Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η sasaki_g είπε:

Αχ κορίτσια κ εγω με τη ζέστη δε παλεύω καθόλου,  ασε που τη νιώθω τριπλά απ οτι στα φυσιολογικά μου! Παντού με μια  βεντάλια είμαι κ ας έχει κλιματισμό.. τώρα πετάχτηκα στο σούπερ για δέκα λεπτά να παρω 2 πράγματα και γυρισα κατακοπη.

Αχ σε καταλαβαίνω απόλυτα κορίτσι μου!! Υπομονή δε μπορούμε να κάνουμε κ αλλιώς 

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Αχ και γω πεθαίνω με το παραμικρό κουράζομαι με πονάει η μέση μου και σαν μη φτάνουν αυτά σήμερα νόμιζα όταν θα κατουρηθω πάνω μου σαν κάτι να με παταει 🤦

Άσε κορίτσι και μένα η μέση είναι στιγμές που ποναει πολύ. Κάποιες φορές έχω και ήπιες κράμπες κοιλια. Και εννοείται κατουριεμαι συνέχεια. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Άσε κορίτσι και μένα η μέση είναι στιγμές που ποναει πολύ. Κάποιες φορές έχω και ήπιες κράμπες κοιλια. Και εννοείται κατουριεμαι συνέχεια. 

Α εντάξει αφού έχουμε τα ίδια δεν ανησυχώ γιατί εμένα μου είπε να μη σηκώνω καθόλου βάρος και καμιά φορά αναγκαστικά τον σηκώνω και φοβάμαι 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η zoepapa είπε:

Κορίτσια τι κάνετε ; Πως είστε όλες; Είχαμε υπερήχους ; Άντε σιγά σιγά να ξεκινάνε και οι β επιπέδου να ηρεμήσουμε 

Καλημέρα! Εγώ έχω Δευτέρα υπέρηχο και μετά β επιπέδου. Πραγματικά να τελειώνει κι αυτό! 

Με ζεστη δεν μπορώ καθόλου περπατάω και αγκομαχαω! Επίσης κάποιες φορές νιώθω την κοιλιά σκληρή και πονάει σαν να είναι το έντερο ή μυϊκό. Το νιώθει καμία αλλη;; 

Δημοσίευση

Καλημέρα! Εγώ σε δύο εβδομάδες! :) άντε να περάσουν κι αυτές :) εγώ προχθές έπιανα ενα μπαλάκι στην κοιλιά μου, να ήταν κεφαλάκι, να ήταν πωπουδάκι ποιος ξέρει :)Και το έπιασε και ο άντρας μου ο οποίος όπως και με τον άλλο μου γιο, κλωτσάει το μωρό συνέχεια, με το που βάζει το χέρι του νέκρα :)αφού πλέον του κάνω μόνο νοήματα χωρίς να μιλήσω μπας και το προλάβει αλλά τίποτα το σπόρι :) 

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Εγώ έχω Δευτέρα υπέρηχο και μετά β επιπέδου. Πραγματικά να τελειώνει κι αυτό! 

Με ζεστη δεν μπορώ καθόλου περπατάω και αγκομαχαω! Επίσης κάποιες φορές νιώθω την κοιλιά σκληρή και πονάει σαν να είναι το έντερο ή μυϊκό. Το νιώθει καμία αλλη;; 

Εγώ νιώθω πόνο εδώ και δύο μέρες κάτω από τα πλευρά αλλά η γιατρός μου είπε ότι είναι μάλλον από το στομάχι η το έντερο. Αν γίνεται σκληρή η κοιλιά σου κοίτα μήπως κανείς συσπάσεις αν κουράζεσαι 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Καλημέρα! Εγώ σε δύο εβδομάδες! :) άντε να περάσουν κι αυτές :) εγώ προχθές έπιανα ενα μπαλάκι στην κοιλιά μου, να ήταν κεφαλάκι, να ήταν πωπουδάκι ποιος ξέρει :)Και το έπιασε και ο άντρας μου ο οποίος όπως και με τον άλλο μου γιο, κλωτσάει το μωρό συνέχεια, με το που βάζει το χέρι του νέκρα :)αφού πλέον του κάνω μόνο νοήματα χωρίς να μιλήσω μπας και το προλάβει αλλά τίποτα το σπόρι :) 

Χαχα ακριβώς λες και καταλαβαίνουν και μόλις βγάλω κινητό για βίντεο ή να έρθει ο άντρας μου τίποτα μετά 😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η zoepapa είπε:

Εγώ νιώθω πόνο εδώ και δύο μέρες κάτω από τα πλευρά αλλά η γιατρός μου είπε ότι είναι μάλλον από το στομάχι η το έντερο. Αν γίνεται σκληρή η κοιλιά σου κοίτα μήπως κανείς συσπάσεις αν κουράζεσαι 

Ναι όταν περπατάω το νιώθω συνήθως. Καλά είναι και το έντερο που δεν είναι στα καλά του. Δεν πίνω και μαγνήσιο δηλαδή θα πιω μόνο αν νιώθω πονάκια ίσως πρέπει να το βάλω πιο εντατικά κι αυτό. 

