Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εντάξει δε λέμε να το έχεις πάνω στην κοιλιά σου αλλά έλεος με τις υπερβολές. Τα προηγμένα κινητά εκπέμπουν λιγότερη ακτινοβολία απ' ότι τα παλαιότερα. Ψυχραιμία... Κι εγώ επειδή δε δούλευα σχεδόν όλη μέρα στο κινητό έψαχνα και για πράγματα για την μπουμπού. 
    • Προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται πιο χαλαρή, τις καθημερινές θέλοντας και μη πηγαίνω στη δουλειά, αλλά επιστρέφοντας δεν θέλω να κάνω τπτ! Ήδη οι 8 ώρες σε μια καρέκλα μου προκαλούν άγχος. Ο σύζυγος αν δεν του πω δεν κάνει.. λες και δεν ζούσε 16 χρόνια μόνος του.. τεσπα.. λίγο λίγο έχει αρχίσει να συγκινείται κάπως.. πιάτα δεν πλένει για κανένα λόγο.. αν δεν τα αφήσω εγώ επίτηδες τρις μέρες άπλυτα δεν συγκινείται.. οπότε δεν το κάνω, γιατί δεν μπορώ να υπάρχουν πιάτα στο νεροχύτη τόσες μέρες. Σκούπα, σφουγγάρισμα θα βάλει όταν κι εκεί βλέπει ότι εγώ δεν συγκινούμαι.. αλλά πρέπει να πιάσουμε αράχνες για να το κάνει.. μόνο το πλυντήριο όταν βάζω, παίρνει τη λεκάνη και απλώνει τα ρούχα μετά από 5 ώρες που έχω βγάλει το πλυντήριο και η λεκάνη είναι στο διάδρομο με τις ώρες.. γενικά αν δεν πω, δεν συγκινείται.. Θα μάθει όμως.. κάτσε να πάνε όλα καλά! και θα του μπει το αυγό στον κώλο κάποια στιγμή.  Ναι βρε συ, κι εγώ κάπως έτσι είμαι..  αν είναι κάτι να κάνω, το κάνω.. πλένω τα πιάτα στο νεροχύτη, γενικά κοιτάω να μην μαζεύονται πολλά για να μην είμαι πολύ ώρα ορθοστασία σε ένα σημείο, τώρα το ΣΚ μπορεί να κάνω κανένα εύκολο φαγητό, θα βάλω πλυντήριο. Αλλά μέχρι εκεί.. γενικά το νοικοκυριό έχει παραμεληθεί, χώρια που έχουν μείνει και όλα στη μέση από τακτοποίηση. Τέτοια εποχή είχα πάει ήδη κουβέρτες - παπλώματα στο καθαριστήριο και τα χαλιά είχαν πληθεί. Τώρα είναι όλα χωμένα σε ένα δωμάτιο άνω κάτω.. με δικά μου ρούχα που τα άφησα στη μέση γιατί δεν πρόλαβα να τα βάλω σε κούτες. Γενικά το σπίτι στα πίσω δωμάτια ένα βομβαρδισμένο τοπίο.. Δεν μιλάω για το σίδερο.. που τα ρούχα μαζεύονται στήβα και εννοείται δεν υπάρχει περίπτωση να τα σιδερώσω.. δεν ξέρω τι θα γίνει και με αυτό το θέμα. Χώρια που δεν κάνει να είμαι στη ζέστη και εμείς το σπίτι μας βράζει, δεν υπάρχει κλιματιστικό.. οπότε με το που θα κουνηθείς γίνεσαι μούσκεμα..  πφ! τεσπα!!! Θα την παλέψουμε.. λίγο βιβλία, λίγο Netflix, λίγο κινητό όταν λείπει ο σύζυγος από το σπίτι.. 😅 
    • Κορίτσι μου δεν μας ενδιαφέρει τόσο η ποσότητα όσο η ποιότητα!!! Κ εγώ είχα βγάλει 19 αλλά λόγω πολυκυστικων τα πιο πολλά ήταν τζουφια!!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά τη Πέμπτη θα περιμένουμε νέα σου 🙏 Γέλασα τόσο με το σχόλιο της @melitiniღ 😅😅😅 Πες στον σύντροφο "αγάπη μου καιρός να θυμηθείς την εφηβεία σου" θα το πάρει το μήνυμα 😉
    • Κορίτσι μου αν αρχίσεις να βλέπεις τι τρώμε, τι αναπνέουμε κ γνκ πόσο επιβλαβή είναι τα πάντα στη ζωή μας θα σε πιάσει τρελά!!! Είναι πολύ λογικό να κάνει έτσι ο σύζυγος αλλά κάπου να ηρεμήσει. Πες ότι κ εσύ κ ο σύζυγος πετάτε τα κινητά για 9 μήνες, τι θα κάνει με το ρουτερ κ το κινητό του γείτονα ή τη κεραία πιο πέρα???? Να σε πάρει να ζήσετε σε σπηλιά, δεν γίνεται! Απλά σαν συμβουλή όταν δεν το χρησιμοποιείς να μην είσαι με ανοιχτό το ίντερνετ, έστω κάτι να γλιτώνεις 😉   Άννα μου κ πολύ καλά θα κάνετε!!! Πάτε τις διακοπουλες σας, καλοκαιράκι κ θάλασσα κ που ξέρεις μπορεί να σας κάνει την έκπληξη ένα μωράκι, τόσα έχουμε δει εδώ μέσα!!!! Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα τα καταφέρετε 🥰 Εμείς κορίτσια είχαμε κλείσει Ιόνιο αλλά με το που μάθαμε για προηγούμενη εγκυμοσύνη το ακύρωσαμε κ τώρα πάλι δεν θα πάμε πουθενά αφού είμαι ξάπλα αλλά χαλάλι!!! Κάντε βουτιές κ για μένα 😊
    • Σ ευχαριστω πολυ για τη στηριξη!! Ναι λιγα κ καλα κ εμεις μονο χαπια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...