Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Δεν ξέρω τι γινόταν τότε, αλλά τώρα κάνουν και ένεση κορτιζόνης νομίζω για να ετοιμαστούν τα πνευμόνια και να μην χρειαστεί θερμοκοιτίδα. Γιατί πριν τις 37-38 συνήθως δεν είναι έτοιμα τα πνευμόνια. Όλα καλά θα πάνε 😊

Καλά δεν είναι πολύ πίσω είναι 15 χρόνων οι μικρές, έχουμε 24 χρόνια διαφορά🤣🤣🤣 Εμένα με έκανε 17 η μανα μου και τις μικρές  41 περίπου.... Πρέπει να της είχαν κάνει και ένεση αν θυμάμαι καλά, θα τη ρωτήσω.

Ας περάσει πρώτα η αυχενική και βήμα βήμα, υγεία να έχουν και ας γίνει ο,τι χρειαστεί. 

Εσύ ποτε θα πας για τον δεύτερο υπερηχο;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Να το ανοίξεις όλα θα πάνε σούπερ αν και καλά τα λέμε κι εδώ! Μήπως να μετονομασουμε την ομάδα σε Νοεμβρης-Δεκεμβρης; Χαχαχα 

Εμεις στους δικούς μας το έχουμε πει από την 7η εγώ πήγαινα και στη μαμά μου και ήμουν χάλια ήδη το είχε καταλάβει, και το ξέρουν και λίγοι καλοί φίλοι. Μόλις γίνει κι η αυχενική με το καλό θα είμαστε πιο χαλαροί ποιος θα το μάθει. 

Πώς είστε γενικά κορίτσια; Εγώ 11η βδομάδα σήμερα, χθες ήμουν καλύτερα σήμερα έχω πάλι ναυτία αλλά ήπια. Και κούραση φυσικά. Επίσης η κοιλιά μου ήδη έχει φουσκώσει καπως το βράδυ ειδικα είναι τούρλα. 

Εγώ έχω εκτός από τη ναυτία που την παντρεύτηκα ξεκίνησε και η μέση μου να με πεθαίνει . Αυτό με την κοιλιά πραγματικά πλέον φαίνεται ότι είμαι έγκυος δεν ξέρω αν έχει σημασία ότι είμαι στο δεύτερο πάντως στο γιο μου στον πέμπτο είχα φουσκώσει που να καταλάβεις 

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Εγώ έχω εκτός από τη ναυτία που την παντρεύτηκα ξεκίνησε και η μέση μου να με πεθαίνει . Αυτό με την κοιλιά πραγματικά πλέον φαίνεται ότι είμαι έγκυος δεν ξέρω αν έχει σημασία ότι είμαι στο δεύτερο πάντως στο γιο μου στον πέμπτο είχα φουσκώσει που να καταλάβεις 

Παίζει ρόλο το δεύτερο σίγουρα! Δεν πειράζει γίνεται πιο αληθινό έτσι χαχα

Εγώ από τη μια δεν θέλω ναυτία άλλη από την άλλη αν δεν έχω αγχώνομαι αλλά βλακείες κάποια στιγμή έτσι κι αλλιώς από δω και πέρα θα σταματήσει. Άλλες είναι λίγο πιο ατυχες απλά! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Eir_ma είπε:

Ναι κι εμένα μου είπε για 38 εβδομάδες αλλά δεν παίζει. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να περάσουμε τις 35-36 εβδομάδες. Εσένα μπήκαν θερμοκοιτίδα;;

Οχι δε χρειάστηκε. Κάναμε κ τις ενέσεις κορτιζόνης πριν γεννήσω. Πλέον από 36+ δεν τα βάζουν θερμοκοιτίδα εκτός αν προκύψει κάποιο θέμα. Θεωρούνται μεγάλα πρόωρα. Στις 35 μπαίνουν κ καλά να είναι μέχρι να φτάσουν τις 36..

