Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλό μήνα κοριτσάκια..!!! Εύχομαι αυτός ο Οκτώβρης να είναι τυχερός για όλες μας.. και για αυτές που περιμένουν το σποράκι αλλά και για μας που το έχουμε και κάθε μέρα αγωνιούμε και παλεύουμε με κάθε τρόπο γι' αυτό.!!! Ο Θεός είναι μεγάλος, να μην το ξεχνάτε πότε αυτό... και να θυμάστε πάντα ότι "Όπου Θεός βούλεται νικάται φύσεως τάξις"...
    • Τι να πω που το εζησα live. Παρωδία!  Έκανα και τις μικρές arvekap 0.1 πριν την ωοληψια και μετα απο αυτήν εκανα μια arvekap με πιο ισχυρή δόση μακρας διάρκειας.  Το θέμα ειναι δεν ξερω τι να κανω τωρα. Αυτο ειναι έτσι οπως το έζησα. Ακομα και οι μαιες τα άκουσαν. Πολυ ασχημη συμπεριφορά που εγω πηγα για να δω τι θα κανουμε. Αλλη όρεξη δεν εχω να πηγαίνω καθε 3 και λίγο τη μονάδα.
    • @EvitakiousΚαλά που μας το είπες! Πολύ χαίρομαι που ήταν όλα καλά!!!❤️ Κι εγώ εδώ και μια εβδομάδα καταλαβαίνω μεν κινήσεις αλλά νιώθω να είναι λιγότερο "επιθετικές" σε σχέση με πριν. Δηλαδή τώρα δεν κουνιέται και τόσο πολύ η κοιλιά μου όσο πριν. Αύριο έχω γιατρό και θα το αναφέρω. Αλλά το non stress μόνο σε νοσοκομείο γίνεται; 
    • Εγώ είμαι 43 έχω κάνει 2 προσπάθειες εξωσωματικής που δεν πήγαν καλά... 5 χρόνια παλεύω με τον άνδρα μου και φυσιολογικά... το πρόβλημα ήταν από εκείνον αλλά με το πέρασμα του χρόνου λογικά ήρθε και σε εμένα η φυσιολογική φθορά....  ο γιατρός μου είπε να προχωρήσω σε μια ακόμα ωοληψια ... όμως όλη αυτή η διαδικασία σε εμένα ήταν πολύ επώδυνη... οι ορμόνες μου διάλυσαν το νευρικό σύστημα είχα κρίσεις πανικού... φοβίες... παχυκαρδιες... έκανα θεραπεία από ψυχίατρο για να μπορέσω να τα βγάλω πέρα...  όμως θέλω ένα παιδάκι και σκέφτομαι να πάρω δανεικά για να μεταπηδήσω το δύσκολο για μένα κομμάτι... Σκέφτομαι και εγώ διαφορά πράγματα ότι θα ήθελα το παιδί μου να έχει dna δικο μου αλλα δεν ξερω τι τελικα τι εχει περισσοτερη αξια... 
    • Μου είπε ότι καταλαμβάνει πλέον περισσότερο χώρο οπότε οπότε δεν μπορεί να κάνει πολλές κινήσεις και να μην αγχώνομαι. Στις 16/10 έχω ραντεβού για doppler οπότε θα το δούμε κι εκεί. Εμένα τώρα σκέψου είναι περίπου 1,5 κιλό και παραπάνω αν κρίνω από την τελευταία μέτρηση. Πάντως χθες εγώ αγχώθηκα πολύ η αλήθεια είναι αλλά ευτυχώς η γιατρός μου απάντησε άμεσα και με περίμεναν στο νοσοκομείο.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...