Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Εσύ δεν μου είπες ότι γεννάς Δεκέμβρη; Βέβαια με τα 2 μάλλον νωρίτερα θα γεννήσεις...

Όχι έχω πητ 28/11 οριακά αλλά ναι πιο νωρίς θα πάει σίγουρα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ούτε πολλά υγρά; Εγω έχω φουλ  

Κι εγώ έχω πολλά υγρά και δεν βάζω utrogestan, σε όλες τις εγκυμοσυνες μου έβαζα σερβιετακια στάνταρ! Είναι σύμπτωμα!!

Δημοσίευση

Κορίτσια θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση και οποίο κορίτσι μπορεί να μου απαντήσει , μόλις πήρα την τελευταία εξέταση με την κυστική ίνωση η οποία βγήκε αρνητική όμως στα αποτελέσματα ηλεκτροφόρησης η αιμοσφαιρίνη HbF βγήκε ελαφρώς αυξημένη ! Πρέπει να ανησυχώ ? Περιμένω να με πάρει ο γιατρός τηλέφωνο 

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Και εγώ βάζω.  Γενικά στην εγκυμοσυνη έχουμε παραπάνω υγρα αλλά κ το υπόθετο λιώνει πολύ αργά και το έχει αυτό.  Να αλλάζεις σερβίρεται αν βάζεις να μην έχει υγρασία.. :)

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η sofakikaramel είπε:

Κορίτσια θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση και οποίο κορίτσι μπορεί να μου απαντήσει , μόλις πήρα την τελευταία εξέταση με την κυστική ίνωση η οποία βγήκε αρνητική όμως στα αποτελέσματα ηλεκτροφόρησης η αιμοσφαιρίνη HbF βγήκε ελαφρώς αυξημένη ! Πρέπει να ανησυχώ ? Περιμένω να με πάρει ο γιατρός τηλέφωνο 

Νομίζω το καλύτερο είναι να περιμένεις τον γιατρό  :)

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Και εγώ βάζω.  Γενικά στην εγκυμοσυνη έχουμε παραπάνω υγρα αλλά κ το υπόθετο λιώνει πολύ αργά και το έχει αυτό.  Να αλλάζεις σερβίρεται αν βάζεις να μην έχει υγρασία.. :)

Βάζω και χαρτί πολλές φορές το προτιμώ από σερβιετες. Και νιώθω ότι μυρίζουν και πιο έντονα τα υγρά. Η είναι κι από το χάπι η μάλλον εμφανίστηκαν τίποτα μύκητες. Αλλά στο 2ο τρίμηνο θα κάνω και καλλιέργεια οπότε θα φανεί! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Μια αύξηση στα υγρά είναι φυσιολογική νομίζω η να είναι πιο πηχτα αλλά γενικά μπορεί να ναι και λόγω των ορμονών 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eir_ma είπε:

Όχι έχω πητ 28/11 οριακά αλλά ναι πιο νωρίς θα πάει σίγουρα!! 

Πολύ πιθανό να γεννήσεις κ Οκτώβριο αγάπη. Εγώ στα δίδυμα γέννησα 09/01 με πητ 04/02.. Αλλά το ήξερα μου το είχε πει αν καταφέρουμε κ φτάσουμε τις 36 εβδομάδες θα στα πάρω..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Βάζω και χαρτί πολλές φορές το προτιμώ από σερβιετες. Και νιώθω ότι μυρίζουν και πιο έντονα τα υγρά. Η είναι κι από το χάπι η μάλλον εμφανίστηκαν τίποτα μύκητες. Αλλά στο 2ο τρίμηνο θα κάνω και καλλιέργεια οπότε θα φανεί! 

Ναι ότι σε βολεύει!! Εγω μπήκα σήμερα 2ο τρίμηνο  :) επιτέλους  χαχαχαχα 

Δημοσίευση

Φαγούρα να μην έχεις 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η annie! είπε:

Πολύ πιθανό να γεννήσεις κ Οκτώβριο αγάπη. Εγώ στα δίδυμα γέννησα 09/01 με πητ 04/02.. Αλλά το ήξερα μου το είχε πει αν καταφέρουμε κ φτάσουμε τις 36 εβδομάδες θα στα πάρω..

