Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Δεν έχω θέμα με το περπάτημα απλ΄α όταν κουράζομαι πονάω. Ακόμα και καθιστή να είμαι αν δε με βολεύει η καρέκλα κ είμαι για ώρες (στη δουλεια πχ) ξεκινάνε τα πονάκια

Μιλάμε είσαι ηρωίδα που δουλεύεις και είσαι και έγκυος και έχεις και παιδάκια χαχαχα 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Τινούλα είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι;; εσείς μπορείτε και περπατάτε άνετα; γιατί εμένα μάλλον είναι χαμηλά ο πλακουντας και ενοχλούμαι στο περπάτημα . Και αν περπατήσω  λίγο παραπάνω ίσως βγάλω και αίμα..έτσι είμαι κρεβάτι τις περισσότερες ωρες

Εγώ περιμένω δίδυμα κ κουράζομαι πολύ εύκολα..λαχανιαζω με τ παραμικρό.. να προσέχεις ξεκούραση..εγώ από τη στιγμή που έμαθα ότι έχω 2 εβαλα άδεια αναρρωτικη..να πάνε όλα καλά..

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η giotoulini είπε:

Εγώ περιμένω δίδυμα κ κουράζομαι πολύ εύκολα..λαχανιαζω με τ παραμικρό.. να προσέχεις ξεκούραση..εγώ από τη στιγμή που έμαθα ότι έχω 2 εβαλα άδεια αναρρωτικη..να πάνε όλα καλά..

στις πριν 33 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Μιλάμε είσαι ηρωίδα που δουλεύεις και είσαι και έγκυος και έχεις και παιδάκια χαχαχα 

νομίζω δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να είσαι στο 1ο τρίμηνο με την κούραση, τη νύστα, τη ναυτία και να δουλεύεις! Μερικές φορές λέω να ήμουν μισθωτή ή δημόσιος υπάλληλος να έβγαινα μία επαπειλούμενη ή κάτι τέτοιο να μην ξαναδούλευα 😆 μετράω τις μέρες αντίστροφα να τελειώσω!!

Πραγματικά @annie! και με τα παιδιά ηρωϊδα!

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Εννοείται χαχαχα μην αγχώνομαι. Σκέψου μου πρότεινε και για down έχω ένα στα 6.147. Φυσικά το κάνουν και για το κόστος  

καλά δεν έχουν το θεό τους 😅

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Τινούλα είπε:

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

νομίζω δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να είσαι στο 1ο τρίμηνο με την κούραση, τη νύστα, τη ναυτία και να δουλεύεις! Μερικές φορές λέω να ήμουν μισθωτή ή δημόσιος υπάλληλος να έβγαινα μία επαπειλούμενη ή κάτι τέτοιο να μην ξαναδούλευα 😆 μετράω τις μέρες αντίστροφα να τελειώσω!!

Πραγματικά @annie! και με τα παιδιά ηρωϊδα!

Αφήστε το κορίτσια.... Αν δεν είχα θέμα με τα ένσημα θα ήμουν ήδη σε άδεια.. Μετράω μέρες κ ένσημα, να συμπληρώσω αυτά που θέλω ώστε να βγαίνω του χρόνου το καλοκαίρι ταμείο ανεργίας κ θα βαρέσω επαπειλούμενη.... Μέχρι 14 Ιουνίου μαθήματα μετά τέλος!!!! Δεν την παλεύω.....

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Αφήστε το κορίτσια.... Αν δεν είχα θέμα με τα ένσημα θα ήμουν ήδη σε άδεια.. Μετράω μέρες κ ένσημα, να συμπληρώσω αυτά που θέλω ώστε να βγαίνω του χρόνου το καλοκαίρι ταμείο ανεργίας κ θα βαρέσω επαπειλούμενη.... Μέχρι 14 Ιουνίου μαθήματα μετά τέλος!!!! Δεν την παλεύω.....

4 βδομαδουλες ακόμα και μετά ξεκούραση!! Θα είσαι και καλύτερα τότε :)

Δημοσίευση

Κορίτσια είδα μερικές γράψατε ότι λαχανιαζετε εύκολα; Κι εγώ σηκώνομαι από το κρεβάτι και μου κόβεται η ανάσα. Και έχω και ένα άλλο τρομακτικό το οποίο το απέκτησα ένα μηνα πριν μείνω έγκυος και μου έχει μείνει. Έχω σαν χτύπους στην καρδιά έντονους τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Είχα πάει καρδιολόγο και δεν είχε βρει κάτι ανησυχητικό. Αλλά ακόμα νοιωθω έτσι και δεν ξέρω τι να κάνω; Το έχει νοιώσει καμία;;;

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Κορίτσια είδα μερικές γράψατε ότι λαχανιαζετε εύκολα; Κι εγώ σηκώνομαι από το κρεβάτι και μου κόβεται η ανάσα. Και έχω και ένα άλλο τρομακτικό το οποίο το απέκτησα ένα μηνα πριν μείνω έγκυος και μου έχει μείνει. Έχω σαν χτύπους στην καρδιά έντονους τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Είχα πάει καρδιολόγο και δεν είχε βρει κάτι ανησυχητικό. Αλλά ακόμα νοιωθω έτσι και δεν ξέρω τι να κάνω; Το έχει νοιώσει καμία;;;

Ναι κορίτσι μου καμιά φορά το νιώθω κι εγώ σαν ταχυπαλμια αλλά για δευτερόλεπτα. Έχω μέρες να το νιώσω βέβαια. 

