Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα σε όλες! Κορίτσι μου όλα καλά με την εξέταση? Πώς είναι το μπεμπίνι? Μάθατε φύλο? Εγώ πάλι κορίτσια από κοιλιά είμαι σα να είμαι στον 7ο!!😆 Ειδικά το βράδυ, γίνεται διπλάσια απ το πρωί!
    • @YrwΆστα κορίτσι μου, περιμένουμε κάτι να βασιστούμε αλλά είδες και εσύ..δεν μπορείς να ξέρεις..και με τόση ζέστη ειδικά μπορείς να παρερμηνεύσεις πολλά ..ζαλάδες, πονοκέφαλο..Εγώ πλεον αν δεν δω θετικό τεστ δεν βασίζομαι σε τίποτα..καλή υπομονή..Η ΑΜΗ και εγώ δεν έχω εμπειρία αλλά ξέρω πως είναι μια εξέταση που βλέπει την ποιότητα και ποσότητα των ωαρίων, το κάνουν (αν εχω καταλαβει)σωστά κορίτσια που έχουν δυσκολία στη σύλληψη..
    • Καλημέρα κοριτσια! Εμένα με πέθανε χθες. Κοιμηθηκε ενα καλό τριώροφο 1 με 4 και τ βραδυ κ μετα τ ματι γαρίδα. Ξανα κοιμηθηκε στις 6.30. @ΜαρίαΔημήτρης αντε έκανες τη αρχή με τις επαφές χαχα. Εγω μίλησα με τ γιατρό για τ ποτε θα πάω να με δει, τον ρώτησα για επαφες κνμ εδωσε τ οκ. Παρόλα αυτά ενώ θελω πολυ δ νιώθω από κάτω ετοιμη 100%.  @Sotiria_94 δ έχει να κάνει με την εμπειρία, και στις αλλες εκανα την ιδια μερα π πήρα το οκ. Θέλω να νιώσω ξανα "γυναικα". Οχι οτι δ μ τ δειχνει οτι με θελει. Αλλα θελω ολο αυτό π βγαίνει απο την επαφή. Ακριβως ισως επειδή ξερω πάνω κατω καπου κολλάω να τ προσπαθήσω ακομα. Υγρα εχω κ γω. Οχι αυτά τ κλασικα π βοηθάνε στην επαφή. Έτσι σαν νερο π λεε κ συ. Αλλες φορες λίγο κιτρινα, λίγο καφε. Σαν Καθαρίσματα.
    • Καλημέρα Χρυσα μου...Παρακολουθούσα την πορεία της εγκυμοσύνης σου κ των κοριτσιων Φεβρουαρίου ανελλιπώς .. χαίρομαι π όλα τα παιδάκια σας είναι καλά..έχω μια μικρούλα 21 μηνών κ τώρα σκεπτόμαστε το δεύτερο... βασικά πάνω π είπαμε να προσπαθήσουμε πέτυχε αμέσως αλλά δεν προχωράει σωστά κ είμαστε εν αναμονή εξελίξεων..
    • Καλημέρα κορίτσια, και εμείς ανησυχία αλλά όχι έντονη χθες. Εκει που κοιμάται αρχίζει να κλαίει και μέχρι να την πάρω έχει σταματήσει.  Από πόνους δεν έχω άλλα υγρα έχω ακόμα πλέον διάφανα και καμιά φορά μπορεί και καφέ.  Από επαφές το τόλμησα,καλά πήγε μπορώ να πω 🤣,αρκετά προκαταρτικα πρώτα αλλά στην αρχή ήταν περίεργα. @Katerinioo πόσο είναι τώρα το μωρο? Μηπως ειναι σε κανενα αλμα?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...