Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Μπράβο αγάπη μου τέλεια!! Φίλη πότε δε θα ηρεμήσεις δε θέλω να σε στεναχωρήσω… Από τη στιγμή που γίνεσαι μανούλα για κάτι ανησυχείς… 

είμαι σίγουρη γι' αυτό! Οι μέρες ξεγνοιασιάς έχουν φύγει προ πολλού 😆 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Επίσης να ρωτήσω γιατί έχω μπερδευτεί! Πότε ξεκινάει το 2ο τρίμηνο; Όταν είμαστε 13+1; Δηλαδή αρχές της 14ης; ή Όταν είμαστε 14, αλλά υποτίθεται 14+1 δεν μπαίνουμε στην 15η; 

Μέχρι 13 και 6 είμαστε πρώτο τρίμηνο.. 14 και 1 είμαστε  δεύτερο και πανηγυριζουμε  :)

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Eir_ma είπε:

Ναι νομίζω ο υπερθυρεοειδισμός το κάνει αυτό. Αλλά γενικά είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης μην ανησυχείς. Εγώ ανησυχώ γιατί με είχε πιάσει πριν μείνω έγκυος και απλά συνεχίζει.... Και με πιάνει κάθε μέρα....

Αν πας κορίτσι μου πες μου τι θα σου πει κι εσένα ο γιατρός. 

Χασιμοτο έχω εγώ δεν μου το έχει γυρίσει μέχρι στιγμής σε υπο και μου είπε η γιατρός μου στην εγκυμοσύνη δύσκολα γίνεται υπέρ . Καλά και γω τα είχα πριν την εγκυμοσύνη όχι τόσο έντονα και δεν έδινα σημασία αλλά με την εγκυμοσύνη τρόμαξα 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Πήγα αγάπη, όλα καλά! 12+1 σήμερα μεγαλώνει, άντε να γίνει κι η αυχενική το πρώτο μαξιλαράκι! Μιλάμε χθες από το άγχος μου δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Πότε θα ηρεμήσουμε επιτέλους χαχαχα

Αχ τέλεια μεγαλώνει το μπεμπε

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η annie! είπε:

Μπράβο αγάπη μου τέλεια!! Φίλη πότε δε θα ηρεμήσεις δε θέλω να σε στεναχωρήσω… Από τη στιγμή που γίνεσαι μανούλα για κάτι ανησυχείς… 

Αχ πραγματικά πόσο σωστό αυτό στην αρχή για αυτές τις δύο ροζ γραμμές , μετά για να είναι μέσα στη μήτρα ,μετά αν μεγαλώνει σωστά να πάνε όλες οι εξετάσεις καλές να γεννηθεί και να είναι καλά και παίρνει βάρος τρώει σωστά χίλια δυο που όσο μεγαλώνουν νομίζω μεγαλώνουν και οι έγνοιες μας 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Επίσης να ρωτήσω γιατί έχω μπερδευτεί! Πότε ξεκινάει το 2ο τρίμηνο; Όταν είμαστε 13+1; Δηλαδή αρχές της 14ης; ή Όταν είμαστε 14, αλλά υποτίθεται 14+1 δεν μπαίνουμε στην 15η; 

Απ ότι έχω καταλάβει 14+

στις πριν 25 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Αχ πραγματικά πόσο σωστό αυτό στην αρχή για αυτές τις δύο ροζ γραμμές , μετά για να είναι μέσα στη μήτρα ,μετά αν μεγαλώνει σωστά να πάνε όλες οι εξετάσεις καλές να γεννηθεί και να είναι καλά και παίρνει βάρος τρώει σωστά χίλια δυο που όσο μεγαλώνουν νομίζω μεγαλώνουν και οι έγνοιες μας 

Να γίνουν σωστοί άνθρωποι με καλή συμπεριφορά, σωστές αξίες κλπ… Άσε…

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Pamelia είπε:

καλημέρα κορίτσι μου! είναι 37 και στις 13 εβδομάδες τώρα... έχω ήδη μια κόρη 3.5 χρόνων! Για τα χρήματα εννοείται το καταλαβαίνω απόλυτα! και μάλιστα εγώ απορώ πως τα βγάζουμε πέρα με το που βγαίνουμε σε άδεια?? αποτι έχω καταλάβει (και μιλάω για μισθωτή εργασία) δικαιούμαστε μόνο 1 μήνα και μετά τι???? την κόρη μου την έκανα στο εξωτερικό ήμουν Αγγλία τότε οπότε όλα είναι για μένα καινούρια τώρα...

