Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Ναι και μου είπε αν θέλω να το εξετάσω περισσότερο να κάνω λήψη τροφοβλάστης που έχει ένα κίνδυνο βέβαια ή νιπτ που στο σύνδρομο ντάουν έχει μεγάλη ακρίβεια οπότε αυτό θα κάνουμε 

στις πριν 8 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Eγω δυστυχώς 1 στα 342.. μάλλον πάμε για αμνιοπαρακέντηση..

Όλα καλά θα είναι κορίτσια μου!!! Κάντε τις απαραίτητες εξετάσεις για να ηρεμήσετε αλλά όλα θα είναι καλά!!!!! Αν το καλοσκεφτείτε οι πιθανότητες είναι ξεκάθαρα με το μέρος σας!!! @zoepapa οι πιθανότητες να έχει κάτι είναι 0.19% και στη @giotoulini 0.29%...

Δημοσίευση

Κορίτσια πως είστε γενικά; Σε ποια βδομάδα είστε και πότε έχετε γιατρό; 

Εγώ μπαίνοντας στο 2ο τρίμηνο σιγά σιγά βλέπω κάποιο φως στο τούνελ, δεν έχω ναυτίες όπως είχα, ακόμα κουράζομαι εύκολα πάντως. Και τώρα που τα συμπτώματα καλυτερεύουν και μέχρι να νιώσω το μωρό πως θα την παλέψω; 😄 Μήπως να χαλάρωσω λίγο επιτέλους; Στη γιατρό σε δυο βδομάδες περίπου θα πάω πρέπει να κλείσω ραντεβού 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Εγώ μπαίνοντας στο 2ο τρίμηνο σιγά σιγά βλέπω κάποιο φως στο τούνελ, δεν έχω ναυτίες όπως είχα, ακόμα κουράζομαι εύκολα πάντως. Και τώρα που τα συμπτώματα καλυτερεύουν και μέχρι να νιώσω το μωρό πως θα την παλέψω; 😄 Μήπως να χαλάρωσω λίγο επιτέλους; Στη γιατρό σε δυο βδομάδες περίπου θα πάω πρέπει να κλείσω ραντεβού 

Εγώ από ναυτία τα ίδια είμαι ίσως λίγο παραπάνω ενέργεια να έχω . Ραντεβού και γω σε δύο βδομάδες 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Όλα καλά θα είναι κορίτσια μου!!! Κάντε τις απαραίτητες εξετάσεις για να ηρεμήσετε αλλά όλα θα είναι καλά!!!!! Αν το καλοσκεφτείτε οι πιθανότητες είναι ξεκάθαρα με το μέρος σας!!! @zoepapa οι πιθανότητες να έχει κάτι είναι 0.19% και στη @giotoulini 0.29%...

Ναι όλα καλά θα πάνε προσπαθώ να μη τ σκέφτομαι..τέλος τ μήνα θα πάμε να κάνουμε πάλι επανάληψη στην αυχενική...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Εγω αύριο μπαίνω 15εβδομαδα.. είμαι καλύτερα κ εγώ τώρα που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο αλλα τα πρωινά έχω τη ναυτία Μ λίγο...κ εγώ πολύ εύκολα κουράζομαι..βγήκα έξω τ πρωί για ψώνια κ τώρα κάθομαι πόση ώρα καναπέ να συνέλθω για να μαγειρέψω...εγώ πριν από δύο μέρες πήγα στη γιατρό Μ τα μικρά μας ήταν καλά τ ένα τεντωνοταν..τέλος τ μήνα έχω σε έναν άλλο γιατρό που με παρακολουθεί να δούμε αν ξεκίνησε ο συνδρομος υποκλοπής διδημων.. ελπίζω πως όχι.. 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η giotoulini είπε:

Εγω αύριο μπαίνω 15εβδομαδα.. είμαι καλύτερα κ εγώ τώρα που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο αλλα τα πρωινά έχω τη ναυτία Μ λίγο...κ εγώ πολύ εύκολα κουράζομαι..βγήκα έξω τ πρωί για ψώνια κ τώρα κάθομαι πόση ώρα καναπέ να συνέλθω για να μαγειρέψω...εγώ πριν από δύο μέρες πήγα στη γιατρό Μ τα μικρά μας ήταν καλά τ ένα τεντωνοταν..τέλος τ μήνα έχω σε έναν άλλο γιατρό που με παρακολουθεί να δούμε αν ξεκίνησε ο συνδρομος υποκλοπής διδημων.. ελπίζω πως όχι.. 

