Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια και καλή μας δύναμη ! Ξεκινάω και εγώ 1η φορά διέγερση , λογικα σημερα-αυριο θα ερθει η ακατανόμαστη... Βεβαια αυτο τον μήνα είχα παρει χάπια για να βοηθήσουν , έκανα ωορρηξια με χαμογελάκι στο τεστ και επαφές φουλ εκεινες τις μέρες αλλά και πριν ! Δυστυχώς όμως σημερα το πρωι αρνητικο τεστ εγκυμοσυνης, άρα περιμενω να ερθει να ξεκινήσω τις ενέσεις μου ... Λέτε έχω πιθανότητες με ΑΜΗ 0,09  ?
    • @almira να πάνε όλα κατ ευχην αύριο στον υπερυχο ,άντε έφτασε η μέρα ,να ακούσεις την καρδούλα ν χτυπά δυνατά και σταθερά ..... Περιμένουμε νέα σου.  Ακόμα συνεχίζεις να μην νιώθεις τίποτα ??? Και σου εύχομαι όλη η εγκυμοσύνη σου να είναι έτσι χαλαρή και ήρεμη 
    • Αχ κορίτσι μουθυυυυυυ συγχαρητήρια αχχχχ τελειαααααα ,άντε την Παρασκευή μια τεράστια χωριακη εύχομαι !!!!! Δεν χρειάζεται γυαλιά φαίνεται ολοκάθαρα , @melitiniღ 😍😍😍😍🙏🙏
    • Καλημέρα Nerina, σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!  Καταλαβαίνω ότι δεν έχεις κ πολλούς δίπλα σου, με τους γονείς σου έχεις μιλήσει να σε βοηθήσουν ή αν τυχόν έχεις αδέρφια? Μίλα θέλεις υποστήριξη από τον περίγυρο σου κ αν δεις ότι κανένας δεν μπορεί να κάνετε πράγματα, κάνε μόνη σου πράγματα κανένα ταξιδάκι τώρα που είναι καλοκαίρι. Είναι λογικό τόσα χρόνια ήσασταν μαζί κ είχες συνηθίσει την παρέα του. Όμως βρε κορίτσι μου θα βασίζεις την ευτυχία σου σε έναν άντρα? Στο λέω αυτό γτ έχω φίλες που χώρισαν με ή χωρίς παιδιά κ πιο μεγάλες από εσένα όμως σήκωσαν κεφάλι, δεν τελειώνει η ζωή με έναν χωρισμό.... Είσαι νεότατη κ θα ξαναφτιάξεις τη ζωή σου κ για το θέμα παιδιού υπάρχουν πολλές λύσεις (δεν είναι τώρα της παρούσης αλλά για τ μέλλον)!!! Κ σκέψου κ το άλλο αυτός κάθετε κ κλαίει την μοίρα του ή θέλεις να του δώσεις αυτή την ευχαρίστηση ότι δεν προχωράς? Τώρα πρέπει να σκεφτείς μόνο τον εαυτούλη σου κ μόνο 😊 Απ'ότι κατάλαβα είσαι αναπληρώτρια? Είναι η καλύτερη ευκαιρία για μια νέα αρχή, δήλωσε όσο πιο μακριά μπορείς από Σεπτέμβριο κ άστα όλα πίσω!!! Εύκολο να το λέω αλλά φίλη μου χώρισε στα 30 λίγο πριν το γάμο έτσι καλοκαιράκι κ το Σεπτέμβριο δήλωσε όποιο νησί κ βραχονησίδα μπορείς να φανταστείς κ τώρα πέντε χρόνια μετά είναι παντρεμένη με νησιώτη!!!!
    • Κορίτσι μου καλημέρα, ρε συ είχες κάνει ovitrelle σωστά??? Κ αν ναι πότε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...