεν ανακατευομαι κι έτσι τρώω συνέχεια😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Όλα καλά με το μικρακι!! Μεγάλωσε πολύ… Κουνούσε χεράκια ποδαράκια😍😍 το άτιμο όμως γύρισε πλάτη κ δεν ήθελε να το μετρήσει η γιατρός🤣🤣🤣

Ααααχ είχες υπέρηχο Ε;;;;τι καλά!!! Αυχενική έχεις κλείσει η ακόμα; Αν θυμάμαι καλά είσαι 10η εβδομάδα η μπερδεύομαι;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Τέλειααα!!! Μπράβο κορίτσι μου πολύ χάρηκα! Δηλαδή δεν σου είπε πόσο περίπου είσαι; Έτσι κι αλλιώς κοντοζυγωνει η αυχενική 🥰

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Ααααχ είχες υπέρηχο Ε;;;;τι καλά!!! Αυχενική έχεις κλείσει η ακόμα; Αν θυμάμαι καλά είσαι 10η εβδομάδα η μπερδεύομαι;

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!! Ναι 10 + 1 σήμερα βάσει περιόδου… Εν τω μεταξύ έχω ξεκινήσει να μπερδεύομαι γαμωτο… Στο νοσοκομείο μου δίνουν τη δυνατότητα  vbac με τον διευθυντή της κλινικής… Ο δικός μου γιατρός δεν κάνει για κανένα λόγο… Κ ξεκίνησα να το σκέφτομαι… Θα ξανά πάω μετά την αυχενική κ λογικά θα μιλήσω κ με τον διευθυντή. Εχει κ ιδιωτικό ιατρείο οπότε αν γίνεται να με ξεγεννήσει αυτός φυσιολογικά (ας πάρει κ λεφτά δεν έχω θέμα) κ αν υπάρχουν δωμάτια τύπου θεσεις όπως στην Αθήνα θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά… Εσείς τι λέτε;; Πάντως η γιατρός σήμερα ήταν πολύ καλή… Κ πέτυχα κ μια ξαδέρφη μου που είναι μαία εκεί…

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!! Ναι 10 + 1 σήμερα βάσει περιόδου… Εν τω μεταξύ έχω ξεκινήσει να μπερδεύομαι γαμωτο… Στο νοσοκομείο μου δίνουν τη δυνατότητα  vbac με τον διευθυντή της κλινικής… Ο δικός μου γιατρός δεν κάνει για κανένα λόγο… Κ ξεκίνησα να το σκέφτομαι… Θα ξανά πάω μετά την αυχενική κ λογικά θα μιλήσω κ με τον διευθυντή. Εχει κ ιδιωτικό ιατρείο οπότε αν γίνεται να με ξεγεννήσει αυτός φυσιολογικά (ας πάρει κ λεφτά δεν έχω θέμα) κ αν υπάρχουν δωμάτια τύπου θεσεις όπως στην Αθήνα θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά… Εσείς τι λέτε;; Πάντως η γιατρός σήμερα ήταν πολύ καλή… Κ πέτυχα κ μια ξαδέρφη μου που είναι μαία εκεί…

Να το δεις κορίτσι μου λέω εγώ αν θες να πας για φυσιολογικό τώρα δεν χάνεις κάτι να μιλήσεις με το γιατρό. Και βλέπεις αν σου κάνει κλικ. Σε ποιο νοσοκομείο πηγες;

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Να το δεις κορίτσι μου λέω εγώ αν θες να πας για φυσιολογικό τώρα δεν χάνεις κάτι να μιλήσεις με το γιατρό. Και βλέπεις αν σου κάνει κλικ. Σε ποιο νοσοκομείο πηγες;

Κ γω αυτό σκέφτομαι, αφού άνοιξα καρτέλα δεν χάνω κάτι να πηγαίνω κ από κει μια βόλτα. Στο Ιπποκράτειο πήγα 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Κ γω αυτό σκέφτομαι, αφού άνοιξα καρτέλα δεν χάνω κάτι να πηγαίνω κ από κει μια βόλτα. Στο Ιπποκράτειο πήγα 

Υπάρχει περίπτωση να ξέρω για ποιον διευθυντή μιλάς κι αν είναι αυτός είναι εξαιρετικός. Τον είχα γυναικολόγο όσο ήμουν φοιτήτρια και μάλιστα ξέρω κοπέλα (φίλη φίλης) που έκανε μαζί του vbac πρόσφατα. Από Μ. ξεκινάει το επίθετο του 

