Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια εγώ είμαι χάλια ξέχασα το Σάββατο να πάρω τα νουπεραλ και χθες το βράδυ όλο ξερνουσα οπότε πήγε χαμένη και η χθεσινή δόση και σήμερα είμαι τεζα διψάω και μόλις πιω νερό το βγάζω 😭

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια πήγαμε γιατρό, όλα καλά με το μικράκι 18 εβδομάδες πια, αλλά ακόμα μια φορά ήταν ήσυχο και στο πλάι πλάτη και δεν είδαμε φύλο 😅 μας γλεντάει κανονικά! Ελπίζω να είναι ήσυχο και όταν γεννηθεί χαχα 

Αχ τέλεια εγώ αύριο έχω ραντεβού με τη γιατρό. Πραγματικά σας κοροϊδεύει με το φύλο η μικρή 😂

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η zoepapa είπε:

Αχ τέλεια εγώ αύριο έχω ραντεβού με τη γιατρό. Πραγματικά σας κοροϊδεύει με το φύλο η μικρή 😂

Ναι ρε συ 😅 με το καλό να το δείτε κι εσείς το μικράκι σας!! Στείλε μας τα νέα. 

Όσο για τον εμετό τι να πω βρε κορίτσι κουράγιο, πότε σου είχαν σταματήσει στην προηγούμενη εγκυμοσύνη; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Ωχχ λες; 😅 Ενώ μας έχουν πει 70% κορίτσι να μας το γυρίσει; Χαχα ό,τι είναι τώρα τι να κάνουμε! Θα ξαναπάω σε 2 βδομάδες στη γιατρό για να μου γράψει και εξετάσεις και β επιπέδου έχω 21/7. Ελπίζω κάτι να φανεί στο επόμενο ραντεβού. 

Εσύ πως είσαι; Πότε έχεις β επιπέδου; 

Χαχαχαχχααχ για να δούμε! :) Στις 17/7 και δεν περνάνε οι μέρες! Άντε να περάσει κι αυτό να ηρεμήσουμε :)  Πάντως πλάκα έχει κι αυτή η "αγωνία" να μην ξέρεις τι είναι και να φαντάζεσαι και τα δύο. Εμείς και στα δύο απ' την αυχενική το ξέραμε. Μας τα έδειξε τα προσόντα του ο επιδειξίας και ο αδερφός του από πίσω ακολουθεί πιστά :) 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η MinaSam είπε:

Χαχαχαχχααχ για να δούμε! :) Στις 17/7 και δεν περνάνε οι μέρες! Άντε να περάσει κι αυτό να ηρεμήσουμε :)  Πάντως πλάκα έχει κι αυτή η "αγωνία" να μην ξέρεις τι είναι και να φαντάζεσαι και τα δύο. Εμείς και στα δύο απ' την αυχενική το ξέραμε. Μας τα έδειξε τα προσόντα του ο επιδειξίας και ο αδερφός του από πίσω ακολουθεί πιστά :) 

Θα πάτε καθόλου διακοπές μέχρι τότε; Να περάσουν πιο εύκολα! 

Έχει όλο το απόγευμα το νιώθω το μικράκι να κάνει ταπ ταπ και το πρωί που το θέλαμε ξύπνιο την έπεφτε 😅 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Θα πάτε καθόλου διακοπές μέχρι τότε; Να περάσουν πιο εύκολα! 

Έχει όλο το απόγευμα το νιώθω το μικράκι να κάνει ταπ ταπ και το πρωί που το θέλαμε ξύπνιο την έπεφτε 😅 

Χαχαχαχα τέτοια είναι λες και το ξέρουν :) Θάλασσα πηγαίνουμε τα Σαββατοκύριακα τα περισσότερα αλλά διακοπές φέτος ένα 5ημερο τον Αύγουστο μόνο γιατί θέλω να πάρω όλη την άδεια μου πριν την άδεια μητρότητας και να σταματήσω νωρίτερα. Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι είμαστε όλα σχεδόν τα απογεύματα έξω και περνάνε οι μέρες, περιμένουμε και τα σκ να φεύγουμε και όλο και κάτι κανονίζουμε. Εσείς?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η MinaSam είπε:

Χαχαχαχα τέτοια είναι λες και το ξέρουν :) Θάλασσα πηγαίνουμε τα Σαββατοκύριακα τα περισσότερα αλλά διακοπές φέτος ένα 5ημερο τον Αύγουστο μόνο γιατί θέλω να πάρω όλη την άδεια μου πριν την άδεια μητρότητας και να σταματήσω νωρίτερα. Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι είμαστε όλα σχεδόν τα απογεύματα έξω και περνάνε οι μέρες, περιμένουμε και τα σκ να φεύγουμε και όλο και κάτι κανονίζουμε. Εσείς?

