Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η sofakikaramel είπε:

Γεια σας κορίτσια σας έχω τρελάνει με τις ανησυχίες μου συνέχεια και συγνώμη γι αυτό εχθές το βράδυ που σχολασα από την δουλειά μπήκα μέσα στο μικροβιολογικό που έκανα τις χοριακες να κάνω άλλη μια από μόνη μου γιατί ήμουν χάλια ψυχολογικά και σήμερα πήρα τα αποτελέσματα και ήταν 7.825 η τελευταία Μ χοριακή ήταν την περασμένη Τρίτη που ήταν 1167.Δεν διπλασιάζεται σωστά το 48ωρο όπως θα έπρεπε 

Μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου απο ένα σημείο και μετά δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε χοριακές!!!! Θα πας Παρασκευή με το καλό στο γιατρό και θα δείτε το σποράκι σας. Αν όμως μου αγχώνεσαι τόσο πολύ ζήτησε του να σε δει νωρίτερα

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ωραία τωρα πόσο είσαι σύμφωνα με τελευταία περίοδο ; Παρασκευή σίγουρα θα δείτε σάκο και φαντάζομαι και εμβρυϊκά στοιχεία, μην αγχώνεσαι για τη χοριακη άσε που σε κάποιες διπλασιάζεται σε 72 ώρες!  

Σύμφωνα με την τελευταία περίοδο σήμερα είμαι 6+5

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου απο ένα σημείο και μετά δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε χοριακές!!!! Θα πας Παρασκευή με το καλό στο γιατρό και θα δείτε το σποράκι σας. Αν όμως μου αγχώνεσαι τόσο πολύ ζήτησε του να σε δει νωρίτερα

Δυστυχώς δεν μπορεί να με δει νωρίτερα από την Παρασκευή γιατί βρίσκεται εκτός πόλης ! 

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η sofakikaramel είπε:

Δυστυχώς δεν μπορεί να με δει νωρίτερα από την Παρασκευή γιατί βρίσκεται εκτός πόλης ! 

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου, μην μπαίνεις στο τρυπάκι των χοριακων. Κοντά είναι η Παρασκευή! Πώς νιώθεις γενικά;

@Τινούλα εσένα οι ναυτίες πέρασαν;; 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου, μην μπαίνεις στο τρυπάκι των χοριακων. Κοντά είναι η Παρασκευή! Πώς νιώθεις γενικά;

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Περιμένω πως και πως να έρθει η παρασκευή αλλά οι μέρες δν περνάνε καθόλου ,γενικά καλά νιώθω λίγο κουρασμένη είμαι αλλά μέχρι εκεί και έχω πριστει πολύ ! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

@Naty_ να σου πω δεν ξέρω.  Παίρνω κ 4 χαπια αλλά πλέον με πιάνουν οπότε έχουν μειωθεί.  Τρώω κιόλας.  Σκέφτομαι να τα μειώσω λίγο για να δω.  Αύριο μπαίνω 13η βδομάδα  λογικά  θα έχουν μειωθεί 

Δημοσίευση
στις On 29/4/2025 at 5:59 ΜΜ, ο/η Τινούλα είπε:

@Naty_ να σου πω δεν ξέρω.  Παίρνω κ 4 χαπια αλλά πλέον με πιάνουν οπότε έχουν μειωθεί.  Τρώω κιόλας.  Σκέφτομαι να τα μειώσω λίγο για να δω.  Αύριο μπαίνω 13η βδομάδα  λογικά  θα έχουν μειωθεί 

Αχ τέλεια άντε δεύτερο τρίμηνο περιμένω πως και πως μπας και νιώσω λίγη ενέργεια 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η zoepapa είπε:

Αχ τέλεια άντε δεύτερο τρίμηνο περιμένω πως και πως μπας και νιώσω λίγη ενέργεια 

Κι εγώ τα ίδια. Εμείς μαζί δεν είμαστε; 9 + 4 πάνω κάτω εγώ, νιώθω τα ίδια φουλ ατονία και κούραση, το στήθος μια πρησμένο κ πονάει μια καλύτερα, και οι ναυτίες μου αν μυρίσω κάτι και αηδιασω κυρίως, αν έχω ώρα να φάω και ίσως μετά το φαι αν φουσκώσω. Αλλά νομίζω έχω υπάρξει και χειρότερα τις περασμένες βδομάδες. Σιγά σιγά θα μειώνονται λογικά! 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κι εγώ τα ίδια. Εμείς μαζί δεν είμαστε; 9 + 4 πάνω κάτω εγώ, νιώθω τα ίδια φουλ ατονία και κούραση, το στήθος μια πρησμένο κ πονάει μια καλύτερα, και οι ναυτίες μου αν μυρίσω κάτι και αηδιασω κυρίως, αν έχω ώρα να φάω και ίσως μετά το φαι αν φουσκώσω. Αλλά νομίζω έχω υπάρξει και χειρότερα τις περασμένες βδομάδες. Σιγά σιγά θα μειώνονται λογικά! 

Ναι ναι μαζί 9+5 και γω νιώθω αδυναμία και ζάλη και ναυτία 😭 ειδικά αν έχω ώρα να φάω ακόμη και με τα χάπια πάλι με πιάνει 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...