Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 3/7/2025 at 6:25 ΜΜ, ο/η giotoulini είπε:

Γεια σας κορίτσια κ εμείς σήμερα κάναμε β επιπέδου..όλα καλά τα αντρακια μας..μια χαρά είναι 380γρ και 390γρ..δεν έχουμε διαφορες ευτυχώς..θα πάμε άλλη μια φορά τέλος τ μήνα τελευταία φορά στον εμβυολογο και μετά θα με παρακολουθεί η γυναικολόγος Μ.. :)

Καλημέρα κορίτσια, χθες κάναμε και εμείς β επιπέδου πάει και αυτό, όλα καλά μας είπε ανατομικά είναι και τα δυο κοριτσάκια, τα είδαμε πάλι και ήταν ωραία ειδικά όταν βάζει το 3d!!!!Από θέμα αμνιακού υγρού έχουν και τα δυο μια χαρά, στο βάρος παραμένει η απόκλιση 15% διαφορά μεταξύ τους, το ένα 414 γρ το άλλο 352 γρ, είναι αποδεκτή η απόκλιση εντός επιτρεπόμενων ορίων λέει αλλά το παρακολουθούμε ακόμα στενά μη ξεφύγει και αυτό με αγχώνει ακόμα πάρα πολύ.Περιμένω πως και πως κάθε φορά το επόμενο ραντεβού με εμβρυολόγο. Από φούσκωμα καλά πάω, έχω πάρει 8-9κιλά ευτυχώς δεν φαίνονται πέρα από την τεράστια κοιλιά, οι κινήσεις ειδικά όταν είμαι ξάπλα πολύ δύσκολα, δε μπορώ να φανταστώ πως θα μαι μετά χαχα!!

Δημοσίευση
στις On 3/7/2025 at 12:56 ΜΜ, ο/η sasaki_g είπε:

Ευτυχώς ακόμα όχι, αλλά είναι διαβητική η γιαγιά μου από πολύ νέα, και εγώ έχω κάποια παραπανίσια κιλά από πριν μείνω έγκυος, οπότε μου πε χρειάζεται λίγο προσοχή.

Και εγώ την έχω ένα άγχος αυτή την εξέταση, όλο βλακείες νομίζω τρώω και την είχα ρωτήσει πότε θα την κάνουμε και μου είπε 26-27 νομίζω, έλεγα μήπως λόγω διδύμων θα έκανα νωρίτερα αλλά μου είπε οχι και να κάνεις τώρα θα στη ζητήσω πάλι τ΄ότε, είχε κάνει η αδερφή μου διαβήτη κύησης και φοβάμαι μη μου βγει και μένα, είχα κάνει παλιότερα καμπύλη ζαχάρου και ινσουλίνης πέρσι έτσι από περιέργεια κ ήταν μια χαρά και η εξέταση οκ μου φάνηκε το υγρό που λέτε όλες σιγά, το βαρετό ήταν ότι πρέπει να σαι εκεί τόσες ώρες και νασε τρυπάνε κάθε τόσο. 21+3 σήμερα και τσουκου τσουκου προχωράμε..

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια καλή Κυριακή να έχουμε! Πώς είστε; Εγώ αύριο υπέρηχο πάλι ανυπομονώ μπας και μας αφήσει αυτή τη φορά να δούμε ξεκάθαρα το φύλο 😅 

Διάβασα σε μια άλλη ομάδα που μιλάνε για το τοξόπλασμα και είναι κάτι και μένα που με αγχώνει αλλά όσο περνάει ο καιρός κάπως χαλάρωσα λίγο. 