Τέλεια αφού φεύγετε σαβ/κα! Και εδώ που τα λέμε περνάνε πιο γρήγορα οι μέρες από το χειμώνα. Εμείς θα πάμε τώρα ένα τετραήμερακι και μετά ξανά κάποια στιγμή Ιουλιο-Αυγουστο, να απολαύσω λίγο τελευταίο καλοκαίρι χωρίς μπεμπέ. Του χρόνου ποιος ξέρει τι θα κάνω 😅

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;; πως πάτε με την πίεση σας; εγώ ξεκίνησα μετρήσεις!!!

Εγώ όσες φορές μετράω σπίτι είναι 9 με 5 αν πέσει πιο κάτω νιώθω χάλια 

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;; πως πάτε με την πίεση σας; εγώ ξεκίνησα μετρήσεις!!!

Σήμερα λέω να τη μετρήσω κι εγώ! Εγώ έχω τρελαθεί στον πονοκέφαλο, παίζει να κρυωσα κιόλας γιατί κοιμάμαι με ανοιχτό παράθυρο αλλά έχει ζέστη! Άρχισε και για τα καλά η ζέστη και δεν νιώθω πολύ καλά. 

Δημοσίευση

Η αληθεια ειναι πτι και εγω χαμηλή πιεση εχω καθε φορα που μετριέμαι! 
και στην αυχενική που με ειχαν μετρήσει χαμηλή ειχα. Μου ειχαν πει οτι ειναι σχετικα καλο διοτι αν εχεις υψηλή υπαρχει κίνδυνος για προεκλαμψία!

απλα μου ειπε ο γιατρος να τρωω λιγο αλμυρά! Βεβαια κλίση στα αλμυρά εχω ετσι και αλλιως! 
μ εσεις κοριτσια που ξέσπατε ; Σε αλμυρά η γλυκα; 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Σήμερα λέω να τη μετρήσω κι εγώ! Εγώ έχω τρελαθεί στον πονοκέφαλο, παίζει να κρυωσα κιόλας γιατί κοιμάμαι με ανοιχτό παράθυρο αλλά έχει ζέστη! Άρχισε και για τα καλά η ζέστη και δεν νιώθω πολύ καλά. 

Είναι λογικό το κρυωμα αλλά σπαστικό το καλοκαίρι.. χτες πήγα γιατρό κ μέτρησα κ ήταν 14.5 η μεγάλη κ 7 η μικρή  και λέω ποτε τόσο ψηλή και τώρα κάνω καταγραφή σπίτι.  Από ότι κατάλαβα από 20 βδομάδες και μετά  την μετράνε 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Dimitr.io είπε:

Η αληθεια ειναι πτι και εγω χαμηλή πιεση εχω καθε φορα που μετριέμαι! 
και στην αυχενική που με ειχαν μετρήσει χαμηλή ειχα. Μου ειχαν πει οτι ειναι σχετικα καλο διοτι αν εχεις υψηλή υπαρχει κίνδυνος για προεκλαμψία!

απλα μου ειπε ο γιατρος να τρωω λιγο αλμυρά! Βεβαια κλίση στα αλμυρά εχω ετσι και αλλιως! 
μ εσεις κοριτσια που ξέσπατε ; Σε αλμυρά η γλυκα; 

Εγώ νομίζω και στα 2 γιατί τρώω σαλατα με μπόλικη φέτα αλλά και παγωτινια

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Τινούλα είπε:

Εγώ νομίζω και στα 2 γιατί τρώω σαλατα με μπόλικη φέτα αλλά και παγωτινια

Αχ και γω τρελαίνομαι για τυρί και παγωτό 😂 μια μέρα λιγουρευομουν σκέτο αλάτι 🤷😂 άβυσσος η ψυχή της εγκύου 😂😂

Δημοσίευση

Aχ βρε κορίτσια μπορεί να είναι υπερβολική η ανησυχία μου, δηλαδή μάλλον είναι 😅 αλλά δεν έχω περάσει λίγα για να φτάσω μέχρι εδώ! Είμαι 18+1 σήμερα και υποτίθεται σύμφωνα με τη γιατρό μέχρι 20+ δεν παίζει να νιώθω το μωρό. Εγώ όμως είμαι σίγουρη ότι εδώ και κάποιες μέρες νιώθω πολύ μικρές κινήσεις. Χθες από το απόγευμα και μετά ένιωθα φουλ, σήμερα άντε να ένιωσα πολύ λίγο το πρωί και πάλι δεν είμαι σίγουρη. Και με έχει φάει το άγχος μην έπαθε κάτι. Πείτε μου εσείς οι πιο έμπειρες είναι νορμάλ αυτό; Θα έπρεπε να νιώθω κάθε μέρα το ίδιο παρόλο που είναι ακόμα πολύ μικρές οι κινήσεις; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Σήμερα που τη μέτρησα κι εγώ ήταν 9,5 με 6,5 σχετικά χαμηλή. Πήγες γιατρό όλα καλά;; 