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Υπάρχει περίπτωση να ξέρω για ποιον διευθυντή μιλάς κι αν είναι αυτός είναι εξαιρετικός. Τον είχα γυναικολόγο όσο ήμουν φοιτήτρια και μάλιστα ξέρω κοπέλα (φίλη φίλης) που έκανε μαζί του vbac πρόσφατα. Από Μ. ξεκινάει το επίθετο του 

Οχι από Π. ξεκινάει, μίλησα με την ξαδέρφη μου που είναι εκεί μαία μου είπε πως είναι πολύ καλός κ για να μπεις στη διαδικασία  vbac περνάς από μια επιτροπή κ αν πλήρεις τα κριτήρια προχωράνε. Κατάλαβα όμως ποιον λες εσύ. Η ξαδέρφη αν κ μαία εκεί έχει σκοπό να γεννήσει έξω για να έχει κ τον άντρα της. Στο νοσοκομείο δεν αφήνουν να μπαίνει στο δωμάτιο μόνο αν βρεις στις λεγόμενες θέσεις. Οπου απ ότι κατάλαβα είναι λαχείο.. Έχω κ άλλη μια γνωστή να ρωτήσω κ βλέπουμε.. Θα συνεχίσω φυσικά κ στον γιατρό μου, έχω κ εκεί την καρτέλα κ βλέπουμε 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η annie! είπε:

Επειδή έχω κάνει 3 φυσιολογικους τοκετούς θα σου πω με τα χίλια κάντο. Κάνε ο,τι είναι δυνατόν για να το ζήσεις! Για εμένα τουλάχιστον ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου. Εφόσον είναι όλα καλά και σου δώσει ο γιατρός το οκ φυσικά. Αξίζει κορίτσι μου, ξέρω πολλές κοπέλες που έκαναν vback και ήταν όλα καλά.

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Eir_ma είπε:

Επειδή έχω κάνει 3 φυσιολογικους τοκετούς θα σου πω με τα χίλια κάντο. Κάνε ο,τι είναι δυνατόν για να το ζήσεις! Για εμένα τουλάχιστον ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου. Εφόσον είναι όλα καλά και σου δώσει ο γιατρός το οκ φυσικά. Αξίζει κορίτσι μου, ξέρω πολλές κοπέλες που έκαναν vback και ήταν όλα καλά.

Και γω θα το ήθελα, περισσότερο για το θέμα της αποκατάστασης. Σε καμμία περίπτωση δεν είναι το ίδιο.. Θα φανεί… Θα ξανά πάω κ βλέπουμε.. Πως είσαι εσύ;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Και γω θα το ήθελα, περισσότερο για το θέμα της αποκατάστασης. Σε καμμία περίπτωση δεν είναι το ίδιο.. Θα φανεί… Θα ξανά πάω κ βλέπουμε.. Πως είσαι εσύ;

Καλημέρα!! Εγώ είμαι πολύ χάλια με τη ναυτία με έχει γονατίσει και δεν μπορώ να ανταπεξέλθω με τα μικρά. ευτυχως έχουν αναλάβει ο άντρας μου και η μητέρα μου. Εσύ;;;έχεις ηρεμήσει καθόλου;;;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Eir_ma είπε:

Καλημέρα!! Εγώ είμαι πολύ χάλια με τη ναυτία με έχει γονατίσει και δεν μπορώ να ανταπεξέλθω με τα μικρά. ευτυχως έχουν αναλάβει ο άντρας μου και η μητέρα μου. Εσύ;;;έχεις ηρεμήσει καθόλου;;;;

Ωωωχχχχ!!! Κουράγιο!! Εγώ είμαι από τις τυχερές!! Δεν έχω καθόλου. Μονο καμμία μυρωδιά μπορεί να με πειράξει αλλά κ πάλι ελάχιστα..

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η annie! είπε:

Ωωωχχχχ!!! Κουράγιο!! Εγώ είμαι από τις τυχερές!! Δεν έχω καθόλου. Μονο καμμία μυρωδιά μπορεί να με πειράξει αλλά κ πάλι ελάχιστα..

