Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα στα κορίτσια!! Συγχαρητήρια σε ολες και με το καλο να ερθουν τα μικρακια μας!! :)είπα κ γω να μπω στην παρεα σας!! είμαι 11 και 6 σήμερα! χτες δυστυχώς είχα λίγο αιματακι και σήμερα που πήγαμε στο γιατρό μας είπε ότι έχει γίνει μια μικρή αποκόλληση... οποτε πρέπει να μείνω ξαπλωμένη -οσο γίνεται- και ξεκουραση για 15-20 μερες... επίσης λόγω θρομβοφιλιας και τώρα της αποκόλληση μου είπαν να αλλάξω τα salospir που έπαιρνα σε ενεσουλες Ivor των 2.5.... υπάρχει κάποια με παρόμοια εμπειρία...? 

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η sofakikaramel είπε:

Σε δέκα μέρες έχω ξανά για να το δούμε πάλι και να το ακούσουμε καλύτερα και από βδομάδα θα πάω να κάνω τις πρώτες εξετάσεις ,εύχομαι να είναι όλα καλά και εκεί !

Μπράβο κοριτσάκι μου τέλεια!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η sofakikaramel είπε:

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε εγώ είμαι καλά ναι είχα σήμερα τον πρώτο υπέρηχο όλα πολύ καλά με το μικρό μου φασολάκι είναι ενδομήτριο δόξα το θεό είναι δύο χιλιοστά, άκουσαμε καρδούλα 137 παλμούς !  Στον υπέρηχο το μωράκι είναι 6+1 και με βάση τελευταία περίοδο είμαι 7+1! Είμαι πολύ χαρουμενη !!

Οοο μπράβο  !!!! Και ωραίοι παλμοι!! Προχωράμε! Να προσέχεις και όλα τέλεια θα είναι  :)

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Οοο μπράβο  !!!! Και ωραίοι παλμοι!! Προχωράμε! Να προσέχεις και όλα τέλεια θα είναι  :)

Ευχαριστώ πολύ ! Ήταν πολύ συγκινητικό η αλήθεια είναι αλλά δεν ακουγόταν καλά λογικά σε δέκα μέρες που θα πάω πάλι  θα ακουστεί καλύτερα η καρδούλα ! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έχουμε όλες μια καλή και τελειομανή εγκυμοσύνη ! Μου έβγαλε ΠΗΤ 25/ 12 ! Είμαι Δεκεμβρίου εγώ 😂🥰

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η sofakikaramel είπε:

Ευχαριστώ πολύ ! Ήταν πολύ συγκινητικό η αλήθεια είναι αλλά δεν ακουγόταν καλά λογικά σε δέκα μέρες που θα πάω πάλι  θα ακουστεί καλύτερα η καρδούλα ! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έχουμε όλες μια καλή και τελειομανή εγκυμοσύνη ! Μου έβγαλε ΠΗΤ 25/ 12 ! Είμαι Δεκεμβρίου εγώ 😂🥰

αα σωστα Δεκέμβρη! Περίμενε λίγο ακόμα και αν ανοίξει το θέμα με τα μωράκια Δεκεμβρίου πας κι από κει, αλλά κάτσε κι εδώ να μας λες τα νέα σου 😃🥰

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η sofakikaramel είπε:

Ευχαριστώ πολύ !! 😁 Εσύ ποτέ έχεις το επόμενο ραντεβού κορίτσι μου ? 

Δευτέρα έχω αυχενική κ έχω ξεκινήσει να αγχώνομαι ήδη… Έκανα το μεσημέρι κ την papp a οπότε θα είμαι έτοιμη.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

@sofakikaramel περιμένουμε τα νέα σου!! 

Κορίτσια ποιες είναι μετά για υπέρηχο; εγώ έχω Τρίτη, αν δεν κάνω λάθος κι η @zoepapa και η @annie! Δευτέρα αυχενική;

Οι υπόλοιπες;; 

Ναι ναι και γω τρίτη απόγευμα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η sofakikaramel είπε:

Σε δέκα μέρες έχω ξανά για να το δούμε πάλι και να το ακούσουμε καλύτερα και από βδομάδα θα πάω να κάνω τις πρώτες εξετάσεις ,εύχομαι να είναι όλα καλά και εκεί !

Αχ τέλεια είδες; Όλα καλά πήγαν άντε να φουσκώνουν οι κοιλιτσες αυτο το καλοκαίρι 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Δευτέρα έχω αυχενική κ έχω ξεκινήσει να αγχώνομαι ήδη… Έκανα το μεσημέρι κ την papp a οπότε θα είμαι έτοιμη.

