Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια, να ρωτήσω γιατί ενώ βγαίνουν καλές οι αυχενικές προτείνουν και Nipt? Δηλαδή αν είναι να βγαίνει καλή η αυχενική και τελικά να σου βάζουν αμφιβολία γιατί δεν λένε εξ αρχής πρέπει να κάνετε και nipt? 
    • Ευχαριστώ για την απάντηση. Κι εγώ αυτό σκέφτομαι ότι όταν θα κάνουμε την β επιπέδου θα κάνω αμνιο αν χρειαστεί μια και καλή.... Έχω άλλα τρία παιδάκια και τώρα μας έτυχαν τα δίδυμα. Θα γίνουμε υπερπολυτεκνοι αν πάνε όλα καλά πρώτα ο Θεός.  Εσύ με τα διδυμακια σου ποτέ κατάλαβες κλωτσιτσες;είχαν κι εσένα δύο σάκους δύο πλακουντες; Μοιάζουν μεταξύ τους πολύ;;
    • Μίλησες στην ψυχή μου, 2 χρόνια προσπαθούσαμε κ δεν ερχόταν.. Τεστ ωορρηξίας, εξετάσεις, βιταμίνες, αρνητικά τεστ κάθε μήνα.. Κλάμα;;; Απογοήτευση;; Άστο… Κ πάλι γιατροί.. Κανένας δεν απέκλειε τη φυσιολογική σύλληψη αλλά δεν ερχόταν. Ο ερμος ο άντρας μου έπαιρνε αντιβίωση κάθε μήνα στις γόνιμες. Επαφές επειδή έπρεπε  κ όχι επειδή θέλαμε, με το ζόρι έκανε κουκου στον ερμο από την πίεση κ πολλές φορές δεν ολοκληρώναμε, ταξίδια μπας κ ξεφύγει το μυαλό αλλά που εγώ κολλημένη. Εκεί να δεις απογοήτευση κ νεύρα.. Η χειρότερη περίοδος του γάμου μας. Αποφασίζουμε να πάμε σε εξωσωματική κ δόξα τω Θεω έρχονται τα αστεράκια μας!! Κ μετά άλλαξε όλη η ερωτική μας ζωή!! Επιτέλους το ζούσαμε. Κ είπαμε αν έρθει το 3ο ήρθε.. Περνάνε 3 χρόνια κ με πιάνει το θέλω παιδί, ξεκινάμε διαδικασίες για εξωσωματική, επιτροπή κλπ κ το μήνα που δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου μένω έγκυος. Βιοχημική.. Ράκος εγώ.. Ξεκινάω πάλι τεστ ωορρηξίας κλπ τίποτα.. Αυτή τη φορά ήξερα κ δεν έλεγα κάτι στο σύζυγο, τις πιάναμε τις μέρες αλλά πάλι τίποτα.. Περνάνε άλλοι 10 μήνες κ λέω στα κομμάτια κ τα τεστ κ όλα.. Τρέχα να μαζεψεις λεφτά για την εξωσωματική.. Θα έληγαν κ οι ενεσεις τον Ιούνιο.. Πάω Ιανουάριο γυναικολόγο είμαι σε φάση ωορρηξίας επαφές εκείνη κ την επόμενη πεπεισμένη ότι έπιασα, τεστ θετικό χοριακη αρνητική.. Κ τον επόμενο μήνα που δεν είχα ιδέα πότε έγινε η ωορρηξία με 2 επαφές μένω έγκυος κ αισίως μπήκα στο 2ο τρίμηνο!!! Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα τα καταφέρετε!! Προσπάθησε να είσαι καλά κ αν καταφέρεις να ξεφύγει το μυαλό σου έστω κ λίγο θα είναι μεγάλο κέρδος!!
    • Λυπάμαι που το λέω και λυπάμαι που είναι έτσι τα πράγματα αλλά στο Αλεξάνδρα υπάρχουν δύο κόσμοι. Υπάρχουν κλινικές που είναι παλιές, χωρίς ανακαίνιση εδώ και δεκαετίες και εκεί στέλνουν πρόσφυγες, ρομα κλπ, υπάρχει μια μέση κατηγορία με κλινικές με τετρακλινα αλλά απολύτως ανθρώπινες συνθήκες με καλές μαίες και υπάρχουν και οι λουξ κλινικές στις οποίες έγινε πρόσφατα ανακαίνιση και μοιάζουν με κλινικές ιδιωτικού και έχουν δίκλινα και λίγα μονοκλινα. Αν αποφασίσεις να πας στο δημόσιο, με μια οικονομική επιβάρυνση μπορείς να ζητήσεις να σε βάλουν εκεί. Ρώτα τον γιατρό αν το αποφασίσεις και θα σου πει, είναι κοινό μυστικό.
    • Καλημερουδια @Diwni μου γλυκια να σας ζησει η μπουμπουκα σας, να τη χαιρεστε και να φερει χαρουλες και φως στην οικογενεια σας. Οτι επιθυμειτε απο καρδιας ευχομαι. Μπραβο για την υπομονη και την προσπαθεια σου για το φυσιολογικο τοκετο και δεν πειραζει που δεν προχωρησε αρκει να ειστε καλα. Πως αισθανεσαι εχεις σηκωθει ή θα σε σηκωσουν τωρα;; Ποσο ομορφο που επιασε το στηθος αμεσως, να το συντηρησεις να κανετε καλη αρχη. Εχω συγκινηθει παρα πολυ να ξερετε πλησιαζουμε στο τελος μια εμεινε μπραβο σε ολα τα κοριτσια. @Katerinioo μου καλη επιτυχιτσα και σε σενα😍😍
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...