Εγώ τώρα μπαίνω 12η βδομάδα και νιώθω κουρέλι από θέμα κούρασης χθες κοιμήθηκα ένα 8ωρο με ενδιάμεσο διάλειμμα για τουαλέτα και νιώθω σαν να μην έχω κοιμηθεί καθόλου. Λες και είμαι πάλι στην 6η βδομάδα! 

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ναι κορίτσι μου καμιά φορά το νιώθω κι εγώ σαν ταχυπαλμια αλλά για δευτερόλεπτα. Έχω μέρες να το νιώσω βέβαια. 

Εγώ τώρα μπαίνω 12η βδομάδα και νιώθω κουρέλι από θέμα κούρασης χθες κοιμήθηκα ένα 8ωρο με ενδιάμεσο διάλειμμα για τουαλέτα και νιώθω σαν να μην έχω κοιμηθεί καθόλου. Λες και είμαι πάλι στην 6η βδομάδα! 

Πωπω υπομονή κορίτσι μου να κοιμάσαι όσο μπορείς να το χορτάσεις. Ξέρω θα στο λένε όλοι και θα ακούγεται κλισέ αλλά είναι αλήθεια. Εγώ αυτό είπα με το που γέννησα και ξεκίνησαν τα ξενύχτια, δεν τους άκουγα που μου έλεγαν να κοιμάμαι για να αποθηκεύσω ύπνο 🤣🤣

Βέβαια τα δικά μου όλα δεν έκλειναν μάτι λαχείο στον ύπνο. Μερικά κοιμούνται🤣

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Pamelia είπε:

καλημέρα κορίτσι μου!! μπράβο τέλεια τα νέα για την αυχενική!! σχετικά με το nipt είναι κάτι που και μένα με είχε προβληματισει πολύ... και ακόμα με προβληματίζει δηλαδη... τελικα εμεις το καναμε και περιμένουμε τωρα..., η αλήθεια είναι ότι είναι μια τελείως ακίνδυνη εξέταση σαν διαδικασία. ο γιατρός σου γιατί δεν στο προτείνει? πέρα από το οικονομικό φυσικά... στο δικαιολόγησε? να κάνεις αυτό που θα σε κάνει εσένα να αισθανθείς καλύτερα!! ακόλουθα τη διαίσθηση σου αν εμπιστεύεσαι το γιατρό σου ακολουθείς αυτό που σου λέει και ηρεμεις!!! η "σωστή" απόφαση είναι διαφορετική για τον καθένα μας!! 

για το προσθιο πλακούντα δεν ξέρω..  εμένα μου βρήκαν ότι είναι χαμηλά που νομιζω ειναι και πιο προβληματικο απο τον προσθιο... αλλα μου είπε ότι είναι νωρίς κ μπορεί να ανέβει..! μήπως και ο πρόσθιος μπορεί να αλλάξει  θέση??

Καλημέρα κορίτσι μου!! Επειδή δεν προλαβαίνω να μπω συχνά να σας διαβάζω θυμησε μου σε ποια εβδομαδα είσαι;;; Πόσο ετών;;;

Ο δικός μου ο γιατρός μου είπε δεν χρειάζεται εφόσον είναι καλή η αυχενική δεν μου απαγόρευσε να το κάνω, σκέφτομαι τα χρήματα μωρέ αυτό είναι γιατί έχουμε και άλλα παιδάκια και εντάξει σκεφτόμαστε και το ευρώ πλέον. Αυτό με κρατάει λίγο, και επίσης σκέφτομαι ότι έτσι κι αλλιώς αν είναι κάτι θα βρεθεί στη β επιπέδου όπου εκεί σε παραπέμπουν για αμνιοπαρακέντηση οπότε λέω να περιμένω αν είναι να κάνω αυτό.

Όχι δεν αλλάζει ο πρόσθιος πλακούντας! ο χαμηλός ναι το έχω ακούσει να αλλάζει όπως μεγαλώνει το μωρό και η κοιλίτσα και πηγαίνει προς τα πάνω! Αλλά όπου και να είναι πλέον δεν είναι κάτι επικίνδυνο με τους υπερήχους που κάνουν τα παρακολουθούν όλα στενά! Με τον πρόσθιο διάβασα ότι αργείς να ακούσεις τα μωράκια μόνο αυτό....