Όπως επίσης δεν είχα καταλάβει ότι αμνιο κάνεις μετά τη Β επιπέδου?!?! καλά πότε κάνουμε Β επιπέδου?  νόμιζα πιο νωρίς - αν χρειαστεί βέβαια...

Εγώ δεν εργάζομαι γιατί σκέψου Ελλάς το μεγαλείο σου, δεν βρήκα βρεφικό για τον μικρό μου τη χρονιά που μας πέρασε ήταν όλες οι θέσεις κλεισμένες και ούτε στον δημόσιο μας πήρανε (3τεκνη και άνεργη με χαμηλό εισόδημα σκέψου) και αναγκαστικά να παραιτηθώ γιατί δεν έχω που να τον αφήσω.

Ευτυχώς έχουμε ένα έξτρα εισόδημα από ενα σπίτι που νοικιάζουμε και τα βγάζουμε πέρα προς το παρόν αλλά πρέπει να εργαστώ εννοείται κι εγώ κάποια στιγμή.

Ναι μέχρι 14η εβδομάδα νομίζω μπορείς να κάνεις λήψη τροφοβλαστη που είναι και αυτό επεμβατική μέθοδος αλλά σου λένε 100% αποτελέσματα και αμνιο μετά την είκοσι εβδομάδα νομίζω μπορείς αλλά δεν είμαι και σίγουρη. 

Β επιπέδου αν θυμάμαι καλά κάπου εκεί στην εικοστή εβδομάδα κάνουμε μη νομίζεις κι εγώ παρόλο που έχω τρία και τα έχω ξεχάσει 🤣 🤣 

Μετά εσύ που δουλεύεις πληρώνεσαι από τον ΟΑΕΔ στην άδεια σου καλύτερα ρωτά έναν λογιστή να σε κατευθύνει μην χάσεις αυτά που δικαιουσαι!!

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Χασιμοτο έχω εγώ δεν μου το έχει γυρίσει μέχρι στιγμής σε υπο και μου είπε η γιατρός μου στην εγκυμοσύνη δύσκολα γίνεται υπέρ . Καλά και γω τα είχα πριν την εγκυμοσύνη όχι τόσο έντονα και δεν έδινα σημασία αλλά με την εγκυμοσύνη τρόμαξα 

Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Όταν πας καρδιολόγο να μας ενημερώσεις 🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Pamelia είπε:

καλημέρα κορίτσι μου! είναι 37 και στις 13 εβδομάδες τώρα... έχω ήδη μια κόρη 3.5 χρόνων! Για τα χρήματα εννοείται το καταλαβαίνω απόλυτα! και μάλιστα εγώ απορώ πως τα βγάζουμε πέρα με το που βγαίνουμε σε άδεια?? αποτι έχω καταλάβει (και μιλάω για μισθωτή εργασία) δικαιούμαστε μόνο 1 μήνα και μετά τι???? την κόρη μου την έκανα στο εξωτερικό ήμουν Αγγλία τότε οπότε όλα είναι για μένα καινούρια τώρα...

Όπως επίσης δεν είχα καταλάβει ότι αμνιο κάνεις μετά τη Β επιπέδου?!?! καλά πότε κάνουμε Β επιπέδου?  νόμιζα πιο νωρίς - αν χρειαστεί βέβαια...