Κι εσένα κάτω απ' τα πλευρά εντερο-στομαχι θα είναι, λογικό αφού γίνονται τόσα εκεί μέσα! 

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ναι όταν περπατάω το νιώθω συνήθως. Καλά είναι και το έντερο που δεν είναι στα καλά του. Δεν πίνω και μαγνήσιο δηλαδή θα πιω μόνο αν νιώθω πονάκια ίσως πρέπει να το βάλω πιο εντατικά κι αυτό. 

Κι εσένα κάτω απ' τα πλευρά εντερο-στομαχι θα είναι, λογικό αφού γίνονται τόσα εκεί μέσα! 

Να το παίρνεις το μαγνήσιο βοηθάει πολύ στην χαλάρωση και στις συσπάσεις όταν είχα η γιατρός μου έλεγε ξεκουραση το μαγνήσιο και νερό και η αφυδάτωση τώρα το καλοκαίρι ειδικά μπορεί να κάνει συσπάσεις 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

στις πριν 4 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Κορίτσια τι κάνετε ; Πως είστε όλες; Είχαμε υπερήχους ; Άντε σιγά σιγά να ξεκινάνε και οι β επιπέδου να ηρεμήσουμε 

Καλησπερα κορίτσια μου, κάποιες φορές κ μένα είναι σκληρή σε σημεία αλλά θεωρώ πως είναι η θέση του μωρού, δεν έχω πόνο. Για τη ζέστη δεν το συζητώ απάλευτη. Β επιπέδου έχω την άλλη Πέμπτη. Αφήστε τα όμως είμαι να σκάσω!!! Δεν υπάρχει η ατυχία τον τελευταίο καιρό!! Η μάνα μου (57 χρονών) πρέπει να κάνει bupass κ ήταν να γίνει άμεσα εντός 2 εβδομάδων καθώς  έχει βουλωμένες αρτηρίες. Με παίρνει σήμερα το πρωί τηλέφωνο κ μου λέει έπεσα.. Πάμε εφημερεύον νοσοκομείο, συντριπτικό κάταγμα στον ώμο, εισαγωγή κ εγχείρηση. 2 μήνες αποκατάσταση κ απ ότι καταλαβαίνω η καρδιά πάει πίσω. Ήρθε η θεία μου κι έφυγα εγώ να μην είμαι μέσα στις αρρώστιες. Θα σκάσω αλήθεια σας λέω!! 

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλησπερα κορίτσια μου, κάποιες φορές κ μένα είναι σκληρή σε σημεία αλλά θεωρώ πως είναι η θέση του μωρού, δεν έχω πόνο. Για τη ζέστη δεν το συζητώ απάλευτη. Β επιπέδου έχω την άλλη Πέμπτη. Αφήστε τα όμως είμαι να σκάσω!!! Δεν υπάρχει η ατυχία τον τελευταίο καιρό!! Η μάνα μου (57 χρονών) πρέπει να κάνει bupass κ ήταν να γίνει άμεσα εντός 2 εβδομάδων καθώς  έχει βουλωμένες αρτηρίες. Με παίρνει σήμερα το πρωί τηλέφωνο κ μου λέει έπεσα.. Πάμε εφημερεύον νοσοκομείο, συντριπτικό κάταγμα στον ώμο, εισαγωγή κ εγχείρηση. 2 μήνες αποκατάσταση κ απ ότι καταλαβαίνω η καρδιά πάει πίσω. Ήρθε η θεία μου κι έφυγα εγώ να μην είμαι μέσα στις αρρώστιες. Θα σκάσω αλήθεια σας λέω!! 

Έλα ρε συ πφφφφ.... Πραγματικά ατυχία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχει σύντομη ανάρρωση. Είναι οκ που θα πάει πίσω το bypass? Τι σας είπαν. Εσύ όσο μπορείς ψυχραιμία 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Περαστικά σας εύχομαι γρήγορη ανάρρωση ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Περαστικά σας εύχομαι γρήγορη ανάρρωση ❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Έλα ρε συ πφφφφ.... Πραγματικά ατυχία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχει σύντομη ανάρρωση. Είναι οκ που θα πάει πίσω το bypass? Τι σας είπαν. Εσύ όσο μπορείς ψυχραιμία 

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου. Δεν είπαν κάτι. Σήμερα εφημερεύει θα το δουν αύριο οι ορθοπεδικοί αλλά ο ένας γιατρός της είπε είναι ξεκάθαρα για εγχείρηση κ θα μιλήσουν κ με τοὺς καρδιοχειρουργους 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...