Καταλαβαινω το άγχος αλλά όλα θα πάνε καλά σούπερ θα είναι το μωράκι!!  Αλλά λογικό, εδώ κι εγώ έχω άγχος για τον υπέρηχο. Πώς να μην έχω άλλωστε 😄

Σήμερα αύριο μάλλον αλλάζω βδομαδα και νιώθω πάλι χάλια. Εσύ πως είσαι κορίτσι; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Μην αγχώνεσαι  δεν πρέπει! Όλα μια χαρά θα είναι! Φάε σοκολατα  κ φαγητό μην κοιμάται 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

αα σωστα Δεκέμβρη! Περίμενε λίγο ακόμα και αν ανοίξει το θέμα με τα μωράκια Δεκεμβρίου πας κι από κει, αλλά κάτσε κι εδώ να μας λες τα νέα σου 😃🥰

Ναι εύχομαι σε ολα μας όλα τα καλά !!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου όλα καλά θα πάνε!  Να μας ενημερώσεις να μας πεις πως πήγε ! Θα είναι όλα τέλεια με το μωράκι !!!! Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά !! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καταλαβαινω το άγχος αλλά όλα θα πάνε καλά σούπερ θα είναι το μωράκι!!  Αλλά λογικό, εδώ κι εγώ έχω άγχος για τον υπέρηχο. Πώς να μην έχω άλλωστε 😄

Σήμερα αύριο μάλλον αλλάζω βδομαδα και νιώθω πάλι χάλια. Εσύ πως είσαι κορίτσι; 

στις πριν 2 ώρες, ο/η sofakikaramel είπε:

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου όλα καλά θα πάνε!  Να μας ενημερώσεις να μας πεις πως πήγε ! Θα είναι όλα τέλεια με το μωράκι !!!! Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά !! 

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου!!! Καλά είμαι, επιτέλους ΣΚ!!! Τελικά μου άλλαξε το ραντεβού κ το έβαλε νωρίτερα στις 18:00.. Αχ μακάρι να είναι όλα καλά!! Εδώ στα δίδυμα αγχωνόμουν που ήμουν 30… Τώρα στα 35 ένα παραπάνω κορίτσια 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

@sofakikaramel περιμένουμε τα νέα σου!! 

Κορίτσια ποιες είναι μετά για υπέρηχο; εγώ έχω Τρίτη, αν δεν κάνω λάθος κι η @zoepapa και η @annie! Δευτέρα αυχενική;

Οι υπόλοιπες;; 

Κ Εγώ Δευτέρα αυχενική.. επίσης βγήκαν οι εξετάσεις αίματος Μ πΕ να προσέξω λίγο τη διατροφή Μ..να συμπεριλάβω αυγά κοτόπουλο ψάρι αμύγδαλα κάσιους..είχα λίγο ξεφύγει λόγο που είχα αναγουλες κ έτρωγα ότι να ναι..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου!!! Καλά είμαι, επιτέλους ΣΚ!!! Τελικά μου άλλαξε το ραντεβού κ το έβαλε νωρίτερα στις 18:00.. Αχ μακάρι να είναι όλα καλά!! Εδώ στα δίδυμα αγχωνόμουν που ήμουν 30… Τώρα στα 35 ένα παραπάνω κορίτσια 

Να μην φοβάσαι καθόλου κορίτσι Μ καλό  δεν είσαι 50 είσαι 35. Εγώ είμαι 33 και εμένα είναι το πρώτο μου παιδακι κιόλας !! Όλα καλά θα πάνε μια χαρά θα είναι το μωράκι σου !! 😊

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η giotoulini είπε:

Κ Εγώ Δευτέρα αυχενική.. επίσης βγήκαν οι εξετάσεις αίματος Μ πΕ να προσέξω λίγο τη διατροφή Μ..να συμπεριλάβω αυγά κοτόπουλο ψάρι αμύγδαλα κάσιους..είχα λίγο ξεφύγει λόγο που είχα αναγουλες κ έτρωγα ότι να ναι..

Καλή επιτυχία και σε σένα κορίτσι μου για την αυχενική !!!Θα πάνε όλα τέλεια !!! 

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Pamelia είπε:

Καλησπέρα στα κορίτσια!! Συγχαρητήρια σε ολες και με το καλο να ερθουν τα μικρακια μας!! :)είπα κ γω να μπω στην παρεα σας!! είμαι 11 και 6 σήμερα! χτες δυστυχώς είχα λίγο αιματακι και σήμερα που πήγαμε στο γιατρό μας είπε ότι έχει γίνει μια μικρή αποκόλληση... οποτε πρέπει να μείνω ξαπλωμένη -οσο γίνεται- και ξεκουραση για 15-20 μερες... επίσης λόγω θρομβοφιλιας και τώρα της αποκόλληση μου είπαν να αλλάξω τα salospir που έπαιρνα σε ενεσουλες Ivor των 2.5.... υπάρχει κάποια με παρόμοια εμπειρία...? 

Καλημέρα κοπέλα μου, καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Εχω εμπειρία από αποκολλήσεις. Σε όλο το πρώτο 3μηνο στα δίδυμα είχα μόνιμα καφέ/ροζ κ έκανα κ 2 γερές αιμορραγίες. Ο γιατρός μου έδινε έξτρα προγεστερονη κ όλα πήγαν καλά!! Μην αγχώνεσαι, να ξεκουράζεσαι κ όλα θα πάνε καλά!!! 

στις πριν 7 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Τι ώρα θα πας κοριτσάκι μου; Εγώ το χω ξεφτιλίσει με τη διατροφή κ πρέπει να μαζευτώ🤣🤣🤣

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια τι κάνετε πως είστε σήμερα ! Ήθελα να ρωτήσω ο γιατρός μου έγραψε τα utrogestan ένα πρωί ένα βράδυ για να βοηθήσει μου είπε και να χαλαρώνει η μήτρα επειδή πονάω λίγο ! Δν έχω όμως αίμα ούτε καφέ ! Εσείς έχετε πάρει;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...