Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 11/1/2026 at 10:47 ΜΜ, ο/η Eliza Kats είπε:

Έλα ρε συ.... περαστικά του! Μακάρι να την γλιτώσετε οι υπόλοιποι γιατί είναι βαριά η γρίπη Α. 

Δεν παίζει να πάρει καμιά άδεια ο άντρας σου να σε βοηθήσει; Δύσκολο να την παλέψεις με ένα άρρωστο και 2 μωρά 😕 Ούτε στην τηλεόραση κάθεται να χαζεψει;

Καλημέρα. Όχι του είχε δώσει με τα χίλια ζόρια την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα δεν υπάρχει περίπτωση. Χθες τα κατάφερα ήρθε και μια θεία μου και είχε κλείστει μέσα στο δωμάτιο με τα μωρά και εγώ κυνηγούσα τον μικρό. Ευτυχώς είναι απυρετος από προχθές το βράδυ.... Είχαμε κάνει όλοι το εμβόλιο και εγώ όσο ήμουν έγκυος. Ελπίζω να βοηθήσει λιγάκι....

• Απαντήσεις 2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια τι κάνετε πώς ειστε; 

Τα μωράκια σας πως είναι; 

Καλώς το κορίτσι!!! Εμείς καλά είμαστε!! Αλλάξαμε το γαλα και βάζουμε ειδικό και κοιμόμαστε τωρα τα βράδια.  Εσύ τι κάνεις;;;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Τινούλα είπε:

Καλώς το κορίτσι!!! Εμείς καλά είμαστε!! Αλλάξαμε το γαλα και βάζουμε ειδικό και κοιμόμαστε τωρα τα βράδια.  Εσύ τι κάνεις;;;

Αα τι γάλα βάζετε; Τι είχε το μικράκι; 

στις πριν 1 ώρα, ο/η zoepapa είπε:

Καλα εσείς πώς είστε; Έχουμε το πρώτο μας εμβόλιο την Τετάρτη αύριο δύο μηνών 

Α ναιι εμείς είμαστε κοντά κοντά! Την επόμενη Δευτέρα εμείς εμβόλιο! Πώς τα πάει γενικά το μωρό; 

Εμάς η μικρή η καημένη είχε φουλ πονακια κι ακόμα έχει δηλαδή αλλά ίσως καπως καλύτερα, γενικά κλαίει αρκετά πριν να την πάρει ο ύπνος ειδικά απογευματοβραδο έχει υπερένταση. Ελπίζω να περάσει όσο μεγαλώνει. 

Επίσης έκανα βλακεία κι ενώ στην αρχή της έδινα ένα γεύμα κάποιες φορές τη βδομάδα με μπιμπερο μετά έκανα μόνο θηλασμό και τώρα που θέλω να αντλώ καμία φορά και να πάρει μπιμπερο δεν το θέλει! 

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Αα τι γάλα βάζετε; Τι είχε το μικράκι; 

Α ναιι εμείς είμαστε κοντά κοντά! Την επόμενη Δευτέρα εμείς εμβόλιο! Πώς τα πάει γενικά το μωρό; 

Εμάς η μικρή η καημένη είχε φουλ πονακια κι ακόμα έχει δηλαδή αλλά ίσως καπως καλύτερα, γενικά κλαίει αρκετά πριν να την πάρει ο ύπνος ειδικά απογευματοβραδο έχει υπερένταση. Ελπίζω να περάσει όσο μεγαλώνει. 

Επίσης έκανα βλακεία κι ενώ στην αρχή της έδινα ένα γεύμα κάποιες φορές τη βδομάδα με μπιμπερο μετά έκανα μόνο θηλασμό και τώρα που θέλω να αντλώ καμία φορά και να πάρει μπιμπερο δεν το θέλει! 

Καλά είναι γενικά καλή το απόγευμα δεν κοιμάται μόνο κάτι δεκάλεπτα έχει μια ανησυχία. Εγώ της δίνω ένα μπουκάλι κάθε μέρα για να μη το ξεχνάει αλλά πλέον δεν αντλώ ποσότητα να συμπληρώσω το γεύμα βέβαια εγώ γεμάτη την κατάψυξη αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει και αυτό θέλω να δω πως θα αυξήσω την παραγωγή να αντλώ περισσότερο γιατί απο τον άλλο μήνα τα απογεύματα θα λείπω και δεν θέλω να πιει ξένο ακόμα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η zoepapa είπε:

Καλά είναι γενικά καλή το απόγευμα δεν κοιμάται μόνο κάτι δεκάλεπτα έχει μια ανησυχία. Εγώ της δίνω ένα μπουκάλι κάθε μέρα για να μη το ξεχνάει αλλά πλέον δεν αντλώ ποσότητα να συμπληρώσω το γεύμα βέβαια εγώ γεμάτη την κατάψυξη αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει και αυτό θέλω να δω πως θα αυξήσω την παραγωγή να αντλώ περισσότερο γιατί απο τον άλλο μήνα τα απογεύματα θα λείπω και δεν θέλω να πιει ξένο ακόμα 

Λογικά όσο αντλείς τόσο δε θα αυξηθεί η παραγωγή; Και κάποια ροφήματα από όσο ξέρω βοηθάνε ή κάποιες βιταμίνες. Αλλιώς να ρωτήσεις και κάποια σύμβουλο. 

Αχ εγώ να δω πως θα μάθει το μπιμπερο πάλι. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...