Εγώ γενικά δεν τρώω τιποτα σε λαχανικό απ' έξω, εκτός από αγγούρι που έχω φάει γιατί έχει φλούδα και το ξεφλουδίζουν. Επίσης έχω φάει ψητά λαχανικά απ' έξω, αφού ψήνονται θεωρώ δεν έχουν θέμα. Στο σπίτι πάλι τα πλένω καλά φρούτα λαχανικά ή αν φάω στη μαμά μου επίσης τα πλένει καλά. Έχει και γατούλα αλλά είναι του σπιτιού εμβολιασμενη και δεν έρχομαι φυσικά σε επαφή με τα κακα της. Επίσης από τυριά τρώω φέτα, γκούντα, κεφαλοτύρι, πίτσα έχω φάει κι απ' έξω, τώρα για κρέατα θα φάω απ' έξω αλλά τσεκαρω να είναι καλά ψημένα. Παγωτό επίσης τρώω. Εσείς πώς λειτουργείτε γενικά σ' αυτό το κομμάτι; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια καλή Κυριακή να έχουμε! Πώς είστε; Εγώ αύριο υπέρηχο πάλι ανυπομονώ μπας και μας αφήσει αυτή τη φορά να δούμε ξεκάθαρα το φύλο 😅 

Διάβασα σε μια άλλη ομάδα που μιλάνε για το τοξόπλασμα και είναι κάτι και μένα που με αγχώνει αλλά όσο περνάει ο καιρός κάπως χαλάρωσα λίγο. 

Εγώ γενικά δεν τρώω τιποτα σε λαχανικό απ' έξω, εκτός από αγγούρι που έχω φάει γιατί έχει φλούδα και το ξεφλουδίζουν. Επίσης έχω φάει ψητά λαχανικά απ' έξω, αφού ψήνονται θεωρώ δεν έχουν θέμα. Στο σπίτι πάλι τα πλένω καλά φρούτα λαχανικά ή αν φάω στη μαμά μου επίσης τα πλένει καλά. Έχει και γατούλα αλλά είναι του σπιτιού εμβολιασμενη και δεν έρχομαι φυσικά σε επαφή με τα κακα της. Επίσης από τυριά τρώω φέτα, γκούντα, κεφαλοτύρι, πίτσα έχω φάει κι απ' έξω, τώρα για κρέατα θα φάω απ' έξω αλλά τσεκαρω να είναι καλά ψημένα. Παγωτό επίσης τρώω. Εσείς πώς λειτουργείτε γενικά σ' αυτό το κομμάτι; 

Εμένα με αγχώνει πάρα πολύ κορίτσια το τοξόπλασμα, από έξω δε παίρνω τίποτα, αλλά και μέσα που τα πλένω και τα τρίβω καλά με νερό και ξύδι πάλι δε μου φεύγει το άγχος γιατί έχω διαβάσει, δεν ξέρω αν ισχύει , οτι και πάλι μπορεί να μείνει,μόνο το ΄ψησιμο είναι το σ΄ίγουρο. Πιο επικίνδυνα είναι τα του εδάφους φρούτα λαχανικά, αλλά εγώ φοβάμαι πχ κ τα ροδάκινα(κ αν έπεσαν κάτω στο χώμα καθως τα μάζευαν?και αν το ένα κ αν το άλλο, υστερία δλδ!!) Μερικές φορές ξεφλουδίζω τα φρούτα ροδακινα νεκταρίνια τρώω κυρίως κ πεπόνια τελευαταία και ντομάτες και αγγούρια. Αλλά ρε κορίτσια όταν πάμε σε ταβέρνες και βλ΄έπω στα διπλανά τραπέζια τις σαλατάρες που παίρνουν αχ πόσο τα λιγουρεύομαι και πόσο μου λείπουν!!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η larcrf είπε:

Εμένα με αγχώνει πάρα πολύ κορίτσια το τοξόπλασμα, από έξω δε παίρνω τίποτα, αλλά και μέσα που τα πλένω και τα τρίβω καλά με νερό και ξύδι πάλι δε μου φεύγει το άγχος γιατί έχω διαβάσει, δεν ξέρω αν ισχύει , οτι και πάλι μπορεί να μείνει,μόνο το ΄ψησιμο είναι το σ΄ίγουρο. Πιο επικίνδυνα είναι τα του εδάφους φρούτα λαχανικά, αλλά εγώ φοβάμαι πχ κ τα ροδάκινα(κ αν έπεσαν κάτω στο χώμα καθως τα μάζευαν?και αν το ένα κ αν το άλλο, υστερία δλδ!!) Μερικές φορές ξεφλουδίζω τα φρούτα ροδακινα νεκταρίνια τρώω κυρίως κ πεπόνια τελευαταία και ντομάτες και αγγούρια. Αλλά ρε κορίτσια όταν πάμε σε ταβέρνες και βλ΄έπω στα διπλανά τραπέζια τις σαλατάρες που παίρνουν αχ πόσο τα λιγουρεύομαι και πόσο μου λείπουν!!

