Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Η πρώτη ηταν με τον κυριακ και απέτυχε δεν είχα κ αλλα εμβρυα κ αλλαξα κλινική,εκει εκανα την δεύτερη ετ κ πετυχε!!
    • Ναι κορίτσι μου αυτές είναι οι συσπάσεις κι εγώ έχω πολλές κ κάποιες φορές με πόνο. Σήμερα 34,1 είχα γιατρό όλα καλά τα μικρουλια μου πήραν βάρος κι αυτή την εβδομάδα.Παραμενει η διαφορά τους κοντά 400γρ.αλλα οκ.Με γυναικολόγο τελος σήμερα θα με δει στο νοσοκομείο.Σε μια εβδομάδα εμβρυολογο τελευταία φορά. Στις 13/10 εισαγωγή κ στις 14/10 θα γεννήσω εάν δεν συμβεί κάτι διαφορετικό. Αύριο το εμβόλιο της Γρίπης κ εκλεισα το θέμα των εμβολίων. Αγωνία προσμονή φόβος άγχος χαρά όλα μαζί σε αυτό το ταξίδι.Εμεινε λίγο ακόμη κι ελπίζω να πάει καλά. @MinaSamΠεραστικα κορίτσι μου! Συμβουλεψου τον γιατρό σου κ θα περάσει γρήγορα μην ανησυχείς. Θα σου πω μόνο πως τον Δεκέμβριο του 22 γέννησα την κόρη μου 39,3 βδ. έχοντας covid έσπασαν τα νερά και τότε το πρωτόκολλο των ιδιωτικών κλινικών δεν επέτρεπαν να γεννούν με κοβιντ.οποτε ασθενοφόρο κ εφημερεύον νοσοκομείο.Γεννησα με καισαρική μιας που η μικρή ήταν ισχιακη  το μωρό μου δεν το είδα γιατι απαγορευοταν.Το μετέφεραν στην Μεν.Βγηκα μετά 5 μέρες χωρίς το μωρό.Ειχε στρεσαριστει κ δεν μπορούσε να καταπιεί.Ημουν θετική 18 μερες.Το πέρασα βαριά για αυτο νοσηλευτηκα στην πνευμονολογικη ευτυχώς απυρετη.Ξεχασμενη λεχώνα σε ένα μονοκλινο μόνη κ έρημη επί 5 μέρες κ χειρουργημένη. @giotouliniΈχω κι εγώ συσπάσεις στη διάρκεια της μέρας. Είναι φυσιολογικό μου είπε ο γιατρος. Αλλα αν γίνουν συνεχόμενες τότε θα πρέπει να πάω νοσοκομείο για παρακολούθηση. @annie!Όπως το λες όσο  περισσότερο μείνουν κέρδος είναι.Αυτο παρακαλάω να φτάσω μέχρι τις 14/10.          
    • Ωχ ωχ άντε πιάσε δουλειά τότε για τις ετοιμασίες! Τουλάχιστον έχεις ρούχα και αυγά για την έξοδο από το μαιευτήριο 😅 Τα πιο σημαντικά. Τα υπόλοιπα βρίσκονται και σταδιακά.  
    • Λογικο να εχεις αγχωθει! Αλλα εφοσον το ειδατε και κανατε περιδεση θα δεις πως θα πανε ολα καλα στο εξης. Το γνωριζεις και κανεις πλεον ολα οσα πρεπει. Ξεκουραση και ο καιρος θα περασει στο πι και φι. Βαζε μικρους στοχους. Καθε επομενη επισκεψη στο γιατρο και να τον ρωτας οτι μα οτι απορια και φοβο εχεις. Θα περιμενω αυριο τα νεα σου!
    • Ωωω περαστικά σας!!! Έτσι είναι τα περισσότερα μωράκια που ξέρουμε… υπομονή!! Κι εμάς έκανε ένα μπούκωμα που κράτησε μια εβδομάδα… ευτυχώς πέρασε. Πόσο άσχημα να τα βλέπεις να μην μπορούν να ανασάνουν.    Για τον αποθηλασμο διαβάζω από εδώ και από εκεί… δεν ήξερα ότι είναι κακό το χάπι. Δεν έχει τύχει να ρωτήσω τον γιατρό μου. Αφού τα καταφέραμε ως εδώ. αν δεν γίνει κάτι τραγικό λέω να την φτάσω μέχρι τον χρόνο τουλάχιστον. Δε σας κρύβω βέβαια ότι φοβάμαι πολύ πως θα δυσκολευτούμε πολύ να το κόψει. Κοιμάται μόνο με στήθος,.. και μόνο με μένα. Δεν είναι δηλαδή ότι την καταφέρνει αλλιώς ο άντρας μου. Τέλος πάντων… Καθετί στην ώρα του… ας μην αγχωθώ από τώρα 😝
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...