Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Μπράβο κοριτσάρα !!!! Πολύ ευχάριστα τα νέα σου και ο τράχηλος σούπερ πάει !!! Έτσι να συνεχίσει  και το μπεμπακι καλά ...💓🥰
    • Πωωω να δω τι θα κάνουμε στον 7ο 8ο 9ο .....! Αν πονάμε έτσι από τώρα φαντάσου τότε .....
    • Ναι κ εμένα ο γιατρός μου είπε ότι είναι φυσιολογικότατο αυτο και πρόβλημα θα υπήρχε αν ήταν 8 με 10 φορές την ώρα ...αλλά όταν με πιάνει αυτό λέω γεννάω αυτό είναι 😂😂
    • Και  εμένα έτσι από απόγευμα προς βράδυ με πιάνει 3 4 φορές σε όλη την διάρκεια της ημέρας ! Ο γιατρός βέβαια μου είπε ότι είναι φυσιολογικό και το πρόβλημα θα ήταν αν τα είχα αυτά 8 με 10 φορές σε μια ώρα !  Είμαστε ακόμα στον 6ο 🥺
    • Κορίτσια, γεια σας και από εμένα!! Ελπίζω να είστε όλες καλά και να περάσατε όμορφα το καλοκαίρι σας!!  @pennaki μου να ευχηθώ και εγω με τη σειρά μου καλή αρχή!! Και εγω πρωτόκολλο ανταγωνιστών είχα κάνει λόγω πολυκυστικων και η ωοληψια τουλάχιστον από νούμερα πήγε καλά.   @flowerv με το καλό η ετ, ευχομαι να τα καταφέρετε με την πρώτη και να έχεις μια ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!! @Ngsofia με το καλο η δεύτερη ωοληψια, κοριτσι!! Εχω χαθει λιγο με τα μηνύματα, δεν ξερω αν εχει καποια αλλη κοπελα σειρά, αλλα εύχομαι σε όλες μέχρι το τέλος του 2025 να έχουμε ευχάριστα και το 2026 να μας βρει με την κοιλιά τούρλα και μετά με στρουμπουλά μωρά! Και εννοείται με το καλο να υποδεχθούν τα μωράκια τους τα κορίτσια που είναι ήδη εγκυούλες, @Kateriniw @melitiniღ!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...