Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια εγώ είμαι χάλια ξέχασα το Σάββατο να πάρω τα νουπεραλ και χθες το βράδυ όλο ξερνουσα οπότε πήγε χαμένη και η χθεσινή δόση και σήμερα είμαι τεζα διψάω και μόλις πιω νερό το βγάζω 😭

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια πήγαμε γιατρό, όλα καλά με το μικράκι 18 εβδομάδες πια, αλλά ακόμα μια φορά ήταν ήσυχο και στο πλάι πλάτη και δεν είδαμε φύλο 😅 μας γλεντάει κανονικά! Ελπίζω να είναι ήσυχο και όταν γεννηθεί χαχα 

Αχ τέλεια εγώ αύριο έχω ραντεβού με τη γιατρό. Πραγματικά σας κοροϊδεύει με το φύλο η μικρή 😂

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η zoepapa είπε:

Αχ τέλεια εγώ αύριο έχω ραντεβού με τη γιατρό. Πραγματικά σας κοροϊδεύει με το φύλο η μικρή 😂

Ναι ρε συ 😅 με το καλό να το δείτε κι εσείς το μικράκι σας!! Στείλε μας τα νέα. 

Όσο για τον εμετό τι να πω βρε κορίτσι κουράγιο, πότε σου είχαν σταματήσει στην προηγούμενη εγκυμοσύνη; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Ωχχ λες; 😅 Ενώ μας έχουν πει 70% κορίτσι να μας το γυρίσει; Χαχα ό,τι είναι τώρα τι να κάνουμε! Θα ξαναπάω σε 2 βδομάδες στη γιατρό για να μου γράψει και εξετάσεις και β επιπέδου έχω 21/7. Ελπίζω κάτι να φανεί στο επόμενο ραντεβού. 

Εσύ πως είσαι; Πότε έχεις β επιπέδου; 

Χαχαχαχχααχ για να δούμε! :) Στις 17/7 και δεν περνάνε οι μέρες! Άντε να περάσει κι αυτό να ηρεμήσουμε :)  Πάντως πλάκα έχει κι αυτή η "αγωνία" να μην ξέρεις τι είναι και να φαντάζεσαι και τα δύο. Εμείς και στα δύο απ' την αυχενική το ξέραμε. Μας τα έδειξε τα προσόντα του ο επιδειξίας και ο αδερφός του από πίσω ακολουθεί πιστά :) 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...