Πολύ καλό αυτό εντάξει τώρα σιγά σιγά μπαίνεις και το δεύτερο τρίμηνο οπότε θα είναι όλα τέλεια από άποψη συμπτώματων. Καλό Πάσχα να έχουμε όλες κορίτσια μου καλή Ανάσταση και ο Θεός να φυλάει εμάς και τα μωράκια μας και τα παιδάκια όλου του κόσμου ❤️🙏

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Πολύ καλό αυτό εντάξει τώρα σιγά σιγά μπαίνεις και το δεύτερο τρίμηνο οπότε θα είναι όλα τέλεια από άποψη συμπτώματων. Καλό Πάσχα να έχουμε όλες κορίτσια μου καλή Ανάσταση και ο Θεός να φυλάει εμάς και τα μωράκια μας και τα παιδάκια όλου του κόσμου ❤️🙏

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα! Με υγεία, φως και προστασία για τα μικρακια μας στη μήτρα και όλων των γυναικών. 

❤️🙏🏼

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ κορίτσια συνεχίζω με πονόλαιμο και προς το βράδυ προστέθηκε και μπούκωμα. Είμαι πια σίγουρη ότι κάτι περνάω. Αλλά μέχρι στιγμής σκέφτομαι ότι πέρασε ήδη η πρώτη μέρα και αφού δεν έχω πυρετό, ελπίζω απλά να κάνει τον κύκλο του. 4-5 μέρες να ηρεμισω. Ελπίζω ✌🏻 Οσο φθάνει ο καιρός με αγχώνει μην είμαι άρρωστη εγώ ή ο μεγάλος μου, τις μέρες που γεννάω. Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Μονο όσο μπορώ να προσέχουμε και ελπίζω. Τα κατάφερα και πρόσθεσα ένα έξτρα άγχος 😂 Το απέκτησα σήμερα!
    • Και εγώ σήμερα το σκέφτηκα να κατέβω στην περιφορά. Μου είπε ο άντρας μου αν θέλω να πάμε. Αλλά το σκέφτηκα και λέω κάτσε στα αυγά σου και του χρόνου πάτε και οι 4! Ψήθηκα για λίγο να ετοιμαστώ να πάμε αλλά είναι και μακρια η ελληνική εκκλησία από εμάς, οπότε μαζεύτηκα ξανά. @ΜαρίαΔημήτρης θα σου πω αυτό που σκέφτομαι και για μένα. Οταν είναι να έρθει θα έρθει. Οποτε, αφού το ξέρει ο γιατρός και σου έδωσε οδηγίες, προχωρά όπως θέλει το μωράκι!!!    @Diwni τι ωραία που πήγατε στο χωριό και κατάφερες να ηρεμισεις έστω για λίγο! Μάζεψε δυνάμεις. Σωματικές και ψυχικές!
    • @ΜαρίαΔημήτρης Μην κοιτας εγω που παιρνω 6 χαπια την ημερα και δεν κουνιεται φυλλο, εσενα σου χει δωσει ελαφρα δοση αν θυμαμαι, επομενως αν δε σε πιασουν μπορει να επελθει τοκετος. Ελπιζω να ηρεμησει η κοιλιτσα σου. Παντως ειναι ενημερος και διαθεσιμος ο γιατρος οποτε τον χρειαστεις επομενως να εισαι ησυχη. 
    • Κοριτσια μίλησα με τον γιατρό, θα το παρακολουθήσω και αν δυναμώσουν οι πονοι θα πάω στο Ρεα να με δουν.Ηπια το χάπι για τις συσπασεις,δεν πονάω τόσο αλλά έχω συνέχεια πετρώματα. Λεω στον γιατρο ε αφπυ πινω τα χαπια δεν γενναω και μου λεει φυσικα και μπορει να γεννησεις. Ελπιζω να κυλήσει ομαλά το βράδυ. 
    • Nαι μπορεί να εμποδίσει την σύλληψη ή να επηρεάζει την ωορηξια. Είναι σημαντικό να είναι ρυθμισμένος  και πριν αλλα και για την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εγώ να φανταστείς είχα 6,48 και μου είπε ο ενδοκρινολόγος που να χτυπιωσουν δεν έμενες έγκυος.. Τώρα έχει 2 μήνες που το ρύθμισα αλλά έχουμε κ άλλα θεματακια εμείς.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...