Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Eir_ma είπε:

Έκανες κι εσύ αυχενική;;; Πήρε παραπάνω ώρα λόγω διδύμων;;;

Τι εβδομάδα πήγες για αυχενικη;;;

Πήγα χθες 12+4 εβδομάδων..να σ πω δε ξέρω πόση ώρα παίρνει..εμένα 1 ώρα κάναμε 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Eir_ma είπε:

Έκανες κι εσύ αυχενική;;; Πήρε παραπάνω ώρα λόγω διδύμων;;;

Τι εβδομάδα πήγες για αυχενικη;;;

Εμάς στα δίδυμα κ στην αυχενική κ στη β επιπέδου ο υπέρηχος πήρε κάνα 20αλεπτο. Ηταν βολικά τα μωρά κ ο γιατρός πολύ γρήγορος. Μέχρι να καταλάβω τι έβλεπε αυτός το είχε μετρήσει από 3 φορές🤣🤣🤣

στις πριν 6 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Κ εγώ νομίζω ότι μόνο όταν είναι από ένα ωράριο σα τ δικα Μ ότι έχουν ένα πλακούντα..γτ έχει διασπαστεί σε δύο μωρά τ ωάριο..αφού θα χεις κ δύο σάκους θα χεις κ δύο πλακούντες..εμένα είναι σε ένα σάκο με μια μεμβράνη διαχωρισμού 

Λοιπόν τα θυμήθηκα.. Ένα ωάριο όταν διασπαστεί σε 2 έμβρυα είναι πανομοιότυπα και παίζει να έχει 2 σάκους δύο πλακούντες, ένα σάκο δύο πλακούντες, 2 σάκους ένα πλακούντα κ  ένα σάκο ένα πλακούντα. Ενώ από δύο ωάρια έχουμε 2 σάκους 2 πλακούντες, μπορεί να είναι διαφορετικού φύλλου (όπως τα δικά μου) κ απλά μοιάζουν όπως όλα τα αδερφάκια.

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Εμάς στα δίδυμα κ στην αυχενική κ στη β επιπέδου ο υπέρηχος πήρε κάνα 20αλεπτο. Ηταν βολικά τα μωρά κ ο γιατρός πολύ γρήγορος. Μέχρι να καταλάβω τι έβλεπε αυτός το είχε μετρήσει από 3 φορές🤣🤣🤣

Λοιπόν τα θυμήθηκα.. Ένα ωάριο όταν διασπαστεί σε 2 έμβρυα είναι πανομοιότυπα και παίζει να έχει 2 σάκους δύο πλακούντες, ένα σάκο δύο πλακούντες, 2 σάκους ένα πλακούντα κ  ένα σάκο ένα πλακούντα. Ενώ από δύο ωάρια έχουμε 2 σάκους 2 πλακούντες, μπορεί να είναι διαφορετικού φύλλου (όπως τα δικά μου) κ απλά μοιάζουν όπως όλα τα αδερφάκια.

Εμένα εχει ένα πλακούντα κ είναι σε ένα σάκο αλλά διαχωρισμένα με μεμβράνη..δεν ξέρω αν λέγεται ξεχωριστός σάκος Αυτή η μικρή μεμβράνη που τους διαχωριζει τ υγρό..

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!!Πως είστε;

Μίλησα με το γιατρό μου εχθές, είχαμε να συζητήσουμε το θέμα του τραχήλου να δούμε τι θα κάνουμε γιατί στα δίδυμα είχα κάνει επείγουσα περίδεση στις 26 εβδομάδες κ έπειτα εκανα κ μια επέμβαση στον τραχηλο τώρα είναι 26χιλιοστα. Μου είπε προς το παρόν είμαστε οκ και να πάω σ ένα μήνα να με δει κ βλέπουμε από κει κ πέρα αν θα χρειαστεί να παρέμβουμε πάλι ή όχι.

@giotoulini Ένας σάκος λέγεται ναι. Πότε έχεις τώρα ξανά γιατρό; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Μίλησα με το γιατρό μου εχθές, είχαμε να συζητήσουμε το θέμα του τραχήλου να δούμε τι θα κάνουμε γιατί στα δίδυμα είχα κάνει επείγουσα περίδεση στις 26 εβδομάδες κ έπειτα εκανα κ μια επέμβαση στον τραχηλο τώρα είναι 26χιλιοστα. Μου είπε προς το παρόν είμαστε οκ και να πάω σ ένα μήνα να με δει κ βλέπουμε από κει κ πέρα αν θα χρειαστεί να παρέμβουμε πάλι ή όχι.

