Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Δε γύρισα όχι, νοικιαζαμε σπιτι , εκείνος έφυγε, εγώ έμεινα. Δεν ήθελα να ξενοίκιαστων πληρώνω εγώ τα 350€ μέχρι τέλη Αυγούστου , δεν έχω ενημερώσει καν τον ιδιοκτήτη γιατί ακόμα ελπίζω πως θα γυρίσει. Αλλά όσο περνάει ο μήνας .. σκέφτομαι πως πρέπει να του το πω…
    • Ευχαριστώ. Θεσσαλονίκη Κρήτη Κέρκυρα Ρόδος Λήμνος  Σποραδες αυτά σκέφτομαι για να είμαι ειλικρινής … Θέλω απλά να φτάσει ο Αύγουστος τίποτα άλλο, δεν αντέχω άλλο….
    • Σκέφτομαι σοβαρά να δηλώσω μακριά ναι… Αναπληρώτρια είμαι! Δεν έχω μιλήσει σε κανέναν για τον χωρισμό. Η μητέρα μου μόνο το κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά γιατί η οικογένεια του τη συνάντησε στη θάλασσα και δεν της μίλησε !!!! Έπαθε σοκ η μαμα μου και τότε της μίλησα λιγάκι. Στεναχωρέθηκε πολύ… Δεν έχω ιδέα πως να βοηθήσω τον εαυτό μου θέλω απλά να κλείσω τα μάτια μου κ να έρθει ο Αύγουστος, να δηλώσω μακριά και να φύγω…  
    • Δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα… 
    • Καλησπέρα κορίτσια!!! @Antonia2 χαίρομαι πολύ που μας έγραψες και που είστε καλά!!! Φιλιά στις ζουζουνίτσες σου❤️❤️ Κορίτσια, εμείς αρχές Ιουλίου γινόμαστε 5. Ωστόσο σήμερα που πήγαμε για εμβόλια η γιατρός μας είπε να ξεκινήσουμε φρούτα. Με τα από 10 μέρες φαγητό (σούπες και κρέας) και μετά από 10 μέρες ρυζάλευρο το απόγευμα. Ακόμη μου είπε να δίνω και νερό βρασμένο βέβαια, ξεκινώντας από σήμερα μετά το φρούτο.  Εσείς έχετε ξεκινήσει;;; Και πόσο νερό να δώσω για αρχή;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...