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Eir_ma είπε:

Αχ αυτό παθαίνω και γω νιώθω ότι έχω ταχυπαλμιες και φτερουγίσματα αφού πήγα νοσοκομείο γιατί τρόμαξα τώρα έχω ραντεβού με καρδιολόγο από βδομάδα αν και η γυναικολόγος μου είπε είναι φυσιολογικό να έχω λίγες λόγω της κυησης

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η annie! είπε:

@Naty_ αγάπη πήγες γιατρό; Όλα καλά;

Πήγα αγάπη, όλα καλά! 12+1 σήμερα μεγαλώνει, άντε να γίνει κι η αυχενική το πρώτο μαξιλαράκι! Μιλάμε χθες από το άγχος μου δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Πότε θα ηρεμήσουμε επιτέλους χαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Αχ αυτό παθαίνω και γω νιώθω ότι έχω ταχυπαλμιες και φτερουγίσματα αφού πήγα νοσοκομείο γιατί τρόμαξα τώρα έχω ραντεβού με καρδιολόγο από βδομάδα αν και η γυναικολόγος μου είπε είναι φυσιολογικό να έχω λίγες λόγω της κυησης

Πωπω είναι πολύ τρομακτικό, εμένα ο καρδιολόγος δεν μου είχε βρει τίποτα πάντως. Το παθαίνεις Κι εσύ κάθε μέρα:;;

Δημοσίευση

Κορίτσια μου τι κάνετε;, εγώ έχω στενοχωρηθει πολύ..  πάνω που πάω να μειώσω την προγεστερονη κάτι συμβαίνει.. χθες οδήγησα  10 λεπτά κ μετά είχα ροζ αιμα στο εσώρουχο.... φοβερό πως πρέπει να συνεχίσω  να μένω στο κρεβάτι...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eir_ma είπε:

Πωπω είναι πολύ τρομακτικό, εμένα ο καρδιολόγος δεν μου είχε βρει τίποτα πάντως. Το παθαίνεις Κι εσύ κάθε μέρα:;;

Όχι κάθε μέρα αλλά όταν με πιάνει με πιάνει καλά έχω και θυροειδή βέβαια δεν ξέρω αν έχει σημασία 

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε;, εγώ έχω στενοχωρηθει πολύ..  πάνω που πάω να μειώσω την προγεστερονη κάτι συμβαίνει.. χθες οδήγησα  10 λεπτά κ μετά είχα ροζ αιμα στο εσώρουχο.... φοβερό πως πρέπει να συνεχίσω  να μένω στο κρεβάτι...

Γεια σου κορίτσι μου, είχες ξανά πριν από σήμερα αίμα; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Ναι κάθε 2 3 βδομάδες έχω... απλά τώρα μπήκα  στο δεύτερο τρίμηνο και έλεγα θα ηρεμήσει  :(

Δεν είναι κάτι κορίτσι μου, ειδικά αν είναι λίγο. Ξεκούραση και θα περάσει! Ο γιατρός πώς το δικαιολόγησε και τις άλλες φορές; Έγινε κάποια αποκόλληση; 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Δεν είναι κάτι κορίτσι μου, ειδικά αν είναι λίγο. Ξεκούραση και θα περάσει! Ο γιατρός πώς το δικαιολόγησε και τις άλλες φορές; Έγινε κάποια αποκόλληση; 

Όχι μου είπε όλα καλά φαίνονται.. τι να πω..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Όχι κάθε μέρα αλλά όταν με πιάνει με πιάνει καλά έχω και θυροειδή βέβαια δεν ξέρω αν έχει σημασία 

Ναι νομίζω ο υπερθυρεοειδισμός το κάνει αυτό. Αλλά γενικά είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης μην ανησυχείς. Εγώ ανησυχώ γιατί με είχε πιάσει πριν μείνω έγκυος και απλά συνεχίζει.... Και με πιάνει κάθε μέρα....

Αν πας κορίτσι μου πες μου τι θα σου πει κι εσένα ο γιατρός. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Πήγα αγάπη, όλα καλά! 12+1 σήμερα μεγαλώνει, άντε να γίνει κι η αυχενική το πρώτο μαξιλαράκι! Μιλάμε χθες από το άγχος μου δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Πότε θα ηρεμήσουμε επιτέλους χαχαχα

Μπράβο αγάπη μου τέλεια!! Φίλη πότε δε θα ηρεμήσεις δε θέλω να σε στεναχωρήσω… Από τη στιγμή που γίνεσαι μανούλα για κάτι ανησυχείς… 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Μπράβο αγάπη μου τέλεια!! Φίλη πότε δε θα ηρεμήσεις δε θέλω να σε στεναχωρήσω… Από τη στιγμή που γίνεσαι μανούλα για κάτι ανησυχείς… 

είμαι σίγουρη γι' αυτό! Οι μέρες ξεγνοιασιάς έχουν φύγει προ πολλού 😆 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...