στις πριν 5 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Αν δεν το ανοίξει άλλη κοπέλα θα το ανοίξω εγώ την επόμενη εβδομάδα μετά τον 2ο υπέρηχο 😊 Πέμπτη έχω. Υπολογίζω να είναι τότε 8+6 το μωράκι (σχεδόν 10η εβδομάδα δλδ) και τότε λέω να προχωρήσω και σε ανακοίνωση στην ευρύτερη οικογένεια 😊

Εσείς το έχετε πει στους δικούς σας;

Πλέον το ξέρει όλος ο ντουνιάς κ να θέλω δεν κρύβεται… Μόνο τα δίδυμα δεν το ξέρουν🤣🤣🤣

IMG_8073.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Οχι δε χρειάστηκε. Κάναμε κ τις ενέσεις κορτιζόνης πριν γεννήσω. Πλέον από 36+ δεν τα βάζουν θερμοκοιτίδα εκτός αν προκύψει κάποιο θέμα. Θεωρούνται μεγάλα πρόωρα. Στις 35 μπαίνουν κ καλά να είναι μέχρι να φτάσουν τις 36..

Πλέον το ξέρει όλος ο ντουνιάς κ να θέλω δεν κρύβεται… Μόνο τα δίδυμα δεν το ξέρουν🤣🤣🤣

IMG_8073.jpeg

Το τζιν απορώ πώς αντέχεις 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είσαι τρελή;!;!;;; Εγκυμοσύνης είναι😜😜😜
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; Τι νέα από τους παιδίατρους; Οι κολικοι είναι δύσκολοι δυστυχώς!    @Diwniπως είναι οι δικοί σου; @Sotiria_94 είσαι καλύτερα σήμερα;;   Εγω κορίτσια σήμερα το πρωί δεν ένιωσα ιδιαίτερα το μωρό και τρομοκρατήθηκα. Έφαγα ένα παγωτό και έβαλα μουσική και με κλώτσησε αλλά όχι όπως παλιά συνέχεια. Τεσπα αφού ανταποκρίνεται ηρεμισα κάπως. Αλλά πραγματικά με άγχωσε πολύ.
    • Κορίτσια μάλλον μας έπιασαν κολικοί,η καημένη μαζεύει πόδια και κλαίει καξ μόλις αεριστει ηρεμεί. Φοβάμαι μην την πειράζει το γάλα μου όπως τον γιο μου,είχε κολικούς λόγω αλλεργίας από 9 ημερών ο γιος μου. Ο άνδρας μου λέει πως αν και η μπέμπα πάθει το ίδιο να κόψω τελειως το θηλασμο να μην την ταλαιπωρησουμε όπως ο γιος μου. Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 4 δεν είχε κοιμηθεί καθόλου. Έκλαιγε. 
    • Α άρα δεν είμαι η μόνη που θέλω να το έχω όλη μέρα αγκαλιά ε;; Χαίρομαι γιατί νιώθω ότι το «βασανίζω» που δεν το αφήνω πχ να κοιμηθεί στην κούνια κ το θέλω αγκαλιά ..  για αρχή έλεγα να δω τι βγάζω με το θήλαστρο, δεν έχω καθόλου εικόνα … κ να δω αναλόγως πως θα τα φυλάω αν είναι μπόλικο… θεωρώ πως ανά 100-120 τύπου να μένει κιόλας ή καθώς μεγαλώνουμε νομίζω δεν είναι υπερβολή .. έχει κάποια άλλη εμπειρία ;;  εμένα τα κιλά έφυγαν από τα 11 τα 7 μένουν 4 … λίγο κοιλιτσα πιο χαλαρή, αλλά ήδη μπαίνω σε ρούχα μου κ νιώθω τόσο ωραία.. εντάξει στενό τζιν όχι ακόμη αλλά φαρδιά ή φορέματα εποχής κλπ κανονικά ! Χαίρομαι γιατί όπως έχω πει τέλη Αυγούστου παντρευόμαστε κ βαφτίζουμε το μωρό, το νυφικό με περιμένει ήδη για πρόβες κ το είχα ένα άγχος … αν κ ακόμη κ σήμερα να πάω για πρόβα μου κάνει θεωρώ ! Αλλά σίγουρα μόλις σαραντίσει θα προσέξω λίγο παραπάνω με δίαιτα …
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...