Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου!  Έχω αντίσοιχη εμπειρία από το κοντινό μας φιλικό περιβάλλον. Έχετε σκεφτει να κάνετε κατάψυξη σπέρματος πριν την θεραπεία? Αυτό από όσο γνωρίζω προτείνουν οι περισσότεροι γιατροί γιατί οι μήνες που θα πρέπει να απέχετε μπορεί να αυξηθούν ανάλογα τις εξετάσεις μετά κλπ (αυτό συνέβη στον φίλο μας τουλάχιστον). Επομένως εάν κάνετε μία κατάψυξη σπέρματος εξασφαλίζετε τουλάχιστον εάν κάτι δεν πάει όπως το προβλέπετενα έχετε και άλλη εναλλακτική. Σας ε΄υχομαι περαστικά και να περάσει γρήγορα όλο αυτό και έχετε σύντομα και το δεύτερο παιδάκι σας.
    • Παίζει ρόλο το δεύτερο σίγουρα! Δεν πειράζει γίνεται πιο αληθινό έτσι χαχα Εγώ από τη μια δεν θέλω ναυτία άλλη από την άλλη αν δεν έχω αγχώνομαι αλλά βλακείες κάποια στιγμή έτσι κι αλλιώς από δω και πέρα θα σταματήσει. Άλλες είναι λίγο πιο ατυχες απλά! 
    • Καλημέρα κορίτσια!! 11η μέρα σήμερα με θετικό τεστ ωορρηξίας! Από αύριο ξεκινάω και κορτιζόνη πόσιμη..έχει κανείς εμπειρία από πόσιμη;
    • Εγώ έχω εκτός από τη ναυτία που την παντρεύτηκα ξεκίνησε και η μέση μου να με πεθαίνει . Αυτό με την κοιλιά πραγματικά πλέον φαίνεται ότι είμαι έγκυος δεν ξέρω αν έχει σημασία ότι είμαι στο δεύτερο πάντως στο γιο μου στον πέμπτο είχα φουσκώσει που να καταλάβεις 
    • Καλά δεν είναι πολύ πίσω είναι 15 χρόνων οι μικρές, έχουμε 24 χρόνια διαφορά🤣🤣🤣 Εμένα με έκανε 17 η μανα μου και τις μικρές  41 περίπου.... Πρέπει να της είχαν κάνει και ένεση αν θυμάμαι καλά, θα τη ρωτήσω. Ας περάσει πρώτα η αυχενική και βήμα βήμα, υγεία να έχουν και ας γίνει ο,τι χρειαστεί.  Εσύ ποτε θα πας για τον δεύτερο υπερηχο;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...