Κι εγώ ξεφλουδιζω ροδάκινα και κάποιες φορές και ντομάτες 😅 αλλά νομίζω υπερβολή δεν ξέρω. Καλό πλύσιμο θέλουν κι αν είναι ψητά τότε δεν έχουν θέμα! Μαρούλι πχ έχω φάει φουλ αλλά μόνο στο σπίτι που ξέρω ότι έχει πλυθεί καλά. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κι εγώ ξεφλουδιζω ροδάκινα και κάποιες φορές και ντομάτες 😅 αλλά νομίζω υπερβολή δεν ξέρω. Καλό πλύσιμο θέλουν κι αν είναι ψητά τότε δεν έχουν θέμα! Μαρούλι πχ έχω φάει φουλ αλλά μόνο στο σπίτι που ξέρω ότι έχει πλυθεί καλά. 

Εμένα πάντως η διατροφολόγος μου μου είχε πει ότι χωριάτικη μπορώ να φάω έξω τώρα αν ισχύει δεν ξέρω τη γιατρό μου δεν την ρώτησα 

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η larcrf είπε:

Καλημέρα κορίτσια, χθες κάναμε και εμείς β επιπέδου πάει και αυτό, όλα καλά μας είπε ανατομικά είναι και τα δυο κοριτσάκια, τα είδαμε πάλι και ήταν ωραία ειδικά όταν βάζει το 3d!!!!Από θέμα αμνιακού υγρού έχουν και τα δυο μια χαρά, στο βάρος παραμένει η απόκλιση 15% διαφορά μεταξύ τους, το ένα 414 γρ το άλλο 352 γρ, είναι αποδεκτή η απόκλιση εντός επιτρεπόμενων ορίων λέει αλλά το παρακολουθούμε ακόμα στενά μη ξεφύγει και αυτό με αγχώνει ακόμα πάρα πολύ.Περιμένω πως και πως κάθε φορά το επόμενο ραντεβού με εμβρυολόγο. Από φούσκωμα καλά πάω, έχω πάρει 8-9κιλά ευτυχώς δεν φαίνονται πέρα από την τεράστια κοιλιά, οι κινήσεις ειδικά όταν είμαι ξάπλα πολύ δύσκολα, δε μπορώ να φανταστώ πως θα μαι μετά χαχα!!

Καλημερααα..Μια χαρά όλα καλααα... κλείσατε επόμενο ραντεβού με εμβρυολογο?

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Εμένα στην εξέταση αντισωμάτων για τοξόπλασμα μου βγήκε ότι έχω αντισώματα..δλδ το χω περάσει.. 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η giotoulini είπε:

Εμένα στην εξέταση αντισωμάτων για τοξόπλασμα μου βγήκε ότι έχω αντισώματα..δλδ το χω περάσει.. 

Και τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Επηρεάζει κάπου; 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Εμένα πάντως η διατροφολόγος μου μου είχε πει ότι χωριάτικη μπορώ να φάω έξω τώρα αν ισχύει δεν ξέρω τη γιατρό μου δεν την ρώτησα 

Α κάνεις διατροφή για το διαβήτη ε; Γλυκά δε σε αφήνει καθόλου; Πάντως κι εγώ δεν έχω πολλή όρεξη για γλυκά μόνο για κανένα παγωτό και πάλι όταν το έχω μπροστά μου. 

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η giotoulini είπε:

Καλημερααα..Μια χαρά όλα καλααα... κλείσατε επόμενο ραντεβού με εμβρυολογο?

Ναι,ναι σε 9 μέρες θα μας ξανά δεί!!

