Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Με το καλό το τρίτο σου! Απότι καταλαβαίνω ήταν κι εσένα ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη; Θα τα καταφέρεις σίγουρα! Πόσο είναι τα άλλα 2 σου; Έχεις ΠΗΤ αρχές Μαρτίου ή πιο μετά; Μήπως γίνεις κι εσύ Φεβρουαρίου 😋
    • Ραφ μου, σε θυμάμαι κι εσένα και την Αντωνία, και πολλές φορές αναρωτιόμουν τι να κάνετε!! Πόσα χρόνια έχουν περάσει που μιλάγαμε; Δε θυμάμαι εγώ αν ήμουν στο πρώτο ή στο δεύτερο, μάλλον στη δεύτερη πρέπει να ήμουν έγκυος.  Εσύ θυμάμαι που προσπαθούσες, και τώρα διάβασα κάπου έχεις ήδη 2 και η δεύτερη χρονίζει κι όλας;; Πώς περνάει ο καιρός😍 Πώς τα πάτε; Πες μου τα νέα σου!
    • Με καταλαβαίνεις τώρα.. Εγώ φαντάσου είμαι και σχετικά ψύχραιμη με όλαυτα, γιατί ήταν πιο πάνω το αρνητικό συναίσθημα του το ότι δεν ήθελα γενικά μωρό..φαντάσου μετά από τα τρία που έκανα απανωτά μου έχει μείνει ψυχολογικό που δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα και όποτε βλέπω μωρά με απωθούν, δε λέω αυτό το άχου τι γλυκούλι ούτε θέλω να τα πάρω αγκαλιά, το αντίθετο.. Βοήθεια από άλλους όχι και πολύ, ο μπαμπάς μου λίγο βοηθάει μες τη χρονιά από την άποψη να πάρει κάποιο παιδί από το σχολείο ή να το πάει δραστηριότητα..αυτά..άντε κ αν τύχει κάτι έκτακτο να τα κρατήσουν, σπάνια.. Ο άντρας μου όχι απλά συμμετέχει, κάνει τα πάντα..κάθεται με τα παιδιά όσο εγώ δουλεύω(με γκρίνια βέβαια γιατί αφήνει εκείνος τη δουλειά του), τα πλένει, τα ταΐζει, τα αλλάζει, παίζει μαζί τους, τα πάει παιδική χαρά μόνος του, τα πάει σε πάρτυ εκείνος αν δε μπορώ εγώ, γενικά παντού στις δουλειές, δεν έχει θέμα .. είναι γεννημένος μπαμπάς!! Να οργανωθούμε, τα οικονομικά δεν έχω βάλει κάτω να δω πώς θα βγούνε🤣 γιατί είναι 8200€ το μεταπτυχιακό(σε 2 χρόνια βέβαια), 3000€ περίπου η γέννα, δάνειο σπιτιού κ επισκευαστικό, κ το αμάξι από πού θα βγει; Πρέπει να κάνω ένα πλάνο. Το αστείο είναι ότι ήθελα να πάω τον μεγάλο σε ιδιωτικό φέτος που θα πάει νηπιαγωγείο , όπως καταλαβαίνεις μάλλον θα αναβληθεί, για να μην πω ακυρωθεί γιατί με 4 παιδιά δε μας κόβω για ιδιωτικό δυστυχώς!
    • Γεια σας μανούλες !! Έχω 28/09 και φαντάζομαι θα πάει αρχές Σεπτέμβρη μιας και είναι το πρώτο μου μωράκι. 😊 Έχω ξεκινήσει περπάτημα/ασκήσεις και η βαλίτσα είναι σχεδόν έτοιμη!! 😮‍💨🙂  @marinaP Για να είναι χαμηλά η κοιλίτσα και να έχει φύγει το πώμα λογικά είσαι πολύ κοντά κορίτσι μου!! Εύχομαι σε όλες μας με ένα πόνο και να  έχουμε μια καλή λοχία!! 🫶🏻
    • Παρεπιπτόντως εγώ θα ήθελα πολύ να γεννήσω 14.02 🤭
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...