Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα, καλή βδομάδα κορίτσια! Μόλις γυρίσαμε από γιατρό, μεγάλωσε το μικράκι 20 εβδομάδες και σε 2 βδομάδες έχω β επιπέδου. Όλα καλά τα βρήκε η γιατρός, εγώ λίγο αγχώθηκα γιατί οι παλμοί έπεσαν σε σχέση με την προηγούμενη φορά, 129 είναι. Η γιατρός είπε ολα οκ που τη ρώτησα και γενικά διάβασα ότι πέφτουν όσο μεγαλώνει, αλλά δεν ξέρω με έπιασε άγχος. Εσάς πόσο περίπου είναι σε αυτές τις εβδομάδες; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα, καλή βδομάδα κορίτσια! Μόλις γυρίσαμε από γιατρό, μεγάλωσε το μικράκι 20 εβδομάδες και σε 2 βδομάδες έχω β επιπέδου. Όλα καλά τα βρήκε η γιατρός, εγώ λίγο αγχώθηκα γιατί οι παλμοί έπεσαν σε σχέση με την προηγούμενη φορά, 129 είναι. Η γιατρός είπε ολα οκ που τη ρώτησα και γενικά διάβασα ότι πέφτουν όσο μεγαλώνει, αλλά δεν ξέρω με έπιασε άγχος. Εσάς πόσο περίπου είναι σε αυτές τις εβδομάδες; 

Τέλειαααα!!!! Καλέ μην αγχώνεσαι!!! Το οτι θυμάσαι παλμούς με ξεπερνάει... Δεν έχω ιδέα.... Πέμπτη έχουμε β επιπέδου..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η annie! είπε:

Τέλειαααα!!!! Καλέ μην αγχώνεσαι!!! Το οτι θυμάσαι παλμούς με ξεπερνάει... Δεν έχω ιδέα.... Πέμπτη έχουμε β επιπέδου..

Χαχα το είδα στον υπέρηχο που μου έστειλε. Αχχ προσπαθώ να μην αγχώνομαι!! Με το καλό η β επιπέδου. Η μαμά σου μπήκε για επέμβαση; 

Δημοσίευση

Όλα τέλεια πόσα γραμμάρια η μπουμπού; Όσο μεγαλώνουν δεν έχουν τόσους παλμούς σταθεροποιούνται αφού σου είπε η γιατρός όλα καλά δεν νομίζω να έχεις θέμα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η zoepapa είπε:

Όλα τέλεια πόσα γραμμάρια η μπουμπού; Όσο μεγαλώνουν δεν έχουν τόσους παλμούς σταθεροποιούνται αφού σου είπε η γιατρός όλα καλά δεν νομίζω να έχεις θέμα 

334 γρ είναι! Ναι μωρέ ίσως παίζει ρόλο και σε τι θέση είναι ή πόσο κουρασμένη είμαι κι εγώ ίσως. 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η zoepapa είπε:

Εγώ κορίτσια έχω την εντύπωση από χθες ότι η μπέμπα δεν κλωτσαει τόσο αλλά δεν είμαι και σίγουρη μήπως είναι η ιδέα μου . Να πάρω τη γιατρό ή να μη ξεσηκωθω τζάμπα ;

Ωραία τώρα θα έχουμε το άγχος πόσο κλωτσανε 😅 κι αυτά με τις μέρες τους δεν είναι όμως; Επισης ανάλογα και τι πίνεις/τρως. Λογικά προς το τρίτο τρίμηνο θα έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα πόσο κλωτσανε έτσι δεν είναι; 

Δημοσίευση

Αχ μπράβο κοριτσάκι μου!! Όχι καλέ να μην αγχώνεσαι τσάμπα, κ της μικρής μου έχουν πέσει, δε θυμάμαι ακριβώς τώρα πόσο είναι. Αλλά μου χε πει ο γιατρός, στο πρώτο τρίμηνο είναι ψηλά, μετά πέφτουν και σταθεροποιούνται.