στις πριν 16 λεπτά, ο/η giotoulini είπε:

Νομίζω είσαι τυχερή και θεωρητικά δε θα χεις θέμα αφο΄ύ το χεις περάσει ήδη, μικρότερη πιθανότητα να μη το αντιμετωπίσει ο οργανισμός σου και τα αντισώματα και να το εξουδετερώσουν άμεσα; Τι σου χει πει ο γιατρός σου1

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Και τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Επηρεάζει κάπου; 

Μ είπε ότι δεν χρειάζεται να μουρλενομαι με το πλύσιμο γτ έχω αντισώματα.. έχω αντισώματα γτ το έχω περάσει..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η larcrf είπε:

Ναι,ναι σε 9 μέρες θα μας ξανά δεί!!

Νομίζω είσαι τυχερή και θεωρητικά δε θα χεις θέμα αφο΄ύ το χεις περάσει ήδη, μικρότερη πιθανότητα να μη το αντιμετωπίσει ο οργανισμός σου και τα αντισώματα και να το εξουδετερώσουν άμεσα; Τι σου χει πει ο γιατρός σου1

Ναι δεν έχω θέμα τρώω έξω σαλάτες κανονικά..Μ πΕ ότι δεν έχω προβλημα στο να προσέχω με τις σαλάτες..ένα άλλο δεν έχω αντισώματα που είναι από τα παιδιά..δε θυμάμαι πως το λένε..

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Α κάνεις διατροφή για το διαβήτη ε; Γλυκά δε σε αφήνει καθόλου; Πάντως κι εγώ δεν έχω πολλή όρεξη για γλυκά μόνο για κανένα παγωτό και πάλι όταν το έχω μπροστά μου. 

Να σου πω την αλήθεια δεν προσέχω πολύ ειδικά όσο στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλά οι τιμές μου είναι πολύ καλές μέχρι στιγμής και βλακεία να φάω δεν θα μου ανέβει η θα φτάσει στο όριο οπότε ελπίζω να το περάσω ελαφριά αυτή τη φορά  και να μη κάνω ινσουλίνη βέβαια μετά τις 27 εβδομάδες δυσκολεύουν τα πράγματα

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Μ είπε ότι δεν χρειάζεται να μουρλενομαι με το πλύσιμο γτ έχω αντισώματα.. έχω αντισώματα γτ το έχω περάσει..

