Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Έτσι λέω! Γ αυτό και τόσο χαλαρή. Σήμερα πάλι έκανα δουλειές οπότε από βάρη δεν προσέχω, όμως δεν θα πιω αλκοόλ και πήρα κ το φυλλικό μου! Οπότε μια πρόοδος υπάρχει!
    • Χαχαχαχα τέτοια είναι λες και το ξέρουν  Θάλασσα πηγαίνουμε τα Σαββατοκύριακα τα περισσότερα αλλά διακοπές φέτος ένα 5ημερο τον Αύγουστο μόνο γιατί θέλω να πάρω όλη την άδεια μου πριν την άδεια μητρότητας και να σταματήσω νωρίτερα. Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι είμαστε όλα σχεδόν τα απογεύματα έξω και περνάνε οι μέρες, περιμένουμε και τα σκ να φεύγουμε και όλο και κάτι κανονίζουμε. Εσείς?
    • Νταξει πες ότι δεν το είχες μάθει ακόμα και ξεκινά από σήμερα να προσέχεις λίγο περισσότερο 😊
    • Κουβάλησα κάποια πράγματα όχι τρομερά βαριά αλλά ήταν πολλά , δλδ το έκανα αυτό για πολύ ώρα, πήγαμε σε έναν γάμο χόρευα κ χοροπηδούσα σαν το κατσίκι, ξεχνάω να παίρνω φυλλικο, έχω πιει αλκοόλ κ γενικά δεν προσέχω καθολου
    • @Nerina Κορίτσι μου δεν μπορεί να φταις εσύ για όλα αυτά, μη σε κατηγορείς , απλά σταμάτα αυτές τις σκέψεις δεν ωφελούν..το ξέρω πως πενθείς και αυτό που θα ήσασταν μαζί.. Να θυμάσαι ότι ο τρόπος του θα έπρεπε να είναι πιο ανθρώπινος απέναντι σου.. Θα σε συμβούλευα να πας σε ένα ειδικό ψυχικής υγείας, να κοιτάξεις την υγεία σου, το σώμα σου πέρασε πολλά.. Δώσε του χρόνο και τροφή..καλό είναι που έφαγες έστω και λίγο..αυτό σημαίνει ότι σε φροντίζεις.. Οι ζωές των ανθρώπων αλλάζουν μέσα σε δευτερόλεπτα..Σε καταλαβαίνουμε πολλές εδώ μέσα..όλες χάσαμε κάτι..εγώ προσπαθώ να αποδεχτώ ότι έχω μείνει πίσω στη ζωή μου..έτσι φαίνεται στα μάτια μου??!!! γιατί έτσι νιώθω.. ότι περνάει ο καιρός και όλοι έχουν οικογένεια..εγώ;; και όμως είμαι σίγουρη πως έχουμε ήδη αξία και μόνες (χωρίς σύντροφο ή παιδί). Αλίμονο αν βασιζόμασταν σε αυτά.. δες πόσα έχεις καταφέρει..και θα δεις τη δύναμη που έχεις μέσα σου..μη ανησυχείς τόσο πολύ..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...