Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Εγώ δεν κάπνιζα ποτέ αλλά καφέδες επινα πολλούς μου είναι αστείο που και στην πρώτη και τώρα δεν θέλω καφέ 😂

Καλό είναι αυτό να μην θέλεις κάτι από μόνη σου παρά να θέλεις και να στερείσαι ! Ευτυχώς Κ εγώ δεν θέλω να πιω καφέ δεν με τραβάει ! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η zoepapa είπε:

Ωχ μήπως αλλάζεις εβδομάδα; Εγώ εκείνη τη μέρα νομίζω είμαι χειρότερα 

Τη παρασκευή αλλάζω..κ είχα ελπίδες μη σταματήσουν τώρα κοντά..είμαι 11 εβδομάδα.. κ εγώ έπινα δύο καφέδες πριν μείνω έγκυος.. τώρα τον έχω σιχαθεί κ εγώ..

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια όσες έχετε και άλλα παιδιά πως την παλεύεται; Ακόμα είμαι στην αρχή και τα έχω φτύσει που να φουσκώσω κιόλας . Στον γιο μου δεν καταλάβαινα τίποτα όλη μέρα τώρα με το παραμικρό πεθαίνω 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Αχ κορίτσια όσες έχετε και άλλα παιδιά πως την παλεύεται; Ακόμα είμαι στην αρχή και τα έχω φτύσει που να φουσκώσω κιόλας . Στον γιο μου δεν καταλάβαινα τίποτα όλη μέρα τώρα με το παραμικρό πεθαίνω 

Αααχχχχ!!! Φίλη είμαι σκουπίδι όλη μέρα… Στα δίδυμα δεν ήμουν έτσι…Βέβαια δεν δούλευα, κ είχα μόνο τον εαυτό μου… Τώρα;;; Απορώ πως βγαίνει η μέρα… Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...