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Εγώ κορίτσια έχω την εντύπωση από χθες ότι η μπέμπα δεν κλωτσαει τόσο αλλά δεν είμαι και σίγουρη μήπως είναι η ιδέα μου . Να πάρω τη γιατρό ή να μη ξεσηκωθω τζάμπα ;

Μωρέ είναι νωρίς ακόμα και τα καταλαβαίνουμε νομίζω ανάλογα με τη θέση τους! Πιστεύω δεν υπάρχει λόγος για άγχος, αλλά αν σε βοηθήσει να είσαι πιο ήρεμη, κάνε μια ερώτηση στη γιατρό, δεν είναι κακό!Είναι σημαντική και η δική μας ηρεμία!

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Χαχα το είδα στον υπέρηχο που μου έστειλε. Αχχ προσπαθώ να μην αγχώνομαι!! Με το καλό η β επιπέδου. Η μαμά σου μπήκε για επέμβαση; 

Περιμένει ακόμα... Ήταν να μπει κατά τις 10:00....

στις πριν 15 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Αν την αισθάνεσαι όχι θα έλεγα μην παίρνεις τηλ.. Μπορεί να άλλαξε θέση απλά.

Δημοσίευση

@annie! αντε κορίτσι να γίνει κι αυτό να έχει γρήγορη ανάρρωση η γυναίκα 🙏 πώς είσαι εσύ;

Κορίτσια σχετικά με τις κινήσεις πρέπει από κάποια βδομάδα και έπειτα να μετράμε κινήσεις; Μου φαίνεται πολύ αγχωτικό και ψυχαναγκαστικό όλο αυτό!

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@annie! αντε κορίτσι να γίνει κι αυτό να έχει γρήγορη ανάρρωση η γυναίκα 🙏 πώς είσαι εσύ;

Κορίτσια σχετικά με τις κινήσεις πρέπει από κάποια βδομάδα και έπειτα να μετράμε κινήσεις; Μου φαίνεται πολύ αγχωτικό και ψυχαναγκαστικό όλο αυτό!

Καλά είμαι εγώ, δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να μετράμε κινήσεις. Στα δίδυμα δε μου είχε πει κάτι ο γιατρός. Καλά σε αυτό τώρα δεν ασχολείται καν μαζί μου🤣🤣🤣 Αν δεν φούσκωνε η κοιλιά κ η επιπλέον κούραση δε νομίζω ότι τα καταλάβαινα πως είμαι έγκυος. Ξεκάθαρα πιστεύω ότι δεν το χω συνειδητοποιήσει ακόμα🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Χαχα κ εγώ τ ίδιο..ολα καλά που Μ λέει ο γιατρός η καρδούλα..κ εγώ δε ξέρω :D

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλά είμαι εγώ, δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να μετράμε κινήσεις. Στα δίδυμα δε μου είχε πει κάτι ο γιατρός. Καλά σε αυτό τώρα δεν ασχολείται καν μαζί μου🤣🤣🤣 Αν δεν φούσκωνε η κοιλιά κ η επιπλέον κούραση δε νομίζω ότι τα καταλάβαινα πως είμαι έγκυος. Ξεκάθαρα πιστεύω ότι δεν το χω συνειδητοποιήσει ακόμα🤣🤣🤣

Κ εμένα το ένα είναι αριστερά το άλλο δεξιά.. αυτό που είναι αριστερά το νιώθω συνέχεια πρέπει να έχει πλακώσει το άλλο να του τις ρίχνει 😄😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η giotoulini είπε:

Κ εμένα το ένα είναι αριστερά το άλλο δεξιά.. αυτό που είναι αριστερά το νιώθω συνέχεια πρέπει να έχει πλακώσει το άλλο να του τις ρίχνει 😄😂😂😂

Αχ κ μένα έτσι έκαναν τα δίδυμα… η μικρή κλωτσούσε τον αδερφό της κ δεν την ένιωθα τόσο…🤣🤣🤣

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...