Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ααααα εμείς ξεκινήσαμε θεσπέσια επίσης! 2 μέρες στον σταθμό από μία ώρα και κόλλησε ίωση, μαζί με ένα άλλο παιδάκι ακόμα! Ευτυχώς ανέβασε μόνο μία φορά πυρετό, αλλά ο βήχας και η μύξα πήγαν σύννεφο. Τώρα είναι λίγο καλύτερα, αλλά δεν έχει φύγει τελείως. Τον κράτησα σπίτι για 4 μέρες, γιατί δεν ήθελα να κολλήσουν και άλλα παιδάκια και ξεκινήσει το σερί. Τόσο η παιδίατρος όσο και η διευθύντρια στο "σχολείο" μου είπαν ότι γενικώς έτσι θα κυλάει η χρονιά. Η μύξα δηλαδή θα είναι τύπου μόνιμη. Ευτυχώς, δεν κολλήσαμε εμείς. Η αλήθεια είναι ότι με τον γυναικολόγο μου δεν το συζήτησα το ζήτημα του σχολείου, δεν είχα όμως και πολλά περιθώρια να κάνω αλλιώς. Νομίζω πως τα θετικά είναι πιο πολλά από τα αρνητικά, για τον ίδιο και για μένα. Εγώ σκέφτομαι πιο πολύ το μετά τη γέννα (με το καλό) ότι θα μου είναι πολύ δύσκολο να έχω και τα δύο μωρά μόνη μου σπίτι και να πρέπει να αντεπεξέλθω και στις υπόλοιπες υποχρεώσεις που θα έχω από Φλεβάρη, που θα είναι απαιτητικές. Ξέρω πως ξεκινά μια ταλαιπωρία με τις ιώσεις, αλλά και στον ίδιο θα κάνει καλό από πολλές απόψεις να είναι εκτός σπιτιού. 
    • Καλημέρα κορίτσια μου!! Προχθές το ξημέρωμα γεννήθηκε και η δίκη μου μπέμπα. ❤️❤️❤️ Αργήσαμε και ταλαιπωρηθήκαμε πολύ αλλά όλα πήγαν καλά!! Με το καλό να δέχτηκε τα θαυματάκια σας!!! 🙏❤️
    • Όχι ούτε πριν ούτε κατά την διάρκεια 
    • Καλησπέρα κορίτσια! Δε συμμετέχω πολυ γιατί τρέχω αλλα σας διαβάζω οσο προλαβαίνω.. χαίρομαι που ολα πανε καλα για ολες σας!!! ❤️ Θα ηθελα να σας ρωτήσω, όσες έχετε παιδακια σε ηλικία για παιδικό σταθμό αν τα στέλνετε φετος και πως τα πάτε προς το παρόν με ιωσεις? @το χοντρό μπιζέλι αν θυμάμαι καλά θα έστελνες κι εσυ το παιδάκι σου φέτος εε? Πώς πήγε ο Σεπτέμβρης σας? Εγω κορίτσια τον έστειλα μιας και συμφώνησε και ο παιδίατρος και ο γυναικολόγος αλλα στις 2 βδομάδες αρρώστησε και ενω ήταν σχετικά απλή ίωση, ταλαιπωρηθηκαμε αρκετά όλοι..  κ πραγματικά τωρα δεν ξερω τι να κάνω, αν πρεπει να τον σταματήσω ή να τον ξαναστειλω..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...