Καλημέρα κοπέλα μου, εργάζεσαι αυτή τη στιγμή; Δε θυμάμαι. Θα σου αναφέρω τι ισχύει. Εάν είσαι ιδιωτική υπάλληλος δικαιούσαι 56 μέρες άδεια κυήσεως (βγαίνεις σε άδεια την 32η εβδομάδα κύησης) και 63 μέρες λοχείας. Εαν έχεις 200 ένσημα μετρώντας από την ΠΗΤ 2 χρόνια πίσω πληρώνεσαι από τον ΕΦΚΑ ένα ποσό το οποίο αντιστοιχεί στο 70-75% του μισθού σου, μόλις τελειώσει η λοχείας κάνεις αίτηση για το συμπληρωματικό επίδομα του ΟΑΕΔ (παροχή σε χρήματα μόνο είναι αυτό) όπου σου καλύπτει τη διαφορά το τι πήρες από το ΙΚΑ μέχρι το μισθό σου για το διάστημα των παραπάνω αδειών. Επίσης σαν άδεια μετά τη λοχείας υπάρχει η 9μηνη του ΟΑΕΔ όπου εκεί πληρώνεσαι το βασικό μισθό από ΟΑΕΔ. Τέλος εάν συμφωνήσει ο εργοδότης σου μπορείς να πάρεις το ισόχρονο που είναι επιπλέον 3.5 μήνες με πλήρεις αποδοχές ειδάλλως επιστρέφεις στη δουλειά σου με μειωμένο ωράριο για 2 χρόνια. Ελπίζω να σε βοήθησα. Ότι άλλο χρειάζεσαι ρώτα εδώ είμαστε.

Δημοσίευση

Κορίτσια τι κάνετε; 

Έχει καμία άλλη ήπιες κράμπες / τραβήγματα; Με πιάνουν μέσα στη μέρα για λίγο και με αφήνουν. Η γιατρός μου είχε πει είναι νορμάλ μεγαλώνει η μήτρα αλλά με αγχωνουν λίγο. 

@Τινούλα πως είσαι σήμερα; 

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια τι κάνετε; 

Έχει καμία άλλη ήπιες κράμπες / τραβήγματα; Με πιάνουν μέσα στη μέρα για λίγο και με αφήνουν. Η γιατρός μου είχε πει είναι νορμάλ μεγαλώνει η μήτρα αλλά με αγχωνουν λίγο. 

Είμαι καλύτερα από αίμα.  Εγώ δεν έχω κραμπες.  Εγώ είμαι στην φάση που ανεβαίνει το μωρό προς τα πάνω και πονάει η κοιλιά και η μέση.. :)

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Τινούλα είπε:

Είμαι καλύτερα από αίμα.  Εγώ δεν έχω κραμπες.  Εγώ είμαι στην φάση που ανεβαίνει το μωρό προς τα πάνω και πονάει η κοιλιά και η μέση.. :)

Ωραία κορίτσι μου λογικά δεν είναι τίποτα το αίμα! 

Ποπό κάθε βδομάδα και κάτι διαφορετικό ε; Λογικο να ενοχλεί η μέση. 

Εγώ έχω φοβερό πονοκέφαλο δύο μέρες τώρα, πέρασαν οι ναυτίες με έπιασε αυτό. Ελπίζω να περάσει δεν αντέχεται. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια τι κάνετε; 

Αχ εγώ το παθαίνω νιώθω σαν να μου έρθει περίοδος για λίγο και μετά περνάει συν το ότι έχω τη μέση μου 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια τι κάνετε; 

Σε ποια εβδομάδα είσαι?εγώ είμαι στη 14 κ έχει αρχίσει η δυσφορία, πονάει λίγο η κοιλιά μ δεν ξέρω τ έχουν κ άλλες?καλά τη κούραση την έχουμε όλες 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η giotoulini είπε:

Σε ποια εβδομάδα είσαι?εγώ είμαι στη 14 κ έχει αρχίσει η δυσφορία, πονάει λίγο η κοιλιά μ δεν ξέρω τ έχουν κ άλλες?καλά τη κούραση την έχουμε όλες 

12+ είμαι τώρα. Νομίζω όσο περνάει ο καιρός και μεγαλώνει η κοιλιά θα υπάρχει δυσφορία. Όταν λες πονάς; Εμένα είναι σαν ήπιες κράμπες περιόδου για λίγο και φεύγουν. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

12+ είμαι τώρα. Νομίζω όσο περνάει ο καιρός και μεγαλώνει η κοιλιά θα υπάρχει δυσφορία. Όταν λες πονάς; Εμένα είναι σαν ήπιες κράμπες περιόδου για λίγο και φεύγουν. 

Κ εγώ εμένα μωρέ λες κ έχω περίοδο αλλά λίγο πιο ψηλά..όχι πόνο πολύ μικρή ενόχληση..κ η κοιλιά τσίτα..έχει φουσκώσει

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...