Καλημέρα!! Ωραία άρα προς το παρόν συνεχίζεις ως έχει. Είναι επίπονη η διαδικασία της περίδεσης; 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα!! Ωραία άρα προς το παρόν συνεχίζεις ως έχει. Είναι επίπονη η διαδικασία της περίδεσης; 

Οχι όχι, με μέθη γίνεται στην κλινική δεν καταλαβαίνεις τίποτα κοιμάσαι. Αν θυμάμαι καλά είχα λίγες μέρες καφέ ίσως κ αιματακι μετά την περίδεση. Ούτε πόνους ούτε τίποτα.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Ναι ναι είναι πολύ καλός και επειδή είχα αρκετά θέματα τα είχε προσέξει όλα και πήγαν όλα καλά 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η zoepapa είπε:

Εγώ χθες είχα υπέρηχο όλα καλά βάση υπερήχου είμαι 11 εβδομάδες το μικρό κουνουσε χέρια πόδια δεν σταματούσε το είδαμε και 3d μια σκατουλα 😂

Μπράβο κορίτσι μου! Τέλειααα, Άρα με περνάς λίγες μέρες χαχα! 

Κατευθείαν αυχενική τώρα; Εγώ θα πάω άλλη μια να με δει και μετα. Πώς είσαι ηρέμησαν καθόλου ναυτίες κλπ; 

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Κ εγώ νομίζω ότι μόνο όταν είναι από ένα ωράριο σα τ δικα Μ ότι έχουν ένα πλακούντα..γτ έχει διασπαστεί σε δύο μωρά τ ωάριο..αφού θα χεις κ δύο σάκους θα χεις κ δύο πλακούντες..εμένα είναι σε ένα σάκο με μια μεμβράνη διαχωρισμού 

Αχ μωρέ τι γλυκό και αυτό❤️❤️❤️ εσένα δηλαδή θα είναι ολόιδια;;;; Τι καλά❤️❤️❤️ Ναι η αλήθεια είναι ότι στον υπέρηχο προς το παρόν φαίνονται αρκετά ξεχωριστοί οι σάκοι αλλά διάβασα ότι μπορεί να μοιράζονται έναν πλακούντα και αυτά τα μωράκια, τώρα μπορεί να διάβασα και βλακείες δεν ξέρω🤣 Στην αυχενική λογικά θα μας εξηγήσει. Θύμισε μου εσύ πόσο εβδομάδων είσαι;;;; Έχεις αλλά παιδάκια;;

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα!!!!! Προς το παρόν όλα καλά ε; Μια χαρά αφού το γνωρίζετε και το παρακολουθείτε όλα καλά θα πάνε!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Μπράβο κορίτσι μου! Τέλειααα, Άρα με περνάς λίγες μέρες χαχα! 

Κατευθείαν αυχενική τώρα; Εγώ θα πάω άλλη μια να με δει και μετα. Πώς είσαι ηρέμησαν καθόλου ναυτίες κλπ; 

Ναι κατευθείαν αυχενική και μετά από δύο εβδομάδες θα με δει εννοείται αν δεν προκύψει κάτι νωρίτερα . Οι ναυτίες αυτή τη βδομάδα είναι χειρότερα δεν ξέρω τι γίνεται 🤦

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η annie! είπε:

Θα πάω στις 19 να με δει η γιατρός Μ τωρα

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Eir_ma είπε:

Αχ μωρέ τι γλυκό και αυτό❤️❤️❤️ εσένα δηλαδή θα είναι ολόιδια;;;; Τι καλά❤️❤️❤️ Ναι η αλήθεια είναι ότι στον υπέρηχο προς το παρόν φαίνονται αρκετά ξεχωριστοί οι σάκοι αλλά διάβασα ότι μπορεί να μοιράζονται έναν πλακούντα και αυτά τα μωράκια, τώρα μπορεί να διάβασα και βλακείες δεν ξέρω🤣 Στην αυχενική λογικά θα μας εξηγήσει. Θύμισε μου εσύ πόσο εβδομάδων είσαι;;;; Έχεις αλλά παιδάκια;;

Εγώ είμαι 12,τη παρασκευή αλλάζω βδομάδα.δεν έχω αλλά όχι

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Eir_ma είπε:

Καλημέρα!!!!! Προς το παρόν όλα καλά ε; Μια χαρά αφού το γνωρίζετε και το παρακολουθείτε όλα καλά θα πάνε!

