Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια έχετε καθόλου πονακια μέση, μήτρα; 

Καλησπερα κοριτσια 

πονακια στην μεση και στην μήτρα εγω εχω ειδικα το βραδυ με πιανει η μεση 

αυριο εχουμε και την β επιπέδου 

για να δουμε 

ανυπομωνω 

Δημοσίευση
στις On 9/7/2025 at 10:02 ΠΜ, ο/η annie! είπε:

Ταλαιπωρούμαι αλλά δεν έχω επιλογή. Όχι δεν έχω βοήθεια ουσιαστικά, εγώ με το σύζυγο.. Σήμερα πχ θα σχολάσω θα πάω να πάρω τα μικρά απο το σχολείο, θα τα αφήσω 2 ώρες στην πεθερά μου για να παω να δω τη μάνα μου στο νοσοκομείο κ μετά πάλι πίσω να τα πάρω... Κατά τις 21:00 υπολογίζω να φτάσω σπίτι..

Καλό κουράγιο ρε κορίτσι μου και γρήγορα σιδερένια η μανούλα σου! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Τινούλα είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Εγώ έχω πονακια  στην μέση ναι ελεγχόμενα.  Από πρήξιμο στα πόδια έχει κάποια κοπέλα;

Τα πόδια μου εμένα ήταν πολύ χάλια.. στεναχωρήθηκα πολύ με το πρήξιμο δε τ χω ξανα πάθει.. κόβω αλάτι Μ πΕ η γιατρός κ όντως ξεφουσκωσαν..από τη Κυριακή το χω κόψει τ αλάτι..κ να πίνεις νερό 

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια έχετε καθόλου πονακια μέση, μήτρα; 

Ναι εγώ έχω μερικές φορές νιώθω ότι μου τραβάνε τη μέση στα δύο να ανοίξει άλλες τσιμπήματα στην κοιλιά δεξιά αριστερά νομίζω είναι φυσιολογικα και περνάει η κύηση μεγαλώνει η μήτρα ανοίγει 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Τινούλα είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Εγώ έχω πονακια  στην μέση ναι ελεγχόμενα.  Από πρήξιμο στα πόδια έχει κάποια κοπέλα;

Εμένα δεν φαίνονται πρησμένα αλλά με πονάνε πολύ και τα νιώθω σαν να πρήζονται ειδικά το βράδυ μου μουδιάζουν κιόλας 

Δημοσίευση
στις On 9/7/2025 at 10:02 ΠΜ, ο/η annie! είπε:

Ταλαιπωρούμαι αλλά δεν έχω επιλογή. Όχι δεν έχω βοήθεια ουσιαστικά, εγώ με το σύζυγο.. Σήμερα πχ θα σχολάσω θα πάω να πάρω τα μικρά απο το σχολείο, θα τα αφήσω 2 ώρες στην πεθερά μου για να παω να δω τη μάνα μου στο νοσοκομείο κ μετά πάλι πίσω να τα πάρω... Κατά τις 21:00 υπολογίζω να φτάσω σπίτι..

Κορίτσι μου περαστικά στη μαμά σου γρήγορη ανάρρωση 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Εμένα δεν φαίνονται πρησμένα αλλά με πονάνε πολύ και τα νιώθω σαν να πρήζονται ειδικά το βράδυ μου μουδιάζουν κιόλας 

Και εμένα έτσι ξεκίνησε... παρακολουθησε  το :)

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Αλήθεια;;; και εμένα χάλια είναι και έκοψα το αλάτι. Αυτό θέλει γενικά να το κόψουμε η μέχρι να στρώσει;;;

Λιγότερο αλάτι ναι, φουλ νερό (βέβαια εγώ πίνω και κάθε τρεις και λίγο πάω τουαλέτα), και στο ντουζ μπορείς στο τέλος να ρίχνεις λίγο κρύο νερό από αστραγάλους και κάτω, και τα πόδια ψηλά σε μαξιλάρι 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Λιγότερο αλάτι ναι, φουλ νερό (βέβαια εγώ πίνω και κάθε τρεις και λίγο πάω τουαλέτα), και στο ντουζ μπορείς στο τέλος να ρίχνεις λίγο κρύο νερό από αστραγάλους και κάτω, και τα πόδια ψηλά σε μαξιλάρι 

Και εγώ το ίδιο με την τουαλέτα.   Για να δούμε... έχεις κάνει καμπυλη σακχαρου;;;

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Και εγώ το ίδιο με την τουαλέτα.   Για να δούμε... έχεις κάνει καμπυλη σακχαρου;;;

Όχι κι ακόμα δεν έκανα β επιπέδου σε 2 βδομάδες έχω ραντεβού. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η MinaSam είπε:

Καλημέρα! Εγώ έχω απτήν πρώτη ώρα στη λεκάνη και στο ιερό οστό, σαν την πάπια πάω αφήστε :) 

@annie! Πολύ καλή επιτυχία για σήμερα!

