Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• ααα ίδια ηλικία είμαστε! Ωραία το χω τώρα κατάλαβα χαχα. Και σε σένα δηλαδή πρότειναν έξτρα εξέταση;
    • Να σας ζήσει η μπέμπα σας!! Γερή και καλότυχη να είναι!! Καλή ανάρρωση και σε εσένα!! Πως είσαι?  @Katerinioo εσύ έμεινες να ολοκληρωθούν τα μωράκια του θέματος μας!!
    • Κορίτσι μου πετάγομαι στη συζήτηση σας για να σου πω και τη δική μου ιστορία. Μετά από σχεδόν δύό χρόνια προσπαθειών και μια εξωμητρια κύηση ετοιμαζόμαστε για εξωσωματική.  Χαμηλή αμη για την ηλικία μου και τσιμπημένη fsh (γύρω στο 10). Έχουμε αποφασίσει να κάνουμε και μια σπερματεγχυση για να υπάρχει στον φάκελο μας για την εξωσωματική.  Κάνω εξετάσεις δεύτερη μέρα περιόδου 17fsh ... σοκ εγώ και εννοείται ο γιατρός είπε ότι δεν είναι καλός κύκλος για σπερματεγχυση.  Επόμενος κύκλος 10fsh κάναμε σπερματεγχυση με πρόκληση ωορρηξιας που δεν πέτυχε.   Επομενος κύκλος λέει ο γιατρός να ξανακάνουμε σπερματεγχυση. Fsh12. Πρόκληση  ωορρηξιας όπου μεγάλωσαν 3 ωαρια.Στον υπέρηχο παράλληλα είδαμε ότι έχω και κύστη ενδονητριωσης στη μια  ωοθήκη (στεναχώρια εγώ γιατί και η ενδομητριωση υπογονιμοτητα προκαλεί και διίστανται οι απόψεις για το αν πρέπει να αφαιρείται πριν την εξωσωματική)   Κάνουμε τη σπερματεγχυση εγώ όταν τελείωσε σκέψου ρωτούσα τον γιατρό πόσα ωάρια περιμένουμε να έχω στην εξωσωματική κλπ 4 μέρες πριν μπυ έρθει περίοδος και μια μέρα πριν φύγω για ταξίδι στην Ελβετία ανακαλύπτω ότι είμαι έγκυος!  Πάω κανονικά στο ταξίδι αφού έδωσε το οκ ο γιατρός καθώς σκέφτηκα πως αν είναι να μην πάει καλά (όπως την προηγούμενη φορά)  ας μην χάσω ακι τις διακοπές μου τζάμπα  Όλα πήγαν καλά! Και τώρα έχω έναν μπομπιρα 8μισι μηνών!  Να σου πω ότι λίγες μέρες πριν μάθω για την εγκυμοσύνη στεναχωριομουν και έκλαιγα που δεν είναι καλές οι εξετάσεις μου που βρέθηκε η ενδομητριωση και που όλα δείχνουν ότι θα δυσκολευτούμε κι άλλο να κάνουμε παιδί!  Συγγνώμη για το σεντόνι! Στα είπα για να μην απελπίζεσαι! Η fsh αλλάζει από κύκλο σε κύκλο και δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να μείνεις έγκυος!  Εύχομαι τα καλύτερα! 
    • Κορίτσια να ρωτήσω κάτι;; εσείς μπορείτε και περπατάτε άνετα; γιατί εμένα μάλλον είναι χαμηλά ο πλακουντας και ενοχλούμαι στο περπάτημα . Και αν περπατήσω  λίγο παραπάνω ίσως βγάλω και αίμα..έτσι είμαι κρεβάτι τις περισσότερες ωρες
    • Όχι όχι χαχαχα  εμένα είναι η πρώτη εγκυμοσύνη ένα μωρό  και είμαι 34 χρόνων.  Σήμερα μπήκα 15η βδομάδα .. σε κάλυψα  χαχαχα 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...