Κι εγώ φύτεψα κάτι λουλούδια εκατσα. Τώρα είπα να μαγειρέψω με δόσεις το κανω.

Σύνδρομο υποκλοπής; Δηλαδή; Προσωπικά είμαι άσχετη από διδυμακια 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

15+3 εγώ αγαπημένη, νομίζω ότι ξεκινάω να καταλαβαίνω το μικρούλι σιγά σιγά... Από την άλλη λέω νωρίς είναι.. Δεν ξέρω. Από θέμα δυνάμεων είμαι πολύ καλύτερα απλά σήμερα είμαι ένα κινουμενο ερείπιο καθώς εχθές η μέρα ήταν απίστευτα δύσκολη και κουραστική.. 05/06 έχω ραντεβού εγώ.

στις πριν 50 λεπτά, ο/η giotoulini είπε:

Τίποτα δε θα έχει γίνει και μια χαρά θα είναι τα μπουμπουκάκια!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η annie! είπε:

15+3 εγώ αγαπημένη, νομίζω ότι ξεκινάω να καταλαβαίνω το μικρούλι σιγά σιγά... Από την άλλη λέω νωρίς είναι.. Δεν ξέρω. Από θέμα δυνάμεων είμαι πολύ καλύτερα απλά σήμερα είμαι ένα κινουμενο ερείπιο καθώς εχθές η μέρα ήταν απίστευτα δύσκολη και κουραστική.. 05/06 έχω ραντεβού εγώ.

Αχ αλήθεια; Ίσως στη δεύτερη εγκυμοσύνη να το νιώθεις πιο νωρίς ε; Ελπίζω όσο πιο σύντομα γίνεται να το νιώσω κι εγώ. Καταλαβαίνω την κούραση, με το πρόγραμμα κάθε μέρα, εύχομαι να μην κρατήσει πολύ! 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Ναι και μου είπε αν θέλω να το εξετάσω περισσότερο να κάνω λήψη τροφοβλάστης που έχει ένα κίνδυνο βέβαια ή νιπτ που στο σύνδρομο ντάουν έχει μεγάλη ακρίβεια οπότε αυτό θα κάνουμε 

στις πριν 12 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Eγω δυστυχώς 1 στα 342.. μάλλον πάμε για αμνιοπαρακέντηση..

Κορίτσια μου πολύ καλή επιτυχία αν αποφασίσετε για τις επιπλέον εξετάσεις σας!! Εύχομαι να πανε όλα καλά!! θετική σκέψη και λιγάκι υπομονή ακόμα ❤️

@zoepapaτο νιπτ το έκανα και εγώ και στις 2 εγκυμοσύνες μου, και μου έχουν πει κ μένα ότι ειδικά για down η εγκυρότητα φτάνει πολύ υψηλά ποσοστά..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Αχ αλήθεια; Ίσως στη δεύτερη εγκυμοσύνη να το νιώθεις πιο νωρίς ε; Ελπίζω όσο πιο σύντομα γίνεται να το νιώσω κι εγώ. Καταλαβαίνω την κούραση, με το πρόγραμμα κάθε μέρα, εύχομαι να μην κρατήσει πολύ! 

Δεν είμαι σίγουρη βέβαια, ώρες ώρες κάτι νιώθω. Ε σιγά σιγά θα ξεκινήσει σίγουρα!! Μέχρι 21/06 θα ζοριστώ αλλά μετά χαλαρώνω πολύ 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Τίποτα δε θα έχει γίνει και μια χαρά θα είναι τα μπουμπουκάκια!!!!

Αχ και γω το πρώτο μου τόσο το κατάλαβα ακριβώς 15+3

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Pamelia είπε:

Κορίτσια μου πολύ καλή επιτυχία αν αποφασίσετε για τις επιπλέον εξετάσεις σας!! Εύχομαι να πανε όλα καλά!! θετική σκέψη και λιγάκι υπομονή ακόμα ❤️

@zoepapaτο νιπτ το έκανα και εγώ και στις 2 εγκυμοσύνες μου, και μου έχουν πει κ μένα ότι ειδικά για down η εγκυρότητα φτάνει πολύ υψηλά ποσοστά..