Ναι ναι, το περιμέναμε άλλωστε. Και να σου πω την αλήθεια περίμενα να με στείλει κατευθείαν για περίδεση.. Δεν ανησυχώ. Προσωπικά πιστεύω πολύ στην περίδεση. Εδώ κράτησε στα δίδυμα.. Που κανένας δε σου εγγυόταν ότι θα δουλέψει όχι σε μονήρη κύηση.. Που αν κάνεις από κει κ πέρα είσαι ασφαλής τέλος!! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Eliza Kats είπε:

Επ τι κάνετε καλέ του Δεκεμβρίου εδώ μέσα; Ποια θα ανοίξει θέμα;;; Ή περιμένετε σαν κι εμένα να το σιφουρεψετε; 😅

Για άνοιξε το να παίρνουν σειρά τα κορίτσια! Κάνε την αρχή!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Για άνοιξε το να παίρνουν σειρά τα κορίτσια! Κάνε την αρχή!! 

Είχα ανοίξει παλιά του Ιουλίου του 23 που έκανα την κόρη μου. Άντε σειρά σου τώρα! Εσύ που είδα ότι το έχεις σιγουρέψει 😊

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Είχα ανοίξει παλιά του Ιουλίου του 23 που έκανα την κόρη μου. Άντε σειρά σου τώρα! Εσύ που είδα ότι το έχεις σιγουρέψει 😊

Εγώ είμαι Νοεμβρίου!! Με το καλό κορίτσι μου να μεταφερθείτε στο νέο θεματακι! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Επ τι κάνετε καλέ του Δεκεμβρίου εδώ μέσα; Ποια θα ανοίξει θέμα;;; Ή περιμένετε σαν κι εμένα να το σιφουρεψετε; 😅

Σε όλα τα γκρουπ μαζί πρέπει να είμαστε μείνε εδώ🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Ναι ναι, το περιμέναμε άλλωστε. Και να σου πω την αλήθεια περίμενα να με στείλει κατευθείαν για περίδεση.. Δεν ανησυχώ. Προσωπικά πιστεύω πολύ στην περίδεση. Εδώ κράτησε στα δίδυμα.. Που κανένας δε σου εγγυόταν ότι θα δουλέψει όχι σε μονήρη κύηση.. Που αν κάνεις από κει κ πέρα είσαι ασφαλής τέλος!! 

