Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @ΜαρίαΔημήτρης ακριβώς τ ίδια. Με φαγουριζει ολη η περιοχή γύρω γύρω. Και στην τομη ακριβώς απο οανω εχω σαν γρομπαλακια σε κάνα 2 σημεία. Και μερικές φορες νιωθβ έτσι τσιμπημα σαν μαχαίρια. Αλλα αυτό π μ τη δίνει πιο πολύ είναι π κρέμεται η μισή κοιλια πανω απο την αλλη μιση. Που θα παει? Θα στρωσουμε.
    • Καλησπέρα κορίτσια μου! Και μένα η τομη είναι κόκκινη και σε ορισμένα σημεία νιώθω σαν μικρά καρουμπαλακια και με φαγουριζει πολύ.  Εγώ έχω πάρει μια απλή αναπλαστική avene cicalfate  αλλά πιο πολύ την βάζω για την φαγούρα.  Και εμένα με κλωτσάει συνέχεια εκεί η μπέμπα και με πονάει. Επίσης ακόμα νιώθω αν κουραστω ότι εκεί με τσίμπα ε καρφίτσες. 
    • @Sotiria_94 μπορει να ειναι για καιρο κόκκινη. Επισης μπορει να σε φαγουριζει, να σε τραβαει, να σε ενοχλει ενιοτε οχι μονο πάνω στην τομη αλλα κ γυρω γυρω. Εγω δ βαζω κατι προς τ παρόν. Μ είπε ο γιατρός στις 6 βδομαδες π θα πάω να με δει θα μ προτείνει κ αναπλαστικες. Μπορείς να κάνεις μια έρευνα στα φαρμακεία για αναπλαστικες κ να παρεις μια. Καλό κανει κακο δεν κανει.  
    • Και μένα ακριβώς έτσι η κοιλιά το πρωί ξυπνάω μοντελακι😂😂 το βράδυ γίνομαι κεφτεδάκι😂😂 . Εγώ έχω γιατρό την Τετάρτη νόμιζω η δικιά μας γιατρός παρακολουθεί κάθε δύο βδομάδες οχι ανά μήνα και στο τέλος κάθε εβδομάδα τουλάχιστον σε μένα έτσι κάνει αλλά είμαι και υψηλού κινδύνου 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...