Ναι ναι και γω είχα κάνει και στην πρώτη εγκυμοσύνη τότε είχα ευρήματα για σύνδρομα στην β επιπέδου ευτυχώς και τότε όλα ήταν καλά 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Εγώ ν ρωτήσω κάτι εμένα ο εμβρυολογος με βρήκε παραπάνω από όσο είμαι βάση περιόδου και μου άλλαξε την πητ τώρα εγώ μετράω βάση περιόδου η βάση αυχενικής;

Νομίζω όσο σου είπε γιατί ουσιαστικά μέτρησε το έμβρυο και το έβγαλε ακριβώς. Κι εμένα λίγο πιο νωρίς μου έβγαλε Πητ. 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Ναι ναι και γω είχα κάνει και στην πρώτη εγκυμοσύνη τότε είχα ευρήματα για σύνδρομα στην β επιπέδου ευτυχώς και τότε όλα ήταν καλά 

Ενώ η αυχενική ήταν οκ με λιγότερες πιθανότητες απ' ότι τώρα; 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ενώ η αυχενική ήταν οκ με λιγότερες πιθανότητες απ' ότι τώρα; 

Ναι η αυχενική μου ήταν όλα καλά και στη β επιπέδου είχαμε βρει υπερηχογενες έντερο και υδρονεφρωση εν τέλει όλα ήταν καλά απλά έχει θέμα με τα νεφρά και το ένα δεν λειτουργεί 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Νομίζω όσο σου είπε γιατί ουσιαστικά μέτρησε το έμβρυο και το έβγαλε ακριβώς. Κι εμένα λίγο πιο νωρίς μου έβγαλε Πητ. 

Ααα άρα αντί για 12+6 βάση περιόδου είμαι 13+3

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Ναι η αυχενική μου ήταν όλα καλά και στη β επιπέδου είχαμε βρει υπερηχογενες έντερο και υδρονεφρωση εν τέλει όλα ήταν καλά απλά έχει θέμα με τα νεφρά και το ένα δεν λειτουργεί 

Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά! Πάντως ακόμα και με καλή αυχενική, στη β επιπέδου πάλι κάτι μπορεί να βρουν πφφ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α! Και δεν πήρε μόνο βιταμίνες. Έκανε και κάποιες ενέσεις για ένα διάστημα. Όχι καθημερινές, μια τον μηνα; καπως ετσι... Αν θέλεις, την ρωτάω. Και τακτικες εξετάσεις για να δουν αν υπήρξε βελτίωση. 
    • Κορίτσι μου, καταλαβαίνω ότι το σοκ είναι μεγάλο. Ο ουρολογος θα σας καθοδηγήσει σίγουρα. Αν είσαι Αθήνα, σε ποιον σας παρεπεμψε; υπάρχουν 2-3 εξειδικευμενοι, από τους οποίους όλοι λίγο πολυ έχουμε περάσει. Εμείς δεν είχαμε θέμα με το σπέρμα. Είχε όμως πολύ καλός μου φίλος. Η κοπέλα του 31-32 χρόνων τότε που προσπαθούσαν, με υψηλη ΑΜΗ και κανενα προβλημα, προσπαθουσαν συστηματικα πανω απο χρονο. Τελικα ανακαλυψαν πρόβλημα στο σπέρμα, λίγα και "τεμπελικα" σπερματοζωαρια...κάπως έτσι μου το είχε πει. Μην τα πολυλογώ, πήρε βιταμίνες ένα εξάμηνο, βελτιώθηκε κάπως η κατασταση, αλλά δεν απέφυγαν την εξωσωματικη. Και τελικά, με μικρογονιμοποιηση, όπου επιλέγουν οι εμβρυολογοι ένα ένα τα σπερματοζωαρια που γονιμοποιουν τα ωαρια, κατάφεραν να αποκτήσουν δίδυμα αγόρια με την πρώτη ετ! Μην απογοητευεσαι. Εφόσον υπάρχουν σπερματοζωαρια, έστω κ λίγα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα τα καταφέρετε. 
    • Καλησπέρα κορίτσια,πήγαμε και κάναμε υπέρηχο ισχιων σήμερα και το ποδαράκι μας έφτιαξε. Ταλαιπωρηθηκε όμως η μικρήμε την ζέστη  και έχουμε πολύ γκρίνια. 
    • Την ερχομενη Τρίτη γιατι σήμερα δούλευε το απογεύμα.Θα δούμε τι θα μας πει, ελπιζω να βρεθεί λύση και κατι να γινει..
    • Είναι πολύ θετικό που απο την πλευρά σου είναι ολα καλά!!! Καλά έκανε κ σας παρέπεμψε σε εξειδικευμένο γτ δεν είναι για απλούς ουρολόγους τετοια θέματα. Πότε έχετε ραντεβού?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...