Ναι κι εμένα μου είπε για 38 εβδομάδες αλλά δεν παίζει. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να περάσουμε τις 35-36 εβδομάδες. Εσένα μπήκαν θερμοκοιτίδα;;

Δημοσίευση

Αχχ υπέροχα! Πώς είναι να μπαίνεις στο 2ο; 😀

Υπέροχο  έχει φύγει ένα βάρος! Τώρα είναι που περιμένουμε κοιλίτσα να φουσκώσει :) ααα κάτι άλλο.  Ο γιατρός μου λέει ότι επιτρέπονται κολπικα υποθετα με πτοβιοτικα τύπου  eva biolact.  Εγώ είχα βάλει από ένα για 3 μέρες αλλά κάθισα  1 ώρα την φορά κ μ πέρασαν όλα  :) παρένθεση  αυτό 

Δημοσίευση

@Naty_ ναι πολλά υγρά λόγω ότι λιωνει το utrogestan. Ναι μυρίζει πιο έντονα αλλά λόγω του χαπιού νομίζω.

@Eliza Kats ναι πρέπει να ανοίξει και με τα γιορτινά μωράκια μας 😊αλλά έχουμε φτάσει να φοβόμαστε και την σκια μας.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eir_ma είπε:

Ναι κι εμένα μου είπε για 38 εβδομάδες αλλά δεν παίζει. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να περάσουμε τις 35-36 εβδομάδες. Εσένα μπήκαν θερμοκοιτίδα;;

Μακάρι να φτάσεις 38η να πάρεις τα μωράκια κατευθείαν σπίτι! Γιατί με 3 παιδιά πίσω, θα είναι δύσκολη η φάση της θερμοκοιτίδας. 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

@Naty_ ναι πολλά υγρά λόγω ότι λιωνει το utrogestan. Ναι μυρίζει πιο έντονα αλλά λόγω του χαπιού νομίζω.

@Eliza Kats ναι πρέπει να ανοίξει και με τα γιορτινά μωράκια μας 😊αλλά έχουμε φτάσει να φοβόμαστε και την σκια μας.

Αν δεν το ανοίξει άλλη κοπέλα θα το ανοίξω εγώ την επόμενη εβδομάδα μετά τον 2ο υπέρηχο 😊 Πέμπτη έχω. Υπολογίζω να είναι τότε 8+6 το μωράκι (σχεδόν 10η εβδομάδα δλδ) και τότε λέω να προχωρήσω και σε ανακοίνωση στην ευρύτερη οικογένεια 😊

Εσείς το έχετε πει στους δικούς σας;

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Μακάρι να φτάσεις 38η να πάρεις τα μωράκια κατευθείαν σπίτι! Γιατί με 3 παιδιά πίσω, θα είναι δύσκολη η φάση της θερμοκοιτίδας. 

Αχ άσε το σκέφτομαι πάρα πολύ αυτό. Μακάρι τι να πω. Η μαμά μου που γέννησε τις αδερφές μου τις δίδυμες είχαν φτάσει 36 εβδομάδων είχαν πολύ καλό βάρος 3 κιλά η καθεμία παρόλαυτα η μία έμεινε θερμοκοιτίδα 1.5 μήνα.... Πολύ ταλαιπωρία...

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Αν δεν το ανοίξει άλλη κοπέλα θα το ανοίξω εγώ την επόμενη εβδομάδα μετά τον 2ο υπέρηχο 😊 Πέμπτη έχω. Υπολογίζω να είναι τότε 8+6 το μωράκι (σχεδόν 10η εβδομάδα δλδ) και τότε λέω να προχωρήσω και σε ανακοίνωση στην ευρύτερη οικογένεια 😊

Εσείς το έχετε πει στους δικούς σας;

Να το ανοίξεις όλα θα πάνε σούπερ αν και καλά τα λέμε κι εδώ! Μήπως να μετονομασουμε την ομάδα σε Νοεμβρης-Δεκεμβρης; Χαχαχα 

Εμεις στους δικούς μας το έχουμε πει από την 7η εγώ πήγαινα και στη μαμά μου και ήμουν χάλια ήδη το είχε καταλάβει, και το ξέρουν και λίγοι καλοί φίλοι. Μόλις γίνει κι η αυχενική με το καλό θα είμαστε πιο χαλαροί ποιος θα το μάθει. 