Μια χαρά αυτό θα ήταν πολύ θετικό αν είχα και γω είπε η γιατρός μου αλλά δεν 😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται πιο χαλαρή, τις καθημερινές θέλοντας και μη πηγαίνω στη δουλειά, αλλά επιστρέφοντας δεν θέλω να κάνω τπτ! Ήδη οι 8 ώρες σε μια καρέκλα μου προκαλούν άγχος. Ο σύζυγος αν δεν του πω δεν κάνει.. λες και δεν ζούσε 16 χρόνια μόνος του.. τεσπα.. λίγο λίγο έχει αρχίσει να συγκινείται κάπως.. πιάτα δεν πλένει για κανένα λόγο.. αν δεν τα αφήσω εγώ επίτηδες τρις μέρες άπλυτα δεν συγκινείται.. οπότε δεν το κάνω, γιατί δεν μπορώ να υπάρχουν πιάτα στο νεροχύτη τόσες μέρες. Σκούπα, σφουγγάρισμα θα βάλει όταν κι εκεί βλέπει ότι εγώ δεν συγκινούμαι.. αλλά πρέπει να πιάσουμε αράχνες για να το κάνει.. μόνο το πλυντήριο όταν βάζω, παίρνει τη λεκάνη και απλώνει τα ρούχα μετά από 5 ώρες που έχω βγάλει το πλυντήριο και η λεκάνη είναι στο διάδρομο με τις ώρες.. γενικά αν δεν πω, δεν συγκινείται.. Θα μάθει όμως.. κάτσε να πάνε όλα καλά! και θα του μπει το αυγό στον κώλο κάποια στιγμή.  Ναι βρε συ, κι εγώ κάπως έτσι είμαι..  αν είναι κάτι να κάνω, το κάνω.. πλένω τα πιάτα στο νεροχύτη, γενικά κοιτάω να μην μαζεύονται πολλά για να μην είμαι πολύ ώρα ορθοστασία σε ένα σημείο, τώρα το ΣΚ μπορεί να κάνω κανένα εύκολο φαγητό, θα βάλω πλυντήριο. Αλλά μέχρι εκεί.. γενικά το νοικοκυριό έχει παραμεληθεί, χώρια που έχουν μείνει και όλα στη μέση από τακτοποίηση. Τέτοια εποχή είχα πάει ήδη κουβέρτες - παπλώματα στο καθαριστήριο και τα χαλιά είχαν πληθεί. Τώρα είναι όλα χωμένα σε ένα δωμάτιο άνω κάτω.. με δικά μου ρούχα που τα άφησα στη μέση γιατί δεν πρόλαβα να τα βάλω σε κούτες. Γενικά το σπίτι στα πίσω δωμάτια ένα βομβαρδισμένο τοπίο.. Δεν μιλάω για το σίδερο.. που τα ρούχα μαζεύονται στήβα και εννοείται δεν υπάρχει περίπτωση να τα σιδερώσω.. δεν ξέρω τι θα γίνει και με αυτό το θέμα. Χώρια που δεν κάνει να είμαι στη ζέστη και εμείς το σπίτι μας βράζει, δεν υπάρχει κλιματιστικό.. οπότε με το που θα κουνηθείς γίνεσαι μούσκεμα..  πφ! τεσπα!!! Θα την παλέψουμε.. λίγο βιβλία, λίγο Netflix, λίγο κινητό όταν λείπει ο σύζυγος από το σπίτι.. 😅 
    • Κορίτσι μου δεν μας ενδιαφέρει τόσο η ποσότητα όσο η ποιότητα!!! Κ εγώ είχα βγάλει 19 αλλά λόγω πολυκυστικων τα πιο πολλά ήταν τζουφια!!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά τη Πέμπτη θα περιμένουμε νέα σου 🙏 Γέλασα τόσο με το σχόλιο της @melitiniღ 😅😅😅 Πες στον σύντροφο "αγάπη μου καιρός να θυμηθείς την εφηβεία σου" θα το πάρει το μήνυμα 😉
    • Κορίτσι μου αν αρχίσεις να βλέπεις τι τρώμε, τι αναπνέουμε κ γνκ πόσο επιβλαβή είναι τα πάντα στη ζωή μας θα σε πιάσει τρελά!!! Είναι πολύ λογικό να κάνει έτσι ο σύζυγος αλλά κάπου να ηρεμήσει. Πες ότι κ εσύ κ ο σύζυγος πετάτε τα κινητά για 9 μήνες, τι θα κάνει με το ρουτερ κ το κινητό του γείτονα ή τη κεραία πιο πέρα???? Να σε πάρει να ζήσετε σε σπηλιά, δεν γίνεται! Απλά σαν συμβουλή όταν δεν το χρησιμοποιείς να μην είσαι με ανοιχτό το ίντερνετ, έστω κάτι να γλιτώνεις 😉   Άννα μου κ πολύ καλά θα κάνετε!!! Πάτε τις διακοπουλες σας, καλοκαιράκι κ θάλασσα κ που ξέρεις μπορεί να σας κάνει την έκπληξη ένα μωράκι, τόσα έχουμε δει εδώ μέσα!!!! Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα τα καταφέρετε 🥰 Εμείς κορίτσια είχαμε κλείσει Ιόνιο αλλά με το που μάθαμε για προηγούμενη εγκυμοσύνη το ακύρωσαμε κ τώρα πάλι δεν θα πάμε πουθενά αφού είμαι ξάπλα αλλά χαλάλι!!! Κάντε βουτιές κ για μένα 😊
    • Σ ευχαριστω πολυ για τη στηριξη!! Ναι λιγα κ καλα κ εμεις μονο χαπια! 
    • Πέμπτη λογικά! Θα δειξει αυριο ο υπερχηχος! Αχ μακαρι να πανε ολα καλα!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...