στις πριν 3 ώρες, ο/η sasaki_g είπε:

Καλό κουράγιο ρε κορίτσι μου και γρήγορα σιδερένια η μανούλα σου! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η zoepapa είπε:

Κορίτσι μου περαστικά στη μαμά σου γρήγορη ανάρρωση 

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου !! Θα σας στείλω νεότερα αργότερα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Τινούλα είπε:

Αλήθεια;;; και εμένα χάλια είναι και έκοψα το αλάτι. Αυτό θέλει γενικά να το κόψουμε η μέχρι να στρώσει;;;

Εγώ να φανταστείς κάνω κ αντιπηκτικες ενέσεις,φαντάσου να μην έκανα κιόλας..έχω ακούσει ότι πολλές έχουν θέμα με το πρήξιμο.. παίζει ρόλο η ορθοστασία,η κούραση,η ζέστη, αυτά το επιδεινώνουν..εμένα Μ Χε πει η γιατρός μου να ελαττώσω το αλάτι για να μη πρήζομαι..αλλά δεν είχα πρηστεί μέχρι τώρα.. οπότε αφού βλέπω βελτίωση δε βάζω αλάτι κ πάμε καλά..

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Τινούλα είπε:

Και εμένα έτσι ξεκίνησε... παρακολουθησε  το :)

Αχ τέλεια μη μου λες τέτοια 🤦 αν κόψω το αλάτι θα μείνω στον τόπο με την πίεση που έχω όλη μέρα χαμηλή 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Αχ τέλεια μη μου λες τέτοια 🤦 αν κόψω το αλάτι θα μείνω στον τόπο με την πίεση που έχω όλη μέρα χαμηλή 

Κ υποτίθεται ότι ανεβάζουμε πίεση με την εγκυμοσύνη..

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Κ υποτίθεται ότι ανεβάζουμε πίεση με την εγκυμοσύνη..

Εμένα η γιατρός μου είπε πέφτει με την εγκυμοσύνη η πίεση. Ανεβαίνει ξανά προς το τρίτο τριμηνο

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Εμένα η γιατρός μου είπε πέφτει με την εγκυμοσύνη η πίεση. Ανεβαίνει ξανά προς το τρίτο τριμηνο

A δε τ χω ψάξει να σ πω..είναι κανονικά γι'αυτό.. μακάρι να παραμείνει κ στο 3το τρίμηνο 

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η sasaki_g είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου πώς είστε?

@annie! και @Dimitr.io κάνατε β' επιπέδου? Πώς πήγε??

Είχε και κάποια άλλη κοπέλα αυτές τις μέρες που ξεχνάω?

Καλησπέρα κοριτσάκι μου!!! Αχ ξεχάστηκα τελείως... Ναι όλα καλά με τον μπόμπιρα δόξα τω Θεώ!!! 540γρ υο θηρίο

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκι μου!!! Αχ ξεχάστηκα τελείως... Ναι όλα καλά με τον μπόμπιρα δόξα τω Θεώ!!! 540γρ υο θηρίο

Ωω θηριάκι!! Μπράβο ρε κορίτσι μου!!! Τέλεια!!! 😍

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @sasaki_g Εγώ θα το τολμούσα 🫣 Με το καλό κι όλας κορίτσι μου να έρθει το μικράκι σου!! 🥰 @Giotaki86 Νόμιζα ότι είχες και εσύ σήμερα.. πω πω χαμένα τα ‘χω 🤭
    • Κι εγώ hometests έχω και την ωορρηξία μου την εμφανίζουν απλα με την ευκαιρία θέλω να σας κάνω την εξής ερώτηση όταν βγει θετικό πρακτικά τι σημαίνει για την ωορρηξία ; Δηλαδή τι παράθυρο επαφών ανοίγει ;    Ευχαριστώ 
    • Σιδερένια  η μαμά σου Αννη καλή ανάρρωση 
    • Σιδερένια η γυναίκα.. καλό κουράγιο κ σε σένα..
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εμεις νομίζω να μην το ματιάσω πάμε καλά. Γελάκια και φωνούλες και εννοείται και γκρίνια αλλά κοιμάται καλά το βράδυ.  Σήμερα πήγα τον μεγάλο για εξετάσεις γιατί είχαμε 3 χρονια να κάνει και μου έστειλαν τα αποτελέσματα και έπαθα σοκ. Έχει tsh αρκετά υψηλό,μίλησα με τον παιδίατρο και με παρέπεμψε σε παιδοενδοκρινολογο. Μίλησα με την γιατρό και επειδή έλειπε θα μιλήσουμε Δευτέρα γιατί πρέπει να τον δει μου είπε πως είναι μεγάλη η τιμή που έχει. Έχω στεναχωρηθει πάρα πολύ. Εν τω μεταξύ σήμερα το απόγευμα είχαμε την τελευταία προπόνηση στο basket camp που πήγαινε και έπαιξαν αγώνα και έβαλε καλαθι και γενικά μου φαίνεται πως έχει μεγαλώσει και συγκινούμαι πάρα πολύ.  Είχε έρθει και ένα προπονητής που είναι στην τεχνική τμήμα του  Ολυμπιακου και προπονεί μαζί με τον κύριο προπονητή και πήγε όλο καμάρι και ζήτησε αυτόγραφο και να υπογράψει και την εμφάνιση του. Είμαι μάνα κουκουβάγια τελικά.  Μου ήρθε και η περίοδος με φουλ αίμα και μάλλον είμαι πιο ευσυγκινητη!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...