Πώς είστε γενικά κορίτσια; Εγώ 11η βδομάδα σήμερα, χθες ήμουν καλύτερα σήμερα έχω πάλι ναυτία αλλά ήπια. Και κούραση φυσικά. Επίσης η κοιλιά μου ήδη έχει φουσκώσει καπως το βράδυ ειδικα είναι τούρλα. 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Αχ άσε το σκέφτομαι πάρα πολύ αυτό. Μακάρι τι να πω. Η μαμά μου που γέννησε τις αδερφές μου τις δίδυμες είχαν φτάσει 36 εβδομάδων είχαν πολύ καλό βάρος 3 κιλά η καθεμία παρόλαυτα η μία έμεινε θερμοκοιτίδα 1.5 μήνα.... Πολύ ταλαιπωρία...

Δεν ξέρω τι γινόταν τότε, αλλά τώρα κάνουν και ένεση κορτιζόνης νομίζω για να ετοιμαστούν τα πνευμόνια και να μην χρειαστεί θερμοκοιτίδα. Γιατί πριν τις 37-38 συνήθως δεν είναι έτοιμα τα πνευμόνια. Όλα καλά θα πάνε 😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά δεν είναι πολύ πίσω είναι 15 χρόνων οι μικρές, έχουμε 24 χρόνια διαφορά🤣🤣🤣 Εμένα με έκανε 17 η μανα μου και τις μικρές  41 περίπου.... Πρέπει να της είχαν κάνει και ένεση αν θυμάμαι καλά, θα τη ρωτήσω. Ας περάσει πρώτα η αυχενική και βήμα βήμα, υγεία να έχουν και ας γίνει ο,τι χρειαστεί.  Εσύ ποτε θα πας για τον δεύτερο υπερηχο;
    • Καλημέρα κορίτσια. Εμεις από χθες είμαστε κολλημένες στο βυζι,δεν χορταίνει βέβαια αλλά πίνει αρκετά και το βλέπω και στις πάνες,δίνω σαν συμπλήρωμα αντλημενο αν έχω αλλιώς σκόνη. Πιστεύω μα το βρούμε σιγά σιγά. Παρήγγειλα τσαι θηλασμου να δω αν κανει τίποτα με την παραγωγή. Σήμερα θα την ζυγίσω και εγώ να δω αν πήρε κανένα γραμμάριο από την Δευτέρα γιατί αγχώνομαι. Έκλεισα ραντεβού να πάμε να κάνουμε και την εξέταση ωτοακουστικες εκπομπές,δεν την έκανα στο μαιευτήριο ήθελα να ρωτήσω τον παιδίατρο πρώτα και πρέπει να κλείσω και για τον υπέρηχο ισχιων.  Εγώ από κιλά δεν έχω ζυγιστεί αλλά νομίζω δεν νομίζω να έχω χάσει και πολλά γιατί τρωω σαν γουρούνι, δεν με νοιάζει κιολας ας μου μείνει. Η κοιλιτσα με ενοχλεί που είναι σαν σαμπρελα. 
    • Δεν ξέρω τι γινόταν τότε, αλλά τώρα κάνουν και ένεση κορτιζόνης νομίζω για να ετοιμαστούν τα πνευμόνια και να μην χρειαστεί θερμοκοιτίδα. Γιατί πριν τις 37-38 συνήθως δεν είναι έτοιμα τα πνευμόνια. Όλα καλά θα πάνε 😊
    • Τόσο είχε ξεκινήσει και μένα η ναυτία η 6η βδομάδα χάλια, μετά λίγο καλύτερα, και μετά ξανά χάλια. Τώρα πάλι κάπως πιο ήπια. Δοκίμασε διάφορα κορίτσι μου όλο και κάτι θα βοηθήσει. Αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν σου είπε τίποτα για χάπι. 
    • Να το ανοίξεις όλα θα πάνε σούπερ αν και καλά τα λέμε κι εδώ! Μήπως να μετονομασουμε την ομάδα σε Νοεμβρης-Δεκεμβρης; Χαχαχα  Εμεις στους δικούς μας το έχουμε πει από την 7η εγώ πήγαινα και στη μαμά μου και ήμουν χάλια ήδη το είχε καταλάβει, και το ξέρουν και λίγοι καλοί φίλοι. Μόλις γίνει κι η αυχενική με το καλό θα είμαστε πιο χαλαροί ποιος θα το μάθει.  Πώς είστε γενικά κορίτσια; Εγώ 11η βδομάδα σήμερα, χθες ήμουν καλύτερα σήμερα έχω πάλι ναυτία αλλά ήπια. Και κούραση φυσικά. Επίσης η κοιλιά μου ήδη έχει φουσκώσει καπως το βράδυ ειδικα είναι τούρλα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...