Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Sotiria_94 μπορει να ειναι για καιρο κόκκινη. Επισης μπορει να σε φαγουριζει, να σε τραβαει, να σε ενοχλει ενιοτε οχι μονο πάνω στην τομη αλλα κ γυρω γυρω. Εγω δ βαζω κατι προς τ παρόν. Μ είπε ο γιατρός στις 6 βδομαδες π θα πάω να με δει θα μ προτείνει κ αναπλαστικες. Μπορείς να κάνεις μια έρευνα στα φαρμακεία για αναπλαστικες κ να παρεις μια. Καλό κανει κακο δεν κανει.  
    • Και μένα ακριβώς έτσι η κοιλιά το πρωί ξυπνάω μοντελακι😂😂 το βράδυ γίνομαι κεφτεδάκι😂😂 . Εγώ έχω γιατρό την Τετάρτη νόμιζω η δικιά μας γιατρός παρακολουθεί κάθε δύο βδομάδες οχι ανά μήνα και στο τέλος κάθε εβδομάδα τουλάχιστον σε μένα έτσι κάνει αλλά είμαι και υψηλού κινδύνου 
    • Όχι το τρωω, είναι κομματάκια. Αρκετά καυτερό κ καθόλου νόστιμο αλλά κάνει τρομερή δουλειά!!! Εγώ θα φάω σίγουρα 4 τη μέρα... Έχει στα καταστήματα με ξηρούς καρπούς. Κ επιζαχαρωμένα αν θέλεις. Μασας λίγο, καταπίνεις, νερό να φύγει η κάψα κ σώζεσαι!!! Λογικό είναι, αφού πίνουμε υγρά, τρώμε...
    • Σου εύχομαι ότι καλύτερο!!!! Μπράβο!! Δεν γνωρίζω να σου πω...αλλά δε νομίζω κιόλας.. είπαμε! Ξέρεις πόσες θα κολλάνε?  Κι εγώ έχω 2 βιοχημικες και 1 παλλινδρομη....κρατάω το θετικό ότι μένω εύκολα έγκυος τα άλλα θα τα λύσουμε! Έτσι έλεγχοι προληπτικά καλό κάνουν κακό δεν κάνουν!!!! Εμένα πίνει ο σύντροφος μου βιταμινες γιατί είχε υψηλό dna κ ίσως φταίει αυτό με άριστο βέβαια σπερμοδιαγραμμα..όλα λύνονται θα πω εγω...δε θέλει άγχος..    
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...