Ναι όλα καλά ευτυχώς βέβαια δεν καθόταν καλά για να τη δούμε αλλά δεν πειράζει στην β επιπέδου τώρα 😂

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Aχ βρε κορίτσια μπορεί να είναι υπερβολική η ανησυχία μου, δηλαδή μάλλον είναι 😅 αλλά δεν έχω περάσει λίγα για να φτάσω μέχρι εδώ! Είμαι 18+1 σήμερα και υποτίθεται σύμφωνα με τη γιατρό μέχρι 20+ δεν παίζει να νιώθω το μωρό. Εγώ όμως είμαι σίγουρη ότι εδώ και κάποιες μέρες νιώθω πολύ μικρές κινήσεις. Χθες από το απόγευμα και μετά ένιωθα φουλ, σήμερα άντε να ένιωσα πολύ λίγο το πρωί και πάλι δεν είμαι σίγουρη. Και με έχει φάει το άγχος μην έπαθε κάτι. Πείτε μου εσείς οι πιο έμπειρες είναι νορμάλ αυτό; Θα έπρεπε να νιώθω κάθε μέρα το ίδιο παρόλο που είναι ακόμα πολύ μικρές οι κινήσεις; 

Κορίτσι μου και μένα τα ίδια μου έλεγε ειδικά στο γιο μου όταν της το είπα ότι το ένιωθα νωρίς μου είπε ότι είναι νωρίς και σήμερα που είπα ότι την νιώθω και λογικό σαν δεύτερη φορά και ξέρω πως είναι μου είπε πάλι ότι είναι νωρίς παραξενεύτηκε 

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κοπέλα μου είναι απόλυτα φυσιολογικά να μην καταλαβαίνεις το μωρό κάθε μέρα τόσο μα τόσο νωρίς! Θέλεις τουλάχιστον 3 εβδομάδες ακόμα για να γίνουν πιο συχνά αντιληπτές οι κινήσεις! Στον γιο μου εγώ σκέψου πρώτη φορά στη 21η-22η εβδομάδα κατάλαβα κύμα ούτε καν κινήσεις! Και πιο μετά εξαρτάται από το βάρος σου, τη θέση του πλακούντα και βέβαια από τη θέση του μωρού γιατί αν είναι στραμμένο προς την πλάτη σου όλες οι κινήσεις του θα είναι προς τα πίσω και δεν θα τις καταλαβαίνεις. Υπομονή και θα περάσουν οι μέρες και δε θα σε αφήνει να αλλάζεις πλευρό :) 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Κοπέλα μου είναι απόλυτα φυσιολογικά να μην καταλαβαίνεις το μωρό κάθε μέρα τόσο μα τόσο νωρίς! Θέλεις τουλάχιστον 3 εβδομάδες ακόμα για να γίνουν πιο συχνά αντιληπτές οι κινήσεις! Στον γιο μου εγώ σκέψου πρώτη φορά στη 21η-22η εβδομάδα κατάλαβα κύμα ούτε καν κινήσεις! Και πιο μετά εξαρτάται από το βάρος σου, τη θέση του πλακούντα και βέβαια από τη θέση του μωρού γιατί αν είναι στραμμένο προς την πλάτη σου όλες οι κινήσεις του θα είναι προς τα πίσω και δεν θα τις καταλαβαίνεις. Υπομονή και θα περάσουν οι μέρες και δε θα σε αφήνει να αλλάζεις πλευρό :) 

Το ξέρω, αυτά προσπαθώ να σκέφτομαι ευχαριστώ είναι ανακουφιστικό να το ακούω!! 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Κορίτσι μου και μένα τα ίδια μου έλεγε ειδικά στο γιο μου όταν της το είπα ότι το ένιωθα νωρίς μου είπε ότι είναι νωρίς και σήμερα που είπα ότι την νιώθω και λογικό σαν δεύτερη φορά και ξέρω πως είναι μου είπε πάλι ότι είναι νωρίς παραξενεύτηκε 

Κι εγώ πιστεύω ότι αυτό που νιώθω είναι το μπεμπε είναι τελείως διαφορετικό από το έντερο. 