Ναι ναι εννοείται όλες οι κοπέλες που ξέρω έμεινε μέχρι τέλους η περίδεση είναι θαυματουργή, ειδικά αν το γνωρίζεις από πριν και το κοιτάς πότε θα την κάνεις είναι σωτηρία!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Δεκεμβρίου Κ εγώ πρέπει να πάμε στα μωράκια του Δεκεμβρίου δειλά δειλά !! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Diwni @Katerinioo κουράγιο κορίτσια μου λίγο έμεινε ! Προσπαθήστε να αφιερώσετε χρόνο κ στον εαυτό σας γιατί οι επόμενες μέρες θα είναι απαιτητικές …  @Sotiria_94 πως είσαι σήμερα με τα πρηξίματα ;; Με την μαία πως πήγε ;; Σε βοήθησε ;;  @ΜαρίαΔημήτρης κορίτσι μου μην αγχώνεσαι το κλάμα κ αυτή η μεταβολή συναισθημάτων είναι γενικά φυσιολογική ! Όλες το παθαίνουμε , έχουμε ορμόνες … εγώ κλαίω κ από χαρά ώρες ώρες , που βλέπω το μωρό μου ! Αλλά από την άλλη κλαίω κ όταν κλαίει κ δεν ξέρω τι θέλει μέχρι να ηρεμήσει γιατί λέω μήπως δεν είμαι καλή μάνα που δεν μπορώ να το ηρεμήσω … όταν το σκέφτομαι με καθαρό μυαλό λέω καλά δεν πας καλά !  εγώ με τα ράμματα είμαι αρκετά καλά , σχεδόν δεν νιώθω τίποτα πλέον.μιλησα κ με τον γιατρό μου στις 2 εβδομάδες όπως είπαμε κ δεν έκρινε ότι χρειάζεται να με δει ακόμη, στις 40 μερες λοιπόν.. έχω λίγο άγχος με τις κενώσεις..σήμερα λίγο δυσκολεύτηκα γιατί κάπως ήταν σκληρά συγγνώμη γιατί τις περιγραφές, κ οριακά ίδρωσα από το άγχος μου μην γίνει κανένα κακό οπότε λέω να συνεχίσω λίγο το duphalac κ να προσπαθήσω να τρώω κάθε μέρα ακτινίδιο κ δαμάσκηνα που το ξεχνούσα αυτές τις μέρες .. από διατροφή παρά χαλάρωσα (έφαγα κ σουβλάκια κ πίτσα κ διάφορα χαζά) … από συμπληρώματα παίρνετε κάτι εσείς κορίτσια τώρα που θηλάζετε ; Εμένα μου είπε σίδηρο κ ασβέστιο να συνεχίσω .. αλλά είδα πως υπάρχουν κ κάτι σκευάσματα που είναι για θηλασμό κ θέλω να τον ρωτήσω ..  εμεις με τον θηλασμό πάμε καλά , μόνο στήθος μπαίνει κ το βράδυ χθες έκανε κ 5ωρο (μιλάμε πάρτυ έκανα).. παρηγγειλα ένα θήλαστρο από το Shein που είδα καλές κριτικές (από μια τικ τοκερ κ γενικά ) γιατί δεν ήθελα να δώσω πολλά χρήματα κ όταν έρθει λέω να αρχίσω να βγάζω ένα ένα γεύμα κάθε μέρα , ώστε να μπορώ να αφήνω γάλα στην πεθερά μου κ να μπορώ να λείψω λιγάκι από το σπίτι .. γιατί πχ ήθελα να πάω να αλλάξω κάτι δώρα κ δεν μου έβγαινε καθόλου ένιωθα πως το να παω στο κέντρο, να παρκάρω (ακόμη κ σε πάρκινγκ) να κάνω τις δουλειές μου κ να γυρίσω, δεν θα μου φτάσεις το 2-3ωρο που κάνει το μωρό την μέρα για φαγητό κ έτσι έστειλα την πεθερά μου … αλλά νιώθω ότι είναι δεσμευτικό να μην μπορείς να πας κάπου , αύριο μεθαύριο μπορεί να πρέπει να πάω κάπου (γιατρό, κάποια υπηρεσία) τι θα κάνω ;; Θα πάρω το νεογέννητο μαζί μου ; Δεν γίνεται ..  τώρα σε άλλα νέα έχει πάρει βάρος είμαστε 3950 ήδη , έχει μεγαλώσει κ νιώθω ότι τρέχει ο χρόνος … θέλω να τον απολαύσω όσο δεν μπορώ , ώρες ώρες τον κοιμίζω πάνω μου κ δεν θέλω να το βάλω στη κρεβατακι του κ λέω ότι δεν πρέπει γιατί πρέπει να κοιμάται σωστά αλλά κ να μην μαθαίνει πάνω μας μην το μετανιώσω μετά … ωστόσο το έχω τόσο ανάγκη ακόμη να τον έχω αγκαλίτσα 🫣 έχω πάθει μεγάλο κακό με τον γιο αλήθεια ! 
    • Ναι ότι σε βολεύει!! Εγω μπήκα σήμερα 2ο τρίμηνο  επιτέλους  χαχαχαχα 
    • Διώνη στέλνω πολλά κουράγια και ευχές να γίνει γρήγορα η μαμά σου καλά γίδι πραγματικά το άγχος που θα αφήσεις το μεγάλο παιδί ή τα μεγάλα είναι από τα πιο δύσκολα όσο πλησιάζει η γέννα! Πιστεύω πάντως ότι θα γίνουν καλ μέσα στις επόμενες μέρες οι δικοί σου και όντως δεν θα γεννήσεις σε αυτές τις μέρες. Εγώ Κυριακή θα είμαι ακριβώς 38.    Σωτηρία τέλεια που ξεκίνησες να είσαι καλύτερα! Εύχομαι ακόμα πιο γρήγορη ανάρρωση από εδώ και πέρα! Αχ μεγάλωσαν τα μωράκια σας με αυτά που διαβάζω από όλες σας!! Έγιναν ήδη κάποιων ημερών!!!
    • Καλησπέρα κορίτσια. Χάρηκα που διάβασα τα νέα από όλες σας και που όσες γεννήσατε πάτε όλο και καλύτερα! Εγω σήμερα μετά από πολυυυ καιρό ξύπνησα με ενέργεια και την είχα όλη μέρα. Έκανα αρκετές δουλίτσες. Κυρίως προσπαθώ να διατηρώ το σπίτι σε μια καλή κατάσταση, ώστε αν χρειαστεί να φύγω ανά πάσα ώρα και στιγμή να μπορεί ο άντρας μου να έχει τον μικρό μας σπίτι και να έχει έστω φαγητό και ρούχα. Γιατί θα είναι ολομόναχος σπίτι μαζί του και ταυτόχρονα νοσοκομείο με εμένα. Δεν υπάρχει άλλος.    Κατά τα άλλα με έχει πιάσει μια αγωνία να έρθει η άλλη βδομάδα να γίνω 38 εβδομάδων και να φθάσουμε στις 14 Μαΐου που έχω ραντεβού να πάνε όλα καλά και μετά όποτε θέλει από 15/5 και μετά να μας έρθει. Λέτε να μην βγαίνει και εκεί που μετράω να φθάσουμε 15 να μετράω πότε θα βγει; 😂😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...