Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Ομολογώ ότι δεν το έχω κοιτάξει, νόμιζα πως δεν έβγαιναν και δε σκέφτηκα καθόλου ότι μπορεί να βγαίνουν! Το έψαξα στο ίντερνετ to cybex cloud t έχω και όντως βγαίνουν! Τόσους μήνες χρήσης και δεν τα έχω πλύνει ούτε μια φορά 🤫 και το καρότσι μόνο μια φορά και εγώ έτσι με σφουγγάρι και σαπούνι με το λάστιχο. Ποπό χαζούλα είμαι, έχετε δίκιο! Ευχαριστώ!
    • Καλησπέρα Βρίσκομαι στην 18 εβδομάδα κύησης Κι λόγω χαμηλού πλακούντα  κι ύπαρξη μικρής αιμοραγιας ο γιατρός με βλέπει κάθε δύο εβδομάδας σε κάθε υπέρηχο βάζει το doopler να ακούσει καρδιά κί να δει την ομφαλικης αρτηρία  Γνωρίζεται εάν υπάρχει πρόβλημα από τη συχνή χρήση του doopler στο έμβρυο ? Ευχαριστώ 
    • Εδώ ο φίλος ο chatgpt χαχα..εμένα Μ πΕ να τη κάνουμε 28 εβδομάδα την έκανα..ότι πει ο γιατρός..
    • Καλησπερα! Πλεον η συσταση για τις ενεσεις κορτιζονης για την ωριμανση των πνευμονων, ειναι οτι γινονται μονο σε περιπτωση ενδειξεων ενεργου προωρου τοκετου και αυστηρα εως τις 33w6d. Δεν υφισταται πλεον σαν λογος η πολυδυμη κυηση απο μονη της ουτε γενικα η προληπτικη χρηση τους. Εχουν γινει μελετες τα τελευταια χρονια που απεδειξαν οτι υπαρχουν αρκετες πιθανες παρενεργειες, τοσο κατα την ενδομητρια ζωη (νευρολογικα προβληματα, καθυστερηση ενδομητριας αναπτυξης κ.α.) και μεχρι και στην νηπιακη και σχολικη ηλικια (π.χ. συνδεθηκαν με μαθησιακες δυσκολιες, νευροαναπτυξιακες διαταραχες). Σε εναν προωρο τοκετο στις 30 βδομαδες, ειναι λογικο να θεωρηθουν τα οφελη περισσοτερα απο τις πιθανες επιπλοκες και να πρεπει να γινουν, αλλα απο τις 34 και μετα οι πιθανες παρενεργειες αξιολογουνται ως ισχυροτερες απο τα οφελη. Κι εγω ειχα μεινει σε πολυ πιο παλιες οδηγιες και ζητουσα απο μονη μου να μου τις κανουν προληπτικως λογω διδυμων και ανεπαρκειας τραχηλου που ειχα, αλλα μου το εξηγησαν τοσο ο γυναικολογος μου, οσο και δυο εμβρυομητρικοι και επεμεναν οτι δεν θα γινουν παρα μονο αν εχουμε εναρξη τοκετου. Μπορεις να το ψαξεις και στο google τοσο σε ελληνικα ιατρικα sites οσο και σε ξενα, που αναφερουν πιο αναλυτικες λεπτομερειες για τις ερευνες κι επειτα εννοειται συζητα το με τους γιατρους σου. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...