στις πριν 17 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Ναι όλα καλά ευτυχώς βέβαια δεν καθόταν καλά για να τη δούμε αλλά δεν πειράζει στην β επιπέδου τώρα 😂

Τέλεια!!! Θα πας κατευθείαν για β επιπέδου; Εμένα μου είπε να ξαναπάω άλλη μια φορά σε δυο βδομάδες 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Επίσης ακόμα είναι πολύ μικρό και μόλις άρχισες να το νιώθεις στην αρχη έτσι είναι δεν σημαίνει ότι θα το νιώθεις συνέχεια μετά από κάποιες εβδομάδες μετράμε τις κινήσεις 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Αχ και γω τρελαίνομαι για τυρί και παγωτό 😂 μια μέρα λιγουρευομουν σκέτο αλάτι 🤷😂 άβυσσος η ψυχή της εγκύου 😂😂

Τυρι και παγωτο μαζι ; Χαχα ωραιος συνδυασμός! Ναι ναι και εγω πολυ αλμυρά βρε κοριτσια! Ολη μερα θελω να τρωω ντοματα με αλατι 😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ 5+6 άκουσα καρδούλα, ήμουν από τις τυχερές! @Kateriniw μόλις ακούσεις τις καρδούλες τους δεν θα το θες το τσιγάρο, τόσος κόπος και αγώνας για να τους στέλνουμε τον καπνό μας κρίμα είναι.. 
    • Κοπέλα μου καλή σου επιτυχία!! Μόλις είδα το μύνημά σου και κοίταξα αυτά που έμειναν σε εμένα, αλλά έληξαν τον Δεκέμβρη δυστυχώς. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ 😔 Πάντως την επιτροπή μην την ακυρώσεις! Κράτα την ημερομηνία που σου έδωσαν. Η απόφαση δεν αργεί να βγει.
    • Η αλήθεια είναι πως θα τα πιάσει...εμένα σήμερα το σκατουλι το κράτησαν μέχρι το απόγευμα οι γονείς μου, γιατί δεν ήμουν καλά. Φοβήθηκα για σκωληκοειδίτιδα, δεν μπορούσα να γυρίσω πλευρό από τον πόνο το ξημέρωμα και τον κράτησαν για να μη με πιάσει μέχρι να πάω να κάνω και τις εξετάσεις. Ευτυχώς όλα καλά και μάλλον ήταν κολικός εντέρου που με έπιανε και φοιτήτρια. Μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία μου τον έφεραν σπίτι και το σκατό το μιλούσα και μου κρατούσε μούτρα, γυρνούσε το κεφάλι από την άλλη πλευρά. Μόνο στη γιαγιά του χαμογελούσε. Και μετά έσπασε, ήρθε στην αγκαλιά μου ξάπλωσε πάνω μου και με χάιδευε! Τον πήγα και στον καθρέφτη και τον έκανα γεια σου και χαιρετούσε! Αλλά είναι μεγάλα σκατουλια🩵🩷🩵
    • Μπράβο σου που βρήκες τη δυναμη άμεσα να ζητήσεις βοήθεια.  Μόνο χαζή δεν είσαι.. δεν είναι εύκολο να ανοίξεις την ψυχή σου . Καταλαβαίνω τους φόβους σου έχασες "τα δεδομένα σου" ήμουν σε ένα στάδιο δημιουργίας οικογένειας κ τώρα μηδενησες κ πρέπει να το πιάσεις απο την αρχή.  Είσαι μικρή όμως κ όλα προλαβαίνεις να τα κάνεις κ άλλον θα γνωρίσεις κ οικογένεια θα κάνεις κ ας φαίνονται ολα βουνό τωρα.Πολύ σωστά μιλάς  μια κακή συμπεριφορά ενός σκ δεν αρκεί να τα τινάξεις όλα στον αέρα. Το είχε αποφασισει καιρό.. έφταιγε η αποσταση; τα θέματα γονιμότητας; οι γονείς του; μεσολάβησε κάτι άλλο ;ποιος ξέρει. Σίγουρα όμως πρέπει να σταματήσεις να αυτομαστηγωνεσαι. Κλείσε κ ένα ραντεβού με το γυναικολόγο σου να είσαι λίγο πιο ήρεμη σχετικά με αυτό. 🩷🩷🩷
    • Τι όμορφη εικόνα είναι αυτή!! Αχ πότε θα δούμε και εμείς διπλές γραμμουλες... Συγχαρητήρια και πάλι κοπέλα μου!! Αύριο ο συζυξ πάει για σπερμοδιαγραμμα.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...