Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Και μένα ακριβώς έτσι η κοιλιά το πρωί ξυπνάω μοντελακι😂😂 το βράδυ γίνομαι κεφτεδάκι😂😂 . Εγώ έχω γιατρό την Τετάρτη νόμιζω η δικιά μας γιατρός παρακολουθεί κάθε δύο βδομάδες οχι ανά μήνα και στο τέλος κάθε εβδομάδα τουλάχιστον σε μένα έτσι κάνει αλλά είμαι και υψηλού κινδύνου 
    • Όχι το τρωω, είναι κομματάκια. Αρκετά καυτερό κ καθόλου νόστιμο αλλά κάνει τρομερή δουλειά!!! Εγώ θα φάω σίγουρα 4 τη μέρα... Έχει στα καταστήματα με ξηρούς καρπούς. Κ επιζαχαρωμένα αν θέλεις. Μασας λίγο, καταπίνεις, νερό να φύγει η κάψα κ σώζεσαι!!! Λογικό είναι, αφού πίνουμε υγρά, τρώμε...
    • Σου εύχομαι ότι καλύτερο!!!! Μπράβο!! Δεν γνωρίζω να σου πω...αλλά δε νομίζω κιόλας.. είπαμε! Ξέρεις πόσες θα κολλάνε?  Κι εγώ έχω 2 βιοχημικες και 1 παλλινδρομη....κρατάω το θετικό ότι μένω εύκολα έγκυος τα άλλα θα τα λύσουμε! Έτσι έλεγχοι προληπτικά καλό κάνουν κακό δεν κάνουν!!!! Εμένα πίνει ο σύντροφος μου βιταμινες γιατί είχε υψηλό dna κ ίσως φταίει αυτό με άριστο βέβαια σπερμοδιαγραμμα..όλα λύνονται θα πω εγω...δε θέλει άγχος..    
    • Α τέλεια το παιδικό σπρέι. Όπως και τα παιδικά αντηλιακά 😅 5 είναι πολλές φίλη ελπίζω μη μου πει τίποτα τέτοιο για την επόμενη φορά χαχα Πάντως το κοιλουμπι φουσκώνει πιο πολύ από μεσημέρι και μετά με αποκορύφωμα τι βράδυ. Το πρωί είναι λιγότερο 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...